世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

特殊食品原料の世界市場 - 2023-2030


Global Specialty Food Ingredients Market - 2023-2030

市場概要 世界の特殊食品原料市場は、2022年に1124億米ドルに達し、2030年には最大1億6860万米ドルに達することで有利な成長を目撃すると予測されている。予測期間2023-2030年の年平均成長率は5.2%である。 世... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
DataM Intelligence
データMインテリジェンス
2023年6月15日 US$4,350
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
109 英語

 

サマリー

市場概要
世界の特殊食品原料市場は、2022年に1124億米ドルに達し、2030年には最大1億6860万米ドルに達することで有利な成長を目撃すると予測されている。予測期間2023-2030年の年平均成長率は5.2%である。
世界の特殊食品原料市場は、より健康的で自然な食品を求める消費者需要の増加を背景に、予測期間中に大幅な成長を遂げる構えである。可処分所得の増加、食生活の嗜好の変化、食品加工技術の進歩といった要因に後押しされ、市場は堅調な拡大が見込まれる。
継続的な製品革新と研究開発努力が、市場の将来形成に極めて重要な役割を果たすと思われる。クリーンラベル原料の重視や、健康とウェルネスのトレンドへの関心の高まりは、特殊食品原料の需要を促進すると予想される。
市場ダイナミクス
可処分所得の増加と食生活嗜好の変化が市場成長の原動力
可処分所得が増加するにつれて、消費者の購買力は高まり、高品質で特殊な食品への投資も厭わなくなる。より健康的な食習慣の採用、菜食主義、菜食主義など、食生活の嗜好の変化が、こうした特定の食生活ニーズに対応する特殊食品原料の需要を促進している。消費者行動のこの変化は、特殊食品素材メーカーが進化する食生活の嗜好に沿った製品を開発・提供する大きな市場機会をもたらす。
例えば、2021年9月、インドのDivi's Nutraceuticals社は、幅広い食品・飲料製品に濃い黄色からオレンジ色の着色を提供するよう設計された天然由来の食品素材「CaroNat」を発表した。この革新的な成分は、特に乳製品産業での用途に適しており、様々な乳製品に自然で鮮やかな色の選択肢を提供する。
特殊食品成分の健康効果に関する意識の高まりが市場成長を牽引
消費者の健康意識が高まるにつれて、特定の栄養的メリットや機能的特性を提供する食品を積極的に求めるようになっている。プロバイオティクス、抗酸化物質、オメガ 3 系脂肪酸などの特殊食品素材は、その潜在的な健康増進効果により人気を集めている。このような意識の高まりとより健康的な選択肢を求める需要の高まりが、メーカー各社が特殊食品成分を製品処方に組み入れる原動力となり、市場の成長を後押ししている。
例えば、2023年2月24日、特殊食材サプライヤーであるSensus America社は、新しい植物性タンパク質の選択肢を導入することにより、食材ポートフォリオを拡大した。Sensus社の姉妹会社であるCosun Protein社が開発したTendra Fava Protein Isolateは、空豆由来の高タンパク質を提供している。このタンパク質分離物は優れた溶解性と乳化特性を誇り、様々な用途に適している。
COVID-19の影響分析
COVID-19パンデミックは世界の特殊食品原料市場に大きな影響を与えた。広範な封鎖措置と移動制限により市場は混乱に見舞われ、サプライチェーンの課題と製造の中断につながった。レストラン、カフェ、その他の外食施設の閉鎖も特殊食品原料の需要に影響を与えた。
しかし、パンデミックは消費者行動の変化ももたらし、家庭料理への注目が高まり、健康とウェルネスに対する意識が高まった。このため、機能的な利点、ナチュラルでクリーンなラベルの選択肢、免疫力を高める特性を提供する特殊食品素材への需要が急増した。
セグメント分析
世界の特殊食品原料市場は、タイプ、用途、地域によって区分される。
様々な食品への需要の増加が特殊デンプンおよびテクスチャ剤セグメントの成長を牽引
世界の特殊食品原料市場で優位性を確立しているのは、特殊デンプンおよびテクスチャ剤セグメントである。改善された食感、安定性、官能的な魅力を持つ食品に対する需要の増加に伴い、特殊澱粉とテクスチャ剤は消費者の嗜好を満たす上で重要な役割を果たしている。特殊澱粉・糊料市場は、成長する食品加工産業と革新的な食感ソリューションへのニーズによって力強い成長を遂げている。この分野のメーカーは、拡大する市場機会を活用するため、継続的に新しい配合を開発・共同研究し、製品ポートフォリオを拡大している。
例えば、2020年7月10日、グリフィス・フーズとゼノンアークは共同で、北米におけるグリフィス・フーズの特定顧客の特定のニーズに特化した専用の商業チャネルであるグリフィス・フーズ・コネクトを設立した。グリフィス・フーズ・コネクトの設立は、グリフィス・フーズの革新的な食品原料を利用する顧客に、強化されたサポートとオーダーメードのソリューションを提供する上で重要なマイルストーンとなった。
地理的分析
アジア太平洋地域で拡大する食品加工産業
アジア太平洋地域は、2022 年の世界の特殊食品原料市場で支配的な市場に浮上した。人口の増加、可処分所得の増加、消費者の嗜好の変化により、この地域では特殊食品原料の需要が急増している。
この地域が優位に立つ要因としては、伝統料理の人気、都市化の進展、食品加工産業の拡大などが挙げられる。市場関係者はアジア太平洋市場に大きなビジネスチャンスがあることを認識しており、製品開発や成長戦略に積極的に投資して需要の拡大に対応している。例えば、2021年10月21日、天然で持続可能な食品素材とソリューションの世界的リーダーであるオラム・フード・インジェディエンツ(OFI)は、過去に新ブランドを発表した。
このブランド・アイデンティティは、事業のあらゆる側面でイノベーションを推進するOFIの能力を捉え、顧客にさらなる成長とインパクトを提供できるよう、慎重に作り上げられた。新ブランドは、広告キャンペーンや専用ウェブサイトなど、様々なチャネルを通じて世に送り出されました。
競争環境
世界の特殊食品原料市場の主なプレーヤーには、カーギル、ADM、デュポン、イングレディオン、ケリーグループPlc、DSM、Chr.ハンセン、センシエント、テート&ライル、ジボダンなどが含まれる。
レポートを購入する理由
- タイプ、アプリケーション、地域に基づく世界の特殊食品原料市場のセグメンテーションを可視化し、主要な商業資産とプレイヤーを理解する。
- トレンドと共同開発を分析することで商機を特定する。
- すべてのセグメントを含む多数の特殊食品原料市場レベルのデータポイントを記載したExcelデータシート。
- PDFレポートは、徹底的な定性的インタビューと綿密な調査後の包括的分析で構成されています。
- すべての主要企業の主要製品で構成されたエクセルで利用可能な製品マッピング。
世界の特殊食品原料市場レポートは、約53の表、56の図と109ページを提供するであろう。
2023年ターゲットオーディエンス
- メーカー/バイヤー
- 業界投資家/投資銀行家
- 研究専門家
- 新興企業

ページTOPに戻る


目次

1. Methodology and Scope
1.1. Research Methodology
1.2. Research Objective and Scope of the Report
2. Definition and Overview
3. Executive Summary
3.1. Snippet by Type
3.2. Snippet by Application
3.3. Snippet by Region
4. Dynamics
4.1. Impacting Factors
4.1.1. Drivers
4.1.1.1. Growing consumer demand for healthier and natural food products drives the market growth
4.1.2. Restraints
4.1.2.1. Fluctuating prices of raw materials and ingredients hamper the market growth
4.1.3. Opportunity
4.1.3.1. Expansion of the food service industry and demand for high-quality ingredients drive market growth
4.1.4. Impact Analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's Five Force Analysis
5.2. Supply Chain Analysis
5.3. Pricing Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of COVID-19
6.1.1. Scenario Before COVID-19
6.1.2. Scenario During COVID-19
6.1.3. Post COVID-19 & Future Scenario
6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
6.6. Conclusion
7. By Type
7.1. Introduction
7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
7.1.2. Market Attractiveness Index, By Type
7.2. Functional Food Ingredients*
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
7.3. Specialty Starch and Textaurants
7.4. Sweeteners
7.5. Flavors
7.6. Acidulants
7.7. Preservatives
7.8. Others
8. By Application
8.1. Introduction
8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
8.1.2. Market Attractiveness Index, By Application
8.2. Beverages*
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
8.3. Sauces
8.4. Dressing
8.5. Condiments
8.6. Bakery
8.7. Dairy
8.8. Confectionery
8.9. Others
9. By Region
9.1. Introduction
9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region
9.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
9.2. North America
9.2.1. Introduction
9.2.2. Key Region-Specific Dynamics
9.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.2.5.1. The U.S.
9.2.5.2. Canada
9.2.5.3. Mexico
9.3. Europe
9.3.1. Introduction
9.3.2. Key Region-Specific Dynamics
9.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.3.5.1. Germany
9.3.5.2. The UK
9.3.5.3. France
9.3.5.4. Italy
9.3.5.5. Spain
9.3.5.6. Rest of Europe
9.4. South America
9.4.1. Introduction
9.4.2. Key Region-Specific Dynamics
9.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.4.5.1. Brazil
9.4.5.2. Argentina
9.4.5.3. Rest of South America
9.5. Asia-Pacific
9.5.1. Introduction
9.5.2. Key Region-Specific Dynamics
9.5.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.5.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.5.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.5.5.1. China
9.5.5.2. India
9.5.5.3. Japan
9.5.5.4. Australia
9.5.5.5. Rest of Asia-Pacific
9.6. Middle East and Africa
9.6.1. Introduction
9.6.2. Key Region-Specific Dynamics
9.6.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.6.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10. Competitive Landscape
10.1. Competitive Scenario
10.2. Market Positioning/Share Analysis
10.3. Mergers and Acquisitions Analysis
11. Company Profiles
11.1. Cargill*
11.1.1. Company Overview
11.1.2. Product Portfolio and Description
11.1.3. Financial Overview
11.1.4. Key Developments
11.2. ADM
11.3. DuPont
11.4. Ingredion
11.5. Kerry Group Plc
11.6. DSM
11.7. Chr. Hansen
11.8. Sensient
11.9. Tate & Lyle
11.10. Givaudan
LIST NOT EXHAUSTIVE
12. Appendix
12.1. About Us and Services
12.2. Contact Us

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Market Overview
The Global Specialty Food Ingredients Market reached US$ 112.4 billion in 2022 and is projected to witness lucrative growth by reaching up to US$ 168.6 million by 2030. The market is growing at a CAGR of 5.2% during the forecast period 2023-2030.
The Global Specialty Food Ingredients Market is poised for substantial growth in the forecasting period, driven by increasing consumer demand for healthier and more natural food products. The market is expected to expand robustly, fueled by factors such as rising disposable incomes, changing dietary preferences, and advancements in food processing technologies.
Continuous product innovation and research and development efforts are likely to play a pivotal role in shaping the market's future. The emphasis on clean-label ingredients and the growing focus on health and wellness trends are expected to fuel the demand for specialty food ingredients.
Market Dynamics
Increasing Disposable Income and Changing Dietary Preferences Drive Market Growth
As disposable incomes rise, consumers have more purchasing power and are willing to invest in high-quality and specialty food products. Changing dietary preferences, such as adopting healthier eating habits, vegetarianism, and veganism, are driving the demand for specialty food ingredients that cater to these specific dietary needs. This shift in consumer behavior presents a significant market opportunity for specialty food ingredient manufacturers to develop and offer products that align with evolving dietary preferences.
For instance, in September 2021, Divi's Nutraceuticals, an Indian company introduced "CaroNat," a naturally-sourced food ingredient designed to provide dark yellow to orange coloration to a wide range of food and beverage products. This innovative ingredient is particularly suitable for applications in the dairy industry, offering a natural and vibrant color option for various dairy products.
Increasing Awareness About the Health Benefits of Specialty Food Ingredients Drives the Market Growth
As consumers become more health conscious, they are actively seeking food products that offer specific nutritional benefits and functional properties. Specialty food ingredients, such as probiotics, antioxidants, and omega-3 fatty acids, are gaining traction due to their potential health-promoting effects. This rising awareness and demand for healthier options drive manufacturers to incorporate specialty food ingredients into their product formulations, propelling the market's growth.
For instance, on February 24, 2023, Sensus America, a specialty ingredient supplier, expanded its ingredient portfolio by introducing a new plant-based protein option. The Tendra Fava Protein Isolate, developed by Sensus' sister company Cosun Protein, offers a high protein content derived from fava beans. This protein isolate boasts excellent solubility and emulsification properties, making it suitable for various applications.
COVID-19 Impact Analysis
The COVID-19 pandemic significantly impacted the global specialty food ingredients market. The market experienced disruptions due to the widespread lockdown measures and restrictions on movement, leading to supply chain challenges and manufacturing disruptions. The closure of restaurants, cafes, and other food service establishments also affected the demand for specialty food ingredients.
However, the pandemic also resulted in shifts in consumer behavior, with an increased focus on home cooking and a heightened awareness of health and wellness. This led to a surge in demand for specialty food ingredients that offered functional benefits, natural and clean label options, and immunity-boosting properties.
Segment Analysis
The Global Specialty Food Ingredients Market is segmented based on type, application, and region.
Increasing Demand for Various Food Products is Driving the Specialty Starch and Texturant Segment Growth
The specialty starch and texturants segment establishing its dominance in the global specialty food ingredients market. With the increasing demand for food products with improved texture, stability, and sensory appeal, specialty starches and texturants are playing a crucial role in meeting consumer preferences. The market for specialty starches and texturants is witnessing robust growth, are driving by the growing food processing industry and the need for innovative texture solutions. Manufacturers in this segment continuously develop and collaborate for new formulations and expand their product portfolios to capitalize on the expanding market opportunities.
For instance, on July 10, 2020, Griffith Foods and Xenon Arc collaborated forces to establish Griffith Foods Connect, a dedicated commercial channel that catered exclusively to the specific needs of select customers of Griffith Foods in North America. The formation of Griffith Foods Connect marked an important milestone in providing enhanced support and tailored solutions to customers utilizing Griffith Foods' innovative food ingredients.
Geographical Analysis
Increasing Expansion of the Food Processing Industry in Asia Pacific
The Asia Pacific region has emerged as the dominant market in the global specialty food ingredients market in 2022. With a growing population, increasing disposable incomes, and shifting consumer preferences, the region witnessing a surge in demand for specialty food ingredients.
The factors contributing to the region's dominance, include the popularity of traditional cuisines, rising urbanization, and the expansion of the food processing industry. Market players recognize the vast opportunities in the Asia Pacific market and actively invest in product development and growth strategies to cater to the growing demand. For instance, on October 21, 2021, Olam Food Ingredients (OFI), a global leader in natural and sustainable food ingredients and solutions, unveiled its new brand in the past.
The brand identity was carefully crafted to capture OFI's ability to drive innovation across all aspects of its business, enabling it to deliver enhanced growth and impact for its customers. The new brand was brought to life through various channels, including an advertising campaign and a dedicated website.
Competitive Landscape
The major global specialty food ingredients market players include Cargill, ADM, DuPont, Ingredion, Kerry Group Plc, DSM, Chr. Hansen, Sensient, Tate & Lyle, and Givaudan.
Why Purchase the Report?
• To visualize the Global Specialty Food Ingredients Market segmentation based on type, application, and region and understand key commercial assets and players.
• Identify commercial opportunities by analyzing trends and co-development.
• Excel data sheet with numerous specialty food ingredients market-level data points with all segments.
• PDF report consists of a comprehensive analysis after exhaustive qualitative interviews and an in-depth study.
• Product mapping available as Excel consisting of key products of all the major players.
The Global Specialty Food Ingredients Market Report Would Provide Approximately 53 Tables, 56 Figures And 109 Pages.
Target Audience 2023
• Manufacturers/ Buyers
• Industry Investors/Investment Bankers
• Research Professionals
• Emerging Companies



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Methodology and Scope
1.1. Research Methodology
1.2. Research Objective and Scope of the Report
2. Definition and Overview
3. Executive Summary
3.1. Snippet by Type
3.2. Snippet by Application
3.3. Snippet by Region
4. Dynamics
4.1. Impacting Factors
4.1.1. Drivers
4.1.1.1. Growing consumer demand for healthier and natural food products drives the market growth
4.1.2. Restraints
4.1.2.1. Fluctuating prices of raw materials and ingredients hamper the market growth
4.1.3. Opportunity
4.1.3.1. Expansion of the food service industry and demand for high-quality ingredients drive market growth
4.1.4. Impact Analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's Five Force Analysis
5.2. Supply Chain Analysis
5.3. Pricing Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of COVID-19
6.1.1. Scenario Before COVID-19
6.1.2. Scenario During COVID-19
6.1.3. Post COVID-19 & Future Scenario
6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
6.6. Conclusion
7. By Type
7.1. Introduction
7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
7.1.2. Market Attractiveness Index, By Type
7.2. Functional Food Ingredients*
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
7.3. Specialty Starch and Textaurants
7.4. Sweeteners
7.5. Flavors
7.6. Acidulants
7.7. Preservatives
7.8. Others
8. By Application
8.1. Introduction
8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
8.1.2. Market Attractiveness Index, By Application
8.2. Beverages*
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
8.3. Sauces
8.4. Dressing
8.5. Condiments
8.6. Bakery
8.7. Dairy
8.8. Confectionery
8.9. Others
9. By Region
9.1. Introduction
9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region
9.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
9.2. North America
9.2.1. Introduction
9.2.2. Key Region-Specific Dynamics
9.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.2.5.1. The U.S.
9.2.5.2. Canada
9.2.5.3. Mexico
9.3. Europe
9.3.1. Introduction
9.3.2. Key Region-Specific Dynamics
9.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.3.5.1. Germany
9.3.5.2. The UK
9.3.5.3. France
9.3.5.4. Italy
9.3.5.5. Spain
9.3.5.6. Rest of Europe
9.4. South America
9.4.1. Introduction
9.4.2. Key Region-Specific Dynamics
9.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.4.5.1. Brazil
9.4.5.2. Argentina
9.4.5.3. Rest of South America
9.5. Asia-Pacific
9.5.1. Introduction
9.5.2. Key Region-Specific Dynamics
9.5.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.5.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.5.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.5.5.1. China
9.5.5.2. India
9.5.5.3. Japan
9.5.5.4. Australia
9.5.5.5. Rest of Asia-Pacific
9.6. Middle East and Africa
9.6.1. Introduction
9.6.2. Key Region-Specific Dynamics
9.6.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Type
9.6.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10. Competitive Landscape
10.1. Competitive Scenario
10.2. Market Positioning/Share Analysis
10.3. Mergers and Acquisitions Analysis
11. Company Profiles
11.1. Cargill*
11.1.1. Company Overview
11.1.2. Product Portfolio and Description
11.1.3. Financial Overview
11.1.4. Key Developments
11.2. ADM
11.3. DuPont
11.4. Ingredion
11.5. Kerry Group Plc
11.6. DSM
11.7. Chr. Hansen
11.8. Sensient
11.9. Tate & Lyle
11.10. Givaudan
LIST NOT EXHAUSTIVE
12. Appendix
12.1. About Us and Services
12.2. Contact Us

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


DataM Intelligence社はどのような調査会社ですか?


DataM Intelligenceは世界および主要地域の広範な市場に関する調査レポートを出版しています。 もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る