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培養肉市場:産業動向と2050年までの予測


Cultured Meat Market: Industry Trends and Forecasted Estimates, till 2050

世界規模での人口増加に伴い、国連の最近の推計によると、世界人口は2050年までに98億人に達すると予測されている。その結果、この人口動向は食品、特に食肉製品に対する需要の増加を生み出している。食肉は、タ... もっと見る

 

 

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Roots Analysis
ルーツアナリシス
2024年7月18日 US$4,799
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253 英語

 

サマリー

世界規模での人口増加に伴い、国連の最近の推計によると、世界人口は2050年までに98億人に達すると予測されている。その結果、この人口動向は食品、特に食肉製品に対する需要の増加を生み出している。食肉は、タンパク質、脂肪、炭水化物、ビタミンなどの多量栄養素および微量栄養素の重要な供給源であり、消耗した組織を構築・修復する能力を提供するだけでなく、身体のエネルギー要求を満たす。食肉需要の増加により、産業用食肉生産量は3倍に増加している。しかし、食肉需要の増加は、従来の畜産方法だけでは対応できず、代替アプローチが必要とされている。その結果、培養肉(培養肉としても知られる)は、人口増加の中で急増するタンパク質需要に応える強力なタンパク質代替ソリューションとして登場した。
世界の食肉需要を満たすために牛を飼育する伝統的な方法にはいくつかの課題があり、温室効果ガス排出量の増加、水不足、土地資源の過剰利用などを通じて環境に悪影響を及ぼし、持続可能な資源管理に支障をきたしている。現在、農地の約75%が畜産に使用され、穀物生産に利用できる面積はごくわずかとなっていると考えられていることは重要である。さらに、食肉生産は食品産業から排出される温室効果ガスの60%近くを占めている。その結果、これらの問題と闘うために、培養肉の開発への関心が顕著に高まっている。
培養肉はバイオリアクターを用いて、生きている動物から取り出した幹細胞を細胞培養液で培養して製造する。したがって、培養肉の他の呼び名は、細胞培養肉やラボグロウン肉である。培養肉は従来の食肉よりも土地や水が少なくて済むため、生産面でも消費面でも従来の食肉に比べ、環境負荷が低いなどいくつかの利点があり、代替品となりうる存在となっている。加えて、顧客の嗜好が他の蛋白源に向かう動きも顕著であるため、培養肉製品の人気がますます高まっている。このような変化、植物性タンパク質に対する需要の高まり、培養肉の生産が環境にもたらす利点を考慮すると、培養肉の世界市場は予測期間中に大きく拡大すると予想される。
培養肉と植物ベースの肉で構成される人工肉市場全体では、研究への関心が高まっており、これらの分野での特許活動が大幅に増加している。


主要市場セグメント
肉の供給源
 牛肉
 豚肉
 鶏肉
 魚介類
 その他
養殖技術の種類
 足場ベース技術
 懸濁液培養法
 組織培養法
 その他
生産される肉の形態
 ひき肉
 ホールカット肉
最終製品
 ハンバーガー用パテ
 フィレ/ステーキ
 ミートボール
 ナゲット
 ソーセージ
アプリケーション
 食品業界
 ペットフード業界
エンドユーザー
 Eコマース
 レストラン
 小売業者
主要地域
 北米
 ヨーロッパ
 アジア太平洋
 中東・北アフリカ
 ラテンアメリカ
 その他の地域

調査範囲
 本章では、培養肉の概要について、その必要性、用途、従来の食肉との比較分析などを網羅している。さらに、培養肉産業の歴史的発展に関する重要な詳細を提供し、その生産とバイオ加工に採用されているプロセスと技術について説明している。さらに、本章では培養肉生産の利点と限界に焦点を当て、展望についての洞察も行っている。
 創業年、企業規模(従業員数に基づく)、本社所在地(地域と国)、食肉の供給源(牛肉、豚肉、鶏肉、魚介類、その他の供給源)、提供する最終製品(ハンバーガー用パテ、フィレ/ステーキ、ミートボール、ナゲット、ソーセージ、その他)、形態など、いくつかの関連パラメータに基づく、培養肉供給企業の市場概況の記述的評価、ソーセージ、その他)、生産される食肉の形態(ミンチ肉、ホールカット肉)、生産アプローチ(純粋培養食肉、ハイブリッド培養食肉)、培養技術の種類(足場ベース、懸濁液ベース、組織ベース、その他)、バイオファブリケーション技術の種類(3Dバイオプリンティング、押出成形、成形)、公開試食の可否、エンドユーザー(レストラン、小売店、その他ユーザー)。
 培養食肉市場における著名なプレーヤー(培養食肉製品について規制当局の承認を得ている)のプロフィールを解明。各プロフィールは、製品ポートフォリオ、技術ポートフォリオ、洞察に満ちた最近の開発と展望に関する情報とともに、企業の簡単な説明を求めた。
 2020年以降、様々な培養肉プロバイダー間で締結されたパートナーシップを、パートナーシップ締結年、パートナーシップの種類(買収、商業化契約、建設契約、流通契約、合弁事業、ライセンス契約、製造契約、製造・商業化契約、製造・流通契約、プロセス開発契約、製品開発契約、製品開発・商業化契約、製品評価契約、研究開発契約、供給契約、その他)、パートナーシップの目的、最も活発なプレーヤー(パートナーシップ数で)など、いくつかのパラメーターに基づいて詳細に分析。さらに本章では、この領域におけるパートナーシップ活動の地域的分布を明らかにしている。
 本章では、資金調達年、資金調達の種類、投資額(百万米ドル)、重点分野、地域、最も積極的なプレーヤー(資金調達事例数)、最も積極的なプレーヤー(投資額)、主要投資家(資金調達事例数)などの関連パラメータに基づき、培養肉領域で行われた資金調達と投資に関する主要な洞察を示している。
 本章では、特許公開年、特許出願年、特許管轄、CPC記号、出願人のタイプ、特許年代、地域、業界をリードするプレーヤー(出願/付与件数ベース)に基づき、2019年以降に出願/付与された培養肉に関連する特許を詳細に調査する。さらに、本章では、特許ベンチマーキング分析および洞察に満ちた特許評価分析につ いて説明し、主要特許(被引用数ベース)にハイライトを当てている。
 培養肉市場の成長に影響を与えうる変数の定性的分析で、主要推進要因、潜在的阻害要因、新たな機会、既存の課題の特定を特徴としている。
 今後11年間の培養肉市場の現在の市場規模と今後の市場成長の可能性を推定したレポート。いくつかの要因、採用の可能性、一次的な検証を通じて、予測期間2024-2050年の市場規模に関する情報に基づいた推定値を提供しています。
 牛肉、豚肉、鶏肉、魚介類などの食肉ソースにわたる培養/養殖肉市場の現在と将来の機会に関する包括的な予測。
 足場ベース、懸濁液ベース、組織ベースなど、さまざまなタイプの培養技術における培養肉産業の現在と将来機会に関する詳細な洞察に満ちた予測。
 ミンチ肉やホールカット肉など、生産される肉の形態別に、培養肉市場における現在と将来の機会に関する詳細な予測に焦点を当てたセグメント。
 ハンバーガー用パテ、フィレ/ステーキ、ミートボール、ナゲット、ソーセージなど、提供される最終製品別の培養肉産業における現状と将来機会の予測に焦点を当てた精緻なレポート。
 人間の食品産業やペットフード産業など、さまざまな用途にわたる培養/栽培食肉市場の現状と将来機会の予測に関する列挙されたレポート。
 eコマース、レストラン、小売店などエンドユーザー別の培養肉市場の現状と将来機会の詳細予測。
 北米、欧州、アジア太平洋、中東・北アフリカ、中南米、その他の地域を含む主要地域における培養肉産業の現在と将来機会の予測に関する詳細な分析。
本レポート購入の主なメリット
 本レポートは、市場全体とそのサブセグメント両方の収益予測に関する貴重な洞察を市場リーダーおよび新規参入者に提供する。
 利害関係者は本レポートを活用することで、競合状況の理解を深め、ビジネスのポジショニングを改善し、より効果的な市場参入戦略をとることができます。
 当レポートは、関係者に培養肉市場に関するパルスを提供し、重要な市場促進要因、障壁、機会、および課題に関する重要な情報を提供します。
市場の主要企業
 アレフファーム
 エスコ・アスター
 GOOD Meat
 モサ・ミート
 UPSIDE Foods
 バウ
 アンツ・イノヴェイト
 ブルーリッジ・バンサム
 BLUU
 フィンレス・フーズ
 Meatiply
 ミライフーズ
 ニューフォームフーズ
 オハヨーバレー
 ステーキホルダーフーズ
 ザ・ベター・ブッチャーズ

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目次

1.はじめに
1.1.はじめに
1.2.市場シェア
1.3.主要市場インサイト
1.4 レポート対象範囲
1.5.主な質問に対する回答
1.6.各章の概要

2.研究方法論
2.1.章の概要
2.2.調査の前提
2.3.プロジェクトの方法論
2.4.予測方法
2.5.強固な品質管理
2.6.主要市場セグメント
2.7.主な検討事項
2.7.1.人口統計
2.7.2.経済的要因
2.7.3.政府規制
2.7.4.サプライチェーン
2.7.5.COVIDの影響
2.7.6.市場アクセス
2.7.7.医療政策
2.7.8.業界再編

3.経済およびその他のプロジェクト特有の考慮事項
3.1.各章の概要
3.2.市場力学
3.2.1.期間
3.2.1.1.過去のトレンド
3.2.1.2.現状と予測
3.2.2.通貨カバー率と為替レート
3.2.2.1.市場に影響を与える主要通貨
3.2.2.2.為替変動と為替レートに影響を与える要因
3.2.2.3.為替レートの変動が市場に与える影響
3.2.2.4.為替リスクを軽減するための戦略
3.2.3.貿易政策
3.2.3.1.貿易障壁が市場に与える影響
3.2.3.2.貿易障壁に伴うリスクを軽減するための戦略
3.2.4.景気後退
3.2.4.1.過去の不況の歴史的分析と教訓
3.2.4.2.現在の経済状況の評価と市場への潜在的影響
3.2.5.インフレ
3.2.5.1.経済におけるインフレ圧力の測定と分析
3.2.5.2.インフレが市場に与える潜在的影響

4.要旨

5.はじめに
5.1.章の概要
5.2.培養肉の紹介
5.2.1.培養肉の必要性
5.2.2.最終製品のプロトタイプ
5.2.3.従来の食肉と培養食肉の比較
5.3.歴史的進化
5.4.培養肉の製造工程
5.4.1.抽出
5.4.2.培養
5.4.3.収穫
5.4.4.食品加工
5.5.バイオ加工技術
5.6.培養肉の利点と欠点
5.7.今後の展望

6.市場展望
6.1.各章の概要
6.2.培養肉市場全体の展望
6.2.1.設立年別分析
6.2.2.企業規模別分析
6.2.3.本社所在地(地域)別分析
6.2.4.本社所在地(国)別分析
6.2.5.肉の産地別分析
6.2.6.最終製品別の分析
6.2.7.生産される肉の形態による分析
6.2.8.生産アプローチ別の分析
6.2.9.栽培技術の種類による分析
6.2.10.バイオファブリケーション技術のタイプ別分析
6.2.11.一般試飲の有無による分析
6.2.12.エンドユーザー別の分析
7.企業プロフィール
7.1.各章の概要
7.2.アレフ・ファーム
7.2.1.会社概要
7.2.2.製品ポートフォリオ
7.2.3.技術ポートフォリオ
7.2.4.最近の動向と将来展望
7.3.エスコ・アスター
7.3.1.会社概要
7.3.2.製品ポートフォリオ
7.3.3.技術ポートフォリオ
7.3.4.最近の動向と将来展望
7.4.GOODミート
7.4.1.会社概要
7.4.2.製品ポートフォリオ
7.4.3.技術ポートフォリオ
7.4.4.最近の動向と将来展望
7.5.モサ・ミート
7.5.1.会社概要
7.5.2.製品ポートフォリオ
7.5.3.技術ポートフォリオ
7.5.4.最近の動向と将来展望
7.6.アップサイドフーズ
7.6.1.会社概要
7.6.2.製品ポートフォリオ
7.6.3.技術ポートフォリオ
7.6.4.最近の動向と将来展望
7.7.誓い
7.7.1.会社概要
7.7.2.製品ポートフォリオ
7.7.3.技術ポートフォリオ
7.7.4.最近の動向と将来展望
7.8 その他の有力企業
7.8.1 アンツ・イノベイト
7.8.1.1 会社概要
7.8.2 ブルーリッジ・バンサム
7.8.2.1 会社概要
7.8.3 BLUU
7.8.3.1 会社概要
7.8.4 フィンレス・フーズ
7.8.4.1 会社概要
7.8.5 Meatiply
7.8.5.1 会社概要
7.8.6 ミライフーズ
7.8.6.1 会社概要
7.8.7 ニューフォームフーズ
7.8.7.1 会社概要
7.8.8 オハヨーバレー
7.8.8.1 会社概要
7.8.9 ステークホルダー・フーズ
7.8.9.1 会社概要
7.8.10 ザ・ベター・ブッチャーズ
7.8.10.1 会社概要

8.パートナーシップと提携
8.1.支部の概要
8.2.パートナーシップ・モデル
8.3.培養肉パートナーシップとコラボレーション
8.3.1.パートナーシップの年別分析
8.3.2.パートナーシップのタイプ別分析
8.3.3.年度別、パートナーシップタイプ別の分析
8.3.4.パートナーシップの目的別分析
8.3.5.組合の目的別、会社本部別の分析
8.3.6.地域別分析
8.3.6.1.地域別および国際協定別の分析
8.3.6.2.大陸間協定と大陸内協定
8.3.7.最も活発なプレーヤー:パートナーシップ数による分析

9.資金調達と投資分析
9.1.各章の概要
9.2.資金調達モデル
9.3.培養肉資金調達と投資分析
9.3.1.資金調達年別分析
9.3.2.資金調達のタイプ別分析
9.3.3.資金調達年・タイプ別分析
9.3.4.投資額別の分析
9.3.5. 資金タイプ別投資額分析
9.3.6.重点分野別分析
9.3.7.地域別の分析
9.3.8.最も活発なプレーヤー資金調達件数別の分析
9.3.9.最も活発なプレーヤー調達額による分析
9.3.10.主要投資家資金調達件数別分析

10.特許分析
10.1.各章の概要
10.2.範囲と方法論
10.3.培養肉特許分析
10.3.1 特許公開年別分析
10.3.2 特許出願年別分析
10.3.3.特許公開年別の付与特許と特許出願の分析
10.3.4.特許管轄別分析
10.3.5 CPC記号による分析
10.3.6 出願人のタイプ別分析
10.3.7.業界をリードする企業特許件数別分析
10.4 特許ベンチマーキング分析
10.4.1 主要業界プレーヤーの特許特性(CPCコード)分析
10.5.特許評価
10.6.被引用数別の主要特許

11.市場インパクト分析:促進要因、阻害要因、機会、課題
11.1.各章の概要
11.2.市場促進要因
11.3.市場の阻害要因
11.4.市場機会
11.5.市場の課題
11.6.結論

12.世界の培養肉市場
12.1.各章の概要
12.2.主要前提条件と方法論
12.3.世界の培養肉市場、過去の動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
12.3.1.シナリオ分析
12.3.1.1.保守的シナリオ
12.3.1.2.楽観的シナリオ
12.4.主要市場セグメント

13.培養肉市場、肉の供給源別
13.1.概要
13.2.主要前提条件と方法論
13.3.培養肉市場肉源別分布(2024年、2035年、2050年
13.3.1.牛肉:過去の動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
13.3.2.豚肉過去の推移(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
13.3.3.鶏肉:過去のトレンド(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
13.3.4.水産物:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
13.3.5.その他過去の動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
13.4 データの三角測量と検証

14.培養食肉市場:培養技術タイプ別
14.1.各章の概要
14.2.主要前提条件と方法論
14.3.培養肉市場培養技術タイプ別分布(2024年、2035年、2050年
14.3.1.足場ベースの技術:過去の動向(2020~2023年)と予測予測(2024~2050年)
14.3.2.サスペンションベースの技術:過去の動向(2020~2023年)と予測予測(2024~2050年)
14.3.3.組織ベースの技術:歴史的動向(2020~2023年)と予測予測(2024~2050年)
14.3.4.その他過去のトレンド(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
14.4 データの三角測量と検証
15.培養食肉市場:生産形態別
15.1 各章の概要
15.2.主要前提条件と方法論
15.3.培養肉市場2024年、2035年、2050年の生産肉形態別分布
15.3.1.ひき肉:過去の動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
15.3.2.ホールカット肉:過去の動向(2020~2023年)と予測推計(2024~2050年)
15.4 データの三角測量と検証

16.培養肉市場:提供最終製品別
16.1.各章の概要
16.2.主要前提条件と方法論
16.3.培養肉市場2024年、2035年、2050年の提供最終製品別分布
16.3.1.ハンバーガー用パテ過去動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
16.3.2.フィレ/ステーキ:過去のトレンド(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
16.3.3.ナゲット過去のトレンド(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
16.3.4.ミートボール歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
16.3.5.ソーセージ過去動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
16.4 データの三角測量と検証

17.培養肉市場、用途別
17.1.各章の概要
17.2.主要前提条件と方法論
17.3.培養肉市場用途別分布(2024年、2035年、2050年
17.3.1.人間食品産業:過去の動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
17.3.2.ペットフード産業:過去の動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
17.4 データの三角測量と検証

18.培養肉市場、エンドユーザー別
18.1.各章の概要
18.2.主要前提条件と方法論
18.3.培養肉市場エンドユーザー別分布(2024年、2035年、2050年
18.3.1.電子商取引:過去の動向(2020年~2023年)と予測(2024年~2050年)
18.3.2.レストラン過去動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
18.3.3.小売業過去のトレンド(2020~2023年)と予測(2024~2050年)
18.4 データの三角測量と検証

19.培養肉市場:主要地域別
19.1.各章の概要
19.2.主要前提条件と方法論
19.3.培養肉市場主要地域別分布(2024年、2035年、2050年
19.3.1.北米予測予測(2024年~2050年)
19.3.2.欧州予測予測(2024-2050年)
19.3.3.アジア太平洋地域:過去のトレンド(2020~2023年)と予測予測(2024~2050年)
19.3.4.中東・北アフリカ:予測予測(2024-2050年)
19.3.5.中南米:予測予測(2024-2050年)
19.4 データの三角測量と検証

20.結論

21.エグゼクティブ・インサイト
21.1.章の概要
21.2.クレバーミート
21.2.1.会社概要
21.2.2.インタビュー記録
21.3.ミューリー
21.3.1.会社概要
21.3.2.インタビュー記録
21.4.馬見バイオワークス
21.4.1.会社概要
21.4.2.インタビュー記録

22.付録1:集計データ

23.付録2:企業・団体リスト

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図表リスト

表6.1 培養肉のプロバイダー:業界プレイヤーのリスト
表6.2 培養食肉業者:肉の供給源と提供する最終製品に関する情報
表6.3 養殖肉供給業者:生産される肉の形態と生産アプローチに関する情報
表6.4 培養食肉事業者:培養技術の種類とバイオファブリケーション技術の種類に関する情報
表6.5 培養肉の提供者:公開試食の有無とエンドユーザーに関する情報
表7.1 企業リスト:詳細プロフィール
表7.2 企業一覧:略歴
表7.3 アレフ・ファームズ会社概要
表7.4 アレフ・ファームズ最近の動向と将来展望
表7.5 エスコ・アスター会社概要
表7.6 エスコ・アスター最近の動向と将来展望
表7.7 GOOD Meat:会社概要
表7.8 GOOD Meat:最近の動向と将来展望
表7.9 モサ・ミート会社概要
表7.10 モサ・ミート最近の動向と将来展望
表7.11 UPSIDE Foods:会社概要
表7.12 UPSIDE Foods:最近の動向と将来展望
表7.13 Vow:会社概要
表7.14 アンツ・イノベイト:会社概要会社概要
表7.15 Blue Ridge Bantham:会社概要
表7.16 BLUU:会社概要
表7.17 フィンレス・フーズ会社概要
表7.18 Meatiply:会社概要
表7.19 ミライフーズ:会社概要
表7.20 ニューフォームフーズ会社概要
表7.21 オハヨーバレー会社概要
表7.22 ステークホルダー・フーズ会社概要
表7.23 ベター・ブッチャーズ会社概要
表8.1 パートナーシップと提携:パートナーシップ締結年とパートナーシップの種類に関する情報、2020~2024年
表8.2 パートナーシップと提携:協定の種類に関する情報(国と大陸)
表9.1 培養肉市場:資金調達と投資のリスト
表10.1 特許分析:トップCPCセクション
表10.2 特許分析:トップCPCシンボル
表10.3 特許分析:上位CPCコード
表10.4 特許分析ベンチマーク分析の概要
表10.5 特許分析:重み付け評価スコアによる分類
表10.6 特許ポートフォリオ:主要特許のリスト(相対評価額の高い順)
表 10.7 特許ポートフォリオ:主要特許リスト(被引用数順)
表22.1 培養食肉業者:設立年別分布
表22.2 培養食肉業者:企業規模別分布
表22.3 培養食肉メーカー:企業規模別分布本社所在地(地域)別分布
表22.4 培養食肉業者:本社所在地別分布(国)
表22.5 培養食肉業者:食肉の供給元別分布
表22.6 養殖肉の提供者:食肉供給業者:食肉供給源別および本社所在地別分布(地域)
表22.7 培養食肉業者:提供する最終製品別の分布
表22.8 培養食肉業者:生産される肉の形態別分布
表22.9 養殖肉業者:生産アプローチ別の分布
表22.10 培養肉の提供者:培養肉の提供者:培養技術のタイプ別分布
表22.11 培養肉の提供者:バイオファブリケーション技術のタイプ別分布
表22.12 培養肉の提供者:公開試食の有無による分布
表22.13 培養肉の提供者:エンドユーザー別分布
表 22.14 パートナーシップと提携:2020~2024年の累積年次別動向
表 22.15 パートナーシップと提携:パートナーシップのタイプ別分布
表 22.16 パートナーシップとコラボレーション:表 22.16 パートナーシップとコラボレーション:パートナーシップのタイプ別分布
表 22.17 パートナーシップとコラボレーション:パートナーシップの目的別分布
表 22.18 パートナーシップとコラボレーション:表 22.18 パートナーシップとコラボレーション:パートナーシップの目的別、企業本社(地域)別分布
表 22.19 パートナーシップおよびコラボレーション:現地協定と国際協定
表22.20 パートナーシップと提携:大陸間協定と大陸内協定
表 22.21 最も活発なプレーヤー:パートナーシップ事例の数による分布
表22.22 資金調達と投資分析:累積年次別動向、2020年~2024年
表22.23 資金調達と投資分析:資金調達と投資分析:資金調達タイプ別分布
表 22.24 資金調達と投資分析:資金調達と投資分析:資金調達タイプ別年度別分布(2020-2024年
表22.25 資金調達と投資分析:表22.25 資金調達と投資分析:投資額(百万米ドル)の年度別累計動向(2020~2024年
表22.26 資金調達と投資分析:資金調達と投資分析:投資額のタイプ別分布(百万米ドル)
表22.27 資金調達と投資分析:重点分野別分布
表22.28 資金調達と投資分析:資金調達と投資分析:資金調達事例の地域別分布
表22.29 資金調達と投資分析:投資額(百万米ドル)による地域別分布
表22.30 最も活発なプレーヤー:資金調達インスタンス数による分布
表22.31 最も活発なプレーヤー:調達額(百万米ドル)別分布
表22.32 最も活発な投資家:資金調達件数別分布
表22.33 特許分析:特許分析:特許タイプ別分布
表22.34 特許分析:特許公開年別累積年別動向、2019年~2024年(2月まで)
表22.35 特許分析:特許分析:特許出願年別の累積年次動向(2018年以前~2023年
表22.36 特許分析:特許分析:付与特許と特許出願の年度別分布、2019-2024年(2月まで)
表22.37 特許分析:特許管轄別分布
表22.38 特許分析:特許分析:CPC記号別の分布
表22.39 特許分析:出願人タイプ別累計年度別動向(2019年~2024年)(2月まで
表22.40 業界の主要プレイヤー:特許件数の分布
表22.41 特許ベンチマーク分析:主要業界プレイヤーの特許特性(CPCコード)の分布
表22.42 特許ベンチマーク分析:特許特性(CPCコード)別主要業界プレーヤーの分布
表22.43 特許分析:特許年代別分布
表22.44 培養肉市場:特許評価
表22.45 世界の培養肉市場、過去の動向(2020-2023年)と予測予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.46 世界の培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.47 世界の培養肉市場、歴史的動向(2020~2023年)と予測推計(2024~2050年)、保守的シナリオ(億米ドル)
表22.48 世界の培養肉市場、歴史的動向(2020年~2023年)と予測予測(2024年~2050年)、楽観的シナリオ(億米ドル)
表22.49 培養肉市場:食肉ソース別分布(2020年、2024年、2050年)(百万米ドル
表22.50 牛肉の培養肉市場:過去の動向(2020年~2023年)と予測予測(2024年~2050年)(百万米ドル)
表22.51 豚肉の培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.52 鶏肉用培養肉市場の歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.53 魚介類向け培養肉市場の歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.54 その他向け培養肉市場の歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(USD Million)
表22.55 培養食肉市場、培養技術タイプ別分布、歴史的動向(2020-2023年)および予測予測(2024-2050年)(USD Million)
表22.56 培養肉市場、足場ベース技術の歴史的動向(2020-2023年)と予測予測(2024-2050年)(USD Million)
表22.57 懸濁液ベースの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.58 組織ベースの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.59 その他の培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(USD Million)
表22.60 培養肉市場、生産される肉の形態別分布、歴史的動向(2020年~2023年)と予測予測(2024年~2050年)(USD Million)
表22.61 ひき肉用培養肉市場、歴史的動向(2020-2023年)と予測予測(2024-2050年)(USD Million)
表22.62 ホールカット食肉用培養食肉市場の歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.63 培養食肉市場、提供最終製品別分布、歴史的動向(2020年~2023年)と予測予測(2024年~2050年)(USD Million)
表22.64 バーガーパテ用培養肉市場、歴史的動向(2020年~2023年)と予測予測(2024年~2050年)(USD Million)
表22.65 フィレ/ステーキ用培養肉市場の歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.66 ミートボール用培養肉市場の歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.67 ナゲット向け培養肉市場の歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(USD Million)
表22.68 ソーセージ用培養肉市場の歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.69 培養肉市場、用途別分布、歴史的動向(2020~2023年)と予測予測(2024~2050年)(USD Million)
表22.70 ヒト食品産業向け培養肉市場、歴史的動向(2020年~2023年)と予測予測(2024年~2050年)(USD Million)
表22.71 ペットフード産業向け培養肉市場の歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.72 培養肉市場、エンドユーザー別分布、歴史的動向(2020年~2023年)と予測予測(2024年~2050年)(USD Million)
表22.73 Eコマース向け培養肉市場、過去の動向予測(2024年~2050年)(USD Million)
表22.74 レストラン向け培養肉市場:過去の動向予測(2020-2023年)と予測予測(2024-2050年)(USD Million)
表22.75 小売店向け培養肉市場の歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.76 培養肉市場:主要地域別分布、歴史的動向(2020年~2023年)および予測(2024年~2050年)(百万米ドル)
表22.77 北米の培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.78 米国の培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.79 カナダの培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.80 北米その他の地域の培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.81 ヨーロッパの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.82 イギリスの培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(USD Million)
表22.83 オランダの培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.84 ドイツの培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.85 その他のヨーロッパの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.86 アジア太平洋地域の培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.87 シンガポールの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023)と予測(2024-2050)(百万米ドル)
表22.88 韓国の培養肉市場:歴史的動向(2020-2023)と予測(2024-2050)(USD Million)
表22.89 中国の培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.90 オーストラリアの培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(USD Million)
表22.91 インドの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(USD Million)
表22.92 日本の培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(USD Million)
表22.93 その他のアジア太平洋地域の培養肉市場:歴史的動向(2020年~2023年)と予測(2024年~2050年)(USD Million)
表22.94 中東・北アフリカの培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.95 イスラエルの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023)と予測(2024-2050)(USD Million)
表22.96 その他の中東・北アフリカ地域の培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(百万米ドル)
表22.97 ラテンアメリカの培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(USD Million)
表22.98 ブラジルの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.99 アルゼンチンの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023)と予測(2024-2050)(USD Million)
表22.100 ラテンアメリカその他の地域の培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(USD Million)
表22.101 その他の地域の培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(USD Million)
表22.102 南アフリカの培養肉市場:歴史的動向(2020-2023年)と予測(2024-2050年)(百万米ドル)
表22.103 その他の国の培養肉市場:歴史的動向(2020~2023年)と予測(2024~2050年)(USD Million)

 

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Summary

With the rising population, on a global scale, wherein recent estimates provided by United Nation’s, states that the world population is projected to reach 9.8 billion by 2050. Consequently, this demographic trend creates an increased demand for food, particularly meat products. Meat is an important source of macronutrients and micronutrients, such as proteins, fats, carbohydrates, and vitamins that provide the ability to build and repair worn-out tissues as well as fulfill the energy requirements of the body. The increasing demand for meat has led to a three-fold increase in industrial meat production. However, the increased demand for meat cannot be solely met by conventional animal farming methods, necessitating the requirement of alternative approaches. As a result, cultured meat, also known as cultivated meat, has emerged as a potent protein alternative solution catering to the surging demand for protein amid the rising population.
The traditional method of raising cattle to satisfy the world's demand for meat comes with several challenges, leading to a hindered sustainable resource management by having a negative impact on the environment through increased greenhouse gas emissions, water scarcity, and overuse of land resources. It is important to note that now, it is believed that about 75% of agricultural land is used for animal farming, leaving only a tiny amount of area available for grain production. Additionally, the production of meat is responsible for nearly 60% of greenhouse gas emissions from the food industry. As a result, there has been a noticeable increase in interest in the development of cultured meat to combat these issues.
The process of culturing meat involves a bioreactor, where stem cells that have been extracted from living animals are grown using cell culture media as part of the production process. Therefore, other names for cultured meat are cell-based meat and lab-grown meat. Since it requires less land and water than traditional meat, cultured meat has become a possible substitute, levying several advantages over traditional meat in terms of production and consumption, including a lower environmental effect. Additionally, there is a noticeable movement in customer tastes toward other sources of protein, causing cultured meat products to become more and more popular. Given this change, the growing demand for plant-based proteins, and the advantages that producing cultured meat has for the environment, the global market for cultured meat is expected to expand significantly over the forecast period.
Overall artificial meat market, which comprises of cultivated meat as well as plant-based meats is gaining increased research interest; with significant rise in the patent activity in these areas.


Key Market Segments
Source of Meat
 Beef
 Pork
 Poultry
 Seafood
 Others
Type of Cultivation Technique
 Scaffold- based Technique
 Suspension- based Technique
 Tissue- based Technique
 Others
Form of Meat Produced
 Minced Meat
 Whole-Cut Meat
End Products Offered
 Burger Patties
 Filets / Steaks
 Meatballs
 Nuggets
 Sausages
Application
 Human Food Industry
 Pet Food Industry
End Users
 E-commerce
 Restaurants
 Retailers
Key Geographical Regions
 North America
 Europe
 Asia-Pacific
 Middle East and North Africa
 Latin America
 Rest of the World

Research Coverage:
 The chapter gives an overview of cultured meat, encompassing its necessity, applications, and a comparative analysis with conventional meat. Additionally, it provides key details into the historical development of the cultured meat industry, explaining the processes and techniques employed in its production and bio-fabrication. Moreover, the chapter focuses on the advantages and limitations of cultured meat production, alongside insights into prospects.
 A descriptive assessment of the overall market landscape of cultured meat providers, based on several relevant parameters, such as year of establishment, company size (based on the employee count), location of their headquarters (region and country), source of meat (beef, pork , poultry, seafood and other sources), end products offered (burger patties, filets / steaks, meatballs, nuggets, sausages and others), form of meat produced (minced meat and whole cut meat), production approach (pure cultured meat and hybrid cultured meat), type of cultivation technique (scaffold-based, suspension-based, tissue-based and others), type of bio-fabrication technique (3-D bioprinting, extrusion and molding), public tasting availability and end users (restaurants, retailers and other users).
 An elucidated set of profiles of prominent players (that have received regulatory approval for their cultured meat products) in the cultured meat market. Each profile sought a brief description of the company along with information on its product portfolio, technology portfolio and an insightful recent development and outlook.
 An in-depth analysis of the partnerships inked between various cultured meat providers, since 2020, based on several parameters, such as year of partnership, type of partnership (acquisitions, commercialization agreements, construction agreements, distribution agreements, joint ventures, licensing agreements, manufacturing agreements, manufacturing and commercialization agreements, manufacturing and distribution agreements, process development agreements, product development agreements, product development and commercialization agreements, product evaluation agreements, research and development agreements, supply agreements and others), purpose of partnership and most active players (in terms of number of partnerships). In addition, the chapter highlights the regional distribution of partnership activity in this domain.
 The chapter demonstrates key insights of funding and investments made in the cultured meat domain, based on relevant parameters such as year of funding, type of funding, amount invested (USD million), focus area, geography, most active players (in terms of number of funding instances), most active players (in terms of amount invested) and leading investors (in terms of number of funding instances).
 The chapter provides a detailed exploration of patents related to cultured meat, filed / granted, since 2019, based on patent publication year, patent application year, patent jurisdiction, CPC symbols, type of applicant, patent age, geography, leading industry players (in terms of the number of patents filed / granted). Additionally, the chapter describes the patent benchmarking analysis and an insightful patent valuation analysis, highlighting the leading patents (in terms of number of citations).
 A qualitative analysis of the variables that can impact the growth of cultured meat market, featuring identification of key drivers, potential restraints, emerging opportunities, and existing challenges.
 An estimated report of the current market size and future market growth potential of the cultured meat market over the next 11 years. Based on several factors, likely adoption trends and through primary validations, we have provided an informed estimate on the market size during the forecast period 2024-2050.
 Comprehensive projections of the current and future opportunity within the cultured / cultivated meat market across sources of meat, such as beef, pork, poultry, seafood and others.
 An in-depth insightful projection of the current and future opportunity within the cultured meat industry across different types of cultivation techniques such as scaffold-based, suspension-based, tissue-based and others.
 A segment focused on the detailed projections of the current and future opportunity within the cultured meat market across different forms of meat produced such as minced meat and whole-cut meat.
 A refined report focused on the projections of the current and future opportunity within the cultured meat industry across different end products offered such as burger patties, filets / steaks, meatballs, nuggets and sausages.
 An enumerated report pertaining projections of the current and future opportunity within the cultured / cultivated meat market across different applications such as human food industry and pet food industry.
 Detailed projections of the current and future opportunity within the cultured meat market across different end users such as e-commerce, restaurants and retailers.
 An in-depth analysis of the projections of the current and future opportunity within the cultured meat industry across key geographical regions including North America, Europe, Asia-Pacific, Middle East and North Africa, Latin America and Rest of the World.
Key Benefits of Buying this Report
 The report offers market leaders and newcomers valuable insights into revenue estimations for both the overall market and its sub-segments.
 Stakeholders can utilize the report to enhance their understanding of the competitive landscape, allowing for improved business positioning and more effective go-to-market strategies.
 The report provides stakeholders with a pulse on the Cultured Meat Market, furnishing them with essential information on significant market drivers, barriers, opportunities, and challenges.
Leading Market Companies
 Aleph Farms
 Esco Aster
 GOOD Meat
 Mosa Meat
 UPSIDE Foods
 Vow
 Ants Innovate
 Blue Ridge Bantham
 BLUU
 Finless Foods
 Meatiply
 MIRAI FOODS
 Newform Foods
 Ohayo Valley
 Steakholder Foods
 The Better Butchers



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Table of Contents

1. PREFACE
1.1. Introduction
1.2. Market Share Insights
1.3. Key Market Insights
1.4 Report Coverage
1.5. Key Questions Answered
1.6. Chapter Outlines

2. RESEARCH METHODOLOGY
2.1. Chapter Overview
2.2. Research Assumptions
2.3. Project Methodology
2.4. Forecast Methodology
2.5. Robust Quality Control
2.6. Key Market Segmentations
2.7. Key Considerations
2.7.1. Demographics
2.7.2. Economic Factors
2.7.3. Government Regulations
2.7.4. Supply Chain
2.7.5. COVID Impact
2.7.6. Market Access
2.7.7. Healthcare Policies
2.7.8. Industry Consolidation

3. ECONOMIC AND OTHER PROJECT SPECIFIC CONSIDERATIONS
3.1. Chapter Overview
3.2. Market Dynamics
3.2.1. Time Period
3.2.1.1. Historical Trends
3.2.1.2. Current and Forecasted Estimates
3.2.2. Currency Coverage and Foreign Exchange Rate
3.2.2.1. Major Currencies Affecting the Market
3.2.2.2. Factors affecting Currency Fluctuations and Foreign Exchange Rates
3.2.2.3. Impact of Foreign Exchange Rate Volatility on Market
3.2.2.4. Strategies For Mitigating Foreign Exchange Risk
3.2.3. Trade Policies
3.2.3.1. Impact of Trade Barriers on the Market
3.2.3.2. Strategies for Mitigating the Risks Associated with Trade Barriers
3.2.4. Recession
3.2.4.1. Historical Analysis of Past Recessions and Lessons Learnt
3.2.4.2. Assessment of Current Economic Conditions and Potential Impact on the Market
3.2.5. Inflation
3.2.5.1. Measurement and Analysis of Inflationary Pressures in the Economy
3.2.5.2. Potential Impact of Inflation on the Market Evolution

4. EXECUTIVE SUMMARY

5. INTRODUCTION
5.1. Chapter Overview
5.2. Introduction to Cultured Meat
5.2.1. Need for Cultured Meat
5.2.2. End Product Prototypes
5.2.3. Conventional Meat Vs Cultured Meat
5.3. Historical Evolution
5.4. Cultured Meat Production Process
5.4.1. Extraction
5.4.2. Cultivation
5.4.3. Harvesting
5.4.4. Food Processing
5.5. Bio-fabrication Techniques
5.6. Benefits and Drawbacks of Cultured Meat
5.7. Future Perspectives

6. MARKET LANDSCAPE
6.1. Chapter Overview
6.2. Cultured Meat: Overall Market Landscape
6.2.1. Analysis by Year of Establishment
6.2.2. Analysis by Company Size
6.2.3. Analysis by Location of Headquarters (Region)
6.2.4. Analysis by Location of Headquarters (Country)
6.2.5. Analysis by Source of Meat
6.2.6. Analysis by End Products Offered
6.2.7. Analysis by Form of Meat Produced
6.2.8. Analysis by Production Approach
6.2.9. Analysis by Type of Cultivation Technique
6.2.10. Analysis by Type of Bio-fabrication Technique
6.2.11. Analysis by Public Tasting Availability
6.2.12. Analysis by End Users
7. COMPANY PROFILES
7.1. Chapter Overview
7.2. Aleph Farms
7.2.1. Company Overview
7.2.2. Product Portfolio
7.2.3. Technology Portfolio
7.2.4. Recent Developments and Future Outlook
7.3. Esco Aster
7.3.1. Company Overview
7.3.2. Product Portfolio
7.3.3. Technology Portfolio
7.3.4. Recent Developments and Future Outlook
7.4. GOOD Meat
7.4.1. Company Overview
7.4.2. Product Portfolio
7.4.3. Technology Portfolio
7.4.4. Recent Developments and Future Outlook
7.5. Mosa Meat
7.5.1. Company Overview
7.5.2. Product Portfolio
7.5.3. Technology Portfolio
7.5.4. Recent Developments and Future Outlook
7.6. UPSIDE Foods
7.6.1. Company Overview
7.6.2. Product Portfolio
7.6.3. Technology Portfolio
7.6.4. Recent Developments and Future Outlook
7.7. Vow
7.7.1. Company Overview
7.7.2. Product Portfolio
7.7.3. Technology Portfolio
7.7.4. Recent Developments and Future Outlook
7.8 Other Prominent Players
7.8.1 Ants Innovate
7.8.1.1 Company Overview
7.8.2 Blue Ridge Bantham
7.8.2.1 Company Overview
7.8.3 BLUU
7.8.3.1 Company Overview
7.8.4 Finless Foods
7.8.4.1 Company Overview
7.8.5 Meatiply
7.8.5.1 Company Overview
7.8.6 MIRAI FOODS
7.8.6.1 Company Overview
7.8.7 Newform Foods
7.8.7.1 Company Overview
7.8.8 Ohayo Valley
7.8.8.1 Company Overview
7.8.9 Stakeholder Foods
7.8.9.1 Company Overview
7.8.10 The Better Butchers
7.8.10.1 Company Overview

8. PARTNERSHIPS AND COLLABORATIONS
8.1. Chapter Overview
8.2. Partnership Models
8.3. Cultured Meat: Partnerships and Collaborations
8.3.1. Analysis by Year of Partnership
8.3.2. Analysis by Type of Partnership
8.3.3. Analysis by Year and Type of Partnership
8.3.4. Analysis by Purpose of Partnership
8.3.5. Analysis by Purpose of Partnership and Company Headquarters
8.3.6. Analysis by Geography
8.3.6.1. Analysis by Local and International Agreements
8.3.6.2. Intercontinental and Intracontinental Agreements
8.3.7. Most Active Players: Analysis by Number of Partnerships

9. FUNDING AND INVESTMENT ANALYSIS
9.1. Chapter Overview
9.2. Funding Models
9.3. Cultured Meat: Funding and Investment Analysis
9.3.1. Analysis by Year of Funding
9.3.2. Analysis by Type of Funding
9.3.3. Analysis by Year and type of Funding
9.3.4. Analysis by Amount Invested
9.3.5 Analysis of Amount Invested by Type of Funding
9.3.6. Analysis by Focus Area
9.3.7. Analysis by Geography
9.3.8. Most Active Players: Analysis by Number of Funding Instances
9.3.9. Most Active Players: Analysis by Amount Raised
9.3.10. Leading Investors: Analysis by Number of Funding Instances

10. PATENT ANALYSIS
10.1. Chapter Overview
10.2. Scope and Methodology
10.3. Cultured Meat: Patent Analysis
10.3.1 Analysis by Patent Publication Year
10.3.2 Analysis by Patent Application Year
10.3.3. Analysis of Granted Patents and Patent Applications by Publication Year
10.3.4. Analysis by Patent Jurisdiction
10.3.5 Analysis by CPC Symbols
10.3.6 Analysis by Type of Applicant
10.3.7. Leading Industry Players: Analysis by Number of Patents
10.4 Patent Benchmarking Analysis
10.4.1 Analysis of Patent Characteristics (CPC Codes) by Leading Industry Players
10.5. Patent Valuation
10.6. Leading Patents by Number of Citations

11. MARKET IMPACT ANALYSIS: DRIVERS, RESTRAINTS, OPPORTUNITIES AND CHALLENGES
11.1. Chapter Overview
11.2. Market Drivers
11.3. Market Restraints
11.4. Market Opportunities
11.5. Market Challenges
11.6. Conclusion

12. GLOBAL CULTURED MEAT MARKET
12.1. Chapter Overview
12.2. Key Assumptions and Methodology
12.3. Global Cultured Meat Market, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
12.3.1. Scenario Analysis
12.3.1.1. Conservative Scenario
12.3.1.2. Optimistic Scenario
12.4. Key Market Segmentations

13. CULTURED MEAT MARKET, BY SOURCE OF MEAT
13.1. Chapter Overview
13.2. Key Assumptions and Methodology
13.3. Cultured Meat Market: Distribution by Source of Meat, 2024, 2035 and 2050
13.3.1. Beef: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
13.3.2. Pork: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
13.3.3. Poultry: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
13.3.4. Seafood: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
13.3.5. Others: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
13.4 Data Triangulation and Validation

14. CULTURED MEAT MARKET, BY TYPE OF CULTIVATION TECHNIQUE
14.1. Chapter Overview
14.2. Key Assumptions and Methodology
14.3. Cultured Meat Market: Distribution by Type of Cultivation Technique, 2024, 2035 and 2050
14.3.1. Scaffold-based Technique: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
14.3.2. Suspension-based Technique: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
14.3.3. Tissue-based Technique: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
14.3.4. Others: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
14.4 Data Triangulation and Validation
15. CULTURED MEAT MARKET, BY FORM OF MEAT PRODUCED
15.1 Chapter Overview
15.2. Key Assumptions and Methodology
15.3. Cultured Meat Market: Distribution by Form of Meat Produced, 2024, 2035 and 2050
15.3.1. Minced Meat: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
15.3.2. Whole-cut Meat: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
15.4 Data Triangulation and Validation

16. CULTURED MEAT MARKET, BY END PRODUCTS OFFERED
16.1. Chapter Overview
16.2. Key Assumptions and Methodology
16.3. Cultured Meat Market: Distribution by End Products Offered, 2024, 2035 and 2050
16.3.1. Burger Patties: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
16.3.2. Filets / Steaks: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
16.3.3. Nuggets: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
16.3.4. Meatballs: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
16.3.5. Sausages: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
16.4 Data Triangulation and Validation

17. CULTURED MEAT MARKET, BY APPLICATION
17.1. Chapter Overview
17.2. Key Assumptions and Methodology
17.3. Cultured Meat Market: Distribution by Application, 2024, 2035 and 2050
17.3.1. Human Food Industry: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
17.3.2. Pet Food Industry: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
17.4 Data Triangulation and Validation

18. CULTURED MEAT MARKET, BY END USERS
18.1. Chapter Overview
18.2. Key Assumptions and Methodology
18.3. Cultured Meat Market: Distribution by End Users, 2024, 2035 and 2050
18.3.1. E-commerce: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
18.3.2. Restaurants: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
18.3.3. Retailers: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
18.4 Data Triangulation and Validation

19. CULTURED MEAT MARKET, BY KEY GEOGRAPHICAL REGIONS
19.1. Chapter Overview
19.2. Key Assumptions and Methodology
19.3. Cultured Meat Market: Distribution by Key Geographical Regions, 2024, 2035 and 2050
19.3.1. North America: Forecasted Estimates (2024-2050)
19.3.2. Europe: Forecasted Estimates (2024-2050)
19.3.3. Asia-Pacific: Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050)
19.3.4. Middle East and North Africa: Forecasted Estimates (2024-2050)
19.3.5. Latin America: Forecasted Estimates (2024-2050)
19.4 Data Triangulation and Validation

20. CONCLUSION

21. EXECUTIVE INSIGHTS
21.1. Chapter Overview
21.2. Klevermeat
21.2.1. Company Snapshot
21.2.2. Interview Transcript
21.3. Mewery
21.3.1. Company Snapshot
21.3.2. Interview Transcript
21.4. Umami Bioworks
21.4.1. Company Snapshot
21.4.2. Interview Transcript

22. APPENDIX 1: TABULATED DATA

23. APPENDIX 2: LIST OF COMPANIES AND ORGANIZATIONS

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List of Tables/Graphs

Table 6.1 Cultured Meat Providers: List of Industry Players
Table 6.2 Cultured Meat Providers: Information on Source of Meat and End Products Offered
Table 6.3 Cultured Meat Providers: Information on Form of Meat Produced and Production Approach
Table 6.4 Cultured Meat Providers: Information on Type of Cultivation Technique and Type of Bio-fabrication Technique
Table 6.5 Cultured Meat Providers: Information on Public Tasting Availability and End Users
Table 7.1 List of Companies: Detailed Profiles
Table 7.2 List of Companies: Short Profiles
Table 7.3 Aleph Farms: Company Overview
Table 7.4 Aleph Farms: Recent Developments and Future Outlook
Table 7.5 Esco Aster: Company Overview
Table 7.6 Esco Aster: Recent Developments and Future Outlook
Table 7.7 GOOD Meat: Company Overview
Table 7.8 GOOD Meat: Recent Developments and Future Outlook
Table 7.9 Mosa Meat: Company Overview
Table 7.10 Mosa Meat: Recent Developments and Future Outlook
Table 7.11 UPSIDE Foods: Company Overview
Table 7.12 UPSIDE Foods: Recent Developments and Future Outlook
Table 7.13 Vow: Company Overview
Table 7.14 Ants Innovate: Company Overview
Table 7.15 Blue Ridge Bantham: Company Overview
Table 7.16 BLUU: Company Overview
Table 7.17 Finless Foods: Company Overview
Table 7.18 Meatiply: Company Overview
Table 7.19 MIRAI FOODS: Company Overview
Table 7.20 Newform Foods: Company Overview
Table 7.21 Ohayo Valley: Company Overview
Table 7.22 Stakeholder Foods: Company Overview
Table 7.23 The Better Butchers: Company Overview
Table 8.1 Partnerships and Collaborations: Information on Year of Partnership and Type of Partnership, 2020-2024
Table 8.2 Partnerships and Collaborations: Information on Type of Agreement (Country and Continent)
Table 9.1 Cultured Meat Market: List of Funding and Investments
Table 10.1 Patent Analysis: Top CPC Sections
Table 10.2 Patent Analysis: Top CPC Symbols
Table 10.3 Patent Analysis: Top CPC Codes
Table 10.4 Patent Analysis: Summary of Benchmarking Analysis
Table 10.5 Patent Analysis: Categorization based on Weighted Valuation Scores
Table 10.6 Patent Portfolio: List of Leading Patents (By Highest Relative Valuation)
Table 10.7 Patent Portfolio: List of Leading Patents (By Number of Citations)
Table 22.1 Cultured Meat Providers: Distribution by Year of Establishment
Table 22.2 Cultured Meat Providers: Distribution by Company Size
Table 22.3 Cultured Meat Providers: Distribution by Location of Headquarters (Region)
Table 22.4 Cultured Meat Providers: Distribution by Location of Headquarters (Country)
Table 22.5 Cultured Meat Providers: Distribution by Source of Meat
Table 22.6 Cultured Meat Providers: Distribution by Source of Meat and Location of Headquarters (Region)
Table 22.7 Cultured Meat Providers: Distribution by End Products Offered
Table 22.8 Cultured Meat Providers: Distribution by Form of Meat Produced
Table 22.9 Cultured Meat Providers: Distribution by Production Approach
Table 22.10 Cultured Meat Providers: Distribution by Type of Cultivation Technique
Table 22.11 Cultured Meat Providers: Distribution by Type of Bio-fabrication Technique
Table 22.12 Cultured Meat Providers: Distribution by Public Tasting Availability
Table 22.13 Cultured Meat Providers: Distribution by End Users
Table 22.14 Partnerships and Collaborations: Cumulative Year-wise Trend, 2020-2024
Table 22.15 Partnerships and Collaborations: Distribution by Type of Partnership
Table 22.16 Partnerships and Collaborations: Distribution by Year and Type of Partnership
Table 22.17 Partnerships and Collaborations: Distribution by Purpose of Partnership
Table 22.18 Partnerships and Collaborations: Distribution by Purpose of Partnership and Company Headquarters (Region)
Table 22.19 Partnerships and Collaborations: Local and International Agreements
Table 22.20 Partnerships and Collaborations: Intercontinental and Intracontinental Agreements
Table 22.21 Most Active Players: Distribution by Number of Partnership Instances
Table 22.22 Funding and Investment Analysis: Cumulative Year-wise Trend, 2020-2024
Table 22.23 Funding and Investment Analysis: Distribution by Type of Funding
Table 22.24 Funding and Investment Analysis: Year-wise Distribution by Type of Funding, 2020-2024
Table 22.25 Funding and Investment Analysis: Cumulative Year-wise Trend of Amount Invested (USD Million), 2020-2024
Table 22.26 Funding and Investment Analysis: Distribution of Amount Invested by Type of Funding (USD Million)
Table 22.27 Funding and Investment Analysis: Distribution by Focus Area
Table 22.28 Funding and Investment Analysis: Geographical Distribution of Funding Instances
Table 22.29 Funding and Investment Analysis: Geographical Distribution by Amount Invested (USD Million)
Table 22.30 Most Active Players: Distribution by Number of Funding Instances
Table 22.31 Most Active Players: Distribution by Amount Raised (USD Million)
Table 22.32 Most Active Investors: Distribution by Number of Funding Instances
Table 22.33 Patent Analysis: Distribution by Type of Patent
Table 22.34 Patent Analysis: Cumulative Year-wise Trend by Patent Publication Year, 2019-2024 (till February)
Table 22.35 Patent Analysis: Cumulative Year-wise Trend by Patent Application Year, Pre-2018-2023
Table 22.36 Patent Analysis: Year-wise Distribution of Granted Patents and Patent Applications, 2019-2024 (till February)
Table 22.37 Patent Analysis: Distribution by Patent Jurisdiction
Table 22.38 Patent Analysis: Distribution by CPC Symbols
Table 22.39 Patent Analysis: Cumulative Year-wise Trend by Type of Applicant, 2019-2024 (till February)
Table 22.40 Leading Industry Players: Distribution by Number of Patents
Table 22.41 Patent Benchmarking Analysis: Distribution of Patent Characteristics (CPC Codes) by Leading Industry Players
Table 22.42 Patent Benchmarking Analysis: Distribution of Leading Industry Players by Patent Characteristics (CPC Codes)
Table 22.43 Patent Analysis: Distribution by Patent Age
Table 22.44 Cultured Meat Market: Patent Valuation
Table 22.45 Global Cultured Meat Market, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.46 Global Cultured Meat Market, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050), (USD Million)
Table 22.47 Global Cultured Meat Market, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050), Conservative Scenario (USD Billion)
Table 22.48 Global Cultured Meat Market, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050), Optimistic Scenario (USD Billion)
Table 22.49 Cultured Meat Market: Distribution by Source of Meat, 2020, 2024 and 2050 (USD Million)
Table 22.50 Cultured Meat Market for Beef, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.51 Cultured Meat Market for Pork, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.52 Cultured Meat Market for Poultry, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.53 Cultured Meat Market for Seafood, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.54 Cultured Meat Market for Others, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.55 Cultured Meat Market, Distribution by Type of Cultivation Technique, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.56 Cultured Meat Market for Scaffold-based Technique, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.57 Cultured Meat Market for Suspension-based Technique, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.58 Cultured Meat Market for Tissue-based Technique, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.59 Cultured Meat Market for Others, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.60 Cultured Meat Market, Distribution by Form of Meat Produced, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.61 Cultured Meat Market for Minced Meat, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.62 Cultured Meat Market for Whole-cut Meat, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.63 Cultured Meat Market, Distribution by End Products Offered, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.64 Cultured Meat Market for Burger Patties, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.65 Cultured Meat Market for Filets / Steaks, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.66 Cultured Meat Market for Meatballs, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.67 Cultured Meat Market for Nuggets, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.68 Cultured Meat Market for Sausages, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.69 Cultured Meat Market, Distribution by Application, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.70 Cultured Meat Market for Human Food Industry, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.71 Cultured Meat Market for Pet Food Industry, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.72 Cultured Meat Market, Distribution by End Users, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.73 Cultured Meat Market for E-commerce, Historical Trends Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.74 Cultured Meat Market for Restaurants, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.75 Cultured Meat Market for Retailers, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.76 Cultured Meat Market: Distribution by Key Geographical Regions, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.77 Cultured Meat Market in North America, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.78 Cultured Meat Market in the US, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.79 Cultured Meat Market in Canada, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.80 Cultured Meat Market in Rest of North America, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.81 Cultured Meat Market in Europe, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.82 Cultured Meat Market in the UK, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.83 Cultured Meat Market in the Netherlands, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.84 Cultured Meat Market in Germany, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.85 Cultured Meat Market in Rest of Europe, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.86 Cultured Meat Market in Asia-Pacific, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.87 Cultured Meat Market in Singapore, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.88 Cultured Meat Market in South Korea, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.89 Cultured Meat Market in China, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.90 Cultured Meat Market in Australia, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.91 Cultured Meat Market in India, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.92 Cultured Meat Market in Japan, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.93 Cultured Meat Market in Rest of Asia-Pacific, Historical Trends (2020- 2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.94 Cultured Meat Market in Middle East and North Africa, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.95 Cultured Meat Market in Israel, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.96 Cultured Meat Market in Rest of Middle East and North Africa, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.97 Cultured Meat Market in Latin America, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.98 Cultured Meat Market in Brazil, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.99 Cultured Meat Market in Argentina, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.100 Cultured Meat Market in Rest of Latin America, Historical Trends (2020- 2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.101 Cultured Meat Market in Rest of the World, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.102 Cultured Meat Market in South Africa, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)
Table 22.103 Cultured Meat Market in Other Countries, Historical Trends (2020-2023) and Forecasted Estimates (2024-2050) (USD Million)

 

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