世界の酵母市場 - 2023-2030Global Yeast Market - 2023-2030 市場概要 世界の酵母市場規模は2022年に45億米ドルに達し、2030年には90億米ドルに達することで有利な成長を目撃すると予測されている。予測期間2023-2030年のCAGRは9.2%と予測される。 酵母は単細胞の微生物で... もっと見る
サマリー市場概要世界の酵母市場規模は2022年に45億米ドルに達し、2030年には90億米ドルに達することで有利な成長を目撃すると予測されている。予測期間2023-2030年のCAGRは9.2%と予測される。 酵母は単細胞の微生物で、食品、飲料、医薬品など様々な産業で重要な役割を果たしている。糖分を発酵させ、アルコールと二酸化炭素に変換する能力で広く知られている。食品産業では、イーストはパン作りの膨脹剤として使用され、パンやその他の焼き菓子の焼き上がりや食感に貢献する。醸造においては、イーストは麦芽の糖分をアルコールと炭酸に変換する発酵プロセスを担っている。 イースト市場は、様々な産業への応用により大きな成長を遂げている。イーストは、製パン、醸造、バイオエタノール製造における発酵や膨脹剤として広く使用されている。天然素材に対する消費者の嗜好やクラフトビール醸造所の増加といった要因が市場の拡大に寄与している。さらに、イーストは汎用性があるため、パン、ビール、ワイン、その他の製品の製造に重宝されている。 市場ダイナミクス イーストベースの製品に対する需要の高まりが食品・飲料産業におけるイースト市場の繁栄を牽引 イースト市場の動向は、食品・飲料業界におけるイーストベースの製品に対する需要の高まりという主要なドライバーによって牽引されている。製パン用途で一般的に使用されるパン酵母とビール製造に不可欠なビール酵母は、この需要を牽引する重要な役割を果たしています。焼き菓子の消費量の増加とクラフトビール産業の隆盛が、イースト市場全体の成長に寄与している。 さらに、パン酵母とビール酵母の多用途性とユニークな特性は、それぞれの業界で高い人気を誇り、酵母市場シェアの成長をさらに促進しています。 入手可能性と品質管理の課題がパン酵母とビール酵母市場の成長を妨げる イースト市場分析によると、イースト市場、特にパン酵母とビール酵母の主要な阻害要因は、特定の酵母株の入手可能性と品質管理である。 これらの課題を克服することは、イースト菌の安定供給を確保し、イースト菌市場シェアの成長を支えるために極めて重要です。 COVID-19影響分析 COVID-19分析には、COVID前シナリオ、COVIDシナリオ、COVID後シナリオに加え、価格ダイナミクス(COVID前シナリオと比較したパンデミック中およびパンデミック後の価格変動を含む)、需給スペクトラム(取引制限、封鎖およびその後の問題による需給のシフト)、政府の取り組み(政府機関による市場、セクター、業界を復活させる取り組み)、メーカーの戦略的取り組み(COVID問題を緩和するためにメーカーが行ったことをここで取り上げます)が含まれます。 セグメント分析 世界のイースト市場は、タイプ、形態、用途、地域によって区分されます。 イーストはパン製造が市場を支配する食品産業の主要原料として台頭 世界のイースト市場は用途別に食品、飼料、その他に区分される。イースト市場分析によると、食品産業では、イーストは様々なセグメントで広範な用途を見出します。活性ドライイースト、インスタントイースト、生イーストなどの形態を含むサッカロマイセス・セレビシエは、これらの用途で重要な役割を果たしています。統計データによると、食品分野で使用されるイーストの約60%は製パン用です。 パンの生産だけで、食品産業におけるイースト消費量の約40%を占めています。製菓やペストリーなどの他の分野では、イーストの使用量は推定25%である。残りの35%は、ピザ生地、ロールパン、その他の焼き菓子など幅広い用途に及んでいる。このことは、イーストの多用途性と、多様な料理ニーズに応える食品セクターでの広範な利用を浮き彫りにしています。 地理的分析 アジア太平洋地域はベーカリーおよび醸造セクターが牽引するイースト市場成長のハブとして台頭 地域別では、世界のイースト市場は北米、南米、欧州、アジア太平洋、中東・アフリカに区分されます。 アジア太平洋地域のイースト市場は、イースト発酵、イースト増殖、多様なイースト菌株の利用可能性などの主要な要因によって著しい成長を遂げています。酵母市場の分析から、この地域が世界の酵母生産と消費のかなりの部分を占めていることが明らかになりました。人口の増加と可処分所得の増加に伴い、中国やインドなどの国々ではイーストベースの製品に対する需要が急増しています。 同地域のイースト消費に大きく貢献しているのはベーカリーおよび醸造セクターであり、大きな市場シェアを占めている。さらに、イースト発酵技術の進歩や革新的なイースト菌の採用が、アジア太平洋地域におけるイースト市場シェアの成長を促進しています。同地域が食品・飲料のイノベーションを受け入れ、製パン・醸造産業のさらなる拡大を目の当たりにするにつれて、このイースト市場の上昇傾向は続くと予想される。 競争状況 世界の主要企業には、Kerry Group、Lesaffre Group、AB Vista、Lallemand Inc.、Bio Springer S.A.、Angel Yeast Co.Ltd.、ADM、Chr. Hansen Holding A/S、Oriental Yeast Co.Ltd.、Pacific Ethanol, Inc. レポートを購入する理由 - 種類、形態、用途、地域に基づく世界の酵母市場のセグメンテーションを可視化し、主要な商業資産とプレーヤーを理解する。 - トレンドと共同開発の分析による商機の特定。 - すべてのセグメントを含む酵母市場レベルの数多くのデータポイントを記載したExcelデータシート。 - このPDFレポートは、徹底的な定性的インタビューと綿密な調査の後の包括的な分析で構成されています。 - 全主要企業の主要製品からなる製品マッピング(Excel版)。 世界の酵母市場レポートは、約61の表、61の図、195ページを提供します。 対象読者 - メーカー/バイヤー - 業界投資家/投資銀行家 - 研究専門家 - 新興企業 目次1. Methodology and Scope1.1. Research Methodology 1.2. Research Objective and Scope of the Report 2. Definition and Overview 3. Executive Summary 3.1. Snippet by Type 3.2. Snippet by Form 3.3. Snippet by Application 3.4. Snippet by Region 4. Dynamics 4.1. Impacting Factors 4.1.1. Drivers 4.1.2. Restraints 4.1.3. Opportunity 4.1.4. Impact Analysis 5. Industry Analysis 5.1. Porter's Five Force Analysis 5.2. Supply Chain Analysis 5.3. Pricing Analysis 5.4. Regulatory Analysis 6. COVID-19 Analysis 6.1. Analysis of COVID-19 6.1.1. Scenario Before COVID-19 6.1.2. Scenario During COVID-19 6.1.3. Scenario Post COVID-19 6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19 6.3. Demand-Supply Spectrum 6.4. Government Initiatives Related to the Market During the Pandemic 6.5. Manufacturers’ Strategic Initiatives 6.6. Conclusion 7. By Type 7.1. Introduction 7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 7.1.2. Market Attractiveness Index, By Type 7.2. Baker's Yeast 7.2.1. Introduction 7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%) 7.3. Brewer's Yeast 7.4. Wine Yeast 7.5. Bioethanol Yeast 7.6. Feed Yeast 7.7. Others 8. By Form 8.1. Introduction 8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 8.1.2. Market Attractiveness Index, By Form 8.2. Fresh Yeast 8.2.1. Introduction 8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%) 8.3. Active Dry Yeast 8.4. Instant Yeast 8.5. Others 9. By Application 9.1. Introduction 9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 9.1.2. Market Attractiveness Index, By Application 9.2. Food 9.2.1. Introduction 9.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%) 9.3. Feed 9.4. Others 10. By Region 10.1. Introduction 10.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region 10.1.2. Market Attractiveness Index, By Region 10.2. North America 10.2.1. Introduction 10.2.2. Key Region-Specific Dynamics 10.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 10.2.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country 10.2.6.1. The U.S. 10.2.6.2. Canada 10.2.6.3. Mexico 10.3. Europe 10.3.1. Introduction 10.3.2. Key Region-Specific Dynamics 10.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 10.3.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country 10.3.6.1. Germany 10.3.6.2. The U.K 10.3.6.3. France 10.3.6.4. Italy 10.3.6.5. Spain 10.3.6.6. Rest of Europe 10.4. South America 10.4.1. Introduction 10.4.2. Key Region-Specific Dynamics 10.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 10.4.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country 10.4.6.1. Brazil 10.4.6.2. Argentina 10.4.6.3. Rest of South America 10.5. Asia-Pacific 10.5.1. Introduction 10.5.2. Key Region-Specific Dynamics 10.5.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.5.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.5.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 10.5.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country 10.5.6.1. China 10.5.6.2. India 10.5.6.3. Japan 10.5.6.4. Australia 10.5.6.5. Rest of Asia-Pacific 10.6. Middle East and Africa 10.6.1. Introduction 10.6.2. Key Region-Specific Dynamics 10.6.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.6.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.6.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 11. Competitive Landscape 11.1. Competitive Scenario 11.2. Market Positioning/Share Analysis 11.3. Mergers and Acquisitions Analysis 12. Company Profiles 12.1. Kerry Group 12.1.1. Company Overview 12.1.2. Grade Portfolio and Description 12.1.3. Financial Overview 12.1.4. Key Developments 12.2. Lesaffre Group 12.3. AB Vista 12.4. Lallemand Inc. 12.5. Bio Springer S.A. 12.6. Angel Yeast Co. Ltd. 12.7. ADM 12.8. Chr. Hansen Holding A/S 12.9. Oriental Yeast Co., Ltd. 12.10. Pacific Ethanol, Inc. LIST NOT EXHAUSTIVE 13. Appendix 13.1. About Us and Services 13.2. Contact Us
SummaryMarket Overview Table of Contents1. Methodology and Scope1.1. Research Methodology 1.2. Research Objective and Scope of the Report 2. Definition and Overview 3. Executive Summary 3.1. Snippet by Type 3.2. Snippet by Form 3.3. Snippet by Application 3.4. Snippet by Region 4. Dynamics 4.1. Impacting Factors 4.1.1. Drivers 4.1.2. Restraints 4.1.3. Opportunity 4.1.4. Impact Analysis 5. Industry Analysis 5.1. Porter's Five Force Analysis 5.2. Supply Chain Analysis 5.3. Pricing Analysis 5.4. Regulatory Analysis 6. COVID-19 Analysis 6.1. Analysis of COVID-19 6.1.1. Scenario Before COVID-19 6.1.2. Scenario During COVID-19 6.1.3. Scenario Post COVID-19 6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19 6.3. Demand-Supply Spectrum 6.4. Government Initiatives Related to the Market During the Pandemic 6.5. Manufacturers’ Strategic Initiatives 6.6. Conclusion 7. By Type 7.1. Introduction 7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 7.1.2. Market Attractiveness Index, By Type 7.2. Baker's Yeast 7.2.1. Introduction 7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%) 7.3. Brewer's Yeast 7.4. Wine Yeast 7.5. Bioethanol Yeast 7.6. Feed Yeast 7.7. Others 8. By Form 8.1. Introduction 8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 8.1.2. Market Attractiveness Index, By Form 8.2. Fresh Yeast 8.2.1. Introduction 8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%) 8.3. Active Dry Yeast 8.4. Instant Yeast 8.5. Others 9. By Application 9.1. Introduction 9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 9.1.2. Market Attractiveness Index, By Application 9.2. Food 9.2.1. Introduction 9.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%) 9.3. Feed 9.4. Others 10. By Region 10.1. Introduction 10.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region 10.1.2. Market Attractiveness Index, By Region 10.2. North America 10.2.1. Introduction 10.2.2. Key Region-Specific Dynamics 10.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 10.2.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country 10.2.6.1. The U.S. 10.2.6.2. Canada 10.2.6.3. Mexico 10.3. Europe 10.3.1. Introduction 10.3.2. Key Region-Specific Dynamics 10.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 10.3.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country 10.3.6.1. Germany 10.3.6.2. The U.K 10.3.6.3. France 10.3.6.4. Italy 10.3.6.5. Spain 10.3.6.6. Rest of Europe 10.4. South America 10.4.1. Introduction 10.4.2. Key Region-Specific Dynamics 10.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 10.4.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country 10.4.6.1. Brazil 10.4.6.2. Argentina 10.4.6.3. Rest of South America 10.5. Asia-Pacific 10.5.1. Introduction 10.5.2. Key Region-Specific Dynamics 10.5.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.5.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.5.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 10.5.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country 10.5.6.1. China 10.5.6.2. India 10.5.6.3. Japan 10.5.6.4. Australia 10.5.6.5. Rest of Asia-Pacific 10.6. Middle East and Africa 10.6.1. Introduction 10.6.2. Key Region-Specific Dynamics 10.6.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type 10.6.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form 10.6.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application 11. Competitive Landscape 11.1. Competitive Scenario 11.2. Market Positioning/Share Analysis 11.3. Mergers and Acquisitions Analysis 12. Company Profiles 12.1. Kerry Group 12.1.1. Company Overview 12.1.2. Grade Portfolio and Description 12.1.3. Financial Overview 12.1.4. Key Developments 12.2. Lesaffre Group 12.3. AB Vista 12.4. Lallemand Inc. 12.5. Bio Springer S.A. 12.6. Angel Yeast Co. Ltd. 12.7. ADM 12.8. Chr. Hansen Holding A/S 12.9. Oriental Yeast Co., Ltd. 12.10. Pacific Ethanol, Inc. LIST NOT EXHAUSTIVE 13. Appendix 13.1. About Us and Services 13.2. Contact Us
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
DataM Intelligence社の食品分野での最新刊レポート本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート
よくあるご質問DataM Intelligence社はどのような調査会社ですか?DataM Intelligenceは世界および主要地域の広範な市場に関する調査レポートを出版しています。 もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|