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ブドウ糖市場規模・シェア・動向分析レポート:形態別(シロップ、固形)、用途別(F&B、医薬品、化粧品・パーソナルケア、パルプ・紙)、地域別、セグメント別予測、2020年~2028年


Glucose Market Size, Share & Trends Analysis Report By Form (Syrup, Solid), By Application (F&B, Pharmaceutical, Cosmetic & Personal Care, Pulp & Paper), By Region, And Segment Forecasts, 2020 - 2028

ブドウ糖市場の成長と動向 Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、グルコースの世界市場規模は2028年までに636億米ドルに達する見込みです。同市場は、2020年から2028年にかけてCAGR 5.0%で拡大す... もっと見る

 

 

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Grand View Research
グランドビューリサーチ
2021年8月16日 US$5,950
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サマリー

ブドウ糖市場の成長と動向

Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、グルコースの世界市場規模は2028年までに636億米ドルに達する見込みです。同市場は、2020年から2028年にかけてCAGR 5.0%で拡大すると予測されています。この市場は、砂糖製品の成長と、化粧品やパーソナルケア製品全般にわたる天然成分への嗜好の変化によって牽引されると予測されています。

特に、ベーカリーや菓子、乳製品、スープ、ドレッシングやソース、飲料などの食品・飲料分野におけるグルコース(ブドウ糖)の需要の高まりが、市場の成長を促進すると予想されます。中国やインドをはじめとする発展途上国の需要が大きく伸びているのは、大企業が特に将来のビジネス成長を支えるために、食品・飲料のバリューチェーン全体で経済機会を構築しているからです。急速な都市化に伴う経済発展が、発展途上国の需要を促進しています。

グルコースシロップは、世界中で広く使用されているため、潜在的な顧客層があります。グルコースシロップは、食品、医薬品、化粧品、パーソナルケアなどの分野で大きな効果を発揮します。風味や食感の向上、菓子類のスクロースやデキストロースの結晶化の抑制、製品の保存性の向上、ベーカリー製品の発酵、保湿などに役立ちます。これらが、市場におけるグルコースシロップの成長と需要を支える主な要因となっています。

2020年から2028年までの収益ベースのCAGRは、化粧品・パーソナルケア用途のセグメントが5.5%と最大となる見込みです。消費者や政府が、化粧品やパーソナルケア製品の健康面や環境面でのメリットに注目していることが、化粧品・パーソナルケア業界におけるグルコースの成長を促進すると予想されます。例えば、政府は化粧品分野における合成成分の使用に関するガイドラインや規制を制定していますが、これは長期的には人間の健康や環境に悪い影響を与える可能性があります。

EUでは、約1300の物質が化粧品への使用を完全に禁止または厳しく規制・制限されています。そのうちのひとつである石油は、ミネラルオイル、ペトロラタム、パラフィンオイルとして化粧品に使用されており、EUではリップケア、ヘアケア、スキンケアなどの化粧品全般で使用が禁止されています。化粧品への石油の使用は、アレルギーや感染症、誤嚥のリスク、毛穴の詰まりなどの原因となります。これらの規制は、それぞれの業界のグルコースに成長の機会をもたらすと予測されます。

アジア太平洋地域では、砂糖菓子や飲料、パーソナルケア製品などのエンドユース製品にまたがる大規模な消費者層の存在による需要の拡大により、2020年には38.7%の売上シェアを占めています。原材料の入手が容易で、グルコースの生産能力が高いことが、この地域の市場を牽引する要因となっています。これらの潜在的要因とともに、2020年から2028年にかけて、アジア太平洋地域が最も速いCAGR(%)を示すと推定されています。急速に拡大する食品・飲料業界とクリーンラベル食品・飲料への需要の高まりが相まって、メーカーは持続可能な原材料を調達するようになっており、これが予測期間中の最速の成長を支えています。

ブドウ糖市場レポートのハイライト

- 予測期間中、固体セグメントは4.7%のCAGRで上昇すると予測される。食品・飲料市場では、有機グルコースパウダーの需要が高まっていることから、グルコースの固体または粉末の形態が成長しています。食品・飲料分野における継続的な需要の高まりが、この分野の市場規模に大きな影響を与えている

- 2020年には、食品・飲料分野の売上シェアが53.4%となりました。世界的に加工食品やパッケージ食品の需要が増加していることが、食品・飲料用途の圧倒的なシェアを支えています。食品の種類が継続的に拡大しており、保存性の向上が求められていることが市場の成長を支えていると予想される

- 欧州では、2020年に17.5%の収益シェアを占めています。この地域では、政府の支援や人々の意識向上により、自然派化粧品やパーソナルケア製品の需要が見込まれています。その結果、この地域の化粧品会社は、合成成分から天然成分への置き換えを進めています。

- 北米市場では、米国が売上高および数量シェアの大半を占めています。米国は、菓子、パッケージ食品、ソフトドリンク、ベーカリー製品など、砂糖を使用した製品を大量に使用しているため、成長しています。ADM、Ingredion Incorporated、Cargill, Incorporatedなどの大手企業の存在感が、この国の市場成長を支えています。

- この業界で活動する主要企業は、市場シェアを拡大して地理的な範囲を広げるために、生産能力を高めようとしています。例えば、2019年4月、AGRANAグループは、AGRANA社と米国のThe Amalgamated Sugar Company社のジョイントベンチャー(JV)である新生産施設の建設を発表しました。この新工場は、約47.3百万米ドル(40百万ユーロ)の投資で設立されました

 

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Summary

Glucose Market Growth & Trends

The global glucose market size is expected to reach USD 63.6 billion by 2028, according to a new report by Grand View Research, Inc. The market is expected to expand at a CAGR of 5.0% from 2020 to 2028. The market is projected to be driven by the growth in sugar products and shifting preference towards natural ingredients across cosmetics and personal care products.

The increasing demand for glucose (dextrose) in the food and beverages sector especially across bakery and confectionery, dairy, soups, dressings and sauces, and beverages is expected to fuel market growth. The demand is majorly gaining pace from the developing economies including China and India because the bigger firms are building economic opportunities across the food and beverages value chains, particularly to support future business growth. Economic development along with rapid urbanization is fuelling the demand across developing economies.

Glucose syrup is having a potential customer base across the globe due to its widespread usage. It has significant benefits across F&B, pharmaceuticals, as well as cosmetics, and personal care. It helps in flavor and texture enhancement, helps in controlling sucrose and dextrose crystallization in confectionaries, enhances the shelf life of the products, fermentation in bakery products, and helps in retaining moisture among others. These are the major factors supporting the growth and demand for glucose syrup in the market.

The cosmetics and personal care application segment is estimated to witness the largest revenue-based CAGR of 5.5% from 2020 to 2028. The shifting focus of consumers as well as government towards the health and environmental benefits of cosmetics and personal care products is expected to propel the growth of glucose in the cosmetic and personal care industry. For instance, governments are passing guidelines and regulations for the use of synthetics ingredients in the cosmetics sector which can badly impact the health of humans as well as the environment in the long run.

Around 1300 substances are completely banned or heavily regulated and restricted in the EU from the use in cosmetics. One of them is petroleum, otherwise used as mineral oil, petrolatum, and paraffin oil in cosmetics is banned in the EU across cosmetics products including lips, hair, and skincare products. The use of petroleum in cosmetics can cause allergies, infections, Aspiration risks, and clogged pores. These regulations are projected to create growth opportunities for glucose in the respective industry.

In Asia Pacific, the market accounted for a revenue share of 38.7% in 2020 due to growing demand from the presence of a large consumer base across end-use products, including sugar confectionaries and beverages, and personal care products. The easy raw material availability and substantial glucose production capacity are factors driving the market in the region. Along with these potential factors, Asia Pacific is estimated to experience the fastest CAGR (%) from 2020 to 2028. The rapidly expanding food and beverage industry coupled with the increasing demand for clean-label foods and beverages is inclining manufacturers to source sustainable ingredients is supporting the fastest growth over the forecast period.

Glucose Market Report Highlights

• The solid segment is projected to ascend at a CAGR of 4.7% over the forecast period. Glucose solid or powder form is gaining growth in the food and beverages market owing to the increasing demand of organic glucose powders. The continuously bolstering demand across the food and beverages sector is significantly impacting the segmental market value

• The food and beverages segment accounted for 53.4% of revenue share in 2020. The increasing demand for processed and packaged food products across the globe is supporting the dominating share of food and beverages applications. The continuously expanding varieties of food products and their requirement of increased shelf life are expected to support market growth

• In Europe, the market accounted for a revenue share of 17.5% in 2020. The region is exhibiting potential demand for natural cosmetics and personal care products owing to the governmental support and awareness among the people about their benefits. As a result, cosmetics companies are replacing synthetic ingredients with natural variants in the regional market.

• The U.S. accounted for the majority revenue and volume share of the market in North America. The country is gaining growth on account of its huge usage of sugar-based products like confectionery, packaged food, soft drinks, and bakery products. The strong presence of major players in the region like ADM, Ingredion Incorporated, and Cargill, Incorporated is supporting the market growth of the country

• Key companies operating in the industry have been trying to increase their production capabilities in order to expand their geographical reach with increased market share. For instance, In April 2019, AGRANA Group has announced the construction of a new production facility, which is a joint venture (JV) of AGRANA and a US-based The Amalgamated Sugar Company. The new plant was established with an investment of approximately USD 47.3 Million (EUR 40 million)



 

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