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加水分解植物性タンパク質市場レポート:2030年までの動向、予測、競合分析


Hydrolyzed Vegetable Protein Market Report: Trends, Forecast and Competitive Analysis to 2030

加水分解植物性タンパク質の動向と予測 加水分解植物性タンパク質の世界市場の将来は、ベーカリー&製菓、加工食品、肉代替品、飲料市場にビジネスチャンスがあり、有望視されている。世界の加水分解植物性タン... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 言語
Lucintel
ルシンテル
2024年7月1日 US$4,850
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サマリー

加水分解植物性タンパク質の動向と予測
加水分解植物性タンパク質の世界市場の将来は、ベーカリー&製菓、加工食品、肉代替品、飲料市場にビジネスチャンスがあり、有望視されている。世界の加水分解植物性タンパク質市場は、2024年から2030年までのCAGRが6.8%で、2030年までに推定20億ドルに達すると予想される。この市場の主な促進要因は、加工・簡便食品と肉の代替品に対する需要の高まり、ベジタリアンやビーガン食の人気の高まり、植物性タンパク質の健康上の利点に対する意識の高まりである。

本レポートは150ページ以上あり、ビジネス上の意思決定にお役立ていただけます。サンプル図表を以下に示す。

セグメント別加水分解植物性タンパク質
本調査では、世界の加水分解植物性タンパク質の供給源別、機能別、用途別、地域別の予測を掲載しています。
加水分解植物性タンパク質の供給源別市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- 大豆
- 小麦
- トウモロコシ
- エンドウ豆
- その他
加水分解植物性タンパク質の機能別市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- 香料
- 乳化剤
- その他
加水分解植物性たん白の用途別市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- ベーカリー・菓子
- 加工食品
- 食肉代替品
- 飲料
- その他
加水分解植物性タンパク質の地域別市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- 北米
- ヨーロッパ
- アジア太平洋
- その他の地域
加水分解植物性たん白の企業一覧
市場の企業は、提供する製品の品質に基づいて競争している。この市場の主要企業は、製造施設の拡大、研究開発投資、インフラ整備、バリューチェーン全体にわたる統合機会の活用に注力している。これらの戦略により、加水分解植物性タンパク質企業は需要の増加に対応し、競争力を確保し、革新的な製品と技術を開発し、生産コストを削減し、顧客基盤を拡大する。本レポートで紹介する加水分解植物性タンパク質企業は以下の通りである。
- 味の素
- ケリーグループ
- アイプー食品工業
- タイタンバイオテック
- カーギル
- ロケットフレール
- DSM
- テート&ライル
- ADM
- グリフィスフーズ
加水分解植物性タンパク質市場の洞察
Lucintelは、より魅力的で美味しい商品を作りたいという強い願望から、予測期間中、香料はより大きなセグメントであり続けると予測している。
この市場の中では、加工食品におけるHVPの使用が拡大しているため、加工食品が最大のセグメントであり続けるだろう。
北米は、機能性成分および味覚調味料としてHVPの大きな需要を生み出す、充実し確立された食品・飲料部門があるため、予測期間中最も高い成長が見込まれる。
世界の加水分解植物性タンパク質市場の特徴
市場規模の推定:加水分解植物性タンパク質の市場規模を金額(Bドル)で推計
動向と予測分析:各種セグメント・地域別の市場動向(2018年~2023年)と予測(2024年~2030年
セグメンテーション分析:加水分解植物性タンパク質市場規模をソース別、機能別、用途別、地域別に金額($B)で推計。
地域分析:加水分解植物性タンパク質市場の北米、欧州、アジア太平洋、その他の地域別内訳
成長機会:加水分解植物性タンパク質市場のソース別、機能別、用途別、地域別の成長機会分析。
戦略分析:M&A、新製品開発、加水分解植物性タンパク質市場の競争環境など。
ポーターのファイブフォースモデルに基づく業界の競争激化の分析。

よくある質問
Q1.加水分解植物性タンパク質の市場規模は?
回答世界の加水分解植物性タンパク質市場は、2030年までに推定20億ドルに達すると予想されています。
Q2.加水分解植物性タンパク質市場の成長予測は?
回答:加水分解植物性タンパク質の世界市場規模は、2030年までに推定20億ドルに達すると予想されています:世界の加水分解植物性タンパク質市場は、2024年から2030年にかけてCAGR 6.8%で成長すると予想されています。
Q3.加水分解植物性タンパク質市場の成長に影響を与える主なドライバーは何ですか?
回答この市場の主な促進要因は、加工食品やコンビニエンス食品、肉類類似品に対する需要の高まり、ベジタリアンやビーガン食の人気の高まり、植物性タンパク質の健康上の利点に対する意識の高まりです。
Q4.加水分解植物性タンパク質市場の主要セグメントは?
回答世界の加水分解植物性タンパク質市場の将来は、ベーカリー・製菓、加工食品、肉代替品、飲料市場にチャンスがあり、有望と思われます。
Q5.加水分解植物性タンパク質市場の主要企業はどこですか?
回答主な加水分解植物性タンパク質企業は以下の通りです:
- 味の素
- ケリーグループ
- アイプー食品工業
- タイタンバイオテック
- カーギル
- ロケットフレール
- DSM
- テート&ライル
- ADM
- グリフィス・フーズ
Q6.今後、加水分解植物性タンパク質の市場規模が最も大きくなるセグメントは?
回答Lucintelは、より魅力的で美味しい商品を作りたいという強い願望から、予測期間中、香味料がより大きなセグメントであり続けると予測しています。
Q7.植物性たん白加水分解物市場において、今後5年間で最も大きくなると予想される地域はどこですか?
回答北米は、機能性成分や味覚調味料としてHVPの大きな需要を生み出している、充実し確立された食品・飲料セクターのため、予測期間中に最も高い成長を目撃すると予想されます。
Q.8 本レポートのカスタマイズは可能ですか?
回答はい、Lucintel は追加費用なしで 10% のカスタマイズを提供します。
本レポートでは、以下の 11 の主要な質問に回答しています:
Q.1.加水分解植物性タンパク質市場の供給源別(大豆、小麦、トウモロコシ、エンドウ豆、その他)、機能別(風味剤、乳化剤、その他)、用途別(ベーカリー&菓子、加工食品、肉代替品、飲料、その他)、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、その他の地域)で最も有望な高成長機会にはどのようなものがありますか?
Q.2.今後成長が加速するセグメントとその理由は?
Q.3.成長ペースが速いと思われる地域とその理由は?
Q.4.市場ダイナミクスに影響を与える主な要因は何か?市場における主な課題とビジネスリスクは?
Q.5.この市場におけるビジネスリスクと競争上の脅威は?
Q.6.この市場における新たなトレンドとその理由は?
Q.7.市場における顧客の需要の変化にはどのようなものがありますか?
Q.8.市場の新しい動きにはどのようなものがありますか?これらの開発をリードしている企業はどこですか?
Q.9.市場の主要プレーヤーは?主要プレーヤーは事業成長のためにどのような戦略的取り組みを進めていますか?
Q.10.この市場における競合製品にはどのようなものがあり、材料や製品の代替によって市場シェアを失う脅威はどの程度ありますか?
Q.11.過去5年間にどのようなM&Aが行われ、業界にどのような影響を与えましたか?


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目次

目次

1.要旨
2.加水分解植物性タンパク質の世界市場:市場ダイナミクス
2.1:序論、背景、分類
2.2:サプライチェーン
2.3:業界の推進要因と課題
3.2018年から2030年までの市場動向と予測分析
3.1.マクロ経済動向(2018年~2023年)と予測(2024年~2030年)
3.2.加水分解植物性タンパク質の世界市場動向(2018年~2023年)と予測(2024年~2030年)
3.3:加水分解植物性タンパク質の世界市場:供給源別
3.3.1:大豆
3.3.2:小麦
3.3.3:トウモロコシ
3.3.4:エンドウ豆
3.3.5: その他
3.4:加水分解植物性タンパク質の機能別世界市場
3.4.1:香料
3.4.2:乳化剤
3.4.3:その他
3.5:加水分解植物性タンパク質の世界市場:用途別
3.5.1:ベーカリー・製菓
3.5.2:加工食品
3.5.3:代用肉
3.5.4: 飲料
3.5.5: その他
4.2018年から2030年までの地域別市場動向と予測分析
4.1:加水分解植物性タンパク質の世界地域別市場
4.2:北米の加水分解植物性たん白市場
4.2.1:北米の加水分解植物性タンパク質の機能別市場香料、乳化剤、その他
4.2.2:北米の加水分解植物性たん白市場:用途別ベーカリー・菓子、加工食品、肉代替品、飲料、その他
4.3:ヨーロッパの加水分解植物性タンパク質市場
4.3.1:欧州の加水分解植物性タンパク質市場:機能別香料、乳化剤、その他
4.3.2:欧州の加水分解植物性たん白市場:用途別用途別:ベーカリー・菓子、加工食品、肉代替品、飲料、その他
4.4:APACの加水分解植物性タンパク質市場
4.4.1:APACの加水分解植物性タンパク質市場:機能別香料、乳化剤、その他
4.4.2:APACの加水分解植物性たん白市場:用途別ベーカリー・菓子、加工食品、肉代替品、飲料、その他
4.5: ROWの加水分解植物性タンパク質市場
4.5.1:ROWの加水分解植物性タンパク質市場:機能別香料、乳化剤、その他
4.5.2:ROWの加水分解植物性タンパク質市場:用途別用途別:ベーカリー&菓子、加工食品、肉代替品、飲料、その他
5.競合分析
5.1:製品ポートフォリオ分析
5.2:オペレーションの統合
5.3:ポーターのファイブフォース分析
6.成長機会と戦略分析
6.1:成長機会分析
6.1.1:加水分解植物性タンパク質の世界市場における供給源別の成長機会
6.1.2:機能別加水分解植物性タンパク質の世界市場の成長機会
6.1.3:加水分解植物性タンパク質の世界市場の成長機会:用途別
6.1.4:加水分解植物性タンパク質の世界市場の成長機会:地域別
6.2:加水分解植物性タンパク質の世界市場の新たな動向
6.3: 戦略的分析
6.3.1:新製品開発
6.3.2:加水分解植物性たん白の世界市場における生産能力拡大
6.3.3:加水分解植物性たん白の世界市場における合併、買収、合弁事業
6.3.4:認証とライセンス
7.主要企業のプロフィール
7.1:味の素
7.2:ケリーグループ
7.3: あいぷ食品工業
7.4:タイタンバイオテック
7.5: カーギル
7.6: ロケット・フレール
7.7: DSM
7.8: テート&ライル
7.9: ADM
7.10: グリフィス・フーズ

 

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Summary

Hydrolyzed Vegetable Protein Trends and Forecast
The future of the global hydrolyzed vegetable protein market looks promising with opportunities in the bakery & confectionary, processed food product, meat substitute, and beverage markets. The global hydrolyzed vegetable protein market is expected to reach an estimated $2.0 billion by 2030 with a CAGR of 6.8% from 2024 to 2030. The major drivers for this market are growing demand for processed & convenience foods and meat analogs, rising popularity of vegetarian and vegan diets, and rising awareness about the health benefits of plant-based proteins.

A more than 150-page report is developed to help in your business decisions. Sample figures with some insights are shown below.

Hydrolyzed Vegetable Protein by Segment
The study includes a forecast for the global hydrolyzed vegetable protein by source, function, application, and region.
Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Source [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Soy
• Wheat
• Corn
• Pea
• Others
Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Function [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Flavoring Agent
• Emulsifying Agent
• Others
Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Application [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Bakery & Confectionary
• Processed Food Products
• Meat Substitutes
• Beverages
• Others
Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Region [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• North America
• Europe
• Asia Pacific
• The Rest of the World
List of Hydrolyzed Vegetable Protein Companies
Companies in the market compete on the basis of product quality offered. Major players in this market focus on expanding their manufacturing facilities, R&D investments, infrastructural development, and leverage integration opportunities across the value chain. With these strategies hydrolyzed vegetable protein companies cater increasing demand, ensure competitive effectiveness, develop innovative products & technologies, reduce production costs, and expand their customer base. Some of the hydrolyzed vegetable protein companies profiled in this report include-
• Ajinomoto
• Kerry Group
• Aipu Food Industry
• Titan Biotech
• Cargill
• Roquette Frères
• DSM
• Tate & Lyle
• ADM
• Griffith Foods
Hydrolyzed Vegetable Protein Market Insights
Lucintel forecasts that flavoring agent will remain larger segment over the forecast period due to strong desire to produce more enticing and tasty goods.
Within this market, processed food product will remain the largest segment due to expanding use of HVP in processed food goods.
North America is expected to witness the highest growth over the forecast period due to substantial and well-established food and beverage sector, which generates a sizable demand for HVP as a functional component and taste enhancer.
Features of the Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market
Market Size Estimates: Hydrolyzed vegetable protein market size estimation in terms of value ($B).
Trend and Forecast Analysis: Market trends (2018 to 2023) and forecast (2024 to 2030) by various segments and regions.
Segmentation Analysis: Hydrolyzed vegetable protein market size by source, function, application, and region in terms of value ($B).
Regional Analysis: Hydrolyzed vegetable protein market breakdown by North America, Europe, Asia Pacific, and Rest of the World.
Growth Opportunities: Analysis of growth opportunities in different source, function, application, and regions for the hydrolyzed vegetable protein market.
Strategic Analysis: This includes M&A, new product development, and competitive landscape of the hydrolyzed vegetable protein market.
Analysis of competitive intensity of the industry based on Porter’s Five Forces model.

FAQ
Q1. What is the hydrolyzed vegetable protein market size?
Answer: The global hydrolyzed vegetable protein market is expected to reach an estimated $2.0 billion by 2030.
Q2. What is the growth forecast for hydrolyzed vegetable protein market?
Answer: The global hydrolyzed vegetable protein market is expected to grow with a CAGR of 6.8% from 2024 to 2030.
Q3. What are the major drivers influencing the growth of the hydrolyzed vegetable protein market?
Answer: The major drivers for this market are growing demand for processed & convenience foods and meat analogs, rising popularity of vegetarian and vegan diets, and rising awareness about the health benefits of plant-based proteins.
Q4. What are the major segments for hydrolyzed vegetable protein market?
Answer: The future of the global hydrolyzed vegetable protein market looks promising with opportunities in the bakery & confectionary, processed food product, meat substitute, and beverage markets.
Q5. Who are the key hydrolyzed vegetable protein market companies?
Answer: Some of the key hydrolyzed vegetable protein companies are as follows:
• Ajinomoto
• Kerry Group
• Aipu Food Industry
• Titan Biotech
• Cargill
• Roquette Frères
• DSM
• Tate & Lyle
• ADM
• Griffith Foods
Q6. Which hydrolyzed vegetable protein market segment will be the largest in future?
Answer: Lucintel forecasts that flavoring agent will remain larger segment over the forecast period due to strong desire to produce more enticing and tasty goods.
Q7. In hydrolyzed vegetable protein market, which region is expected to be the largest in next 5 years?
Answer: North America is expected to witness the highest growth over the forecast period due to substantial and well-established food and beverage sector, which generates a sizable demand for HVP as a functional component and taste enhancer.
Q.8 Do we receive customization in this report?
Answer: Yes, Lucintel provides 10% customization without any additional cost.
This report answers following 11 key questions:
Q.1. What are some of the most promising, high-growth opportunities for the hydrolyzed vegetable protein market by source (soy, wheat, corn, pea, and others), function (flavoring agent, emulsifying agent, and others), application (bakery & confectionary, processed food products, meat substitutes, beverages, and others), and region (North America, Europe, Asia Pacific, and the Rest of the World)?
Q.2. Which segments will grow at a faster pace and why?
Q.3. Which region will grow at a faster pace and why?
Q.4. What are the key factors affecting market dynamics? What are the key challenges and business risks in this market?
Q.5. What are the business risks and competitive threats in this market?
Q.6. What are the emerging trends in this market and the reasons behind them?
Q.7. What are some of the changing demands of customers in the market?
Q.8. What are the new developments in the market? Which companies are leading these developments?
Q.9. Who are the major players in this market? What strategic initiatives are key players pursuing for business growth?
Q.10. What are some of the competing products in this market and how big of a threat do they pose for loss of market share by material or product substitution?
Q.11. What M&A activity has occurred in the last 5 years and what has its impact been on the industry?



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Table of Contents

Table of Contents

1. Executive Summary
2. Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market : Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges
3. Market Trends and Forecast Analysis from 2018 to 2030
3.1. Macroeconomic Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)
3.2. Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)
3.3: Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Source
3.3.1: Soy
3.3.2: Wheat
3.3.3: Corn
3.3.4: Pea
3.3.5: Others
3.4: Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Function
3.4.1: Flavoring Agent
3.4.2: Emulsifying Agent
3.4.3: Others
3.5: Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Application
3.5.1: Bakery & Confectionary
3.5.2: Processed Food Products
3.5.3: Meat Substitutes
3.5.4: Beverages
3.5.5: Others
4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2018 to 2030
4.1: Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Region
4.2: North American Hydrolyzed Vegetable Protein Market
4.2.1: North American Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Function: Flavoring Agent, Emulsifying Agent, and Others
4.2.2: North American Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Application: Bakery & Confectionary, Processed Food Products, Meat Substitutes, Beverages, and Others
4.3: European Hydrolyzed Vegetable Protein Market
4.3.1: European Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Function: Flavoring Agent, Emulsifying Agent, and Others
4.3.2: European Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Application: Bakery & Confectionary, Processed Food Products, Meat Substitutes, Beverages, and Others
4.4: APAC Hydrolyzed Vegetable Protein Market
4.4.1: APAC Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Function: Flavoring Agent, Emulsifying Agent, and Others
4.4.2: APAC Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Application: Bakery & Confectionary, Processed Food Products, Meat Substitutes, Beverages, and Others
4.5: ROW Hydrolyzed Vegetable Protein Market
4.5.1: ROW Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Function: Flavoring Agent, Emulsifying Agent, and Others
4.5.2: ROW Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Application: Bakery & Confectionary, Processed Food Products, Meat Substitutes, Beverages, and Others
5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis
6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Source
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Function
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Application
6.1.4: Growth Opportunities for the Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market by Region
6.2: Emerging Trends in the Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market
6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Hydrolyzed Vegetable Protein Market
6.3.4: Certification and Licensing
7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Ajinomoto
7.2: Kerry Group
7.3: Aipu Food Industry
7.4: Titan Biotech
7.5: Cargill
7.6: Roquette Frères
7.7: DSM
7.8: Tate & Lyle
7.9: ADM
7.10: Griffith Foods

 

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