ステビオール配糖体の世界市場規模調査&予測、タイプ別(ステビオールビオサイド、ステビオサイド、レバウディオサイドA、レバウディオサイドB)加工方法別(発酵、養殖)エンドユーザー別(食品飲料、医薬、化学、その他)、地域分析、2022-2029年Global Steviol Glycoside Market Size study & Forecast, by Type (Steviolbioside, Stevioside, Rebaudioside A, Rebaudioside B) By Processing Method (Fermentation, Farming) by End-User (Food Beverage, Medicine, Chemical, Others) and Regional Analysis, 2022-2029 世界のステビオール配糖体市場は、2021年に約4億3,767万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には5.10%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ステビアの葉から抽出されるステビアは、化学、食品、... もっと見る
サマリー世界のステビオール配糖体市場は、2021年に約4億3,767万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には5.10%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ステビアの葉から抽出されるステビアは、化学、食品、飲料、医薬品、その他などの産業で使用される天然甘味料や添加物です。ステビオール配糖体市場は、FMCG業界におけるステビオール配糖体の消費量の増加や、慢性疾患などの健康不安の増加などの要因で拡大しています。ステビオール配糖体は、栄養補助食品、漢方薬、機能性食品など、製薬業界において幅広い医薬品に使用されています。糖尿病は、過去数十年の間に、その有病率が徐々に増加しています。世界保健機関(WHO)によると、2021年には全世界で5億3,700万人の成人が糖尿病を患い、10人に1人が他の糖尿病を経験するとされています。さらに、老人、肥満の集団は慢性疾患の素因となります。世界銀行グループによると、世界の高齢者人口は2020年に7億2700万人で、今後30年間で3倍に増え、2050年には15億人に達すると予測されています。スペースを牽引するもう一つの重要な要素は、FMCG産業におけるステビオール配糖体の消費量の増加です。Statistaによると、世界のステビア市場は2021年に約7億5,000万米ドルの価値があると推定されています。2026年には、10億米ドルを超える成長が予測されています。2021年、市場最大のカテゴリーは粉末状のステビアで、市場総額のうち3億4千万米ドルを占めると推定されます。また、天然甘味料ステビアの世界市場は、2022年には約7億7150万米ドルに達すると予測されました。また、飲料業界における用途の拡大や人工甘味料の需要増は、予測期間中、同市場に有利な成長展望をもたらすと考えられます。しかし、ステビオール配糖体に関する認知度の低さが、2022年から2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害しています。 ステビオール配糖体の世界市場の調査対象地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。北米は、特にヨーグルトやフルーツ系飲料における人工甘味料の需要の高まりにより、売上高で市場を支配しています。Statistaによると、2020年の米国における糖尿病患者数は、診断済みの2870万人と未診断の850万人を含め、およそ3730万人にのぼるとされています。欧州は、同市場におけるステビオール配糖体の消費率が高いことなどの要因により、予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予想されます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: カーギル、インコーポレイテッド PureCircle(ピュアサークル テート&ライル 森田化学工業株式会社(MORITA KAGAKU KOGYO CO.LTD. イングレディオン・インコーポレイテッド GLGライフテック株式会社 富士フイルム 和光純薬工業株式会社 株式会社スイジェン Koninklijke DSM N.V. 株式会社レイン 市場の最近の動向: 2021年12月、Ingredion社はPureCircle™ NSF-13で天然香料修飾剤のポートフォリオを拡大しました。乳製品、ベーカリー、飲料など、さまざまな用途で甘味を提供するために作られました。PureCircleTM NSF-13は、Reb Mなどの砂糖に似たステビオール配糖体を含む「フレーバー調製品」で、核となる甘味の品質貢献に加えて、潜在的な苦味を抑えながら、特にブラウンノートなど集中した味の階調を増やすことができます。 世界のステビオール配糖体市場レポートスコープ: ヒストリカルデータ2019-2020-2021 推計基準年 2021年 予測期間 2022-2029 レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合状況、成長要因、トレンド 対象セグメント 処理方法、タイプ、エンドユーザー、地域 地域区分 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域 カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間分まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: タイプ別 ステビオールビオサイド ステビオサイド レバウディオサイドA レバウディオサイドB 加工方法別 発酵 農作業 エンドユーズアプリケーション別 食品 飲料 医学 ケミカル その他 地域別 北アメリカ U.S. カナダ ヨーロッパ 連邦王国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 南朝鮮 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ RoLA(ロラ その他の地域 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Million) 1.2.1. Steviol Glycoside Market, by Region, 2019-2029 (USD Million) 1.2.2. Steviol Glycoside Market, by Type, 2019-2029 (USD Million) 1.2.3. Steviol Glycoside Market, by Processing Method, 2019-2029 (USD Million) 1.2.4. Steviol Glycoside Market, by End-User, 2019-2029 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Steviol Glycoside Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Steviol Glycoside Market Dynamics 3.1. Steviol Glycoside Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing consumption of steviol glycoside in FMCG industry 3.1.1.2. Increasing chronic diseases and other health concerns. 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Lack of awareness about steviol glycoside 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing application in the beverage industry 3.1.3.2. Increasing demand for artificial sweeteners Chapter 4. Global Steviol Glycoside Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. Industry Experts Prospective 4.7. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Steviol Glycoside Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Steviol Glycoside Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by Type 2019-2029 (USD Million) 6.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Steviolbioside 6.4.2. Stevioside 6.4.3. Rebaudioside A 6.4.4. Rebaudioside B Chapter 7. Global Steviol Glycoside Market, by Processing Method 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Steviol Glycoside Market by Processing Method, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by Processing Method 2019-2029 (USD Million) 7.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Fermentation 7.4.2. Farming Chapter 8. Global Steviol Glycoside Market, by End-User 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Steviol Glycoside Market by End-User, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by End-User 2019-2029 (USD Million) 8.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Food 8.4.2. Beverage 8.4.3. Medicine 8.4.4. Chemical 8.4.5. Others Chapter 9. Global Steviol Glycoside Market, Regional Analysis 9.1. Steviol Glycoside Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Steviol Glycoside Market 9.2.1. U.S. Steviol Glycoside Market 9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.1.2. Processing Method breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.1.3. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.2. Canada Steviol Glycoside Market 9.3. Europe Steviol Glycoside Market Snapshot 9.3.1. U.K. Steviol Glycoside Market 9.3.2. Germany Steviol Glycoside Market 9.3.3. France Steviol Glycoside Market 9.3.4. Spain Steviol Glycoside Market 9.3.5. Italy Steviol Glycoside Market 9.3.6. Rest of Europe Steviol Glycoside Market 9.4. Asia-Pacific Steviol Glycoside Market Snapshot 9.4.1. China Steviol Glycoside Market 9.4.2. India Steviol Glycoside Market 9.4.3. Japan Steviol Glycoside Market 9.4.4. Australia Steviol Glycoside Market 9.4.5. South Korea Steviol Glycoside Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Steviol Glycoside Market 9.5. Latin America Steviol Glycoside Market Snapshot 9.5.1. Brazil Steviol Glycoside Market 9.5.2. Mexico Steviol Glycoside Market 9.5.3. Rest of Latin America Steviol Glycoside Market 9.6. Rest of The World Steviol Glycoside Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Cargill, Incorporated 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. PureCircle 10.2.3. Tate & Lyle PLC 10.2.4. MORITA KAGAKU KOGYO CO. LTD 10.2.5. Ingredion Incorporated 10.2.6. GLG LIFE TECH CORP 10.2.7. FUJIFILM Wako Pure Chemical Corporation 10.2.8. Sweegen, Inc 10.2.9. Koninklijke DSM N.V. 10.2.10. Layn Corp Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
SummaryGlobal Steviol Glycoside Market is valued at approximately USD 4376.78 million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 5.10% over the forecast period 2022-2029. Stevia extracted from Stevia leaves is a natural sweetener or additives used in industries such as chemical, food, beverage, medicine, pharmaceutical, and others. The Steviol Glycoside market is expanding because of factors such as the rising increasing consumption of steviol glycoside in the FMCG industry and increasing chronic diseases and other health concerns. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Million) 1.2.1. Steviol Glycoside Market, by Region, 2019-2029 (USD Million) 1.2.2. Steviol Glycoside Market, by Type, 2019-2029 (USD Million) 1.2.3. Steviol Glycoside Market, by Processing Method, 2019-2029 (USD Million) 1.2.4. Steviol Glycoside Market, by End-User, 2019-2029 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Steviol Glycoside Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Steviol Glycoside Market Dynamics 3.1. Steviol Glycoside Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing consumption of steviol glycoside in FMCG industry 3.1.1.2. Increasing chronic diseases and other health concerns. 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Lack of awareness about steviol glycoside 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing application in the beverage industry 3.1.3.2. Increasing demand for artificial sweeteners Chapter 4. Global Steviol Glycoside Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. Industry Experts Prospective 4.7. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Steviol Glycoside Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Steviol Glycoside Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by Type 2019-2029 (USD Million) 6.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Steviolbioside 6.4.2. Stevioside 6.4.3. Rebaudioside A 6.4.4. Rebaudioside B Chapter 7. Global Steviol Glycoside Market, by Processing Method 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Steviol Glycoside Market by Processing Method, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by Processing Method 2019-2029 (USD Million) 7.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Fermentation 7.4.2. Farming Chapter 8. Global Steviol Glycoside Market, by End-User 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Steviol Glycoside Market by End-User, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Steviol Glycoside Market Estimates & Forecasts by End-User 2019-2029 (USD Million) 8.4. Steviol Glycoside Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Food 8.4.2. Beverage 8.4.3. Medicine 8.4.4. Chemical 8.4.5. Others Chapter 9. Global Steviol Glycoside Market, Regional Analysis 9.1. Steviol Glycoside Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Steviol Glycoside Market 9.2.1. U.S. Steviol Glycoside Market 9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.1.2. Processing Method breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.1.3. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 9.2.2. Canada Steviol Glycoside Market 9.3. Europe Steviol Glycoside Market Snapshot 9.3.1. U.K. Steviol Glycoside Market 9.3.2. Germany Steviol Glycoside Market 9.3.3. France Steviol Glycoside Market 9.3.4. Spain Steviol Glycoside Market 9.3.5. Italy Steviol Glycoside Market 9.3.6. Rest of Europe Steviol Glycoside Market 9.4. Asia-Pacific Steviol Glycoside Market Snapshot 9.4.1. China Steviol Glycoside Market 9.4.2. India Steviol Glycoside Market 9.4.3. Japan Steviol Glycoside Market 9.4.4. Australia Steviol Glycoside Market 9.4.5. South Korea Steviol Glycoside Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Steviol Glycoside Market 9.5. Latin America Steviol Glycoside Market Snapshot 9.5.1. Brazil Steviol Glycoside Market 9.5.2. Mexico Steviol Glycoside Market 9.5.3. Rest of Latin America Steviol Glycoside Market 9.6. Rest of The World Steviol Glycoside Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Cargill, Incorporated 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. PureCircle 10.2.3. Tate & Lyle PLC 10.2.4. MORITA KAGAKU KOGYO CO. LTD 10.2.5. Ingredion Incorporated 10.2.6. GLG LIFE TECH CORP 10.2.7. FUJIFILM Wako Pure Chemical Corporation 10.2.8. Sweegen, Inc 10.2.9. Koninklijke DSM N.V. 10.2.10. Layn Corp Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(複合材料)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の化合物分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(fermentation)の最新刊レポートよくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/22 10:26 155.52 円 163.34 円 198.56 円 |