世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

発酵素材市場:種類別(有機酸、アミノ酸、ポリマー、ビタミン、工業用酵素、バイオガス、抗生物質)、用途別(食品・飲料、バイオ燃料、医薬品、動物飼料、紙、パーソナルケア製品、繊維・皮革)、地域別 - 2019-2020年の市場規模、シェア、トレンドの世界分析と2030年までの予測


Fermentation Ingredients Market : Segmented by Type (Organic Acids, Amino Acids, Polymers, Vitamins, Industrial Enzymes, Biogas, And Antibiotics); By Application (Food &Beverages, Bio Fuel, Pharmaceuticals, Animal Feed, Paper, Personal Care Products, And Textile & Leather); and Region – Global Analysis of Market Size, Share & Trends for 2019–2020 and Forecasts to 2030

[176ページ以上の調査報告書】世界の発酵成分市場は、2020年の299億5000万米ドルから2030年には747億5000万米ドルを超え、今後数年間、すなわち2021年から30年の間にCAGR 9.7 %で推移する見込みです。発酵原料市... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Fatpos Global
Fatpos グローバル
2022年3月1日 US$5,000
シングルユーザーライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
167 英語

 

サマリー

[176ページ以上の調査報告書】世界の発酵成分市場は、2020年の299億5000万米ドルから2030年には747億5000万米ドルを超え、今後数年間、すなわち2021年から30年の間にCAGR 9.7 %で推移する見込みです。発酵原料市場の成長は、パーソナルケアや医薬品アイテムにおける発酵原料の使用に対する意識の高まりによって促進されています。

製品概要
発酵は、特定の温度と圧力で無生物触媒に助けられた化学反応ではなく、無菌と細胞酵素反応を使用する必要がある生物学的手順である。食品は、発酵成分を添加することで長期保存が可能になります。発酵工程は、製品の品質や満足度に影響を与える可能性があります。その結果、食品の粘性が向上し、消化しやすく、栄養価の高い、おいしい食品を作ることができます。発酵素材は、食品・飲料、医薬品など、さまざまな分野で利用されている。

市場のハイライト
世界の発酵素材市場は、2030年に9.7%の顕著なCAGRを予測する。
発酵成分を使用した食品・飲料製品はますます人気が高まっており、世界中で市場成長の原動力となっています。また、発酵素材メーカーによる環境に優しい生産システムの導入や、発酵方法における先進技術の導入も、市場に影響を及ぼしています。サトウキビ、ビート、タピオカ、トウモロコシの生産量は増加しており、これが世界の発酵原料市場を牽引している。



発酵原料の世界市場セグメント別
2020~30年はアミノ酸分野が最も高いCAGRで成長
発酵原料の世界市場は、タイプ別に有機酸、アミノ酸、ポリマー、ビタミン、産業用酵素、バイオガス、抗生物質に分類されます。2020年の市場シェアは、アミノ酸セグメントが最大となりました。動物飼料添加物や食品・飲料業界における需要の増加が、このセグメントの成長の主な要因となっています。ポリマーは予測期間中も上昇する見込みです。パーソナルケアアイテムにおける発酵成分の使用増加が、近い将来、この市場をさらに推進すると予想されます。

食品・飲料セグメントは2020-30年に最も高いCAGRで成長へ
発酵原料の世界市場は、用途別に食品&飲料、バイオ燃料、医薬品、動物飼料、製紙、パーソナルケア製品、繊維&皮革に分類されます。予測期間中、食品・飲料分野が最も速いペースで拡大すると予測されます。食品・飲料、医薬品、動物飼料はすべて発酵原料を使用しており、この傾向は今後も続くと予想されます。食品の保存期間を延ばすために発酵成分の使用が増加しているため、食品・飲料は現在最も優勢なカテゴリーであり、今後もその傾向が続くと思われます。

市場ダイナミクス
ドライバー
世界的なアルコール消費量の増加およびエンドユーザーからの需要の急増
多くのエンドユーザーからの発酵原料の需要急増が、市場成長の主要因である。業界の成長を牽引する最も重要な要因の1つは、世界的なアルコール消費量の増加である。ビールは最も一般的なアルコール飲料であり、米や小麦などさまざまな製品を発酵させて作られるため、ビール消費の増加は最終的に市場成長を後押しすることになります。

環境意識の高まりとさまざまな健康効果
さらに、環境意識の高まり、環境に優しい製造工程、商品の持つさまざまな健康上の利点が需要を促進しています。予測期間中、市場はバイオ医薬品業界の台頭によって牽引されると予想されます。その高い生産性から、バイオ医薬品産業は活況を呈しており、近代科学の最も洗練されたエレガントな成果のブレークスルーとして広く認知されています。

抑制要因
原材料の不安定性とコスト高
原料供給の不安定さは、長期的には市場成長の大きな障害となります。また、原材料の調達コストが高いことも、市場成長を阻害する大きな要因となっています。また、砂糖の発酵から作られる生分解性プラスチックの普及も、市場の発展を妨げています。

発酵原料の世界市場。主要プレイヤー
ハイプロフィードLP

会社概要, 事業戦略, 主要製品, 財務実績, 主要業績評価指標, リスク分析, 最近の開発状況, 地域的存在感, SWOT分析

ケントコーポレーション
オールテック
プレスティージ・ファームズ
マーサー・ミリング・カンパニー
カームバック・メディア社
タイソンフーズ株式会社
ホワイトオークミルズ
ウェンガー・グループ
その他の著名なプレーヤー
発酵原料の世界市場。地域別
世界の発酵素材市場は、地域分析に基づいて5つの主要地域に区分されています。これらは、北米、ラテンアメリカ、ヨーロッパ、アジア太平洋地域、中東・アフリカを含みます。2020年には、アジア太平洋地域の世界発酵原料が最大の市場シェアを占めています。アジア太平洋地域は、発酵原料の重要な市場であり、中国が最も速いペースで上昇すると予想されています。インド、中国、日本などの発展途上国では、人口の増加、中間層の可処分所得の増加、それに伴う高品質の食品やパーソナルケアアイテムへの需要、健康やウェルネスに関する消費者の全般的な知識が、高品質の発酵原料の需要を押し上げています。



世界の発酵素材市場は、さらに地域別に以下のように区分されています。
北米市場規模、シェア、動向、機会、YoY成長率、CAGR - 米国、カナダ
中南米市場規模、シェア、トレンド、機会、前年比成長率、CAGR - メキシコ、アルゼンチン、ブラジル、その他の中南米地域
欧州市場規模、シェア、トレンド、機会、前年比成長率、CAGR - イギリス、フランス、ドイツ、イタリア、スペイン、ベルギー、ハンガリー、ルクセンブルク、オランダ、ポーランド、ノルディック、ロシア、トルコ、その他の欧州市場
アジア太平洋地域の市場規模、シェア、動向、機会、前年比成長率、CAGR - インド、中国、韓国、日本、マレーシア、インドネシア、ニュージーランド、オーストラリア、APACのその他地域
中東・アフリカ市場規模、シェア、動向、機会、YoY成長率、CAGR - 北アフリカ、イスラエル、GCC、南アフリカ、その他のMENA地域
発酵原料の世界市場に関する分析も収録しています。
発酵原料の市場セグメント。
タイプ別
有機酸
アミノ酸
高分子
ビタミン
産業用酵素
バイオガス
抗生物質
用途別
食品・飲料
バイオ燃料
医薬品
飼料

パーソナルケア製品
繊維・皮革
発酵原料の市場動向
発酵原料の市場規模
供給と需要
現在の動向/問題点/課題
競合・参入企業
市場のバリューチェーン
市場の促進要因と阻害要因
発酵素材市場のレポート範囲とセグメンテーション



よくある質問
発酵食品の市場規模は?
発酵食品市場の成長率は?
発酵食品市場の最大のシェアを占めているセグメントは?
発酵食品市場のキープレイヤーは?
発酵食品市場を牽引する要因は?

ページTOPに戻る


目次

Contents
1. Executive Summary
2. Global Fermentation Ingredients Market
2.1. Product Overview
2.2. Market Definition
2.3. Segmentation
2.4. Assumptions and Acronyms
3. Research Methodology
3.1. Research Objectives
3.2. Primary Research
3.3. Secondary Research
3.4. Forecast Model
3.5. Market Size Estimation
4. Average Pricing Analysis
5. Macro-Economic Indicators
6. Market Dynamics
6.1. Growth Drivers
6.2. Restraints
6.3. Opportunity
6.4. Trends
7. Correlation & Regression Analysis
7.1. Correlation Matrix
7.2. Regression Matrix
8. Recent Development, Policies & Regulatory Landscape
9. Risk Analysis
9.1. Demand Risk Analysis
9.2. Supply Risk Analysis
10. Global Fermentation Ingredients Market Analysis
10.1. Porters Five Forces
10.1.1. Threat of New Entrants
10.1.2. Bargaining Power of Suppliers
10.1.3. Threat of Substitutes
10.1.4. Rivalry
10.2. PEST Analysis
10.2.1. Political
10.2.2. Economic
10.2.3. Social
10.2.4. Technological
11. Global Fermentation Ingredients Market
11.1. Market Size & forecast, 2020A-2030F
11.1.1. By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
11.1.2. By Volume (Billion Units) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12. Global Fermentation Ingredients Market: Market Segmentation
12.1. By Regions
12.1.1. North America:(U.S. and Canada), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.2. Latin America: (Brazil, Mexico, Argentina, Rest of Latin America), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.3. Europe: (Germany, UK, France, Italy, Spain, BENELUX, NORDIC, Hungary, Poland, Turkey, Russia, Rest of Europe), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.4. Asia-Pacific: (China, India, Japan, South Korea, Indonesia, Malaysia, Australia, New Zealand, Rest of Asia Pacific), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.5. Middle East and Africa: (Israel, GCC, North Africa, South Africa, Rest of Middle East and Africa), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2. By Type: Market Share (2020-2030F)
12.2.1. Organic acids, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.2. Amino acids, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.3. Polymers, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.4. Vitamins, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.5. Industrial enzymes, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.6. Biogas, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.7. Antibiotics, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3. By Application: Market Share (2020-2030F)
12.3.1. Food & Beverages, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.2. Biofuel, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.3. Pharmaceuticals, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.4. Animal Feed, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.5. Paper, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.6. Personal Care Products, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.7. Textile & Leather, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
Company Profile
1. Hi-Pro Feeds LP
1. Company Overview
2. Company Total Revenue (Financials)
3. Market Potential
4. Global Presence
5. Key Performance Indicators
6. SWOT Analysis
7. Product Launch
2. Kent Corporation
3. Alltech
4. Prestage Farms
5. Mercer Milling Company, Inc.
6. Kalmbach Media Co.
7. Tyson Foods, Inc.
8. White Oak Mills
9. The Wenger Group
10. Other Prominent Players
Consultant Recommendation
**The above-given segmentations and companies could be subjected to further modification based on in-depth feasibility studies conducted for the final deliverable.

 

ページTOPに戻る


 

Summary

[176+ Pages Research Report] Global Fermentation Ingredients Market to surpass USD 74.75 billion by 2030 from USD 29.95 billion in 2020 at a CAGR of 9.7 % in the coming years, i.e., 2021-30. The growth of the fermentation ingredients market is being fueled by raising awareness of the use of fermentation ingredients in personal care and pharmaceutical items.

Product Overview
Fermentation is a biological procedure that requires sterility and the use of cellular enzyme reactions rather than chemical reactions aided by an inanimate catalyst at a particular temperature and pressure. The food is stored for a longer period of time by adding the fermentation ingredients. The fermentation process can affect the product's quality and satisfaction. As a result, the food's consistency improves, making it easier to digest, more nourishing, and more delicious. Fermentation ingredients are used in a variety of sectors, including food and beverage, pharmaceuticals, and more.

Market Highlights
Global Fermentation Ingredients Market is expected to project a notable CAGR of 9.7% in 2030.
Food and beverage products made with fermentation ingredients are becoming increasingly popular, driving market growth around the world. The market is also being influenced by the introduction of eco-friendly production systems from fermentation ingredient manufacturers and advanced technologies in the fermentation method. The production of sugar cane, beet, tapioca, and corn is increasing, which is driving the global fermentation ingredients market.



Global Fermentation Ingredients Market: Segments
Amino acids segment to grow with the highest CAGR during 2020-30
Global Fermentation Ingredients market is segmented by type into organic acids, amino acids, polymers, vitamins, industrial enzymes, biogas, and antibiotics. Amino acids segment held the largest market share in the year 2020. The increasing demand in the animal feed additive and food and beverage industries is a major driver of the growth of segment. Polymers are expected to rise during the forecast period as well. The increasing use of fermented ingredients in personal care items is expected to propel this market further in the near future.

Food & beverages segment to grow with the highest CAGR during 2020-30
Global Fermentation Ingredients market is divided by application into food &beverages, bio fuel, pharmaceuticals, animal feed, paper, personal care products, and textile &leather. Over the forecast period, the food & beverages segment is projected to expand at the fastest pace. Food and drink, pharmaceuticals, and animal feed all use fermented ingredients, and this trend is expected to continue. Due to the increasing use of fermented ingredients to extend the shelf life of food products, food and beverages are currently and will likely remain the most dominant category.

Market Dynamics
Drivers
Rising Global Alcohol Consumption and Surging Demand from End Users
Surging demand of Fermentation Ingredients from numerous end user industries is the key factor contributing to the market growth. One of the most important factors driving the industry's growth is rising global alcohol consumption. Beer is the most common alcoholic beverage, and it is made by fermenting various products such as rice and wheat, so increased beer consumption will eventually boost market growth.

Rising Environmental Concerns and Various Health Benefits
Furthermore, rising environmental consciousness, environmentally friendly manufacturing processes, and various health benefits of the commodity are driving demand. During the forecast period, the market is expected to be driven by the rising biopharmaceutical industry. Because of its high productivity, the biopharmaceutical industry is booming, and it's widely regarded as modern sciences most sophisticated and elegant achievement breakthrough.

Restraint
Inconsistency of Raw Material and High Costs Associated with Market
The inconsistency of raw material supply is a major stumbling block to market growth in the long run. Another significant factor limiting market growth is the high cost of procuring raw materials. The market's development is also being hampered by the widespread use of biodegradable plastics made from sugar fermentation.

Global Fermentation Ingredients Market: Key Players
Hi-Pro Feeds LP

Company Overview, Business Strategy, Key Product Offerings, Financial Performance, Key Performance Indicators, Risk Analysis, Recent Development, Regional Presence, SWOT Analysis

Kent Corporation
Alltech
Prestage Farms
Mercer Milling Company, Inc.
Kalmbach Media Co.
Tyson Foods, Inc.
White Oak Mills
The Wenger Group
Other Prominent Players
Global Fermentation Ingredients Market: Regions
Global Fermentation Ingredients market is segmented based on regional analysis into five major regions. These include North America, Latin America, Europe, Asia Pacific and the Middle East and Africa. Global Fermentation Ingredients in Asia Pacific held the largest market share in the year 2020. Asia Pacific is a significant market for fermentation ingredients, with China expected to rise at the fastest pace. In developing countries such as India, China, and Japan, rising population, rising middle-class disposable income, and their resulting demand for high-quality food and personal care items, as well as overall consumer knowledge of health and wellness, are driving up demand for quality fermented ingredients.



Global Fermentation Ingredients Market is further segmented by region into:
North America Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – United States and Canada
Latin America Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – Mexico, Argentina, Brazil and Rest of Latin America
Europe Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – United Kingdom, France, Germany, Italy, Spain, Belgium, Hungary, Luxembourg, Netherlands, Poland, NORDIC, Russia, Turkey and Rest of Europe
Asia Pacific Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – India, China, South Korea, Japan, Malaysia, Indonesia, New Zealand, Australia and Rest of APAC
Middle East and Africa Market Size, Share, Trends, Opportunities, Y-o-Y Growth, CAGR – North Africa, Israel, GCC, South Africa and Rest of MENA
Global Fermentation Ingredients Market report also contains analysis on:
Fermentation Ingredients Market Segments:
By Type
Organic acids
Amino acids
Polymers
Vitamins
Industrial enzymes
Biogas
Antibiotics
By Application
Food &beverages
Bio fuel
Pharmaceuticals
Animal feed
Paper
Personal care products
Textile &leather
Fermentation Ingredients Market Dynamics
Fermentation Ingredients Market Size
Supply & Demand
Current Trends/Issues/Challenges
Competition & Companies Involved in the Market
Value Chain of the Market
Market Drivers and Restraints
Fermentation Ingredients Market Report Scope and Segmentation



Frequently Asked Questions
How big is the Fermentation Ingredients market?
What is the Fermentation Ingredients market growth?
Which segment accounted for the largest Fermentation Ingredients market share?
Who are the key players in the Fermentation Ingredients market?
What are the factors driving the Fermentation Ingredients market?



ページTOPに戻る


Table of Contents

Contents
1. Executive Summary
2. Global Fermentation Ingredients Market
2.1. Product Overview
2.2. Market Definition
2.3. Segmentation
2.4. Assumptions and Acronyms
3. Research Methodology
3.1. Research Objectives
3.2. Primary Research
3.3. Secondary Research
3.4. Forecast Model
3.5. Market Size Estimation
4. Average Pricing Analysis
5. Macro-Economic Indicators
6. Market Dynamics
6.1. Growth Drivers
6.2. Restraints
6.3. Opportunity
6.4. Trends
7. Correlation & Regression Analysis
7.1. Correlation Matrix
7.2. Regression Matrix
8. Recent Development, Policies & Regulatory Landscape
9. Risk Analysis
9.1. Demand Risk Analysis
9.2. Supply Risk Analysis
10. Global Fermentation Ingredients Market Analysis
10.1. Porters Five Forces
10.1.1. Threat of New Entrants
10.1.2. Bargaining Power of Suppliers
10.1.3. Threat of Substitutes
10.1.4. Rivalry
10.2. PEST Analysis
10.2.1. Political
10.2.2. Economic
10.2.3. Social
10.2.4. Technological
11. Global Fermentation Ingredients Market
11.1. Market Size & forecast, 2020A-2030F
11.1.1. By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
11.1.2. By Volume (Billion Units) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12. Global Fermentation Ingredients Market: Market Segmentation
12.1. By Regions
12.1.1. North America:(U.S. and Canada), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.2. Latin America: (Brazil, Mexico, Argentina, Rest of Latin America), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.3. Europe: (Germany, UK, France, Italy, Spain, BENELUX, NORDIC, Hungary, Poland, Turkey, Russia, Rest of Europe), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.4. Asia-Pacific: (China, India, Japan, South Korea, Indonesia, Malaysia, Australia, New Zealand, Rest of Asia Pacific), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.1.5. Middle East and Africa: (Israel, GCC, North Africa, South Africa, Rest of Middle East and Africa), By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2. By Type: Market Share (2020-2030F)
12.2.1. Organic acids, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.2. Amino acids, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.3. Polymers, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.4. Vitamins, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.5. Industrial enzymes, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.6. Biogas, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.2.7. Antibiotics, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3. By Application: Market Share (2020-2030F)
12.3.1. Food & Beverages, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.2. Biofuel, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.3. Pharmaceuticals, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.4. Animal Feed, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.5. Paper, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.6. Personal Care Products, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
12.3.7. Textile & Leather, By Value (USD Billion) 2020-2030F; Y-o-Y Growth (%) 2021-2030F
Company Profile
1. Hi-Pro Feeds LP
1. Company Overview
2. Company Total Revenue (Financials)
3. Market Potential
4. Global Presence
5. Key Performance Indicators
6. SWOT Analysis
7. Product Launch
2. Kent Corporation
3. Alltech
4. Prestage Farms
5. Mercer Milling Company, Inc.
6. Kalmbach Media Co.
7. Tyson Foods, Inc.
8. White Oak Mills
9. The Wenger Group
10. Other Prominent Players
Consultant Recommendation
**The above-given segmentations and companies could be subjected to further modification based on in-depth feasibility studies conducted for the final deliverable.

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(アレルギー用薬)の最新刊レポート

Fatpos Global社のアレルギー用薬分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(fermentation)の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Fatpos Global社はどのような調査会社ですか?


Fatpos Globalは経営コンサルティング、アドバイザリー、市場調査サービスを提供し、市場調査レポートを出版しているインドに主拠点をおく調査会社です。 Fatposは“Failures A... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/12/20 10:28

158.95 円

165.20 円

201.28 円

ページTOPに戻る