世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

フルフードサービスレストラン市場:動向、機会、競合分析【2023-2028年


Full Food Service Restaurant Market: Trends, Opportunities and Competitive Analysis [2023-2028]

フルフードサービスレストラン市場の動向と予測 世界のフルフードサービスレストラン市場の将来は、スタンドアロン、小売、旅行、レジャー、ホテル市場におけるビジネスチャンスで有望視されている。世界のフル... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Lucintel
ルシンテル
2023年8月10日 US$4,850
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
150 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。

本レポートは受注生産のため、2~3営業日程度ご納品のお時間をいただく場合がございます。


 

サマリー

フルフードサービスレストラン市場の動向と予測
世界のフルフードサービスレストラン市場の将来は、スタンドアロン、小売、旅行、レジャー、ホテル市場におけるビジネスチャンスで有望視されている。世界のフルフードサービスレストラン市場は、2023年から2028年までの年平均成長率が5.3%で、2028年までに推定15.7億ドルに達すると予測される。この市場の主な促進要因は、業務効率を高め、食事体験を向上させるための最新技術の利用の増加、新鮮な食事に対する消費者の需要の高まり、レストランによる地元産の食材や商品への嗜好の高まりである。

150ページ以上に及ぶ本レポートは、お客様の経営判断に役立つよう作成されています。図表のサンプルはこちら。

フルフードサービスレストランのセグメント別市場
フルフードサービスレストランの世界市場について、モデルタイプ別、サービス別、ロケーション別、地域別の動向と予測を掲載しています。
フルフードサービスレストランのモデルタイプ別市場【2017年から2028年までの出荷額分析
- 独立型コンシューマーフードサービス
- 連鎖型コンシューマーフードサービス
フルフードサービスレストラン市場:サービス別[2017〜2028年出荷額分析]:カジュアルダイニングレストラン
- カジュアルダイニングレストラン
- 高級レストラン
フルフードサービスレストランの立地別市場【2017年から2028年までの出荷金額別分析
- スタンドアロン
- 小売
- 旅行
- レジャー
- ホテル
フルフードサービスレストランの地域別市場【2017年から2028年までの出荷額分析
- 北米
- 欧州
- アジア太平洋
- その他の地域
フルフードサービスレストラン企業一覧
同市場の企業は、提供する製品の品質で競争している。同市場の主要企業は、製造施設の拡大、研究開発投資、インフラ整備、バリューチェーン全体の統合機会の活用に注力している。これらの戦略により、外食企業は需要の増加に対応し、競争力を確保し、革新的な製品と技術を開発し、生産コストを削減し、顧客基盤を拡大している。本レポートで紹介する外食企業は以下の通りである。
- アップルビーズ・レストラン
- ブリンカー・インターナショナル
- TGIフライデーズ
- レッドロブスター・ホスピタリティ
- IHOPレストラン
- ドグス・ホールディング
- オリーブガーデン
フルフードサービスレストラン市場の洞察
- Lucintelの予測では、カジュアル・ダイニング・レストラン分野は、リーズナブルなメニュー価格で楽しい食事体験を求める需要の高まりにより、予測期間中に高い成長が見込まれる。
- Lucintelの予測では、チェーンの消費者向けフードサービスは、その強力なブランド認知度と評判、幅広いアクセス可能性、確立されたマーケティングと広告手法により、より大きなセグメントであり続ける。
- 北米は、栄養価が高く持続可能な食品を提供するレストランの増加、カナダにおけるミレニアル世代の人口増加、同地域の飲食部門の継続的な拡大により、予測期間中に最も高い成長が見込まれる。
フルフードサービスレストランの世界市場の特徴
- 市場規模の推定:フルフードサービスレストランの市場規模を金額(億ドル)で推計
- 動向と予測分析:各種セグメント・地域別の市場動向(2017年~2022年)と予測(2023年~2028年)。
- セグメンテーション分析:フルフードサービスレストランの市場規模をモデルタイプ別、サービス別、立地別、地域別など様々なセグメント別に金額($B)で推計。
- 地域別分析:フルフードサービスレストラン市場の北米、欧州、アジア太平洋地域、その他の地域別内訳。
- 成長機会:フルフードサービスレストラン市場のモデルタイプ、サービス、ロケーション、地域別の成長機会分析。
- 戦略分析:フル外食市場のM&A、新製品開発、競争環境など。
- ポーターのファイブフォースモデルに基づく業界の競争力分析。
よくある質問
Q.1 外食産業の市場規模はどのくらいですか?
回答世界のフルフードサービスレストラン市場は、2028年までに推定15.7億ドルに達すると予想されています。
Q.2 外食市場の成長予測は?
回答:フルフードサービスレストランの世界市場規模は、2028年までに推定15.7億ドルに達する見込みです:世界のフルフードサービスレストラン市場は、2023年から2028年にかけて年平均成長率5.3%で成長すると予測される。
Q.3 フルフードサービスレストラン市場の成長に影響を与える主なドライバーは何ですか?
回答この市場の主な促進要因は、オペレーションの効率性を高め、食事体験を向上させるための最新技術の利用の増加、新鮮な食事に対する消費者の需要の高まり、レストランによる地元産の食材や商品への嗜好の高まりである。
Q4.外食市場の主なセグメントは?
回答フルフードサービスレストラン市場の将来は、独立型、小売、旅行、レジャー、ホテル市場にチャンスがあり、有望であると思われる。
Q5.外食市場の主要企業は?
回答フルフードサービスレストラン市場の主要企業は以下の通りである:
- アップルビーズ・レストラン
- ブリンカー・インターナショナル
- TGIフライデーズ
- レッドロブスター・ホスピタリティ
- IHOPレストラン
- ドグス・ホールディング
- オリーブガーデン
Q6.今後、外食市場において最も大きくなるセグメントは?
回答Lucintelの予測では、リーズナブルなメニューで楽しい食事体験をしたいというニーズが高まっているため、カジュアル・ダイニング・レストラン分野が予測期間中に高い成長を遂げる見込みです。
Q7.フルフードサービスレストラン市場において、今後5年間で最も大きくなると予想される地域はどこですか?
回答北米は、栄養価が高く持続可能な食品を提供するレストランの増加、カナダにおけるミレニアル世代の人口増加、同地域における食品・飲料セクターの継続的な拡大により、予測期間中に最も高い成長が見込まれる。
Q.8.本レポートのカスタマイズは可能ですか?
回答はい、Lucintel は追加費用なしで 10% のカスタマイズを提供します。
本レポートは以下の11の主要な質問に回答しています:
Q.1.世界のフルフードサービスレストラン市場において、モデルタイプ別(独立型消費者向けフードサービス、チェーン型消費者向けフードサービス)、サービス別(カジュアルダイニングレストラン、高級レストラン)、立地別(独立型、小売、旅行、レジャー、ホテル)、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、その他の地域)に、最も有望で高成長が期待できる事業機会は何か?
Q.2.今後成長が加速するセグメントとその理由は?
Q.3.成長ペースが速いと思われる地域とその理由は?
Q.4.市場ダイナミクスに影響を与える主な要因は何か?市場における主な課題とビジネスリスクは?
Q.5.この市場におけるビジネスリスクと競争上の脅威は?
Q.6.この市場における新たなトレンドとその理由は?
Q.7.市場における顧客の需要の変化にはどのようなものがありますか?
Q.8.市場の新しい動きにはどのようなものがありますか?これらの開発をリードしている企業はどこですか?
Q.9.市場の主要プレーヤーは?主要プレーヤーは事業成長のためにどのような戦略的取り組みを進めていますか?
Q.10.この市場における競合製品にはどのようなものがあり、材料や製品の代替によって市場シェアを失う脅威はどの程度ありますか?
Q.11.過去5年間にどのようなM&Aが行われ、業界にどのような影響を与えましたか?

フルフードサービスレストラン市場に関連する、またはフルフードサービスレストラン企業、フルフードサービスレストラン市場規模、フルフードサービスレストラン市場シェア、フルフードサービスレストラン市場成長、フルフードサービスレストラン市場調査に関連するご質問については、Lucintelのアナリストに電子メールでお問い合わせください: helpdesk@lucintel.com 私たちはすぐにあなたに戻って取得させていただきます。



ページTOPに戻る


目次

Table of Contents
1. Executive Summary

2. Global Full Food Service Restaurant Market: Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges

3. Market Trends and Forecast Analysis from 2017 to 2028
3.1: Macroeconomic Trends (2017-2022) and Forecast (2023-2028)
3.2: Global Full Food Service Restaurant Market Trends (2017-2022) and Forecast (2023-2028)
3.3: Global Full Food Service Restaurant Market by Model Type
3.3.1: Independent Consumer Food Service
3.3.2: Chained Consumer Food Service
3.4: Global Full Food Service Restaurant Market by Service
3.4.1: Casual Dining Restaurants
3.4.2: Fine Dining Restaurants
3.5: Global Full Food Service Restaurant Market by Location
3.5.1: Standalone
3.5.2: Retail
3.5.3: Travel
3.5.4: Leisure
3.5.5: Hotels

4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2017 to 2028
4.1: Global Full Food Service Restaurant Market by Region
4.2: North American Full Food Service Restaurant Market
4.2.1: North American Full Food Service Restaurant Market by Model Type: Independent Consumer Foodservice and Chained Consumer Foodservice
4.2.2: North American Full Food Service Restaurant Market by Service: Casual Dining Restaurants and Fine Dining Restaurants
4.3: European Full Food Service Restaurant Market
4.3.1: European Full Food Service Restaurant Market by Model Type: Independent Consumer Foodservice and Chained Consumer Foodservice
4.3.2: European Full Food Service Restaurant Market by Service: Casual Dining Restaurants and Fine Dining Restaurants
4.4: APAC Full Food Service Restaurant Market
4.4.1: APAC Full Food Service Restaurant Market by Model Type: Independent Consumer Foodservice and Chained Consumer Foodservice
4.4.2: APAC Full Food Service Restaurant Market by Service: Casual Dining Restaurants and Fine Dining Restaurants
4.5: ROW Full Food Service Restaurant Market
4.5.1: ROW Full Food Service Restaurant Market by Model Type: Independent Consumer Foodservice and Chained Consumer Foodservice
4.5.2: ROW Full Food Service Restaurant Market by Service: Casual Dining Restaurants and Fine Dining Restaurants

5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis

6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Full Food Service Restaurant Market by Model Type
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Full Food Service Restaurant Market by Service
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Full Food Service Restaurant Market by Location
6.1.4: Growth Opportunities for the Global Full Food Service Restaurant Market by Region
6.2: Emerging Trends in the Global Full Food Service Restaurant Market
6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Full Food Service Restaurant Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Full Food Service Restaurant Market
6.3.4: Certification and Licensing

7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Applebee's Restaurants
7.2: Brinker International
7.3: TGI Fridays
7.4: Red Lobster Hospitality
7.5: IHOP Restaurants
7.6: Dogus Holding
7.7: Olive Garden

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Full Food Service Restaurant Market Trends and Forecast
The future of the global full food service restaurant market looks promising with opportunities in the standalone, retail, travel, leisure, and hotel markets. The global full food service restaurant market is expected to reach an estimated $1.57 billion by 2028 with a CAGR of 5.3% from 2023 to 2028. The major drivers for this market are increasing use of modern technology to boost operational effectiveness and improve the dining experience, rising consumer demand for fresh meals, and growing preference for ingredients and goods by restaurants that are produced locally.

A more than 150-page report is developed to help in your business decisions. Sample figures with some insights are shown here.

Full Food Service Restaurant Market by Segment
The study includes trends and forecast for the global full food service restaurant market by model type, service, location, and region
Full Food Service Restaurant Market by Model Type [Shipment Analysis by Value from 2017 to 2028]:
• Independent Consumer Food Service
• Chained Consumer Food Service
Full Food Service Restaurant Market by Service [Shipment Analysis by Value from 2017 to 2028]:
• Casual Dining Restaurants
• Fine Dining Restaurants
Full Food Service Restaurant Market by Location [Shipment Analysis by Value from 2017 to 2028]:
• Standalone
• Retail
• Travel
• Leisure
• Hotels
Full Food Service Restaurant Market by Region [Shipment Analysis by Value from 2017 to 2028]:
• North America
• Europe
• Asia Pacific
• The Rest of the World
List of Full Food Service Restaurant Companies
Companies in the market compete on the basis of product quality offered. Major players in this market focus on expanding their manufacturing facilities, R&D investments, infrastructural development, and leverage integration opportunities across the value chain. With these strategies, full food service restaurant companies cater to increasing demand, ensure competitive effectiveness, develop innovative products & technologies, reduce production costs, and expand their customer base. Some of the full food service restaurant companies profiled in this report include-
• Applebee's Restaurants
• Brinker International
• TGI Fridays
• Red Lobster Hospitality
• IHOP Restaurants
• Dogus Holding
• Olive Garden
Full Food Service Restaurants Market Insights
• Lucintel forecasts that casual dining restaurant segment is expected to witness a higher growth over the forecast period due to increasing demand for pleasurable dining experiences at reasonable menu prices.
• Lucintel predicts that chained consumer food service will remain the larger segment due to its strong brand recognition and reputation, broad accessibility, and established marketing and advertising techniques.
• North America is expected to witness the highest growth over the forecast period due to increasing number of restaurants offering nutritious and sustainable foods, rising number of millennial populations in Canada, and the continuous expansion of food and beverage sector in the region.
Features of the Global Full Food Service Restaurant Market
• Market Size Estimates: Full food service restaurant market size estimation in terms of value ($B).
• Trend and Forecast Analysis: Market trends (2017 to 2022) and forecast (2023 to 2028) by various segments and regions.
• Segmentation Analysis: Full food service restaurant market size by various segments, such as by model type, service, location, and region in terms of value ($B).
• Regional Analysis: Full food service restaurant market breakdown by North America, Europe, Asia Pacific, and Rest of the World.
• Growth Opportunities: Analysis of growth opportunities in different model types, services, locations, and regions for the full food service restaurant market.
• Strategic Analysis: This includes M&A, new product development, and competitive landscape of the full food service restaurant market.
• Analysis of competitive intensity of the industry based on Porter’s Five Forces model.
FAQ
Q.1 What is the full food service restaurant market size?
Answer: The global full food service restaurant market is expected to reach an estimated $1.57 billion by 2028.
Q.2 What is the growth forecast for full food service restaurant market?
Answer: The global full food service restaurant market is expected to grow with a CAGR of 5.3% from 2023 to 2028
Q.3 What are the major drivers influencing the growth of the full food service restaurant market?
Answer: The major drivers for this market are increasing use of modern technology to boost operational effectiveness and improve the dining experience, rising consumer demand for fresh meals, and growing preference for ingredients and goods by restaurants that are produced locally.
Q4. What are the major segments for full food service restaurant market?
Answer: The future of the full food service restaurant market looks promising with opportunities in the standalone, retail, travel, leisure, and hotel markets.
Q5. Who are the key full food service restaurant market companies?
Answer: Some of the key full food service restaurant market companies are as follows:
• Applebee's Restaurants
• Brinker International
• TGI Fridays
• Red Lobster Hospitality
• IHOP Restaurants
• Dogus Holding
• Olive Garden
Q6. Which full food service restaurant market segment will be the largest in future?
Answer: Lucintel forecasts that casual dining restaurant segment is expected to witness a higher growth over the forecast period due to increasing demand for pleasurable dining experiences at reasonable menu prices.
Q7. In full food service restaurant market, which region is expected to be the largest in next 5 years?
Answer: North America is expected to witness the highest growth over the forecast period due to increasing number of restaurants offering nutritious and sustainable foods, rising number of millennial populations in Canada, and continuous expansion of food and beverage sector in the region.
Q.8. Do we receive customization in this report?
Answer: Yes, Lucintel provides 10% Customization Without any Additional Cost.
This report answers following 11 key questions:
Q.1. What are some of the most promising, high-growth opportunities for the global full food service restaurant market by model type (independent consumer food service and chained consumer food service), service (casual dining restaurants and fine dining restaurants), location (standalone, retail, travel, leisure, and hotels), and region (North America, Europe, Asia Pacific, and the Rest of the World)?
Q.2. Which segments will grow at a faster pace and why?
Q.3. Which region will grow at a faster pace and why?
Q.4. What are the key factors affecting market dynamics? What are the key challenges and business risks in this market?
Q.5. What are the business risks and competitive threats in this market?
Q.6. What are the emerging trends in this market and the reasons behind them?
Q.7. What are some of the changing demands of customers in the market?
Q.8. What are the new developments in the market? Which companies are leading these developments?
Q.9. Who are the major players in this market? What strategic initiatives are key players pursuing for business growth?
Q.10. What are some of the competing products in this market and how big of a threat do they pose for loss of market share by material or product substitution?
Q.11. What M&A activity has occurred in the last 5 years and what has its impact been on the industry?

For any questions related to full food service restaurant market or related to full food service restaurant companies, full food service restaurant market size, full food service restaurant market share, full food service restaurant market growth, full food service restaurant market research, write Lucintel analyst at email: helpdesk@lucintel.com we will be glad to get back to you soon.



ページTOPに戻る


Table of Contents

Table of Contents
1. Executive Summary

2. Global Full Food Service Restaurant Market: Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges

3. Market Trends and Forecast Analysis from 2017 to 2028
3.1: Macroeconomic Trends (2017-2022) and Forecast (2023-2028)
3.2: Global Full Food Service Restaurant Market Trends (2017-2022) and Forecast (2023-2028)
3.3: Global Full Food Service Restaurant Market by Model Type
3.3.1: Independent Consumer Food Service
3.3.2: Chained Consumer Food Service
3.4: Global Full Food Service Restaurant Market by Service
3.4.1: Casual Dining Restaurants
3.4.2: Fine Dining Restaurants
3.5: Global Full Food Service Restaurant Market by Location
3.5.1: Standalone
3.5.2: Retail
3.5.3: Travel
3.5.4: Leisure
3.5.5: Hotels

4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2017 to 2028
4.1: Global Full Food Service Restaurant Market by Region
4.2: North American Full Food Service Restaurant Market
4.2.1: North American Full Food Service Restaurant Market by Model Type: Independent Consumer Foodservice and Chained Consumer Foodservice
4.2.2: North American Full Food Service Restaurant Market by Service: Casual Dining Restaurants and Fine Dining Restaurants
4.3: European Full Food Service Restaurant Market
4.3.1: European Full Food Service Restaurant Market by Model Type: Independent Consumer Foodservice and Chained Consumer Foodservice
4.3.2: European Full Food Service Restaurant Market by Service: Casual Dining Restaurants and Fine Dining Restaurants
4.4: APAC Full Food Service Restaurant Market
4.4.1: APAC Full Food Service Restaurant Market by Model Type: Independent Consumer Foodservice and Chained Consumer Foodservice
4.4.2: APAC Full Food Service Restaurant Market by Service: Casual Dining Restaurants and Fine Dining Restaurants
4.5: ROW Full Food Service Restaurant Market
4.5.1: ROW Full Food Service Restaurant Market by Model Type: Independent Consumer Foodservice and Chained Consumer Foodservice
4.5.2: ROW Full Food Service Restaurant Market by Service: Casual Dining Restaurants and Fine Dining Restaurants

5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis

6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Full Food Service Restaurant Market by Model Type
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Full Food Service Restaurant Market by Service
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Full Food Service Restaurant Market by Location
6.1.4: Growth Opportunities for the Global Full Food Service Restaurant Market by Region
6.2: Emerging Trends in the Global Full Food Service Restaurant Market
6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Full Food Service Restaurant Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Full Food Service Restaurant Market
6.3.4: Certification and Licensing

7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Applebee's Restaurants
7.2: Brinker International
7.3: TGI Fridays
7.4: Red Lobster Hospitality
7.5: IHOP Restaurants
7.6: Dogus Holding
7.7: Olive Garden

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります


よくあるご質問


Lucintel社はどのような調査会社ですか?


Lucintelは世界の多様な市場について調査を行っています。特に化学品、材料、自動車関連の調査レポートを数多く出版しています。  もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/12/23 10:26

157.72 円

164.94 円

201.11 円

ページTOPに戻る