世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

バルク食品原料市場レポート:2030年までの動向、予測、競合分析


Bulk Food Ingredients Market Report: Trends, Forecast and Competitive Analysis to 2030

バルク食品原料の動向と予測 世界のバルク食品原料市場の将来は、ベーカリー・製菓、スナック・スプレッド、レディミール市場にビジネスチャンスがありそうだ。世界のバルク食品素材市場は、2024年から2030年ま... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 言語
Lucintel
ルシンテル
2024年1月24日 US$4,850
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。

本レポートは受注生産のため、2~3営業日程度ご納品のお時間をいただく場合がございます。


 

サマリー

バルク食品原料の動向と予測
世界のバルク食品原料市場の将来は、ベーカリー・製菓、スナック・スプレッド、レディミール市場にビジネスチャンスがありそうだ。世界のバルク食品素材市場は、2024年から2030年までの年平均成長率が4.2%で、2030年までに推定4,864億ドルに達すると予想される。この市場の主な促進要因は、特に先進工業国の消費者の嗜好が、製造・包装済み食品からオーガニック、天然、シンプルな成分へとシフトしていること、可処分所得の増加、技術開発である。

150ページを超える本レポートは、お客様のビジネス上の意思決定に役立つよう作成されています。いくつかの洞察に基づくサンプル図を以下に示す。

セグメント別バルク食品成分
この調査には、世界のバルク食品原料のタイプ別、カテゴリー別、用途別、地域別の予測が含まれています。

バルク食品原料のタイプ別市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- 穀物、豆類、シリアル
- 茶、コーヒー、ココア
- ハーブとスパイス
- 油糧種子
- 砂糖・甘味料
- 食用油
- その他

カテゴリー別バルク食品原料市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- 一次加工
- 二次加工

バルク食品原料の用途別市場【2018年から2030年までの出荷額分析
- ベーカリーおよび菓子
- スナックとスプレッド
- レディミール
- その他

バルク食品原料の地域別市場【2018年から2030年までの金額別出荷分析
- 北米
- 欧州
- アジア太平洋
- その他の地域

バルク食品原料の企業リスト
市場の企業は、提供する製品の品質に基づいて競争している。この市場の主要企業は、製造施設の拡大、研究開発投資、インフラ整備、バリューチェーン全体にわたる統合機会の活用に注力している。これらの戦略により、バルク食品素材企業は需要の増加に対応し、競争力を確保し、革新的な製品と技術を開発し、生産コストを削減し、顧客基盤を拡大する。本レポートで紹介されているバルク食品素材企業には、以下のようなものがある。
- アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド
- インターナショナル・フレーバー&フレグランス
- オラム
- カーギル
- イングレディオン
- アソシエイテッド・ブリティッシュ
- テート&ライル
- エル・イングリディエンツ
- バトリーフーズ

バルク食品原料市場の洞察
Lucintelは、二次加工食品は、コンビニエンスフードの需要の増加と加工食品の人気の高まりにより、予測期間中に最も高い成長を目撃すると予測している。

APACは、中国、日本、インド、インドネシア、マレーシアなどのアジア諸国における飲食料品需要の増加、可処分所得の増加、同地域の人々の生活水準の向上により、予測期間中に最も高い成長が見込まれる。

世界のバルク食品原料市場の特徴

市場規模の推定:バルク食品原料の市場規模を金額(Bドル)で予測
動向と予測分析:各種セグメント・地域別の市場動向(2018年~2023年)と予測(2024年~2030年)。
セグメント分析:バルク食品原料の市場規模をタイプ別、カテゴリー別、用途別、地域別に金額($B)で推計。
地域別分析:バルク食品原料市場の北米、欧州、アジア太平洋、その他の地域別内訳。
成長機会:バルク食品素材市場のタイプ、カテゴリー、用途、地域別の成長機会分析。
戦略的分析:バルク食品素材市場のM&A、新製品開発、競争環境など。
ポーターのファイブフォースモデルに基づく業界の競争激化の分析。

よくある質問

Q.1 食品バルク原料の市場規模は?
回答世界のバルク食品原料市場は、2030年までに推定4,864億ドルに達すると予想されている。

Q.2 食品バルク原料市場の成長予測は?
答:世界のバルク食品素材市場は、2030年までに推定4,864億ドルに達すると予想されている:世界のバルク食品原料市場は、2024年から2030年にかけて年平均成長率4.2%で成長すると予想されています。

問.3 食品バルク原料市場の成長に影響を与える主なドライバーは何ですか。
回答この市場の主な促進要因は、特に先進国の消費者の嗜好が、製造・包装済みの食品からオーガニック、天然、シンプルな成分へとシフトしていること、可処分所得の増加、技術開発である。

Q4.バルク食品素材市場の主要セグメントは?
回答:世界のバルク食品素材市場の将来は、ベーカリー・製菓、スナック・スプレッド、調理済み食品市場にチャンスがあり、有望と思われる。

Q5.バルク食品素材市場の主要企業は?
回答主な食品バルク原料企業は以下の通りである:
- アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド
- インターナショナル・フレーバー&フレグランス
- オラム
- カーギル
- イングレディオン
- アソシエイテッド・ブリティッシュ
- テート&ライル
- EHLイングリディエンツ
- バトリーフーズ

Q6.食品バルク原料の市場セグメントで今後最も大きくなるのは?
回答Lucintelの予測では、便利な食品への需要の増加と加工食品の人気の高まりにより、二次加工品が予測期間中に最も高い成長を遂げる見込みです。

Q7.バルク食品素材市場において、今後5年間で最も大きくなると予想される地域はどこですか?
回答:APACは、中国、日本、インド、インドネシア、マレーシア、その他のアジア諸国における飲食料品需要の増加、可処分所得の増加、同地域の人々の生活水準の向上により、予測期間中に最も高い成長が見込まれている。

Q.8 本レポートのカスタマイズは可能ですか?
回答はい、Lucintel は追加費用なしで 10% のカスタマイズを提供します。

本レポートは以下の11の主要な質問に回答しています:

Q.1.バルク食品素材市場のタイプ別(穀物、豆類、穀類、茶、コーヒー、ココア、ハーブ、スパイス、油糧種子、砂糖、甘味料、食用油、その他)、カテゴリー別(一次加工、二次加工)、用途別(ベーカリー、菓子、スナック、スプレッド、調理済み食品、その他)、地域別(北米、欧州、アジア太平洋、その他地域)で最も有望で高成長の機会にはどのようなものがあるか?
Q.2.今後成長が加速するセグメントとその理由は?
Q.3.成長ペースが速いと思われる地域とその理由は?
Q.4.市場ダイナミクスに影響を与える主な要因は何か?市場における主な課題とビジネスリスクは?
Q.5.この市場におけるビジネスリスクと競争上の脅威は?
Q.6.この市場における新たなトレンドとその理由は?
Q.7.市場における顧客の需要の変化にはどのようなものがありますか?
Q.8.市場の新しい動きにはどのようなものがありますか?これらの開発をリードしている企業はどこですか?
Q.9.市場の主要プレーヤーは?主要プレーヤーは事業成長のためにどのような戦略的取り組みを進めていますか?
Q.10.この市場における競合製品にはどのようなものがあり、材料や製品の代替によって市場シェアを失う脅威はどの程度ありますか?
Q.11.過去5年間にどのようなM&Aが行われ、業界にどのような影響を与えましたか?



ページTOPに戻る


目次

Table of Contents

1. Executive Summary

2. Global Bulk Food Ingredients Market : Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges 

3. Market Trends and Forecast Analysis from 2018 to 2030
3.1. Macroeconomic Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)
3.2. Global Bulk Food Ingredients Market Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)

3.3: Global Bulk Food Ingredients Market by Type
3.3.1: Grains, Pulses, and Cereals
3.3.2: Tea, Coffee, and Cocoa
3.3.3: Herbs and Spices
3.3.4: Oilseeds
3.3.5: Sugar and Sweeteners
3.3.6: Edible Oil
3.3.7: Others



3.4: Global Bulk Food Ingredients Market by Category
3.4.1: Primary Processed
3.4.2: Secondary Processed








3.5: Global Bulk Food Ingredients Market by Application
3.5.1: Bakery and Confectionery
3.5.2: Snacks and Spreads
3.5.3: Ready Meals
3.5.4: Others
















4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2018 to 2030
4.1: Global Bulk Food Ingredients Market by Region
4.2: North American Bulk Food Ingredients Market
4.2.1: North American Bulk Food Ingredients Market by Category: Primary Processed and Secondary Processed
4.2.2: North American Bulk Food Ingredients Market by Application: Bakery and Confectionery, Snacks and Spreads, Ready Meals, and Others


4.3: European Bulk Food Ingredients Market

4.3.1: European Bulk Food Ingredients Market by Category: Primary Processed and Secondary Processed
4.3.2: European Bulk Food Ingredients Market by Application: Bakery and Confectionery, Snacks and Spreads, Ready Meals, and Others


4.4: APAC Bulk Food Ingredients Market

4.4.1: APAC Bulk Food Ingredients Market by Category: Primary Processed and Secondary Processed
4.4.2: APAC Bulk Food Ingredients Market by Application: Bakery and Confectionery, Snacks and Spreads, Ready Meals, and Others


4.5: ROW Bulk Food Ingredients Market

4.5.1: ROW Bulk Food Ingredients Market by Category: Primary Processed and Secondary Processed
4.5.2: ROW Bulk Food Ingredients Market by Application: Bakery and Confectionery, Snacks and Spreads, Ready Meals, and Others


5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis

6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Bulk Food Ingredients Market by Type
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Bulk Food Ingredients Market by Category
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Bulk Food Ingredients Market by Application

6.1.4: Growth Opportunities for the Global Bulk Food Ingredients Market by Region

6.2: Emerging Trends in the Global Bulk Food Ingredients Market

6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Bulk Food Ingredients Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Bulk Food Ingredients Market
6.3.4: Certification and Licensing

7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Archer Daniels Midland
7.2: International Flavours & Fragrances
7.3: Olam
7.4: Cargill
7.5: Ingredion
7.6: Associated British
7.7: Tate & Lyle
7.8: EHL Ingredients
7.9: Batory Foods

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Bulk Food Ingredients Trends and Forecast
The future of the global bulk food ingredients market looks promising with opportunities in the bakery and confectionery, snacks and spreads, and ready meals markets. The global bulk food ingredients market is expected to reach an estimated $486.4 billion by 2030 with a CAGR of 4.2% from 2024 to 2030. The major drivers for this market are preference among consumers, especially in industrialized nations shifting away from manufactured and pre-packaged foods towards organic, natural, and simple components, rising disposable income, and technological development.

A more than 150-page report is developed to help in your business decisions. Sample figures with some insights are shown below.

Bulk Food Ingredients by Segment
The study includes a forecast for the global bulk food ingredients by type, category, application, and region.

Bulk Food Ingredients Market by Type [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Grains, Pulses, and Cereals
• Tea, Coffee, and Cocoa
• Herbs and Spices
• Oilseeds
• Sugar and Sweeteners
• Edible Oil
• Others

Bulk Food Ingredients Market by Category [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Primary Processed
• Secondary Processed

Bulk Food Ingredients Market by Application [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• Bakery and Confectionery
• Snacks and Spreads
• Ready Meals
• Others

Bulk Food Ingredients Market by Region [Shipment Analysis by Value from 2018 to 2030]:
• North America
• Europe
• Asia Pacific
• The Rest of the World

List of Bulk Food Ingredients Companies
Companies in the market compete on the basis of product quality offered. Major players in this market focus on expanding their manufacturing facilities, R&D investments, infrastructural development, and leverage integration opportunities across the value chain. With these strategies bulk food ingredients companies cater increasing demand, ensure competitive effectiveness, develop innovative products & technologies, reduce production costs, and expand their customer base. Some of the bulk food ingredients companies profiled in this report include-
• Archer Daniels Midland
• International Flavours & Fragrances
• Olam
• Cargill
• Ingredion
• Associated British
• Tate & Lyle
• Ehl Ingredients
• Batory Foods

Bulk Food Ingredients Market Insights
Lucintel forecasts that secondary processed is expected to witness highest growth over the forecast period due to increasing demand for convenience foods and rising popularity of processed foods.

APAC is expected to witness highest growth over the forecast period because of rise in demand for food and drink in nations like China, Japan, India, Indonesia, Malaysia, and other Asian nations, rising disposable income, and improvement in living standard of people in the region.

Features of the Global Bulk Food Ingredients Market

Market Size Estimates: Bulk food ingredients market size estimation in terms of value ($B).
Trend and Forecast Analysis: Market trends (2018 to 2023) and forecast (2024 to 2030) by various segments and regions.
Segmentation Analysis: Bulk food ingredients market size by type, category, application, and region in terms of value ($B).
Regional Analysis: Bulk food ingredients market breakdown by North America, Europe, Asia Pacific, and Rest of the World.
Growth Opportunities: Analysis of growth opportunities in different type, category, application, and regions for the bulk food ingredients market.
Strategic Analysis: This includes M&A, new product development, and competitive landscape of the bulk food ingredients market.
Analysis of competitive intensity of the industry based on Porter’s Five Forces model.

FAQ

Q.1 What is the bulk food ingredients market size?
Answer: The global bulk food ingredients market is expected to reach an estimated $486.4 billion by 2030.

Q.2 What is the growth forecast for bulk food ingredients market?
Answer: The global bulk food ingredients market is expected to grow with a CAGR of 4.2% from 2024 to 2030.

Q.3 What are the major drivers influencing the growth of the bulk food ingredients market?
Answer: The major drivers for this market are preference among consumers, especially in industrialized nations shifting away from manufactured and pre-packaged foods towards organic, natural, and simple components, rising disposable income, and technological development.

Q4. What are the major segments for bulk food ingredients market?
Answer: The future of the global bulk food ingredients market looks promising with opportunities in the bakery and confectionery, snacks and spreads, and ready meals markets.

Q5. Who are the key bulk food ingredients market companies?
Answer: Some of the key bulk food ingredients companies are as follows:
• Archer Daniels Midland
• International Flavours & Fragrances
• Olam
• Cargill
• Ingredion
• Associated British
• Tate & Lyle
• EHL Ingredients
• Batory Foods

Q6. Which bulk food ingredients market segment will be the largest in future?
Answer: Lucintel forecasts that secondary processed is expected to witness highest growth over the forecast period due to increasing demand for convenience foods and rising popularity of processed foods.

Q7. In bulk food ingredients market, which region is expected to be the largest in next 5 years?
Answer:APAC is expected to witness highest growth over the forecast period because of rise in demand for food and drink in nations like China, Japan, India, Indonesia, Malaysia, and other Asian nations, rising disposable income, and improvement in living standard of people in the region.

Q.8 Do we receive customization in this report?
Answer: Yes, Lucintel provides 10% customization without any additional cost.

This report answers following 11 key questions:

Q.1. What are some of the most promising, high-growth opportunities for the bulk food ingredients market by type (grains, pulses, and cereals, tea, coffee, and cocoa, herbs and spices, oilseeds, sugar and sweeteners, edible oil, and others), category (primary processed and secondary processed), application (bakery and confectionery, snacks and spreads, ready meals, and others), and region (North America, Europe, Asia Pacific, and the Rest of the World)?
Q.2. Which segments will grow at a faster pace and why?
Q.3. Which region will grow at a faster pace and why?
Q.4. What are the key factors affecting market dynamics? What are the key challenges and business risks in this market?
Q.5. What are the business risks and competitive threats in this market?
Q.6. What are the emerging trends in this market and the reasons behind them?
Q.7. What are some of the changing demands of customers in the market?
Q.8. What are the new developments in the market? Which companies are leading these developments?
Q.9. Who are the major players in this market? What strategic initiatives are key players pursuing for business growth?
Q.10. What are some of the competing products in this market and how big of a threat do they pose for loss of market share by material or product substitution?
Q.11. What M&A activity has occurred in the last 5 years and what has its impact been on the industry?



ページTOPに戻る


Table of Contents

Table of Contents

1. Executive Summary

2. Global Bulk Food Ingredients Market : Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges 

3. Market Trends and Forecast Analysis from 2018 to 2030
3.1. Macroeconomic Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)
3.2. Global Bulk Food Ingredients Market Trends (2018-2023) and Forecast (2024-2030)

3.3: Global Bulk Food Ingredients Market by Type
3.3.1: Grains, Pulses, and Cereals
3.3.2: Tea, Coffee, and Cocoa
3.3.3: Herbs and Spices
3.3.4: Oilseeds
3.3.5: Sugar and Sweeteners
3.3.6: Edible Oil
3.3.7: Others



3.4: Global Bulk Food Ingredients Market by Category
3.4.1: Primary Processed
3.4.2: Secondary Processed








3.5: Global Bulk Food Ingredients Market by Application
3.5.1: Bakery and Confectionery
3.5.2: Snacks and Spreads
3.5.3: Ready Meals
3.5.4: Others
















4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2018 to 2030
4.1: Global Bulk Food Ingredients Market by Region
4.2: North American Bulk Food Ingredients Market
4.2.1: North American Bulk Food Ingredients Market by Category: Primary Processed and Secondary Processed
4.2.2: North American Bulk Food Ingredients Market by Application: Bakery and Confectionery, Snacks and Spreads, Ready Meals, and Others


4.3: European Bulk Food Ingredients Market

4.3.1: European Bulk Food Ingredients Market by Category: Primary Processed and Secondary Processed
4.3.2: European Bulk Food Ingredients Market by Application: Bakery and Confectionery, Snacks and Spreads, Ready Meals, and Others


4.4: APAC Bulk Food Ingredients Market

4.4.1: APAC Bulk Food Ingredients Market by Category: Primary Processed and Secondary Processed
4.4.2: APAC Bulk Food Ingredients Market by Application: Bakery and Confectionery, Snacks and Spreads, Ready Meals, and Others


4.5: ROW Bulk Food Ingredients Market

4.5.1: ROW Bulk Food Ingredients Market by Category: Primary Processed and Secondary Processed
4.5.2: ROW Bulk Food Ingredients Market by Application: Bakery and Confectionery, Snacks and Spreads, Ready Meals, and Others


5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis

6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Bulk Food Ingredients Market by Type
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Bulk Food Ingredients Market by Category
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Bulk Food Ingredients Market by Application

6.1.4: Growth Opportunities for the Global Bulk Food Ingredients Market by Region

6.2: Emerging Trends in the Global Bulk Food Ingredients Market

6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Bulk Food Ingredients Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Bulk Food Ingredients Market
6.3.4: Certification and Licensing

7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Archer Daniels Midland
7.2: International Flavours & Fragrances
7.3: Olam
7.4: Cargill
7.5: Ingredion
7.6: Associated British
7.7: Tate & Lyle
7.8: EHL Ingredients
7.9: Batory Foods

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Lucintel社はどのような調査会社ですか?


Lucintelは世界の多様な市場について調査を行っています。特に化学品、材料、自動車関連の調査レポートを数多く出版しています。  もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/12/20 10:28

158.95 円

165.20 円

201.28 円

ページTOPに戻る