世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

グルテンフリーモルトエキス市場レポート:2030年までの動向、予測、競合分析


Gluten-Free Malt Extract Market Report: Trends, Forecast and Competitive Analysis to 2030

グルテンフリー麦芽エキスの動向と予測 世界のグルテンフリーモルトエキス市場の将来は、食品、飲料、栄養補助食品、化粧品市場にビジネスチャンスがあり、有望視されている。世界のグルテンフリー麦芽エキス市... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 言語
Lucintel
ルシンテル
2024年7月1日 US$4,850
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。

本レポートは受注生産のため、2~3営業日程度ご納品のお時間をいただく場合がございます。


 

サマリー

グルテンフリー麦芽エキスの動向と予測
世界のグルテンフリーモルトエキス市場の将来は、食品、飲料、栄養補助食品、化粧品市場にビジネスチャンスがあり、有望視されている。世界のグルテンフリー麦芽エキス市場は、2024年から2030年までの年平均成長率が4.8%で、2030年までに推定121億ドルに達すると予想される。この市場の主な促進要因は、グルテン関連疾患の有病率の増加、セリアック病の症例数の増加、クラフトビール醸造および蒸留産業におけるこの製品の用途の増加です。
本レポートは150ページ以上あり、ビジネス上の意思決定にお役立ていただけます。いくつかの洞察を含むサンプル図を以下に示す。
セグメント別グルテンフリーモルトエキス
本調査では、世界のグルテンフリーモルトエキスの穀物別、形態別、用途別、地域別の予測を掲載しています。
グルテンフリーモルトエキスの穀物別市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- キビ
- そば
- 米
- ソルガム
- トウモロコシ
グルテンフリーモルトエキスの形態別市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- 粉末
- 液体
グルテンフリーモルトエキスの用途別市場【2018年から2030年までの出荷金額分析
- 食品
- 飲料
- 栄養補助食品
- 化粧品
- その他
グルテンフリーモルトエキスの地域別市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- 北米
- 欧州
- アジア太平洋
- その他の地域
グルテンフリーモルトエキス企業一覧
同市場の企業は、提供する製品の品質に基づいて競争している。この市場の主要企業は、製造施設の拡大、研究開発投資、インフラ整備、バリューチェーン全体にわたる統合機会の活用に注力している。こうした戦略により、グルテンフリー麦芽エキスの企業は需要の増加に対応し、競争力を確保し、革新的な製品と技術を開発し、生産コストを削減し、顧客基盤を拡大している。本レポートに掲載されているグルテンフリーモルトエキス企業は以下の通りです。
- コロラド・モルティング・カンパニー
- センソン
- Briess Malt & Ingredients社
- ザ・モルト・カンパニー
- ネクサス・イングリーディエンツ
- クリーンバークス
- ESBrewing社
- グルシャン ポリオール
- クリアスプリング
- ドエラー
グルテンフリー麦芽エキス市場の洞察
Lucintel社は、雑穀が予測期間中に最も高い成長を遂げると予測している。
この市場の中では、飲料が予測期間中に最も高い成長を遂げると予測される。
北米は予測期間中に最も高い成長が見込まれる。
世界のグルテンフリー麦芽エキス市場の特徴
市場規模の推定:グルテンフリー麦芽エキスの市場規模を金額(Bドル)で推計
動向と予測分析:各種セグメント・地域別の市場動向(2018年~2023年)と予測(2024年~2030年)。
セグメント別分析:グルテンフリー麦芽エキスの穀物別、形態別、用途別、地域別の市場規模を金額(B$)で推計。
地域別分析:グルテンフリー麦芽エキス市場の北米、欧州、アジア太平洋、その他の地域別内訳。
成長機会:グルテンフリーモルトエキス市場の穀物、形態、用途、地域別の成長機会分析。
戦略分析:グルテンフリーモルトエキス市場のM&A、新製品開発、競争環境など。
ポーターのファイブフォースモデルに基づく業界の競争激化の分析。
よくある質問
Q1.グルテンフリー麦芽エキスの市場規模は?
回答世界のグルテンフリー麦芽エキス市場は、2030年までに推定121億ドルに達すると予想されています。
Q2.グルテンフリー麦芽エキス市場の成長予測は?
回答世界のグルテンフリー麦芽エキス市場は、2024年から2030年にかけて年平均成長率4.8%で成長すると予想されます。
Q3.グルテンフリー麦芽エキス市場の成長に影響を与える主なドライバーは何ですか?
回答この市場の主な促進要因は、グルテン関連疾患の有病率の増加、セリアック病の症例数の増加、クラフトビール醸造および蒸留産業におけるこの製品の用途の増加です。
Q4.グルテンフリーモルトエキス市場の主要セグメントは?
回答グルテンフリーモルトエキス市場の将来は、食品、飲料、栄養補助食品、化粧品市場にビジネスチャンスがありそうです。
Q5.グルテンフリー麦芽エキス市場の主要企業は?
回答グルテンフリー麦芽エキスの主要企業は以下の通りです:
- コロラド・モルティング・カンパニー
- センソン
- ブリエス・モルト&イングリーディエンツ
- ザ・モルト・カンパニー
- ネクサス・イングリーディエンツ
- クリーンバークス
- ESBrewing社
- グルシャン ポリオール
- クリアスプリング
- ドエラー
Q6.グルテンフリーの麦芽エキス市場で今後最大となるセグメントは?
回答Lucintel社の予測では、予測期間中に最も高い成長が見込まれるのは雑穀です。
Q7.グルテンフリー麦芽エキス市場において、今後5年間で最大の市場規模になると予想される地域はどこですか?
回答予測期間中、北米が最も高い成長が見込まれます。
Q.8 本レポートのカスタマイズは可能ですか?
回答:はい:はい、Lucintel は追加費用なしで 10% のカスタマイズを提供します。
本レポートでは、以下の11の主要な質問に回答しています:
Q.1.グルテンフリー麦芽エキス市場において、穀物別(キビ、ソバ、コメ、ソルガム、トウモロコシ)、形態別(粉末、液体)、用途別(食品、飲料、栄養補助食品、化粧品、その他)、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、その他の地域)で最も有望で高成長の可能性があるものは何か?
Q.2.今後成長が加速するセグメントとその理由は?
Q.3.今後成長が加速すると思われる地域とその理由は?
Q.4.市場ダイナミクスに影響を与える主な要因は何か?市場における主な課題とビジネスリスクは?
Q.5.この市場におけるビジネスリスクと競争上の脅威は?
Q.6.この市場における新たなトレンドとその理由は?
Q.7.市場における顧客の需要の変化にはどのようなものがありますか?
Q.8.市場の新しい動きにはどのようなものがありますか?これらの開発をリードしている企業はどこですか?
Q.9.市場の主要プレーヤーは?主要プレーヤーは事業成長のためにどのような戦略的取り組みを進めていますか?
Q.10.この市場における競合製品にはどのようなものがあり、材料や製品の代替によって市場シェアを失う脅威はどの程度ありますか?
Q.11.過去5年間にどのようなM&Aが行われ、業界にどのような影響を与えましたか?

グルテンフリーモルトエキス市場、グルテンフリーモルトエキス市場規模、グルテンフリーモルトエキス市場成長、グルテンフリーモルトエキス市場分析、グルテンフリーモルトエキス市場レポート、グルテンフリーモルトエキス市場シェア、グルテンフリーモルトエキス市場動向、グルテンフリーモルトエキス市場予測、グルテンフリーモルトエキス企業に関するご質問は、LucintelのアナリストまでEメール:helpdesk@lucintel.com。折り返しご連絡させていただきます。

ページTOPに戻る


目次

目次

1.要旨
2.グルテンフリーモルトエキスの世界市場:市場ダイナミクス
2.1:序論、背景、分類
2.2:サプライチェーン
2.3:業界の推進要因と課題
3.2018年から2030年までの市場動向と予測分析
3.1.マクロ経済動向(2018年~2023年)と予測(2024年~2030年)
3.2.グルテンフリーモルトエキスの世界市場動向(2018年~2023年)と予測(2024年~2030年)
3.3:グルテンフリーモルトエキスの世界市場(穀物別
3.3.1:キビ
3.3.2: そば
3.3.3:米
3.3.4:ソルガムきび
3.3.5: とうもろこし
3.4:グルテンフリーモルトエキスの世界市場:形態別
3.4.1:粉末
3.4.2:液体
3.5:グルテンフリーモルトエキスの世界市場:用途別
3.5.1:食品
3.5.2: 飲料
3.5.3:栄養補助食品
3.5.4:化粧品
3.5.5: その他
4.2018年から2030年までの地域別市場動向と予測分析
4.1:グルテンフリーモルトエキスの世界地域別市場
4.2:北米のグルテンフリーモルトエキス市場
4.2.1:北米のグルテンフリーモルトエキス市場:穀物別雑穀、そば、米、ソルガム、トウモロコシ
4.2.2:北米のグルテンフリーモルトエキス市場:用途別食品、飲料、栄養補助食品、化粧品、その他
4.3:欧州のグルテンフリーモルトエキス市場
4.3.1:欧州のグルテンフリーモルトエキス市場:穀物別雑穀、そば、米、ソルガム、トウモロコシ
4.3.2:欧州のグルテンフリーモルトエキス市場:用途別食品、飲料、栄養補助食品、化粧品、その他
4.4:APACのグルテンフリーモルトエキス市場
4.4.1:APACのグルテンフリーモルトエキス市場:穀物別雑穀、そば、米、ソルガム、トウモロコシ
4.4.2:APACのグルテンフリーモルトエキス市場:用途別食品、飲料、栄養補助食品、化粧品、その他
4.5: ROWのグルテンフリーモルトエキス市場
4.5.1:ROWのグルテンフリーモルトエキス市場:穀物別雑穀、そば、米、ソルガム、トウモロコシ
4.5.2:ROWのグルテンフリーモルトエキス市場:用途別食品、飲料、栄養補助食品、化粧品、その他
5.競合分析
5.1:製品ポートフォリオ分析
5.2:経営統合
5.3:ポーターのファイブフォース分析
6.成長機会と戦略分析
6.1:成長機会分析
6.1.1:世界のグルテンフリーモルトエキス市場の穀物別成長機会
6.1.2:グルテンフリーモルトエキスの世界市場における形態別の成長機会
6.1.3:グルテンフリーモルトエキスの世界市場の成長機会:用途別
6.1.4:グルテンフリーモルトエキスの世界市場の成長機会:地域別
6.2:グルテンフリーモルトエキスの世界市場の新たな動向
6.3: 戦略的分析
6.3.1:新製品開発
6.3.2:グルテンフリー麦芽エキスの世界市場における生産能力拡大
6.3.3:グルテンフリー麦芽エキスの世界市場における合併、買収、合弁事業
6.3.4:認証とライセンス
7.主要企業のプロフィール
7.1:コロラド・モルティング・カンパニー
7.2: センソン
7.3:ブリエス・モルト&イングリーディエンツ
7.4:ザ・モルト・カンパニー
7.5:ネクサス・イングリーディエンツ
7.6:クリーンバークス
7.7:イースブリューイング
7.8:グルシャン・ポリオール
7.9:クリアスプリング
7.10: ドーラー

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Gluten-Free Malt Extract Trends and Forecast
The future of the global gluten-free malt extract market looks promising with opportunities in the food, beverage, nutraceutical, and cosmetic markets. The global gluten-free malt extract market is expected to reach an estimated $12.1 billion by 2030 with a CAGR of 4.8% from 2024 to 2030. The major drivers for this market are growing prevalence of gluten-related disorders, rising number of cases of celiac disease, and increasing uses of this product in craft brewing and distilling industries.
A more than 150-page report is developed to help in your business decisions. Sample figures with some insights are shown below.
Gluten-Free Malt Extract by Segment
The study includes a forecast for the global gluten-free malt extract by grain, form, application, and region.
Gluten-Free Malt Extract Market by Grain [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Millet
• Buckwheat
• Rice
• Sorghum
• Corn
Gluten-Free Malt Extract Market by Form [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Powder
• Liquid
Gluten-Free Malt Extract Market by Application [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Food
• Beverage
• Nutraceuticals
• Cosmetic
• Others
Gluten-Free Malt Extract Market by Region [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• North America
• Europe
• Asia Pacific
• The Rest of the World
List of Gluten-Free Malt Extract Companies
Companies in the market compete on the basis of product quality offered. Major players in this market focus on expanding their manufacturing facilities, R&D investments, infrastructural development, and leverage integration opportunities across the value chain. With these strategies gluten-free malt extract companies cater increasing demand, ensure competitive effectiveness, develop innovative products & technologies, reduce production costs, and expand their customer base. Some of the gluten-free malt extract companies profiled in this report include-
• Colorado Malting Company
• Senson
• Briess Malt & Ingredients
• The Malt Company
• Nexus Ingredients
• Clean Barks
• ESBrewing
• Gulshan Polyols
• Clearspring
• Doehler
Gluten-Free Malt Extract Market Insights
Lucintel forecasts that millet is expected to witness the highest growth over the forecast period.
Within this market, beverage is expected to witness the highest growth over the forecast period.
North America is expected to witness the highest growth over the forecast period.
Features of the Global Gluten-Free Malt Extract Market
Market Size Estimates: Gluten-free malt extract market size estimation in terms of value ($B).
Trend and Forecast Analysis: Market trends (2018 to 2023) and forecast (2024 to 2030) by various segments and regions.
Segmentation Analysis: Gluten-free malt extract market size by grain, form, application, and region in terms of value ($B).
Regional Analysis: Gluten-free malt extract market breakdown by North America, Europe, Asia Pacific, and Rest of the World.
Growth Opportunities: Analysis of growth opportunities in different grains, forms, applications, and regions for the gluten-free malt extract market.
Strategic Analysis: This includes M&A, new product development, and competitive landscape of the gluten-free malt extract market.
Analysis of competitive intensity of the industry based on Porter’s Five Forces model.
FAQ
Q1. What is the gluten-free malt extract market size?
Answer: The global gluten-free malt extract market is expected to reach an estimated $12.1 billion by 2030.
Q2. What is the growth forecast for gluten-free malt extract market?
Answer: The global gluten-free malt extract market is expected to grow with a CAGR of 4.8% from 2024 to 2030.
Q3. What are the major drivers influencing the growth of the gluten-free malt extract market?
Answer: The major drivers for this market are growing prevalence of gluten-related disorders, rising number of cases of celiac disease, and increasing uses of this product in craft brewing and distilling industries.
Q4. What are the major segments for gluten-free malt extract market?
Answer: The future of the gluten-free malt extract market looks promising with opportunities in the food, beverage, nutraceutical, and cosmetic markets.
Q5. Who are the key gluten-free malt extract market companies?
Answer: Some of the key gluten-free malt extract companies are as follows:
• Colorado Malting Company
• Senson
• Briess Malt & Ingredients
• The Malt Company
• Nexus Ingredients
• Clean Barks
• ESBrewing
• Gulshan Polyols
• Clearspring
• Doehler
Q6. Which gluten-free malt extract market segment will be the largest in future?
Answer: Lucintel forecasts that millet is expected to witness the highest growth over the forecast period.
Q7. In gluten-free malt extract market, which region is expected to be the largest in next 5 years?
Answer: North America is expected to witness the highest growth over the forecast period.
Q.8 Do we receive customization in this report?
Answer: Yes, Lucintel provides 10% customization without any additional cost.
This report answers following 11 key questions:
Q.1. What are some of the most promising, high-growth opportunities for the gluten-free malt extract market by grain (millet, buckwheat, rice, sorghum, and corn), form (powder and liquid), application (food, beverage, nutraceuticals, cosmetic, and others), and region (North America, Europe, Asia Pacific, and the Rest of the World)?
Q.2. Which segments will grow at a faster pace and why?
Q.3. Which region will grow at a faster pace and why?
Q.4. What are the key factors affecting market dynamics? What are the key challenges and business risks in this market?
Q.5. What are the business risks and competitive threats in this market?
Q.6. What are the emerging trends in this market and the reasons behind them?
Q.7. What are some of the changing demands of customers in the market?
Q.8. What are the new developments in the market? Which companies are leading these developments?
Q.9. Who are the major players in this market? What strategic initiatives are key players pursuing for business growth?
Q.10. What are some of the competing products in this market and how big of a threat do they pose for loss of market share by material or product substitution?
Q.11. What M&A activity has occurred in the last 5 years and what has its impact been on the industry?

For any questions related to Gluten-Free Malt Extract Market, Gluten-Free Malt Extract Market Size, Gluten-Free Malt Extract Market Growth, Gluten-Free Malt Extract Market Analysis, Gluten-Free Malt Extract Market Report, Gluten-Free Malt Extract Market Share, Gluten-Free Malt Extract Market Trends, Gluten-Free Malt Extract Market Forecast, Gluten-Free Malt Extract Companies, write Lucintel analyst at email: helpdesk@lucintel.com. We will be glad to get back to you soon.



ページTOPに戻る


Table of Contents

Table of Contents

1. Executive Summary
2. Global Gluten-Free Malt Extract Market : Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges
3. Market Trends and Forecast Analysis from 2018 to 2030
3.1. Macroeconomic Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)
3.2. Global Gluten-Free Malt Extract Market Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)
3.3: Global Gluten-Free Malt Extract Market by Grain
3.3.1: Millet
3.3.2: Buckwheat
3.3.3: Rice
3.3.4: Sorghum
3.3.5: Corn
3.4: Global Gluten-Free Malt Extract Market by Form
3.4.1: Powder
3.4.2: Liquid
3.5: Global Gluten-Free Malt Extract Market by Application
3.5.1: Food
3.5.2: Beverage
3.5.3: Nutraceuticals
3.5.4: Cosmetic
3.5.5: Others
4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2018 to 2030
4.1: Global Gluten-Free Malt Extract Market by Region
4.2: North American Gluten-Free Malt Extract Market
4.2.1: North American Gluten-Free Malt Extract Market by Grain: Millet, Buckwheat, Rice, Sorghum, and Corn
4.2.2: North American Gluten-Free Malt Extract Market by Application: Food, Beverage, Nutraceuticals, Cosmetic, and Others
4.3: European Gluten-Free Malt Extract Market
4.3.1: European Gluten-Free Malt Extract Market by Grain: Millet, Buckwheat, Rice, Sorghum, and Corn
4.3.2: European Gluten-Free Malt Extract Market by Application: Food, Beverage, Nutraceuticals, Cosmetic, and Others
4.4: APAC Gluten-Free Malt Extract Market
4.4.1: APAC Gluten-Free Malt Extract Market by Grain: Millet, Buckwheat, Rice, Sorghum, and Corn
4.4.2: APAC Gluten-Free Malt Extract Market by Application: Food, Beverage, Nutraceuticals, Cosmetic, and Others
4.5: ROW Gluten-Free Malt Extract Market
4.5.1: ROW Gluten-Free Malt Extract Market by Grain: Millet, Buckwheat, Rice, Sorghum, and Corn
4.5.2: ROW Gluten-Free Malt Extract Market by Application: Food, Beverage, Nutraceuticals, Cosmetic, and Others
5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis
6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Gluten-Free Malt Extract Market by Grain
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Gluten-Free Malt Extract Market by Form
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Gluten-Free Malt Extract Market by Application
6.1.4: Growth Opportunities for the Global Gluten-Free Malt Extract Market by Region
6.2: Emerging Trends in the Global Gluten-Free Malt Extract Market
6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Gluten-Free Malt Extract Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Gluten-Free Malt Extract Market
6.3.4: Certification and Licensing
7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Colorado Malting Company
7.2: Senson
7.3: Briess Malt & Ingredients
7.4: The Malt Company
7.5: Nexus Ingredients
7.6: Clean Barks
7.7: ESBrewing
7.8: Gulshan Polyols
7.9: Clearspring
7.10: Doehler

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同じKEY WORD(malt)の最新刊レポート


よくあるご質問


Lucintel社はどのような調査会社ですか?


Lucintelは世界の多様な市場について調査を行っています。特に化学品、材料、自動車関連の調査レポートを数多く出版しています。  もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/12/18 10:27

154.74 円

162.88 円

199.42 円

ページTOPに戻る