世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

アルカリ化ココアパウダーの世界市場規模調査・予測、供給源別(有機、従来型)、用途別(食品・飲料、化粧品、その他)、地域別分析、2023-2030年


Global Alkalized Cocoa Powder Market Size Study & Forecast, By Source (Organic, Conventional), By Application (Food & Beverages, Cosmetics, Others), and Regional Analysis, 2023-2030

世界のアルカリ化ココアパウダー市場は、2022年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2023年から2030年にかけてXX%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。アルカリ化ココアパウダーは、様々な飲料に利用... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2024年4月20日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報・注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のアルカリ化ココアパウダー市場は、2022年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2023年から2030年にかけてXX%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。アルカリ化ココアパウダーは、様々な飲料に利用されるチョコレートシロップやソースの基礎原料として機能する。これらのシロップは、コーヒー、ミルクセーキ、アイスクリームなどの飲料の風味を高め、これらのお菓子においしいチョコレートのひねりを加える。アルカリ化ココアパウダーは多用途で、飲料業界ではさまざまなチョコレート入り飲料を作るのに使われています。ココアパウダーはリッチで滑らか、安定したチョコレートの風味があり、溶けやすいのでノンアルコール飲料にもアルコール飲料にも適しています。特に外食産業では、専門家も消費者もアルカリ化ココアパウダーを料理に頻繁に取り入れている。市場成長の原動力は、チョコレートベースの製品に対する嗜好の高まり、ココア加工技術の継続的な進歩、世界の食品・飲料産業の継続的な拡大である。Statistaによると、米国は様々な甘いお菓子を含む菓子市場の世界的リーダーである。534億6,000万米ドルと推定される米国のチョコレート菓子市場は、近い将来さらなる成長を遂げるだろう。さらに、同国はチョコレートおよびチョコレート関連製品の世界最大の輸入国であり、年間輸入額は38億米ドルを超えている。この数字は、次に輸入量の多い国の輸入量を10億米ドル以上上回っており、世界のチョコレート貿易における米国の役割の大きさを物語っている。2023年には、米国の消費者は1人当たり平均9キログラムのチョコレートを消費しており、同国におけるチョコレートの人気と消費が衰えていないことを物語っている。しかし、健康的な製品の増加傾向や品質管理とトレーサビリティの複雑さが、2023~2030年の予測期間を通じて市場の成長を阻害している。

アルカリ化ココアパウダーの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、中東・アフリカです。ヨーロッパは、2022年に約XX%の最大の収益シェアで市場を支配した。成熟したココア加工産業とココアベースの製品に対する消費者の強い嗜好で有名なこの地域は、高級アルカリ化ココアパウダーの需要を促進しています。さらに、食品の品質と安全性に対する欧州の確固としたコミットメントが、有機認証や持続可能な方法で調達されたアルカリ化ココアパウダーの利用可能性を促進している。ヨーロッパの活気ある食品・飲料部門、特にチョコレートとベーカリー部門では、アルカリ化ココアパウダーは食感と風味を高める上で極めて重要な役割を果たしている。一方、アジア太平洋市場は急速な成長を遂げ、予測期間中に最も速い年間平均成長率(CAGR)XX%で成長すると予測されています。この地域は中間層人口が急増しており、消費者の嗜好が進化しているため、焼き菓子、チョコレート、飲料などココアベースの製品の消費が増加しており、アルカリ化ココアパウダーの需要を促進しています。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤー
CCBOLグループ
バリー・カレボー
オラム・インターナショナル・リミテッド
ECOM Agroindustrial Corp.リミテッド
インドクレサ
ブルーマー
JBココア
カーライルココア
ダッチココア
カーギル社

市場における最近の動き
 2022年2月、Olam Food Ingredientsは米国で高品質のdeZaanココアパウダーシリーズを発表した。これらの綿密に作られたココアパウダーは、色、脂肪含量、風味、アルカリ化レベルの4つの重要な要素を優先しており、それぞれがレシピの結果を形作る上で重要な役割を果たしている。これらのココアパウダーは、デリケートなフルーティーさ、ベルベットのようなチョコレートのコク、ほのかなキャラメルのニュアンスなど、多様な風味を提供します。さらに、深紅の赤やテラコッタのような鮮やかな色合いや、カーボンブラックの深みのある濃さなど、幅広い色の選択肢を提供することで、シェフや製菓業者は、料理に合わせた創作を正確に実現することができます。
世界のアルカリ化ココアパウダー市場レポート範囲:
 過去データ - 2020 - 2021
 推計基準年 - 2022年
 予測期間 - 2023-2030
 レポート対象範囲 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向
 対象セグメント-供給元、用途、地域
 地域範囲 - 北米;欧州;アジア太平洋;中南米;中東・アフリカ
 カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープ*の追加・変更

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も掲載しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:

ソース別
有機
従来型
用途別
食品・飲料
化粧品
その他

地域別

北米
米国
カナダ

ヨーロッパ
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC

ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ

中東・アフリカ
サウジアラビア
南アフリカ
その他の中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

第1章.要旨
1.1.市場概要
1.2.世界市場およびセグメント別市場予測、2020~2030年 (億米ドル)
1.2.1.アルカリ化ココアパウダー市場、地域別、2020年~2030年(USD Billion)
1.2.2.アルカリ化ココアパウダー市場、供給源別、2020-2030年 (10億米ドル)
1.2.3.アルカリ化ココアパウダー市場:用途別、2020-2030年(10億米ドル)
1.3.主要動向
1.4.推計方法
1.5.調査の前提
第2章 アルカリ化ココアパウダーの世界市場世界のアルカリ化ココアパウダー市場の定義と範囲
2.1.調査の目的
2.2.市場の定義と範囲
2.2.1.業界の進化
2.2.2.調査範囲
2.3.調査対象年
2.4.通貨換算レート
第3章.アルカリ化ココアパウダーの世界市場ダイナミクス
3.1.アルカリ化ココアパウダー市場のインパクト分析(2020-2030年)
3.1.1.市場促進要因
3.1.1.1.チョコレートベースの製品に対する嗜好の高まり
3.1.1.2.カカオ加工技術の絶え間ない進歩
3.1.2.市場の課題
3.1.2.1.ヘルシー志向へのシフト
3.1.2.2.品質管理とトレーサビリティの複雑さ
3.1.3.市場機会
3.1.3.1.チョコレート製品に対する消費者の需要の高まり
3.1.3.2.新興市場における食品・飲料産業の拡大
第4章.世界のアルカリ化ココアパウダー市場産業分析
4.1.ポーターの5フォースモデル
4.1.1.サプライヤーの交渉力
4.1.2.買い手の交渉力
4.1.3.新規参入者の脅威
4.1.4.代替品の脅威
4.1.5.競争上のライバル
4.2.ポーターの5フォース影響分析
4.3.PEST分析
4.3.1.政治的
4.3.2.経済的
4.3.3.社会
4.3.4.技術
4.3.5.環境
4.3.6.法律
4.4.最高の投資機会
4.5.トップ勝ち組戦略
4.6.COVID-19インパクト分析
4.7.破壊的トレンド
4.8.業界専門家の視点
4.9.アナリストの推奨と結論
第5章 アルカリ化ココアパウダーの世界市場アルカリ化ココアパウダーの世界市場、供給源別
5.1.市場スナップショット
5.2.アルカリ化ココアパウダーの世界市場:供給源別、業績-潜在能力分析
5.3.アルカリ化ココアパウダーの世界市場 2020-2030年供給源別推定・予測 (億米ドル)
5.4.アルカリ化ココアパウダー市場、サブセグメント分析
5.4.1.有機
5.4.2.コンベンショナル
第6章.アルカリ化ココアパウダーの世界市場、用途別
6.1.市場スナップショット
6.2.アルカリ化ココアパウダーの世界市場:用途別、業績-ポテンシャル分析
6.3.アルカリ化ココアパウダーの世界市場:用途別推計・予測 2020-2030 (億米ドル)
6.4.アルカリ化ココアパウダー市場、サブセグメント分析
6.4.1.食品・飲料
6.4.2.化粧品
6.4.3.その他
第7章.アルカリ化ココアパウダーの世界市場、地域分析
7.1.上位主要国
7.2.上位新興国
7.3.アルカリ化ココアパウダー市場、地域別市場スナップショット
7.4.北米のアルカリ化ココアパウダー市場
7.4.1.アメリカのアルカリ化ココアパウダー市場
7.4.1.1.ソースの内訳推計と予測, 2020-2030
7.4.1.2.用途別推定・予測、2020~2030年
7.4.2.カナダのアルカリ化ココアパウダー市場
7.5.欧州のアルカリ化ココアパウダー市場スナップショット
7.5.1.イギリスのアルカリ化ココアパウダー市場
7.5.2.ドイツのアルカリ化ココアパウダー市場
7.5.3.フランスのアルカリ化ココアパウダー市場
7.5.4.スペインのアルカリ化ココアパウダー市場
7.5.5.イタリアのアルカリ化ココアパウダー市場
7.5.6.その他のヨーロッパのアルカリ化ココアパウダー市場
7.6.アジア太平洋のアルカリ化ココアパウダー市場スナップショット
7.6.1.中国のアルカリ化ココアパウダー市場
7.6.2.インドのアルカリ化ココアパウダー市場
7.6.3.日本のアルカリ化ココアパウダー市場
7.6.4.オーストラリアのアルカリ化ココアパウダー市場
7.6.5.韓国のアルカリ化ココアパウダー市場
7.6.6.その他のアジア太平洋地域のアルカリ化ココアパウダー市場
7.7.中南米のアルカリ化ココアパウダー市場スナップショット
7.7.1.ブラジルのアルカリ化ココアパウダー市場
7.7.2.メキシコのアルカリ化ココアパウダー市場
7.8.中東・アフリカのアルカリ化ココアパウダー市場
7.8.1.サウジアラビアのアルカリ化ココアパウダー市場
7.8.2.南アフリカのアルカリ化ココアパウダー市場
7.8.3.その他の中東・アフリカのアルカリ化ココアパウダー市場
第8章.競合他社の情報
8.1.主要企業のSWOT分析
8.1.1.企業1
8.1.2.企業2
8.1.3.会社3
8.2.トップ市場戦略
8.3.企業プロフィール
8.3.1.CCBOLグループ
8.3.1.1.主要情報
8.3.1.2.概要
8.3.1.3.財務(データの入手可能性による)
8.3.1.4.製品概要
8.3.1.5.最近の動向
8.3.2.バリー・カレボー
8.3.3.オラム・インターナショナル・リミテッド
8.3.4.ECOM Agroindustrial Corp.リミテッド
8.3.5.インドクレサ
8.3.6.ブルーマー
8.3.7.JBココア
8.3.8.カーライルココア
8.3.9.オランダ産ココア
8.3.10.カーギル社
第9章.研究プロセス
9.1.研究プロセス
9.1.1.データマイニング
9.1.2.分析
9.1.3.市場推定
9.1.4.バリデーション
9.1.5.出版
9.2.研究属性
9.3.研究の前提

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Alkalized Cocoa Powder Market is valued at approximately USD XX billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX% over the forecast period 2023-2030. Alkalized cocoa powder serves as a foundational ingredient for chocolate syrups and sauces utilized in a variety of beverages. These syrups enhance the flavor profile of beverages such as coffee, milkshakes, and ice cream, offering a delectable chocolate twist to these treats. Alkalized cocoa powder is versatile and is used in the beverage industry to create a wide range of chocolate-infused drinks. It is rich, smooth, and gives a consistent chocolate flavor, combined with its effortless solubility that positions it as a preferred choice for both non-alcoholic and alcoholic beverages. Notably, professionals and consumers alike frequently incorporate alkalized cocoa powder into their culinary endeavors within the food service industry. The market growth is driven by a rising preference for chocolate-based products, continuous advancements in cocoa processing technologies, and continuous expansion of the global food and beverage industry. As per Statista, The United States stands as the global leader in the confectionery market, encompassing various sweet treats. With an estimated value of USD 53.46 billion, the U.S. chocolate confectionery market is poised for further growth in the foreseeable future. Moreover, the nation holds the top position as the world's primary importer of chocolate and chocolate-related products, with annual imports exceeding USD 3.8 billion. This figure surpasses the imports of the next largest importer by over USD 1 billion, highlighting the significant role of the U.S. in the global chocolate trade. In 2023, U.S. consumers indulged in an average of nine kilograms of chocolate per person, underscoring the enduring popularity and consumption of chocolate within the country. However, the growing trend of healthy products and complexity with quality control and traceability stifles market growth throughout the forecast period of 2023-2030.

The key regions considered for the Global Alkalized Cocoa Powder Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. Europe dominated the market with the largest revenue share of approximately XX% in 2022. Renowned for its mature cocoa processing industry and strong consumer preference for cocoa-based products, the region fuels demand for premium alkalized cocoa powder. Moreover, Europe's steadfast commitment to food quality and safety fosters the availability of certified organic and sustainably sourced alkalized cocoa powder. Within Europe’s vibrant food and beverage sector, particularly in chocolate and bakery segments, alkalized cocoa powder plays a pivotal role in enhancing texture and flavor. Meanwhile, the Asia Pacific market is poised for rapid growth, projected to advance at the fastest Compound Annual Growth Rate (CAGR) of XX% during the forecast period. The region’s burgeoning middle-class population and evolving consumer preferences drive increased consumption of cocoa-based products, spanning baked goods, chocolates, and beverages, consequently propelling the demand for alkalized cocoa powder.

Major market players included in this report are:
CCBOL Group
Barry Callebaut
Olam International Limited
ECOM Agroindustrial Corp. Limited
Indcresa
Bloomer
JB Cocoa
Carlyle Cocoa
Dutch Cocoa
Cargill, Incorporated

Recent Developments in the Market:
 In February 2022, Olam Food Ingredients unveiled a series of high-quality deZaan cocoa powders in the United States. These meticulously crafted cocoa powders prioritize four key elements: color, fat content, flavor, and alkalization level, each playing a crucial role in shaping recipe results. Spanning a diverse flavor spectrum, these cocoa powders offer delicate fruity hints, velvety chocolate richness, and subtle caramel undertones. Moreover, they provide a wide array of color options, including vibrant hues like crimson red and terracotta, alongside the deep intensity of carbon black, enabling chefs and confectioners to achieve precisely tailored culinary creations.
Global Alkalized Cocoa Powder Market Report Scope:
 Historical Data – 2020 - 2021
 Base Year for Estimation – 2022
 Forecast period - 2023-2030
 Report Coverage - Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
 Segments Covered – Source, Application, Region
 Regional Scope - North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Middle East & Africa
 Customization Scope - Free report customization (equivalent to up to 8 analysts’ working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define the market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values for the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters to detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges that will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with a detailed analysis of the competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Source:
Organic
Conventional
By Application:
Food & Beverages
Cosmetics
Others

By Region:

North America
U.S.
Canada

Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC

Latin America
Brazil
Mexico

Middle East & Africa
Saudi Arabia
South Africa
Rest of Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Alkalized Cocoa Powder Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Alkalized Cocoa Powder Market, by Source, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Alkalized Cocoa Powder Market, by Application, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Alkalized Cocoa Powder Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Alkalized Cocoa Powder Market Dynamics
3.1. Alkalized Cocoa Powder Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising preference for chocolate-based products
3.1.1.2. Continuous advancements in cocoa processing technologies
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Shift towards preference for healthy products
3.1.2.2. Complexity with quality control and traceability
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rising consumer demand for chocolate products
3.1.3.2. Expanding food and beverage industry in emerging markets
Chapter 4. Global Alkalized Cocoa Powder Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Alkalized Cocoa Powder Market, by Source
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Alkalized Cocoa Powder Market by Source, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Alkalized Cocoa Powder Market Estimates & Forecasts by Source 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Alkalized Cocoa Powder Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Organic
5.4.2. Conventional
Chapter 6. Global Alkalized Cocoa Powder Market, by Application
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Alkalized Cocoa Powder Market by Application, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Alkalized Cocoa Powder Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Alkalized Cocoa Powder Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Food & Beverages
6.4.2. Cosmetics
6.4.3. Others
Chapter 7. Global Alkalized Cocoa Powder Market, Regional Analysis
7.1. Top Leading Countries
7.2. Top Emerging Countries
7.3. Alkalized Cocoa Powder Market, Regional Market Snapshot
7.4. North America Alkalized Cocoa Powder Market
7.4.1. U.S. Alkalized Cocoa Powder Market
7.4.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
7.4.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
7.4.2. Canada Alkalized Cocoa Powder Market
7.5. Europe Alkalized Cocoa Powder Market Snapshot
7.5.1. U.K. Alkalized Cocoa Powder Market
7.5.2. Germany Alkalized Cocoa Powder Market
7.5.3. France Alkalized Cocoa Powder Market
7.5.4. Spain Alkalized Cocoa Powder Market
7.5.5. Italy Alkalized Cocoa Powder Market
7.5.6. Rest of Europe Alkalized Cocoa Powder Market
7.6. Asia-Pacific Alkalized Cocoa Powder Market Snapshot
7.6.1. China Alkalized Cocoa Powder Market
7.6.2. India Alkalized Cocoa Powder Market
7.6.3. Japan Alkalized Cocoa Powder Market
7.6.4. Australia Alkalized Cocoa Powder Market
7.6.5. South Korea Alkalized Cocoa Powder Market
7.6.6. Rest of Asia Pacific Alkalized Cocoa Powder Market
7.7. Latin America Alkalized Cocoa Powder Market Snapshot
7.7.1. Brazil Alkalized Cocoa Powder Market
7.7.2. Mexico Alkalized Cocoa Powder Market
7.8. Middle East & Africa Alkalized Cocoa Powder Market
7.8.1. Saudi Arabia Alkalized Cocoa Powder Market
7.8.2. South Africa Alkalized Cocoa Powder Market
7.8.3. Rest of Middle East & Africa Alkalized Cocoa Powder Market
Chapter 8. Competitive Intelligence
8.1. Key Company SWOT Analysis
8.1.1. Company 1
8.1.2. Company 2
8.1.3. Company 3
8.2. Top Market Strategies
8.3. Company Profiles
8.3.1. CCBOL Group
8.3.1.1. Key Information
8.3.1.2. Overview
8.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
8.3.1.4. Product Summary
8.3.1.5. Recent Developments
8.3.2. Barry Callebaut
8.3.3. Olam International Limited
8.3.4. ECOM Agroindustrial Corp. Limited
8.3.5. Indcresa
8.3.6. Bloomer
8.3.7. JB Cocoa
8.3.8. Carlyle Cocoa
8.3.9. Dutch Cocoa
8.3.10. Cargill, Incorporated
Chapter 9. Research Process
9.1. Research Process
9.1.1. Data Mining
9.1.2. Analysis
9.1.3. Market Estimation
9.1.4. Validation
9.1.5. Publishing
9.2. Research Attributes
9.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(その他)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/07/05 10:26

162.17 円

175.82 円

209.73 円

ページTOPに戻る