世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

精密発酵市場:動向、機会、競合分析【2023-2028年


Precision Fermentation Market: Trends, Opportunities and Competitive Analysis [2023-2028]

精密発酵市場の動向と予測 精密発酵市場の将来は、肉・魚介類、乳製品代替品、卵代替品アプリケーションにおける機会で有望視されている。世界の精密発酵市場は、2023年から2028年までのCAGRが37.8%で、2028... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Lucintel
ルシンテル
2023年8月10日 US$4,850
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
150 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。

本レポートは受注生産のため、2~3営業日程度ご納品のお時間をいただく場合がございます。


 

サマリー

精密発酵市場の動向と予測

精密発酵市場の将来は、肉・魚介類、乳製品代替品、卵代替品アプリケーションにおける機会で有望視されている。世界の精密発酵市場は、2023年から2028年までのCAGRが37.8%で、2028年までに推定103億ドルに達すると予想される。この市場の主な促進要因は、菜食主義者への嗜好の高まり、動物を含まないタンパク質を製造するためのこの技術の使用量の増加、生物医学用途における精密発酵の採用の高まりである。

精密発酵市場

本レポートは、ビジネス上の意思決定に役立つよう150ページ以上に渡って作成されています。いくつかの洞察とサンプル図を以下に示す。

精密発酵市場:セグメント別
セグメント別精密発酵市場
この調査レポートは、世界の精密発酵市場を成分別、微生物別、用途別、地域別に以下のように予測しています:
成分別精密発酵市場【2017年から2028年までの金額別出荷分析
ホエイ&カゼインタンパク質
卵白
コラーゲンタンパク質
ヘム蛋白質
酵素
その他
微生物別精密発酵市場【2017年から2028年までの金額別出荷分析
酵母
藻類
菌類
細菌
精密発酵市場:用途別[2017年から2028年までの出荷額分析]:食肉・水産物
食肉・シーフード
乳製品代替品
卵代替食品
その他
精密発酵市場:地域別[2017~2028年の出荷額分析]:肉・魚介類
北米
欧州
アジア太平洋
その他の地域
精密発酵の企業一覧
同市場の企業は、提供する製品の品質に基づいて競争している。この市場の主要企業は、製造施設の拡大、研究開発投資、インフラ整備、バリューチェーン全体にわたる統合機会の活用に注力している。これらの戦略により、精密発酵企業は需要の増加に対応し、競争力を確保し、革新的な製品と技術を開発し、生産コストを削減し、顧客基盤を拡大する。本レポートで紹介する精密発酵企業には、以下の企業が含まれる:
チェンジフーズ
ゲルトール
ヘラニア
フォルモ
FUMI Ingredients
ファイブラスワークスフーズ
イマジンダイリー
精密発酵市場の洞察
Lucintelは、栄養補助食品としてのホエイプロテインに対するアスリートやフィットネス愛好家からの大きな需要と、高品質かつ持続可能で手頃な価格のホエイプロテイン生産のための精密発酵への傾斜の高まりにより、ホエイ&カゼインプロテインが予測期間中に最も高い成長を遂げると予測している。
肉・魚介類は、培養肉、植物性肉代替物、魚介類代替物の生産に精密発酵が大きく利用されているため、引き続き最大セグメントとなる見込みである。
北米は、健康的な食品に対する需要の高まり、植物ベースの代替肉に対する人口の嗜好の増加、および同地域の主要プレーヤーの増加により、最大地域であり続けると予想される。
精密発酵市場の特徴
市場規模の推定:精密発酵の市場規模を金額(Bドル)で推定
動向と予測分析:各種セグメント・地域別の市場動向(2017-2022)と予測(2023-2028)。
セグメンテーション分析:成分別、微生物別、用途別、地域別など様々なセグメント別の精密発酵市場規模
地域別分析:精密発酵市場の北米、欧州、アジア太平洋、その他の地域別内訳
成長機会:精密発酵市場の成分別、微生物別、用途別、地域別の成長機会に関する分析。
戦略分析:これには、精密発酵市場のM&A、新製品開発、競争環境などが含まれます。
ポーターのファイブフォースモデルに基づく業界の競争力分析。
よくある質問
Q1.精密発酵の市場規模はどのくらいですか?
回答世界の精密発酵市場は、2028年までに推定103億ドルに達すると予想されています。
Q2.精密発酵市場の成長予測は?
回答世界の精密発酵市場は、2023年から2028年にかけてCAGR 37.8%で成長すると予想されています。
Q3.精密発酵市場の成長に影響を与える主なドライバーは何ですか?
回答この市場の主な促進要因は、菜食主義者への嗜好の高まり、動物性タンパク質を含まないタンパク質を製造するためのこの技術の使用量の増加、生物医学的応用における精密発酵の採用の高まりである。
Q4.精密発酵市場の主要セグメントは何ですか?
回答精密発酵市場の将来は、食肉・魚介類、代替乳製品、代替卵のアプリケーションにおける機会により有望と思われる。
Q5.精密発酵の主要企業はどこですか?
回答:主要な精密発酵企業はどこですか?精密発酵の主要企業は以下の通りです:
チェンジフーズ
ゲルトール
ヘラニア
フォルモ
FUMI Ingredients
ファイブラスワークスフーズ
イマジンダイリー
Q6.今後、どの精密発酵分野が最も大きくなると予想されますか?
回答:Lucintelの予測では、栄養補助食品としてのホエイプロテインに対するアスリートやフィットネス愛好家からの大きな需要や、高品質かつ持続可能で手頃な価格のホエイプロテインを製造するための精密発酵への傾倒の高まりにより、ホエイ&カゼインプロテインが予測期間中に最も高い成長を遂げる見込みです。
Q7.精密発酵市場において、今後5年間に最も大きくなると予想される地域はどこですか?
回答北米は、健康的な食品に対する需要の高まり、植物由来の代替肉に対する人口の嗜好の高まり、同地域における主要プレーヤーの数の増加により、最大の地域であり続けるでしょう。
Q8.本レポートのカスタマイズは可能ですか?
回答はい、Lucintel は追加費用なしで 10% のカスタマイズを提供します。


本レポートは以下の11の主要な質問にお答えします。
Q.1.精密発酵市場において、成分別(乳清・カゼインタンパク質、卵白、コラーゲンタンパク質、ヘムタンパク質、酵素、その他)、微生物別(酵母、藻類、菌類、細菌)、用途別(肉・魚介類、乳製品代替品、卵代替品、その他)、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、その他の地域)で最も有望で高成長の可能性があるものは何ですか?
Q.2.どのセグメントがより速いペースで成長するのか、またその理由は?
Q.3.どの地域がより速いペースで成長すると思われますか?
Q.4.市場ダイナミクスに影響を与える主な要因は何か?市場における主な課題とビジネスリスクは?
Q.5.この市場におけるビジネスリスクと競争上の脅威は?
Q.6.この市場における新たなトレンドとその理由は?
Q.7.市場における顧客の需要の変化にはどのようなものがありますか?
Q.8.市場の新しい動きにはどのようなものがありますか?これらの開発をリードしている企業はどこですか?
Q.9.市場の主要プレーヤーは?主要プレーヤーは事業成長のためにどのような戦略的取り組みを進めていますか?
Q.10.この市場における競合製品にはどのようなものがあり、材料や製品の代替によって市場シェアを失う脅威はどの程度ありますか?
Q.11.過去5年間にどのようなM&Aが行われ、業界にどのような影響を与えましたか?

精密発酵市場に関するご質問、精密発酵企業、精密発酵市場規模、精密発酵市場シェア、精密発酵分析に関するご質問は、Lucintelのアナリスト(Eメール:helpdesk@lucintel.com)までご連絡ください。

ページTOPに戻る


目次

Table of Contents

1. Executive Summary

2. Global Precision Fermentation Market: Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges

3. Market Trends and Forecast Analysis from 2017 to 2028
3.1: Macroeconomic Trends (2017-2022) and Forecast (2023-2028)
3.2: Global Precision Fermentation Market Trends (2017-2022) and Forecast (2023-2028)
3.3: Global Precision Fermentation Market by Ingredient
3.3.1: Whey & Casein Protein
3.3.2: Egg White
3.3.3: Collagen Protein
3.3.4: Heme Protein
3.3.5: Enzymes
3.3.6: Others
3.4: Global Precision Fermentation Market by Microbe
3.4.1: Yeast
3.4.2: Algae
3.4.3: Fungi
3.4.4: Bacteria
3.5: Global Precision Fermentation Market by Application
3.5.1: Meat & Seafood
3.5.2: Dairy Alternatives
3.5.3: Egg Alternatives
3.5.4: Others

4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2017 to 2028
4.1: Global Precision Fermentation Market by Region
4.2: North American Precision Fermentation Market
4.2.1: North American Precision Fermentation Market by Ingredient: Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Enzymes, and Others
4.2.2: North American Precision Fermentation Market by Application: Meat & Seafood, Dairy Alternatives, Egg Alternatives, and Others
4.3: European Precision Fermentation Market
4.3.1: European Precision Fermentation Market by Ingredient: Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Enzymes, and Others
4.3.2: European Precision Fermentation Market by Application: Meat & Seafood, Dairy Alternatives, Egg Alternatives, and Others
4.4: APAC Precision Fermentation Market
4.4.1: APAC Precision Fermentation Market by Ingredient: Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Enzymes, and Others
4.4.2: APAC Precision Fermentation Market by Application: Meat & Seafood, Dairy Alternatives, Egg Alternatives, and Others
4.5: ROW Precision Fermentation Market
4.5.1: ROW Precision Fermentation Market by Ingredient: Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Enzymes, and Others
4.5.2: ROW Precision Fermentation Market by Application: Meat & Seafood, Dairy Alternatives, Egg Alternatives, and Others

5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis

6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Precision Fermentation Market by Ingredient
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Precision Fermentation Market by Microbe
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Precision Fermentation Market by Application
6.1.4: Growth Opportunities for the Global Precision Fermentation Market by Region
6.2: Emerging Trends in the Global Precision Fermentation Market
6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Precision Fermentation Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Precision Fermentation Market
6.3.4: Certification and Licensing

7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Change Foods
7.2: Geltor
7.3: Helania
7.4: Formo
7.5: FUMI Ingredients
7.6: Fybraworks Foods
7.7: Imagindairy

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Precision Fermentation Market Trends and Forecast

The future of the precision fermentation market looks promising with opportunities in the meat & seafood, dairy alternative, and egg alternative applications. The global precision fermentation market is expected to reach an estimated $10.3 billion by 2028 with a CAGR of 37.8% from 2023 to 2028. The major drivers for this market are growing preference towards vegan diets, increasing usage of this technique to manufacture animal-free proteins, and rising adoption of precision fermentation in the biomedical application.

Precision Fermentation Market

A more than 150-page report is developed to help in your business decisions. Sample figures with some insights are shown below.

Precision Fermentation Market by Segments
Precision Fermentation Market by Segment
The study includes a forecast for the global precision fermentation market by ingredient, microbe, application, and region, as follows:
Precision Fermentation Market by Ingredient [Shipment Analysis by Value from 2017 to 2028]:
Whey & Casein Protein
Egg White
Collagen Protein
Heme Protein
Enzymes
Others
Precision Fermentation Market by Microbe [Shipment Analysis by Value from 2017 to 2028]:
Yeast
Algae
Fungi
Bacteria
Precision Fermentation Market by Application [Shipment Analysis by Value from 2017 to 2028]:
Meat & Seafood
Dairy Alternatives
Egg Alternatives
Others
Precision Fermentation Market by Region [Shipment Analysis by Value from 2017 to 2028]:
North America
Europe
Asia Pacific
The Rest of the World
List of Precision Fermentation Companies
Companies in the market compete on the basis of product quality offered. Major players in this market focus on expanding their manufacturing facilities, R&D investments, infrastructural development, and leverage integration opportunities across the value chain. With these strategies precision fermentation companies cater to increasing demand, ensure competitive effectiveness, develop innovative products & technologies, reduce production costs, and expand their customer base. Some of the precision fermentation companies profiled in this report include:
Change Foods
Geltor
Helania
Formo
FUMI Ingredients
Fybraworks Foods
Imagindairy
Precision Fermentation Market Insights
Lucintel forecasts that whey & casein protein is expected to witness highest growth over the forecast period due to the substantial demand from athletes and fitness enthusiasts for whey protein as a nutritional supplement and increasing inclination towards precision fermentation for the production of high-quality, sustainably, and affordable whey protein.
Meat & seafood is expected to remain the largest segment due to the significant use of precision fermentation for the production of cultured meat, plant-based meat substitutes, and seafood substitutes.
North America will remain the largest region due to the rising demand for healthy food products, increasing population's preference towards plant-based meat alternatives, and growing number of key players in the region.
Features of the Precision Fermentation Market
Market Size Estimates: Precision fermentation market size estimation in terms of value ($B)
Trend And Forecast Analysis: Market trends (2017-2022) and forecast (2023-2028) by various segments and regions.
Segmentation Analysis: Precision fermentation market size by various segments, such as by ingredient, microbe, application, and region
Regional Analysis: Precision fermentation market breakdown by North America, Europe, Asia Pacific, and the Rest of the World.
Growth Opportunities: Analysis on growth opportunities in different by ingredient, microbe, application, and regions for the precision fermentation market.
Strategic Analysis: This includes M&A, new product development, and competitive landscape for the precision fermentation market.
Analysis of competitive intensity of the industry based on Porter’s Five Forces model.
FAQ
Q1. What is the precision fermentation market size?
Answer: The global precision fermentation market is expected to reach an estimated $10.3 billion by 2028.
Q2. What is the growth forecast for precision fermentation market?
Answer: The global precision fermentation market is expected to grow with a CAGR of 37.8% from 2023 to 2028.
Q3. What are the major drivers influencing the growth of the precision fermentation market?
Answer: The major drivers for this market are growing preference towards vegan diets, increasing usage of this technique to manufacture animal-free proteins, and rising adoption of precision fermentation in the biomedical application.
Q4. What are the major segments for precision fermentation market?
Answer: The future of the precision fermentation market looks promising with opportunities in the meat & seafood, dairy alternative, and egg alternative applications.
Q5. Who are the key precision fermentation companies?
Answer: Some of the key precision fermentation companies are as follows:
Change Foods
Geltor
Helania
Formo
FUMI Ingredients
Fybraworks Foods
Imagindairy
Q6. Which precision fermentation segment will be the largest in future?
Answer:Lucintel forecasts that whey & casein protein is expected to witness highest growth over the forecast period due to the substantial demand from athletes and fitness enthusiasts for whey protein as a nutritional supplement and increasing inclination towards precision fermentation for the production of high-quality, sustainably, and affordable whey protein.
Q7. In precision fermentation market, which region is expected to be the largest in next 5 years?
Answer: North America will remain the largest region due to the rising demand for healthy food products, increasing population's preference towards plant-based meat alternatives, and growing number of key players in the region.
Q8. Do we receive customization in this report?
Answer: Yes, Lucintel provides 10% Customization Without any Additional Cost.


This report answers following 11 key questions
Q.1. What are some of the most promising, high-growth opportunities for the precision fermentation market by ingredient (whey & casein protein, egg white, collagen protein, heme protein, enzymes, and others), microbe (yeast, algae, fungi, and bacteria), application (meat & seafood, dairy alternatives, egg alternatives, and others), and region (North America, Europe, Asia Pacific, and the Rest of the World)?
Q.2. Which segments will grow at a faster pace and why?
Q.3. Which region will grow at a faster pace and why?
Q.4. What are the key factors affecting market dynamics? What are the key challenges and business risks in this market?
Q.5. What are the business risks and competitive threats in this market?
Q.6. What are the emerging trends in this market and the reasons behind them?
Q.7. What are some of the changing demands of customers in the market?
Q.8. What are the new developments in the market? Which companies are leading these developments?
Q.9. Who are the major players in this market? What strategic initiatives are key players pursuing for business growth?
Q.10. What are some of the competing products in this market and how big of a threat do they pose for loss of market share by material or product substitution?
Q.11. What M&A activity has occurred in the last 5 years and what has its impact been on the industry?

For any questions related to precision fermentation market or related to precision fermentation companies, precision fermentation market size, precision fermentation market share, precision fermentation analysis, write Lucintel analyst at email: helpdesk@lucintel.com we will be glad to get back to you soon.



ページTOPに戻る


Table of Contents

Table of Contents

1. Executive Summary

2. Global Precision Fermentation Market: Market Dynamics
2.1: Introduction, Background, and Classifications
2.2: Supply Chain
2.3: Industry Drivers and Challenges

3. Market Trends and Forecast Analysis from 2017 to 2028
3.1: Macroeconomic Trends (2017-2022) and Forecast (2023-2028)
3.2: Global Precision Fermentation Market Trends (2017-2022) and Forecast (2023-2028)
3.3: Global Precision Fermentation Market by Ingredient
3.3.1: Whey & Casein Protein
3.3.2: Egg White
3.3.3: Collagen Protein
3.3.4: Heme Protein
3.3.5: Enzymes
3.3.6: Others
3.4: Global Precision Fermentation Market by Microbe
3.4.1: Yeast
3.4.2: Algae
3.4.3: Fungi
3.4.4: Bacteria
3.5: Global Precision Fermentation Market by Application
3.5.1: Meat & Seafood
3.5.2: Dairy Alternatives
3.5.3: Egg Alternatives
3.5.4: Others

4. Market Trends and Forecast Analysis by Region from 2017 to 2028
4.1: Global Precision Fermentation Market by Region
4.2: North American Precision Fermentation Market
4.2.1: North American Precision Fermentation Market by Ingredient: Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Enzymes, and Others
4.2.2: North American Precision Fermentation Market by Application: Meat & Seafood, Dairy Alternatives, Egg Alternatives, and Others
4.3: European Precision Fermentation Market
4.3.1: European Precision Fermentation Market by Ingredient: Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Enzymes, and Others
4.3.2: European Precision Fermentation Market by Application: Meat & Seafood, Dairy Alternatives, Egg Alternatives, and Others
4.4: APAC Precision Fermentation Market
4.4.1: APAC Precision Fermentation Market by Ingredient: Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Enzymes, and Others
4.4.2: APAC Precision Fermentation Market by Application: Meat & Seafood, Dairy Alternatives, Egg Alternatives, and Others
4.5: ROW Precision Fermentation Market
4.5.1: ROW Precision Fermentation Market by Ingredient: Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Enzymes, and Others
4.5.2: ROW Precision Fermentation Market by Application: Meat & Seafood, Dairy Alternatives, Egg Alternatives, and Others

5. Competitor Analysis
5.1: Product Portfolio Analysis
5.2: Operational Integration
5.3: Porter’s Five Forces Analysis

6. Growth Opportunities and Strategic Analysis
6.1: Growth Opportunity Analysis
6.1.1: Growth Opportunities for the Global Precision Fermentation Market by Ingredient
6.1.2: Growth Opportunities for the Global Precision Fermentation Market by Microbe
6.1.3: Growth Opportunities for the Global Precision Fermentation Market by Application
6.1.4: Growth Opportunities for the Global Precision Fermentation Market by Region
6.2: Emerging Trends in the Global Precision Fermentation Market
6.3: Strategic Analysis
6.3.1: New Product Development
6.3.2: Capacity Expansion of the Global Precision Fermentation Market
6.3.3: Mergers, Acquisitions, and Joint Ventures in the Global Precision Fermentation Market
6.3.4: Certification and Licensing

7. Company Profiles of Leading Players
7.1: Change Foods
7.2: Geltor
7.3: Helania
7.4: Formo
7.5: FUMI Ingredients
7.6: Fybraworks Foods
7.7: Imagindairy

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります


よくあるご質問


Lucintel社はどのような調査会社ですか?


Lucintelは世界の多様な市場について調査を行っています。特に化学品、材料、自動車関連の調査レポートを数多く出版しています。  もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/21 10:26

156.13 円

165.08 円

200.38 円

ページTOPに戻る