ベトナム青果物加工市場:加工タイプ別(果物Vs野菜)、タイプ別(前処理装置、皮むき・検査・スライス、洗浄・脱水、充填機、調味料システム、包装・ハンドリング、その他システム)、動作タイプ別(自動Vs半自動)、製品タイプ別(生鮮・カット済み・缶詰・冷凍・乾燥・脱水・簡易)、地域別、競合予測&機会、2017年〜2027年Vietnam Fruit & Vegetables Processing Market, By Processing Type (Fruit Vs Vegetables), By Type (Pre-Processing Equipment, Peeling/Inspection/Slicing, Washing and Dewatering, Fillers, Seasoning Systems, Packaging and Handling & Other Systems), By Operation Type (Automatic Vs Semi-Automatic), By Product Type (Fresh, Fresh-Cut, Canned, Frozen, Dried and Dehydrated & Convenience), By Region, Competition Forecast & Opportunities, 2017 – 2027 ベトナムの果物・野菜加工市場は、予測期間中に大きな成長を遂げると予想されています。市場の成長は、果物や野菜の消費量の増加や調理済み食品への依存度が高まっていることに起因しています。また、多様な農業... もっと見る
サマリーベトナムの果物・野菜加工市場は、予測期間中に大きな成長を遂げると予想されています。市場の成長は、果物や野菜の消費量の増加や調理済み食品への依存度が高まっていることに起因しています。また、多様な農業気候帯と流通経路の増加が、ベトナムの果物・野菜加工市場の成長を促進すると予想されます。技術の進歩や食品加工における廃棄物の削減ニーズの高まりも、ベトナムの果物・野菜加工市場の成長を支えています。保存期間の延長や保存のしやすさなどの利点から加工食品に対する需要が高まっていることや、各国からの貿易が拡大していることも、ベトナムの青果物加工市場の成長に寄与しています。食生活における消費者パターンの変化や、ベトナムにおける西洋文化の影響力の高まりが、ベトナムの青果物加工市場の成長を支えています。植物性食品の消費傾向が高まっていることから、企業は消費者のニーズの高まりに対応するため、コールドプレスフルーツ&野菜ジュースなど、多くの製品を開発しています。多くのメーカーが、食品の色、風味、質感、栄養を保持するための革新的な食品加工装置を開発しており、これが予測期間中のベトナムの果物・野菜加工市場の成長を促進すると予想されます。健康志向の高まりにより、カリウム、食物繊維、ビタミンC、抗酸化物質などを多く含むドライフルーツ、缶詰、シロップ漬けの消費量が増加しており、ベトナムの果物・野菜加工市場の成長を支えるものと期待されています。Eコマースチャネルの存在感の高まりや、栄養価に妥協しない高品質な製品に対する消費者のニーズの高まりが、ベトナムの青果物加工市場の成長を支えています。しかし、消費者の安全に対する厳しい規制や冷蔵・輸送施設の不足が、ベトナムの果物・野菜加工市場の成長を阻害する可能性があります。ベトナムの果物・野菜加工市場は、加工タイプ、タイプ、オペレーションタイプ、製品タイプ、地域に基づいて区分されます。加工タイプ別では、野菜セグメントが予測期間においてベトナム果物・野菜加工市場で最も高い成長を記録しました。タイプ別に見ると、市場は前処理装置、皮むき/検査/スライス、洗浄・脱水、充填機、調味料システム、パッケージング&ハンドリング&その他システムに細分化されています。パッケージング&ハンドリング分野は、パッケージング機器業界における技術革新の高まりにより、ベトナムの果物・野菜加工市場で最大のシェアを占めると予想されます。 ベトナムの果物・野菜加工市場で事業を展開する主要企業には、Bosch Packaging Technology、Buhler Group、Campbell Soup Company、H. J. Heinz Company、JBT Corporation、Krones AG、Maxwell Chase Technologies、McCain Foods Ltd.、Nestle S.A、Safeway Inc、The Kroger Companyおよびその他が含まれます。 本レポートで考慮した年数 歴史的年数:2017年~2020年 基本年: 2021年 推定年:2022E 予測期間:2023F-2027F 調査の目的 - ベトナムの果物・野菜加工市場の市場規模を金額・数量で分析・予測する。 - ベトナムの果物・野菜加工市場をタイプ別、業務別、製品別、加工タイプ別、地域別に定義、分類、予測する。 - ベトナムの果物・野菜加工市場の追い風・逆風を見極める。 - ベトナムの果物・野菜加工市場における拡張、新発売、M&Aなどの競争力のある開発を調査する。 - ベトナムの果物・野菜加工市場の主要企業を戦略的にプロファイリングする。 TechSci Researchは本調査のために一次調査および徹底的な二次調査を実施しました。まず、TechSci Researchはベトナムの果物・野菜加工企業のリストを入手しました。その後、TechSci Researchは特定された企業に対して一次調査を実施した。インタビューを行う際に、回答者には競合他社についても質問しました。この手法により、TechSci Researchは、二次調査の制限により特定できなかった企業を含めることができました。TechSci Researchは、全国のすべての主要な果物・野菜加工企業のタイプ、業務形態、製品タイプ、加工タイプ、地域的な存在感を分析しました。 TechSci Researchは、エンドユーザーセグメントのデータを記録し、将来年の予測を行うボトムアップアプローチを用いて、ベトナムの果物・野菜加工市場の市場規模を算出しました。TechSci Researchは、これらの値を業界の専門家や企業の代表者から入手し、各企業の過去の販売データの分析を通じて外部で検証し、全体の市場規模を導き出しました。TechSci Researchは、ベトナムのすべての果物・野菜加工企業、協会、企業の年次報告書、ホワイトペーパー、投資家のプレゼンテーションおよび財務報告書などのさまざまな二次資料も使用しました。 主な対象読者 - ベトナムの果物・野菜加工企業 - 調査機関およびコンサルティング会社 - 青果物加工に関連する協会、組織、アライアンス - 規制当局や政策立案者などの政府機関 - 業界団体 - 市場調査会社およびコンサルティング会社 本調査は、果物&野菜加工企業、政策立案者などの業界関係者が、今後数年間(今後5年間)にどの市場セグメントをターゲットに投資を戦略化し、市場の成長を生かすべきかという重要な質問に対する回答を提供する上で有用なものである。 レポートの範囲 本レポートでは、ベトナムの果物・野菜加工市場を以下のカテゴリーに分類し、さらに以下に詳細な業界動向も記載しています。 - ベトナムの果物・野菜加工市場、加工タイプ別。 果物 野菜 - ベトナムの果物・野菜加工市場:タイプ別 前処理装置 皮むき・検品・スライス 洗浄・脱水 充填機 調味料システム 包装・ハンドリング その他のシステム - ベトナムの青果物加工市場:オペレーションタイプ別 自動 半自動 - ベトナムの青果物加工市場:製品タイプ別 生鮮 フレッシュカット 缶詰 冷凍 乾燥・脱水 コンビニエンス - ベトナムの青果物加工市場(地域別 ベトナム中部 ベトナム南部 ベトナム北部 競合環境 競合ベンチマーキング。主要10社のベンチマーク 企業プロファイルベトナムの果物・野菜加工市場に参入している主要企業の詳細分析 利用可能なカスタマイズ。 TechSci Researchは与えられた市場データをもとに、企業の特定のニーズに応じてカスタマイズを提供します。このレポートでは以下のカスタマイズが可能です。 チャネルパートナー分析 - 全国の企業および販売店の詳細リスト。 企業情報 - 追加市場プレイヤーの詳細分析とプロファイリング(最大5社)。 製品情報 - 市場における新製品とそのドライビングフォースの詳細分析。 目次1. Service Overview2. Research Methodology 3. Executive Summary 4. Voice of Customer 4.1. Product Quality 4.2. Product Awareness 4.3. Factor Influencing Purchase Decision 5. Impact of COVID-19 on Fruit & Vegetables Processing Market 6. Vietnam Fruit & Vegetables Processing Market Outlook 6.1. Market Size & Forecast 6.1.1. By Value & Volume 6.2. Market Share & Forecast 6.2.1. By Processing Type (Fruit Vs Vegetables) 6.2.2. By Type (Pre-Processing Equipment, Peeling/Inspection/Slicing, Washing and Dewatering, Fillers, Seasoning Systems, Packaging and Handling & Other Systems) 6.2.3. By Operation Type (Automatic Vs Semi-Automatic) 6.2.4. By Product Type (Fresh, Fresh-Cut, Canned, Frozen, Dried and Dehydrated & Convenience) 6.2.5. By Region 6.2.6. By Company (2021) 6.3. Market Attractiveness Index 6.3.1. By Type 6.3.2. By Operation Type 6.3.3. By Product Type 6.3.4. By Region 7. Vietnam Fruit Processing Market Outlook 7.1. Market Size & Forecast 7.1.1. By Value & Volume 7.2. Market Share & Forecast 7.2.1. By Type 7.2.2. By Operation Type 7.2.3. By Product Type 8. Vietnam Vegetable Processing Market Outlook 8.1. Market Size & Forecast 8.1.1. By Value & Volume 8.2. Market Share & Forecast 8.2.1. By Type 8.2.2. By Operation Type 8.2.3. By Product Type 9. Market Dynamics 9.1. Drivers 9.2. Challenges 10. Trends & Developments 11. Policy & Regulatory Landscape 12. Vietnam Economic Profile 13. Competitive Landscape 13.1. Company Profiles (Top 10 Companies) 13.1.1. Bosch Packaging Technology 13.1.2. Buhler Group 13.1.3. Campbell Soup Company 13.1.4. H. J. Heinz Company 13.1.5. JBT Corporation 13.1.6. Krones AG 13.1.7. Maxwell Chase Technologies 13.1.8. McCain Foods Ltd. 13.1.9. Nestle S.A. 13.1.10. Safeway Inc. 13.1.11. The Kroger Company 14. Strategic Recommendations
SummaryVietnam fruit & vegetable processing market is expected to grow at a significant rate during the forecast period. The market growth can be attributed to the increasing consumption of fruits and vegetables and the growing dependency on prepared food products. Besides, diverse agro-climatic zones and an increase in the number of distribution channels are expected to fuel the growth of the Vietnam fruit & vegetable processing market. Advances in technology and the increased need for reducing waste in food processing are also supporting the growth of Vietnam fruit & vegetable processing market. Rising demands for processed produce due to their benefits such as prolonged shelf life, ease of storage, etc., coupled with the growing trade from countries, are also contributing to the growth of Vietnam fruit & vegetable processing market. Changing consumer patterns in terms of dietary habits and the increasing influence of western culture in Vietnam are supporting the country's growth of fruit & vegetable processing market. Owing to the rising trend of plant-based consumption, companies are developing many products such as cold-pressed fruits & vegetable juices to meet the growing needs of consumers. Many manufacturers are developing innovative food processors to preserve the food color, flavor, texture, and nutrition, which is expected to propel the growth of Vietnam fruit & vegetable processing market in the forecast period. A growing number of the health-conscious population are contributing to the greater consumption of dried fruits, canned fruits, syrup preserved fruits, which are high in potassium, dietary fiber, vitamin C, antioxidants, etc., which are expected to support the growth of Vietnam fruit & vegetable processing market. The growing presence of e-commerce channels and increased consumer demand for high-quality products without compromising nutritional value is supporting the growth of Vietnam fruit & vegetable processing market. However, strict regulations for consumer safety and a lack of cold storage and transportation facilities might hinder the growth of Vietnam fruit & vegetable processing market. Table of Contents1. Service Overview2. Research Methodology 3. Executive Summary 4. Voice of Customer 4.1. Product Quality 4.2. Product Awareness 4.3. Factor Influencing Purchase Decision 5. Impact of COVID-19 on Fruit & Vegetables Processing Market 6. Vietnam Fruit & Vegetables Processing Market Outlook 6.1. Market Size & Forecast 6.1.1. By Value & Volume 6.2. Market Share & Forecast 6.2.1. By Processing Type (Fruit Vs Vegetables) 6.2.2. By Type (Pre-Processing Equipment, Peeling/Inspection/Slicing, Washing and Dewatering, Fillers, Seasoning Systems, Packaging and Handling & Other Systems) 6.2.3. By Operation Type (Automatic Vs Semi-Automatic) 6.2.4. By Product Type (Fresh, Fresh-Cut, Canned, Frozen, Dried and Dehydrated & Convenience) 6.2.5. By Region 6.2.6. By Company (2021) 6.3. Market Attractiveness Index 6.3.1. By Type 6.3.2. By Operation Type 6.3.3. By Product Type 6.3.4. By Region 7. Vietnam Fruit Processing Market Outlook 7.1. Market Size & Forecast 7.1.1. By Value & Volume 7.2. Market Share & Forecast 7.2.1. By Type 7.2.2. By Operation Type 7.2.3. By Product Type 8. Vietnam Vegetable Processing Market Outlook 8.1. Market Size & Forecast 8.1.1. By Value & Volume 8.2. Market Share & Forecast 8.2.1. By Type 8.2.2. By Operation Type 8.2.3. By Product Type 9. Market Dynamics 9.1. Drivers 9.2. Challenges 10. Trends & Developments 11. Policy & Regulatory Landscape 12. Vietnam Economic Profile 13. Competitive Landscape 13.1. Company Profiles (Top 10 Companies) 13.1.1. Bosch Packaging Technology 13.1.2. Buhler Group 13.1.3. Campbell Soup Company 13.1.4. H. J. Heinz Company 13.1.5. JBT Corporation 13.1.6. Krones AG 13.1.7. Maxwell Chase Technologies 13.1.8. McCain Foods Ltd. 13.1.9. Nestle S.A. 13.1.10. Safeway Inc. 13.1.11. The Kroger Company 14. Strategic Recommendations
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野の最新刊レポート
TechSci Research社のその他分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(fruit)の最新刊レポート
よくあるご質問TechSci Research社はどのような調査会社ですか?テックサイリサーチ(TechSci Research)は、カナダ、英国、インドに拠点を持ち、化学、IT、環境、消費財と小売、自動車、エネルギーと発電の市場など、多様な産業や地域を対象とした調査・出版活... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|