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コラーゲンペプチドとゼラチンの市場:タイプ別(ゼラチンとペプチド)、ソース別(牛、羊、豚、鶏、海洋、その他)、用途別(医薬品、食品、飲料、化粧品、栄養補助食品、その他)。世界の機会分析および産業予測、2021-2030年


Collagen Peptide and Gelatin Market by Type (Gelatin and Peptide), Source (Bovine, Sheep, Porcine, Chicken, Marine, and Others), By Application (Pharmaceutical, Food, Beverage, Cosmetic, Nutraceutical, and Others): Global Opportunity Analysis and Industry Forecast, 2021–2030

コラーゲンペプチドとゼラチンの世界市場は、2020年には45億5,860万ドルとなり、2021年から2030年にかけて年平均成長率5.3%を記録し、2030年には76億7,540万ドルに達すると予測されています。 コラーゲンペプチ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Allied Market Research
アライドマーケットリサーチ
2022年1月13日 US$6,269
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334 英語

 

サマリー

コラーゲンペプチドとゼラチンの世界市場は、2020年には45億5,860万ドルとなり、2021年から2030年にかけて年平均成長率5.3%を記録し、2030年には76億7,540万ドルに達すると予測されています。
コラーゲンペプチドは、消化しやすく、冷水に溶けやすく、生物活性の高いコラーゲンの供給源です。コラーゲンペプチドは、ゼラチンとは正確には異なるが、ゼラチンもコラーゲンペプチドもコラーゲンを起源とし、アミノ酸から作られるタンパク質である。コラーゲンペプチドは、コラーゲンを酵素で加水分解して得られる生理活性ペプチドである。コラーゲンペプチドとは、コラーゲンを酵素で加水分解して得られる生理活性ペプチドで、コラーゲン鎖の分子結合を分解してペプチドにしたものである。コラーゲンペプチドは、乳製品、菓子、飲料、肉・魚製品、その他の医薬品や食品に応用され、官能特性を向上させるために使用されています。ゼラチンは、動物の体の一部に存在するコラーゲンに由来する無色、半透明、無味、脆い食品添加物である。一般に、医薬品、食品、写真、ビタミンカプセル、化粧品の製造におけるゼリー化剤として使用されている。コラーゲンは不可逆的に加水分解され、加水分解によってタンパク質フィブリルがより小さなペプチドに変化し、通常、加水分解のプロセスに基づく化学的および物理的な変性方法によって幅広い分子量を持つようになります。さらに、ゼラチンは、特に製菓業界や、クリームデザート、ヨーグルト、低脂肪乳製品の広い範囲などのいくつかの乳製品で最も一般的に使用される食品添加物の一つであり、製品の安定性と質感を高めるために使用されています。
コラーゲンペプチドとゼラチンの世界市場は、世界人口の健康と福祉に関する懸念の増加により、明るい機会を目撃しています。さらに、栄養補助食品の需要の増加、食品・飲料業界におけるコラーゲンの使用の増加、健康的でタンパク質が豊富な食事への消費者の傾斜、栄養化粧品、医薬品、ヘルスケアにおけるコラーゲンペプチドとゼラチンの用途の増加が、世界のコラーゲンペプチドとゼラチン市場の成長を促進しています。また、世界の食品加工産業の成長と一般的なライフスタイルの病気のインスタンスの増加は、食品のこれらのカテゴリは、年齢関連の疾患を回避するのに有用であるため、現在、栄養補助食品や機能性食品を好む消費者のパラダイムシフトを推進しています。また、創傷治癒におけるコラーゲンの使用は、世界的な肥満と老年人口の増加を背景に、市場に関わる重要なトレンドの1つとなっています。アジア太平洋地域のコラーゲンペプチド・ゼラチン市場は、熟練労働者や安価な原材料の入手可能性と製薬産業の急増により、予測期間中に最も速い成長を目撃すると予測されます。さらに、栄養補助食品の栄養的利点に関する意識の高まりは、世界中でコラーゲンペプチドの需要を促進すると予想されます。しかし、安全性に関する懸念、変性デンプンゲル、ペクチンゲル、カラギーナン、高アシルジェランガムなどの代替品の使用増加、宗教的制約などのいくつかの側面が、予測期間中の世界のコラーゲンペプチドおよびゼラチン市場の成長を妨げると予測される。しかし、植物由来のゼラチンやコラーゲンを合成するための研究開発活動への投資の増加やメーカー数の増加が、今後数年間で有利な機会をもたらすと予測されます。
コラーゲンペプチドとゼラチンの世界市場は、製品タイプ、供給元、用途、地域に基づいて区分されます。製品タイプに基づいて、市場はゼラチンとペプチドに二分化されます。ソース別では、市場はウシ、ヒツジ、ブタ、ニワトリ、海洋、その他に分類されます。アプリケーション別では、医薬品、食品、飲料、化粧品、栄養補助食品、その他に分類されます。地域別では、北米、欧州、アジア太平洋、LAMEAに分析されます。

市場で活動する主要なプレイヤーは、M&A、コラボレーション、パートナーシップなどの主要な市場戦略に重点を置いています。また、競争の激しい市場において暖簾分けを維持するために、マーケットリーチの強化にも注力しています。市場の主要企業には、Collagen Solutions, Plc、Darling Ingredients, Inc、Ewald-Gelatine GmbH、GELITA AG、GELNEX、Holista Colltech Limited、LAPI GROUP SpA.、Tessenderlo Group、Trobas Gelatine B.V. およびWeishardt Groupなどが挙げられます。

ステークホルダーにとっての主なメリット
- 当レポートでは、2020年から2030年までのコラーゲンペプチドとゼラチン市場の分析について、市場セグメント、現在の動向、推定、ダイナミクスを定量的に分析し、有力な市場機会を特定します。
- 市場調査は、主要な推進要因、阻害要因、コラーゲンペプチドとゼラチンの市場機会に関連する情報とともに提供されます。
- ポーターの5つの力分析では、利害関係者が利益志向のビジネス決定を行い、サプライヤーとバイヤーのネットワークを強化できるよう、バイヤーとサプライヤーの効力を強調します。
- コラーゲンペプチドとゼラチン市場のセグメンテーションの詳細な分析は、一般的な市場機会を決定するために支援します。
- 各地域の主要国は、世界市場産業への収益貢献度に応じてマッピングされています。
- 市場プレイヤーのポジショニングは、ベンチマークを容易にし、市場プレイヤーの現在の位置の明確な理解を提供します。
- 当レポートでは、地域および世界のコラーゲンペプチドとゼラチンの市場動向、主要企業、市場セグメント、応用分野、市場成長戦略に関する分析を掲載しています。

主要な市場セグメント
製品タイプ別
o ゼラチン
o ペプチド
供給元別
o ウシ
o ヒツジ
o 豚肉
鶏肉
o 海洋
その他
用途別
o 医薬品
食品
飲料
化粧品
ニュートラシューティカルズ関連
o その他

- 地域別

o 北米
o 米国
o カナダ
o メキシコ

o ヨーロッパ
o ドイツ
o スペイン
o 英国
o イタリア
o フランス
o その他の欧州地域
o アジア太平洋地域
o 中国
o インド
o 日本
o オーストラリア
o 韓国
o その他のアジア太平洋地域
o LAMEA
o ブラジル
o KSA
o 南アフリカ
o その他のLAMEA地域






 

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Summary

The global collagen peptide and gelatin market was valued at $4,558.6 million in 2020, and is expected to reach $7,675.4 million by 2030, registering a CAGR of 5.3% from 2021 to 2030.
Collagen peptides are easily digestible, cold-soluble, and highly bioactive sources of collagen. Although collagen peptides are not precisely the same as gelatin, both gelatin and collagen peptide originate from collagen and are proteins made from amino acids. Collagen peptides are the bioactive peptides derived from the enzymatic hydrolysis of collagen. These peptides are derived by breaking down molecular bonds among individual collagen strands to peptides. Collagen peptides find application in the dairy, confectionery, beverages, meat & fish products, and other pharmaceutical and food products and are used to improve the organoleptic properties. Gelatin is a colorless, translucent, flavorless, and brittle food additive derived from collagen present in several animal body parts. It is generally used as a jelling agent in pharmaceutical drugs, food, photography, vitamin capsules, and production of cosmetic. It is an irreversibly hydrolyzed form of collagen wherein the hydrolysis leads to the reduction of protein fibrils into smaller peptides, which have a broad range of molecular weight related with chemical and physical methods of denaturation usually based on the process of hydrolysis involved. Moreover, gelatin is also one of the most-commonly used food additives especially in the confectionary industry, and several dairy products, such as cream desserts, yogurts, and a wide range of low fat dairy products, and is used to enhance the stability and texture of the product.
The global collagen peptide and gelatin market has been witnessing bright opportunities, owing to increase in concerns regarding wellness and health among the global population. Moreover, rise in demand for dietary supplements, increase in use of collagen in the food & beverage industry, inclination of consumers toward healthy and protein rich diet, and increase in applications of collagen peptide and gelatin in nutri cosmetic, pharmaceutical, and healthcare drive the growth of the global collagen peptide and gelatin market. In addition, increase in growth of the global food processing industry and growth in instances of general lifestyle diseases have driven a paradigm shift in consumers who now prefer nutraceutical and functional foods because these categories of food are helpful in averting age-related diseases. Also, usage of collagen in wound healing is one of the key trends pertaining in the market on account of increase in obese and geriatric population across the globe. The Asia-Pacific collagen peptide and gelatin market is projected to witness the fastest growth during the forecast period, owing to availability of skilled labor and cheap raw materials coupled with the surge in pharmaceutical industry in the region. Furthermore, increase in awareness regarding nutritional benefits of dietary supplements is anticipated to fuel the demand for collagen peptide across the globe. However, several aspects, such as concerns related to safety, increase in use of alternatives, such as modified starch gels, pectin gels, carrageenan, and high acyl gellan gum, and religious constraints are projected to hamper the growth of the global collagen peptide and gelatin market during the forecast period. Although, increase in investment in R&D activities to synthesize plant-based gelatin and collagen and growth in number of manufacturers are expected to pose lucrative opportunities in the upcoming years.
The global collagen peptide and gelatin market is segmented on the basis of product type, source, application, and region. On the basis of product type, the market is bifurcated into gelatin and peptide. By source, the market is classified into bovine, sheep, porcine, chicken, marine, and others. Application-wise, the market is categorized into pharmaceutical, food, beverage, cosmetic, nutraceutical, and others. By region, it is analyzed across North America, Europe, Asia-Pacific, and LAMEA.

The major players operating in the market focus on key market strategies, such as mergers, acquisitions, collaborations, and partnerships. They have been also focusing on strengthening their market reach to maintain their goodwill in the ever-competitive market. Some of the key players in the market include Collagen Solutions, Plc, Darling Ingredients, Inc., Ewald-Gelatine GmbH, GELITA AG, GELNEX, Holista Colltech Limited, LAPI GROUP SpA., Tessenderlo Group, Trobas Gelatine B.V., and Weishardt Group.

KEY BENEFITS FOR STAKEHOLDERS
• This report provides a quantitative analysis of the market segments, current trends, estimations, and dynamics of the collagen peptide and gelatin market analysis from 2020 to 2030 to identify the prevailing market opportunities.
• The market research is offered along with information related to key drivers, restraints, and collagen peptide and gelatin market opportunities.
• Porter’s five forces analysis highlights the potency of buyers and suppliers to enable stakeholders make profit-oriented business decisions and strengthen their supplier–buyer network.
• In-depth analysis of the collagen peptide and gelatin market segmentation assists to determine the prevailing market opportunities.
• Major countries in each region are mapped according to their revenue contribution to the global market industry.
• Market player positioning facilitates benchmarking and provides a clear understanding of the present position of the market players.
• The report includes the analysis of the regional as well as global collagen peptide and gelatin market trends, key players, market segments, application areas, and market growth strategies.

KEY MARKET SEGMENTS
By product type
o Gelatin
o Peptide
By source
o Bovine
o Sheep
o Porcine
o Chicken
o Marine
o Others
By application
o Pharmaceutical
o Food
o Beverage
o Cosmetic
o Nutraceutical
o Others

• By Region

o North America
o U.S.
o Canada
o Mexico

o Europe
o Germany
o Spain
o UK
o Italy
o France
o Rest of Europe
o Asia-Pacific
o China
o India
o Japan
o Australia
o South Korea
o Rest of Asia-Pacific
o LAMEA
o Brazil
o KSA
o South Africa
o Rest of LAMEA






 

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