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ステビオール配糖体の世界市場規模調査&予測、タイプ別(ステビオールビオサイド、ステビオサイド、レバウディオサイドA、レバウディオサイドB)加工方法別(発酵、養殖)エンドユーザー別(食品飲料、医薬、化学、その他)、地域分析、2022-2029年


Global Steviol Glycoside Market Size study & Forecast, by Type (Steviolbioside, Stevioside, Rebaudioside A, Rebaudioside B) By Processing Method (Fermentation, Farming) by End-User (Food Beverage, Medicine, Chemical, Others) and Regional Analysis, 2022-2029

世界のステビオール配糖体市場は、2021年に約4億3,767万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には5.10%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ステビアの葉から抽出されるステビアは、化学、食品、... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2023年4月17日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
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200 英語

 

サマリー

世界のステビオール配糖体市場は、2021年に約4億3,767万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には5.10%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ステビアの葉から抽出されるステビアは、化学、食品、飲料、医薬品、その他などの産業で使用される天然甘味料や添加物です。ステビオール配糖体市場は、FMCG業界におけるステビオール配糖体の消費量の増加や、慢性疾患などの健康不安の増加などの要因で拡大しています。

ステビオール配糖体は、栄養補助食品、漢方薬、機能性食品など、製薬業界において幅広い医薬品に使用されています。糖尿病は、過去数十年の間に、その有病率が徐々に増加しています。世界保健機関(WHO)によると、2021年には全世界で5億3,700万人の成人が糖尿病を患い、10人に1人が他の糖尿病を経験するとされています。さらに、老人、肥満の集団は慢性疾患の素因となります。世界銀行グループによると、世界の高齢者人口は2020年に7億2700万人で、今後30年間で3倍に増え、2050年には15億人に達すると予測されています。スペースを牽引するもう一つの重要な要素は、FMCG産業におけるステビオール配糖体の消費量の増加です。Statistaによると、世界のステビア市場は2021年に約7億5,000万米ドルの価値があると推定されています。2026年には、10億米ドルを超える成長が予測されています。2021年、市場最大のカテゴリーは粉末状のステビアで、市場総額のうち3億4千万米ドルを占めると推定されます。また、天然甘味料ステビアの世界市場は、2022年には約7億7150万米ドルに達すると予測されました。また、飲料業界における用途の拡大や人工甘味料の需要増は、予測期間中、同市場に有利な成長展望をもたらすと考えられます。しかし、ステビオール配糖体に関する認知度の低さが、2022年から2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害しています。

ステビオール配糖体の世界市場の調査対象地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。北米は、特にヨーグルトやフルーツ系飲料における人工甘味料の需要の高まりにより、売上高で市場を支配しています。Statistaによると、2020年の米国における糖尿病患者数は、診断済みの2870万人と未診断の850万人を含め、およそ3730万人にのぼるとされています。欧州は、同市場におけるステビオール配糖体の消費率が高いことなどの要因により、予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予想されます。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
カーギル、インコーポレイテッド
PureCircle(ピュアサークル
テート&ライル
森田化学工業株式会社(MORITA KAGAKU KOGYO CO.LTD.
イングレディオン・インコーポレイテッド
GLGライフテック株式会社
富士フイルム 和光純薬工業株式会社
株式会社スイジェン
Koninklijke DSM N.V.
株式会社レイン

市場の最近の動向:
 2021年12月、Ingredion社はPureCircle™ NSF-13で天然香料修飾剤のポートフォリオを拡大しました。乳製品、ベーカリー、飲料など、さまざまな用途で甘味を提供するために作られました。PureCircleTM NSF-13は、Reb Mなどの砂糖に似たステビオール配糖体を含む「フレーバー調製品」で、核となる甘味の品質貢献に加えて、潜在的な苦味を抑えながら、特にブラウンノートなど集中した味の階調を増やすことができます。

世界のステビオール配糖体市場レポートスコープ:
ヒストリカルデータ2019-2020-2021
推計基準年 2021年
予測期間 2022-2029
レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合状況、成長要因、トレンド
対象セグメント 処理方法、タイプ、エンドユーザー、地域
地域区分 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域
カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間分まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。




本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:



タイプ別

ステビオールビオサイド
ステビオサイド
レバウディオサイドA
レバウディオサイドB

加工方法別

発酵
農作業

エンドユーズアプリケーション別

食品
飲料
医学
ケミカル
その他


地域別
北アメリカ
U.S.
カナダ
ヨーロッパ
連邦王国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE
アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
南朝鮮
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
RoLA(ロラ
その他の地域

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目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Million)
1.2.1. Steviol Glycoside Market, by Region, 2019-2029 (USD Million)
1.2.2. Steviol Glycoside Market, by Type, 2019-2029 (USD Million)
1.2.3. Steviol Glycoside Market, by Processing Method, 2019-2029 (USD Million)
1.2.4. Steviol Glycoside Market, by End-User, 2019-2029 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Steviol Glycoside Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Steviol Glycoside Market Dynamics
3.1. Steviol Glycoside Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing consumption of steviol glycoside in FMCG industry
3.1.1.2. Increasing chronic diseases and other health concerns.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Lack of awareness about steviol glycoside
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing application in the beverage industry
3.1.3.2. Increasing demand for artificial sweeteners

Chapter 4. Global Steviol Glycoside Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. Industry Experts Prospective
4.7. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Steviol Glycoside Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Steviol Glycoside Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by Type 2019-2029 (USD Million)
6.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Steviolbioside
6.4.2. Stevioside
6.4.3. Rebaudioside A
6.4.4. Rebaudioside B

Chapter 7. Global Steviol Glycoside Market, by Processing Method
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Steviol Glycoside Market by Processing Method, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by Processing Method 2019-2029 (USD Million)
7.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Fermentation
7.4.2. Farming
Chapter 8. Global Steviol Glycoside Market, by End-User
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Steviol Glycoside Market by End-User, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by End-User 2019-2029 (USD Million)
8.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Food
8.4.2. Beverage
8.4.3. Medicine
8.4.4. Chemical
8.4.5. Others
Chapter 9. Global Steviol Glycoside Market, Regional Analysis
9.1. Steviol Glycoside Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Steviol Glycoside Market
9.2.1. U.S. Steviol Glycoside Market
9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.1.2. Processing Method breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.1.3. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.2. Canada Steviol Glycoside Market
9.3. Europe Steviol Glycoside Market Snapshot
9.3.1. U.K. Steviol Glycoside Market
9.3.2. Germany Steviol Glycoside Market
9.3.3. France Steviol Glycoside Market
9.3.4. Spain Steviol Glycoside Market
9.3.5. Italy Steviol Glycoside Market
9.3.6. Rest of Europe Steviol Glycoside Market
9.4. Asia-Pacific Steviol Glycoside Market Snapshot
9.4.1. China Steviol Glycoside Market
9.4.2. India Steviol Glycoside Market
9.4.3. Japan Steviol Glycoside Market
9.4.4. Australia Steviol Glycoside Market
9.4.5. South Korea Steviol Glycoside Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Steviol Glycoside Market
9.5. Latin America Steviol Glycoside Market Snapshot
9.5.1. Brazil Steviol Glycoside Market
9.5.2. Mexico Steviol Glycoside Market
9.5.3. Rest of Latin America Steviol Glycoside Market
9.6. Rest of The World Steviol Glycoside Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. Cargill, Incorporated
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. PureCircle
10.2.3. Tate & Lyle PLC
10.2.4. MORITA KAGAKU KOGYO CO. LTD
10.2.5. Ingredion Incorporated
10.2.6. GLG LIFE TECH CORP
10.2.7. FUJIFILM Wako Pure Chemical Corporation
10.2.8. Sweegen, Inc
10.2.9. Koninklijke DSM N.V.
10.2.10. Layn Corp

Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

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Summary

Global Steviol Glycoside Market is valued at approximately USD 4376.78 million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 5.10% over the forecast period 2022-2029. Stevia extracted from Stevia leaves is a natural sweetener or additives used in industries such as chemical, food, beverage, medicine, pharmaceutical, and others. The Steviol Glycoside market is expanding because of factors such as the rising increasing consumption of steviol glycoside in the FMCG industry and increasing chronic diseases and other health concerns.

Steviol glycosides are used as a constituent in an extensive range of pharma products such dietary supplements, as herbal medicines, and functional foods in the pharmaceutical industry. Its prevalence has progressively increased during the last few decades. According to the World Health Organization, diabetes will afflict 537 million adults globally in 2021, with one in ten experiencing other diabetes. Furthermore, geriatric, and obese populations are predisposed to chronic diseases. According to the World Bank Group, the world’s old population was 727 million in 2020, and it is predicted to treble over the next three decades, reaching 1.5 billion in 2050. Another important component driving space is the rising consumption of steviol glycoside in the FMCG industry. As per Statista, the global stevia market was estimated to be worth around USD 750 million in 2021. By 2026, forecasts predict growth of over USD one billion. In 2021, the largest category on the market is stevia in powder form, which is estimated to account for USD 340 million of the total market value. In addition, the global market of natural sweetener Stevia was forecasted to reach about USD 771.5 million by 2022. Also, growing application in the beverage industry and increasing demand for artificial sweeteners would create a lucrative growth prospectus for the market over the forecast period. However, a lack of awareness about steviol glycoside stifles market growth throughout the forecast period of 2022-2029.

The key regions considered for the Global Steviol Glycoside Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. North America dominated the market in terms of revenue, owing to the rising demand for artificial sweeteners, especially in yogurts, and fruit-based drinks. According to Statista, there will be roughly 37.3 million diabetics in the United States in 2020, including 28.7 million diagnosed and 8.5 million undiagnosed cases. Europe is expected to grow with the highest CAGR during the forecast period, owing to factors such as the large consumption rate of Steviol Glycoside in the market space.

Major market player included in this report are:
Cargill, Incorporated
PureCircle
Tate & Lyle
MORITA KAGAKU KOGYO CO. LTD.
Ingredion Incorporated
GLG LIFE TECH CORP
FUJIFILM Wako Pure Chemical Corporation
Sweegen Inc
Koninklijke DSM N.V.
Layn Corp

Recent Developments in the Market:
 In December 2021, Ingredion expands natural flavour modifier portfolio with PureCircle™ NSF-13. It was created to provide sweetness in a variety of applications, including dairy, bakery, and beverages. PureCircleTM NSF-13, a 'flavour preparation' containing sugar-like steviol glycosides such as Reb M, will increase focused taste tonalities, notably brown notes, while reducing potential bitterness on top of its core sweetness quality contribution.

Global Steviol Glycoside Market Report Scope:
Historical Data 2019-2020-2021
Base Year for Estimation 2021
Forecast period 2022-2029
Report Coverage Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered Processing Method, Type, End User, Region
Regional Scope North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*




The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:



By Type

Steviolbioside
Stevioside
Rebaudioside A
Rebaudioside B

By Processing Method

Fermentation
Farming

By End-Use Application

Food
Beverage
Medicine
Chemical
Others


By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
RoLA
Rest of the World



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Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Million)
1.2.1. Steviol Glycoside Market, by Region, 2019-2029 (USD Million)
1.2.2. Steviol Glycoside Market, by Type, 2019-2029 (USD Million)
1.2.3. Steviol Glycoside Market, by Processing Method, 2019-2029 (USD Million)
1.2.4. Steviol Glycoside Market, by End-User, 2019-2029 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Steviol Glycoside Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Steviol Glycoside Market Dynamics
3.1. Steviol Glycoside Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing consumption of steviol glycoside in FMCG industry
3.1.1.2. Increasing chronic diseases and other health concerns.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Lack of awareness about steviol glycoside
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing application in the beverage industry
3.1.3.2. Increasing demand for artificial sweeteners

Chapter 4. Global Steviol Glycoside Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. Industry Experts Prospective
4.7. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Steviol Glycoside Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Steviol Glycoside Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by Type 2019-2029 (USD Million)
6.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Steviolbioside
6.4.2. Stevioside
6.4.3. Rebaudioside A
6.4.4. Rebaudioside B

Chapter 7. Global Steviol Glycoside Market, by Processing Method
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Steviol Glycoside Market by Processing Method, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by Processing Method 2019-2029 (USD Million)
7.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Fermentation
7.4.2. Farming
Chapter 8. Global Steviol Glycoside Market, by End-User
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Steviol Glycoside Market by End-User, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by End-User 2019-2029 (USD Million)
8.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Food
8.4.2. Beverage
8.4.3. Medicine
8.4.4. Chemical
8.4.5. Others
Chapter 9. Global Steviol Glycoside Market, Regional Analysis
9.1. Steviol Glycoside Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Steviol Glycoside Market
9.2.1. U.S. Steviol Glycoside Market
9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.1.2. Processing Method breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.1.3. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.2. Canada Steviol Glycoside Market
9.3. Europe Steviol Glycoside Market Snapshot
9.3.1. U.K. Steviol Glycoside Market
9.3.2. Germany Steviol Glycoside Market
9.3.3. France Steviol Glycoside Market
9.3.4. Spain Steviol Glycoside Market
9.3.5. Italy Steviol Glycoside Market
9.3.6. Rest of Europe Steviol Glycoside Market
9.4. Asia-Pacific Steviol Glycoside Market Snapshot
9.4.1. China Steviol Glycoside Market
9.4.2. India Steviol Glycoside Market
9.4.3. Japan Steviol Glycoside Market
9.4.4. Australia Steviol Glycoside Market
9.4.5. South Korea Steviol Glycoside Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Steviol Glycoside Market
9.5. Latin America Steviol Glycoside Market Snapshot
9.5.1. Brazil Steviol Glycoside Market
9.5.2. Mexico Steviol Glycoside Market
9.5.3. Rest of Latin America Steviol Glycoside Market
9.6. Rest of The World Steviol Glycoside Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. Cargill, Incorporated
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. PureCircle
10.2.3. Tate & Lyle PLC
10.2.4. MORITA KAGAKU KOGYO CO. LTD
10.2.5. Ingredion Incorporated
10.2.6. GLG LIFE TECH CORP
10.2.7. FUJIFILM Wako Pure Chemical Corporation
10.2.8. Sweegen, Inc
10.2.9. Koninklijke DSM N.V.
10.2.10. Layn Corp

Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

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