世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

食品押出成形市場レポート:2030年までの動向、予測、競合分析


Food Extrusion Market Report: Trends, Forecast and Competitive Analysis to 2030

食品押出の動向と予測 世界の食品押出市場の将来は、風味スナック、朝食用シリアル、パン、小麦粉・澱粉、テクスチャード・プロテイン、機能性原料の各市場におけるビジネスチャンスで有望視されている。世界の... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 言語
Lucintel
ルシンテル
2024年1月24日 US$4,850
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報・注文方法はこちら
英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。

本レポートは受注生産のため、2~3営業日程度ご納品のお時間をいただく場合がございます。


 

サマリー

食品押出の動向と予測
世界の食品押出市場の将来は、風味スナック、朝食用シリアル、パン、小麦粉・澱粉、テクスチャード・プロテイン、機能性原料の各市場におけるビジネスチャンスで有望視されている。世界の食品押出市場は、2024年から2030年までの年平均成長率が6.2%で、2030年までに推定1,156億ドルに達すると予想される。この市場の主な促進要因は、加工食品の摂取量の増加、テクスチャード・タンパクに対する需要の高まり、消費者の嗜好の変化と組み合わさった製造コストの低下である。

本レポートは150ページを超え、お客様のビジネス意思決定に役立つよう作成されています。いくつかの洞察を含むサンプル図を以下に示す。

セグメント別食品押出
この調査には、世界の食品押出のプロセス別、押出機別、製品タイプ別、地域別の予測が含まれています。

プロセス別食品押出市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- 冷間押出
- 熱間押出

食品押出市場:押出機別【2018~2030年の出荷額分析
- 単軸押出機
- 二軸スクリュー押出機
- 二軸スクリュー押出機

食品押出成形市場:製品タイプ別【2018年から2030年までの出荷金額分析
- セイボリースナック
- 朝食用シリアル
- パン
- 小麦粉と澱粉
- テクスチャードプロテイン
- 機能性素材
- その他

食品押出成形の地域別市場【2018年から2030年までの出荷額分析
- 北米
- 欧州
- アジア太平洋
- その他の地域

食品押出企業のリスト
同市場の企業は、提供する製品の品質に基づいて競争している。同市場の主要企業は、製造施設の拡大、研究開発投資、インフラ整備、バリューチェーン全体にわたる統合機会の活用に注力している。これらの戦略により、食品押出企業は需要の増加に対応し、競争力を確保し、革新的な製品と技術を開発し、生産コストを削減し、顧客基盤を拡大する。本レポートで紹介する食品押出企業は以下の通りである。
- ビューラー
- アクロンツール&ダイ
- ベーカー・パーキンス
- GEA
- KALHグループ
- トリオットグループ
- フレキシコン
- ボノット・カンパニー

食品押出市場の洞察
Lucintelは、単軸押出機が予測期間中に最も高い成長を遂げると予測している。

欧州は、同地域で食品・飲料産業がしっかりと確立されていること、消費者数が増加していること、食品安全基準に関する政府の規則が厳しいことから、予測期間中に最も高い成長が見込まれる。

世界の食品押出市場の特徴

市場規模の推定:食品押出成形の市場規模を金額(Bドル)で推定。
動向と予測分析:各種セグメント・地域別の市場動向(2018年~2023年)と予測(2024年~2030年)。
セグメンテーション分析:食品押出成形の市場規模をプロセス別、押出機別、製品タイプ別、地域別に金額(億ドル)で推計。
地域別分析:食品押出成形市場の北米、欧州、アジア太平洋、その他の地域別内訳。
成長機会:食品押出市場におけるプロセス、押出機、製品タイプ、地域別の成長機会分析。
戦略的分析:これには食品押出市場のM&A、新製品開発、競争環境などが含まれる。
ポーターのファイブフォースモデルに基づく業界の競争激化の分析。

よくある質問

Q.1 食品押出の市場規模は?
回答世界の食品押出市場は、2030年までに推定1,156億ドルに達すると予想されています。

Q.2 食品押出市場の成長予測は?
回答世界の食品押出市場は、2024年から2030年にかけて年平均成長率6.2%で成長すると予想されています。

問.3 食品押出市場の成長に影響を与える主なドライバーは何ですか。
回答この市場の主な促進要因は、加工食品の摂取量の増加、テクスチャード・タンパクに対する需要の高まり、消費者の嗜好の変化と組み合わさった製造コストの低下である。

Q4.食品押出市場の主要セグメントは?
回答世界の食品押出市場の将来は、風味スナック、朝食用シリアル、パン、小麦粉・澱粉、テクスチャード・プロテイン、機能性原料の各市場における機会が有望視されている。

Q5.食品押出市場の主要企業は?
回答主要な食品押出企業は以下の通りである:
- ビューラー
- アクロンツール&ダイ
- ベーカー・パーキンス
- GEA
- KAHLグループ
- トリオットグループ
- フレキシコン
- ボノット・カンパニー





Q6.今後、食品押出成形の市場規模が最も大きくなるセグメントは?
回答Lucintelの予測では、単軸スクリュー押出機が予測期間中に最も高い成長を遂げる見込みです。

Q7.食品押出市場では、今後5年間でどの地域が最大になると予想されますか?
回答欧州は、同地域で食品・飲料産業がしっかりと確立されていること、消費者の数が増加していること、同地域で食品安全基準に関する政府の規則が厳しいことから、予測期間中に最も高い成長が見込まれる。

Q.8 本レポートのカスタマイズは可能ですか?
回答はい、Lucintel は追加費用なしで 10% のカスタマイズを提供します。

本レポートは以下の11の主要な質問に回答しています:

Q.1.プロセス別(コールドエクストルージョン、ホットエクストルージョン)、押出機別(シングルスクリューエクストルーダー、ツインスクリューエクストルーダー、コントラツインスクリューエクストルーダー)、製品タイプ別(セイボリースナック、朝食用シリアル、パン、小麦粉・澱粉、テクスチャードプロテイン、機能性原料、その他)、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、その他地域)に見た食品押出市場の有望な高成長機会にはどのようなものがありますか?
Q.2.今後成長が加速するセグメントとその理由は?
Q.3.成長ペースが速いと思われる地域とその理由は?
Q.4.市場ダイナミクスに影響を与える主な要因は何か?市場における主な課題とビジネスリスクは?
Q.5.この市場におけるビジネスリスクと競争上の脅威は?
Q.6.この市場における新たなトレンドとその理由は?
Q.7.市場における顧客の需要の変化にはどのようなものがありますか?
Q.8.市場の新しい動きにはどのようなものがありますか?これらの開発をリードしている企業はどこですか?
Q.9.市場の主要プレーヤーは?主要プレーヤーは事業成長のためにどのような戦略的取り組みを進めていますか?
Q.10.この市場における競合製品にはどのようなものがあり、材料や製品の代替によって市場シェアを失う脅威はどの程度ありますか?
Q.11.過去5年間にどのようなM&Aが行われ、業界にどのような影響を与えましたか?


ページTOPに戻る


目次

Table of Contents

1. Executive Summary

2. Global Food Extrusion Market : Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges 

3. Market Trends and Forecast Analysis from 2018 to 2030
3.1. Macroeconomic Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)
3.2. Global Food Extrusion Market Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)

3.3: Global Food Extrusion Market by Process
3.3.1: Cold Extrusion
3.3.2: Hot Extrusion








3.4: Global Food Extrusion Market by Extruder
3.4.1: Single Screw Extruder
3.4.2: Twin Screw Extruder
3.4.3: Contra-Twin Screw Extruder







3.5: Global Food Extrusion Market by Product Type
3.5.1: Savory Snack
3.5.2: Breakfast Cereals
3.5.3: Bread
3.5.4: Flours & Starch
3.5.5: Textured Protein
3.5.6: Functional Ingredients
3.5.7: Others













4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2018 to 2030
4.1: Global Food Extrusion Market by Region
4.2: North American Food Extrusion Market
4.2.1: North American Food Extrusion Market by Extruder: Single Screw Extruder, Twin Screw Extruder, and Contra-Twin Screw Extruder
4.2.1: North American Food Extrusion Market by Product Type: Savory Snack, Breakfast Cereals, Bread, Flours & Starch, Textured Protein, Functional Ingredients, and Others


4.3: European Food Extrusion Market

4.3.1: European Food Extrusion Market by Extruder: Single Screw Extruder, Twin Screw Extruder, and Contra-Twin Screw Extruder
4.3.2: European Food Extrusion Market by Product Type: Savory Snack, Breakfast Cereals, Bread, Flours & Starch, Textured Protein, Functional Ingredients, and Others


4.4: APAC Food Extrusion Market

4.4.1: APAC Food Extrusion Market by Extruder: Single Screw Extruder, Twin Screw Extruder, and Contra-Twin Screw Extruder
4.4.2: APAC Food Extrusion Market by Product Type: Savory Snack, Breakfast Cereals, Bread, Flours & Starch, Textured Protein, Functional Ingredients, and Others


4.5: ROW Food Extrusion Market

4.5.1: ROW Food Extrusion Market by Extruder: Single Screw Extruder, Twin Screw Extruder, and Contra-Twin Screw Extruder
4.5.2: ROW Food Extrusion Market by Product Type: Savory Snack, Breakfast Cereals, Bread, Flours & Starch, Textured Protein, Functional Ingredients, and Others


5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis

6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Food Extrusion Market by Process
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Food Extrusion Market by Extruder
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Food Extrusion Market by Product Type

6.1.4: Growth Opportunities for the Global Food Extrusion Market by Region

6.2: Emerging Trends in the Global Food Extrusion Market

6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Food Extrusion Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Food Extrusion Market
6.3.4: Certification and Licensing

7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Bühler
7.2: Akron Tool & Die
7.3: Baker Perkins
7.4: GEA
7.5: KAHL Group
7.6: Triott Group
7.7: Flexicon
7.8: The Bonnot Company


 

ページTOPに戻る


 

Summary

Food Extrusion Trends and Forecast
The future of the global food extrusion market looks promising with opportunities in the savory snack, breakfast cereals, bread, flour & starch, textured protein, and functional ingredients markets. The global food extrusion market is expected to reach an estimated $115.6 billion by 2030 with a CAGR of 6.2% from 2024 to 2030. The major drivers for this market are increase in the intake of processed foods, rising demand for textured proteins, and decrease in production costs combined with shifting consumer preferences.

A more than 150-page report is developed to help in your business decisions. Sample figures with some insights are shown below.

Food Extrusion by Segment
The study includes a forecast for the global food extrusion by process, extruder, product type, and region.

Food Extrusion Market by Process [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Cold Extrusion
• Hot Extrusion

Food Extrusion Market by Extruder [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Single Screw Extruder
• Twin Screw Extruder
• Contra-Twin Screw Extruder

Food Extrusion Market by Product Type [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Savory Snack
• Breakfast Cereals
• Bread
• Flours & Starch
• Textured Protein
• Functional Ingredients
• Others

Food Extrusion Market by Region [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• North America
• Europe
• Asia Pacific
• The Rest of the World

List of Food Extrusion Companies
Companies in the market compete on the basis of product quality offered. Major players in this market focus on expanding their manufacturing facilities, R&D investments, infrastructural development, and leverage integration opportunities across the value chain. With these strategies food extrusion companies cater increasing demand, ensure competitive effectiveness, develop innovative products & technologies, reduce production costs, and expand their customer base. Some of the food extrusion companies profiled in this report include-
• Bühler
• Akron Tool & Die
• Baker Perkins
• GEA
• KALH Group
• Triott Group
• Flexicon
• The Bonnot Company

Food Extrusion Market Insights
Lucintel forecasts that single screw extruder is expected to witness highest growth over the forecast period.

Europe is expected to witness highest growth over the forecast period due to firmly established food and beverage industry in the area, growing number of consumers, and strict government rules regarding food safety standards in the region.

Features of the Global Food Extrusion Market

Market Size Estimates: Food extrusion market size estimation in terms of value ($B).
Trend and Forecast Analysis: Market trends (2018 to 2023) and forecast (2024 to 2030) by various segments and regions.
Segmentation Analysis: Food extrusion market size by process, extruder, product type, and region in terms of value ($B).
Regional Analysis: Food extrusion market breakdown by North America, Europe, Asia Pacific, and Rest of the World.
Growth Opportunities: Analysis of growth opportunities in different process, extruder, product type, and regions for the food extrusion market.
Strategic Analysis: This includes M&A, new product development, and competitive landscape of the food extrusion market.
Analysis of competitive intensity of the industry based on Porter’s Five Forces model.

FAQ

Q.1 What is the food extrusion market size?
Answer: The global food extrusion market is expected to reach an estimated $115.6 billion by 2030.

Q.2 What is the growth forecast for food extrusion market?
Answer: The global food extrusion market is expected to grow with a CAGR of 6.2% from 2024 to 2030.

Q.3 What are the major drivers influencing the growth of the food extrusion market?
Answer: The major drivers for this market are increase in the intake of processed foods, rising demand for textured proteins, and decrease in production costs combined with shifting consumer preferences.

Q4. What are the major segments for food extrusion market?
Answer: The future of the global food extrusion market looks promising with opportunities in the savory snack, breakfast cereals, bread, flour & starch, textured protein, and functional ingredients markets.

Q5. Who are the key food extrusion market companies?
Answer: Some of the key food extrusion companies are as follows:
• Bühler
• Akron Tool & Die
• Baker Perkins
• GEA
• KAHL Group
• Triott Group
• Flexicon
• The Bonnot Company





Q6. Which food extrusion market segment will be the largest in future?
Answer: Lucintel forecasts that single screw extruder is expected to witness highest growth over the forecast period.

Q7. In food extrusion market, which region is expected to be the largest in next 5 years?
Answer: Europe is expected to witness highest growth over the forecast period due to firmly established food and beverage industry in the area, growing number of consumers, and strict government rules regarding food safety standards in the region.

Q.8 Do we receive customization in this report?
Answer: Yes, Lucintel provides 10% customization without any additional cost.

This report answers following 11 key questions:

Q.1. What are some of the most promising, high-growth opportunities for the food extrusion market by process (cold extrusion and hot extrusion), extruder (single screw extruder, twin screw extruder, and contra-twin screw extruder), product type (savory snack, breakfast cereals, bread, flours & starch, textured protein, functional ingredients, and others), and region (North America, Europe, Asia Pacific, and the Rest of the World)?
Q.2. Which segments will grow at a faster pace and why?
Q.3. Which region will grow at a faster pace and why?
Q.4. What are the key factors affecting market dynamics? What are the key challenges and business risks in this market?
Q.5. What are the business risks and competitive threats in this market?
Q.6. What are the emerging trends in this market and the reasons behind them?
Q.7. What are some of the changing demands of customers in the market?
Q.8. What are the new developments in the market? Which companies are leading these developments?
Q.9. Who are the major players in this market? What strategic initiatives are key players pursuing for business growth?
Q.10. What are some of the competing products in this market and how big of a threat do they pose for loss of market share by material or product substitution?
Q.11. What M&A activity has occurred in the last 5 years and what has its impact been on the industry?



ページTOPに戻る


Table of Contents

Table of Contents

1. Executive Summary

2. Global Food Extrusion Market : Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges 

3. Market Trends and Forecast Analysis from 2018 to 2030
3.1. Macroeconomic Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)
3.2. Global Food Extrusion Market Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)

3.3: Global Food Extrusion Market by Process
3.3.1: Cold Extrusion
3.3.2: Hot Extrusion








3.4: Global Food Extrusion Market by Extruder
3.4.1: Single Screw Extruder
3.4.2: Twin Screw Extruder
3.4.3: Contra-Twin Screw Extruder







3.5: Global Food Extrusion Market by Product Type
3.5.1: Savory Snack
3.5.2: Breakfast Cereals
3.5.3: Bread
3.5.4: Flours & Starch
3.5.5: Textured Protein
3.5.6: Functional Ingredients
3.5.7: Others













4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2018 to 2030
4.1: Global Food Extrusion Market by Region
4.2: North American Food Extrusion Market
4.2.1: North American Food Extrusion Market by Extruder: Single Screw Extruder, Twin Screw Extruder, and Contra-Twin Screw Extruder
4.2.1: North American Food Extrusion Market by Product Type: Savory Snack, Breakfast Cereals, Bread, Flours & Starch, Textured Protein, Functional Ingredients, and Others


4.3: European Food Extrusion Market

4.3.1: European Food Extrusion Market by Extruder: Single Screw Extruder, Twin Screw Extruder, and Contra-Twin Screw Extruder
4.3.2: European Food Extrusion Market by Product Type: Savory Snack, Breakfast Cereals, Bread, Flours & Starch, Textured Protein, Functional Ingredients, and Others


4.4: APAC Food Extrusion Market

4.4.1: APAC Food Extrusion Market by Extruder: Single Screw Extruder, Twin Screw Extruder, and Contra-Twin Screw Extruder
4.4.2: APAC Food Extrusion Market by Product Type: Savory Snack, Breakfast Cereals, Bread, Flours & Starch, Textured Protein, Functional Ingredients, and Others


4.5: ROW Food Extrusion Market

4.5.1: ROW Food Extrusion Market by Extruder: Single Screw Extruder, Twin Screw Extruder, and Contra-Twin Screw Extruder
4.5.2: ROW Food Extrusion Market by Product Type: Savory Snack, Breakfast Cereals, Bread, Flours & Starch, Textured Protein, Functional Ingredients, and Others


5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis

6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Food Extrusion Market by Process
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Food Extrusion Market by Extruder
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Food Extrusion Market by Product Type

6.1.4: Growth Opportunities for the Global Food Extrusion Market by Region

6.2: Emerging Trends in the Global Food Extrusion Market

6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Food Extrusion Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Food Extrusion Market
6.3.4: Certification and Licensing

7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Bühler
7.2: Akron Tool & Die
7.3: Baker Perkins
7.4: GEA
7.5: KAHL Group
7.6: Triott Group
7.7: Flexicon
7.8: The Bonnot Company


 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野の最新刊レポート

  • 本レポートと同分野の最新刊レポートはありません。

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Lucintel社はどのような調査会社ですか?


Lucintelは世界の多様な市場について調査を行っています。特に化学品、材料、自動車関連の調査レポートを数多く出版しています。  もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/07/05 10:26

162.17 円

175.82 円

209.73 円

ページTOPに戻る