乳製品不使用クリームリキュールの世界市場調査&予測、ソース別(アーモンド、オート麦、ココナッツ、その他)、フレーバー別(チョコレート、キャラメル、バニラ、ストロベリー、その他)、流通チャネル別(オントレード、オフトレード)、地域分析、2022-2029年Global Dairy Free Cream Liqueur Market Size study & Forecast, by Source (Almond, Oat, Coconut, Others), by Flavor (Chocolate, Caramel, Vanilla, Strawberry, Others), by Distribution Channel (On Trade, Off Trade) and Regional Analysis, 2022-2029 乳製品不使用のクリームリキュールの世界市場は、2021年に約15億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には10.8%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。乳製品不使用のクリームリキュールとは、アー... もっと見る
サマリー乳製品不使用のクリームリキュールの世界市場は、2021年に約15億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には10.8%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。乳製品不使用のクリームリキュールとは、アーモンドミルク、オートミルク、ココナッツミルクなどの非乳製品ミルクを使用した飲料のことを指します。ベジタリアンのような食事制限のある人や、乳糖不耐症のような医学的問題のある人が、この飲料の主な消費者です。ビーガン&植物性飲料の採用拡大、食品関連アレルギーの有病率の増加が、2022-2029年の予測期間における乳製品不使用クリームリキュール市場の成長をもたらす主要因となっています。アーティザナルベーカリー製品市場の成長を加速させると予想される主な主要因は、ビーガンおよび植物ベースの飲料に対する需要の増加です。例えば、Good Food Institute(GFI)によると、2020年、米国における植物性ミルクの売上は25億米ドルと推定され、売上は4%増加し、2021年には26億米ドルに達しました。Statista-によると、2023年、植物性飲料の世界市場は197億USDと推定されました。また、ビーガン食に対する消費者の嗜好の高まりや、市場の主要プレーヤーによるその他の戦略的提携が、この市場に有利な需要を生み出すと考えられます。さらに、一人当たりの可処分所得の増加や、健康上の利点に関する意識の高まりが、市場に明るい展望をもたらすと予想されます。しかし、代替品の入手が可能であることが、2022-2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害しています。 乳製品を含まないクリームリキュールの世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。ヨーロッパは、伝統的なフレーバーを好む消費者と乳製品不使用のクリームリキュールの需要増により、最大シェアで市場を支配しています。アジア太平洋地域は、アルコール消費を禁止している国があることや、クリームリキュールの人気が高まっていることから、予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予想されます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: アークティック・ブルー・ビバレージAB バーナプキンスピリッツ、LLC ボッテガSPA ブグリシ・リコブス・グループ・インク ディアジオ・ピーエルシー ダーティカウチョコレート社 ディステル・グループ・リミテッド グローバルブランズリミテッド ヒングストン アンド コー.リミテッド リフォーミングスピリッツカンパニーリミテッド 市場における最近の動向 ⮚ 2021年6月、バンクーバーに拠点を置く乳製品代替企業のPlant Vedaは、カシューナッツと本物の果物から作られたビーガンラッシーの新ラインを発売しました。本製品は、サトウキビ糖を使用せず、腸に良いプロバイオティクスを含んでいます。 世界の乳製品不使用クリームリキュール市場レポートスコープ: 過去データ 2019年~2020年~2021年 推計基準年 2021年 予測期間 2022年〜2029年 レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、トレンド カバーするセグメント ソース、フレーバー、流通チャネル、地域 地域範囲 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域 カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間相当まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: ソース別 アーモンド オート ココナッツ(Coconut その他 フレーバー別 チョコレート キャラメル バニラ ストロベリー その他 販売チャネル別 オントレード オフトレード 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Dairy Free Cream Liqueur Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Dairy Free Cream Liqueur Market, by Source, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.3. Dairy Free Cream Liqueur Market, by Flavor, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.4. Dairy Free Cream Liqueur Market, by Distribution Channel, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Dynamics 3.1. Dairy Free Cream Liqueur Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for vegan and plant-based beverages 3.1.1.2. Rising number of restaurant services 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Availability of alternative products 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising per capita income 3.1.3.2. Rising awareness about the health benefits Chapter 4. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Investment Adoption Model 4.5. Analyst Recommendation & Conclusion 4.6. Top investment opportunity 4.7. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Dairy Free Cream Liqueur Market, by Source 1.1. Market Snapshot 1.2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market by Source, Performance - Potential Analysis 1.3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Estimates & Forecasts by Source 2019-2029 (USD Billion) 1.4. Dairy Free Cream Liqueur Market, Sub Segment Analysis 1.4.1. Almond 1.4.2. Oat 1.4.3. Coconut 1.4.4. Others Chapter 2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market, by Flavor 2.1. Market Snapshot 2.2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market by Flavor, Performance - Potential Analysis 2.3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Estimates & Forecasts by Flavor 2019-2029 (USD Billion) 2.4. Dairy Free Cream Liqueur Market, Sub Segment Analysis 2.4.1. Chocolate 2.4.2. Caramel 2.4.3. Vanilla 2.4.4. Strawberry 2.4.5. Others Chapter 3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market, by Distribution Channel 3.1. Market Snapshot 3.2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 3.3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2019-2029 (USD Billion) 3.4. Dairy Free Cream Liqueur Market, Sub Segment Analysis 3.4.1. On Trade 3.4.2. Off Trade Chapter 4. Global Dairy Free Cream Liqueur Market, Regional Analysis 4.1. Dairy Free Cream Liqueur Market, Regional Market Snapshot 4.2. North America Dairy Free Cream Liqueur Market 4.2.1. U.S. Dairy Free Cream Liqueur Market 4.2.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 4.2.1.2. Flavor breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 4.2.1.3. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 4.2.1.4. xyz breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 4.2.2. Canada Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3. Europe Dairy Free Cream Liqueur Market Snapshot 4.3.1. U.K. Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.2. Germany Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.3. France Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.4. Spain Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.5. Italy Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.6. Rest of Europe Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4. Asia-Pacific Dairy Free Cream Liqueur Market Snapshot 4.4.1. China Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.2. India Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.3. Japan Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.4. Australia Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.5. South Korea Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.6. Rest of Asia Pacific Dairy Free Cream Liqueur Market 4.5. Latin America Dairy Free Cream Liqueur Market Snapshot 4.5.1. Brazil Dairy Free Cream Liqueur Market 4.5.2. Mexico Dairy Free Cream Liqueur Market 4.6. Rest of The World Dairy Free Cream Liqueur Market Chapter 5. Competitive Intelligence 5.1. Top Market Strategies 5.2. Company Profiles 5.2.1. Arctic Blue Beverages AB 5.2.1.1. Key Information 5.2.1.2. Overview 5.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 5.2.1.4. Product Summary 5.2.1.5. Recent Developments 5.2.2. Bar Napkin Spirits, LLC 5.2.3. Bottega SPA 5.2.4. Buglisi Recobs Group Inc. 5.2.5. Diageo plc 5.2.6. Dirty Cow Chocolate Ltd 5.2.7. Distell Group Limited 5.2.8. Global Brands Limited 5.2.9. Hingston & Co. Limited 5.2.10. Reformed Spirits Company Limited Chapter 6. Research Process 6.1. Research Process 6.1.1. Data Mining 6.1.2. Analysis 6.1.3. Market Estimation 6.1.4. Validation 6.1.5. Publishing 6.2. Research Attributes 6.3. Research Assumption
SummaryGlobal Dairy Free Cream Liqueur Market is valued at approximately USD 1.5 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 10.8% over the forecast period 2022-2029. Dairy free cream liqueur refers to beverages made with non-dairy milk such as almond milk, oat milk, or coconut milk. People with dietary restrictions such as vegetarianism or medical issues such as lactose intolerance are the main consumers of this beverage. The Growing adoption of Vegan & plant-based beverages and the increasing prevalence of food-related allergies are the key factors responsible for the Dairy Free Cream Liqueur Market growth over the forecast period of 2022-2029. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Dairy Free Cream Liqueur Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Dairy Free Cream Liqueur Market, by Source, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.3. Dairy Free Cream Liqueur Market, by Flavor, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.4. Dairy Free Cream Liqueur Market, by Distribution Channel, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Dynamics 3.1. Dairy Free Cream Liqueur Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Increasing demand for vegan and plant-based beverages 3.1.1.2. Rising number of restaurant services 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Availability of alternative products 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising per capita income 3.1.3.2. Rising awareness about the health benefits Chapter 4. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Investment Adoption Model 4.5. Analyst Recommendation & Conclusion 4.6. Top investment opportunity 4.7. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Dairy Free Cream Liqueur Market, by Source 1.1. Market Snapshot 1.2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market by Source, Performance - Potential Analysis 1.3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Estimates & Forecasts by Source 2019-2029 (USD Billion) 1.4. Dairy Free Cream Liqueur Market, Sub Segment Analysis 1.4.1. Almond 1.4.2. Oat 1.4.3. Coconut 1.4.4. Others Chapter 2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market, by Flavor 2.1. Market Snapshot 2.2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market by Flavor, Performance - Potential Analysis 2.3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Estimates & Forecasts by Flavor 2019-2029 (USD Billion) 2.4. Dairy Free Cream Liqueur Market, Sub Segment Analysis 2.4.1. Chocolate 2.4.2. Caramel 2.4.3. Vanilla 2.4.4. Strawberry 2.4.5. Others Chapter 3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market, by Distribution Channel 3.1. Market Snapshot 3.2. Global Dairy Free Cream Liqueur Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 3.3. Global Dairy Free Cream Liqueur Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2019-2029 (USD Billion) 3.4. Dairy Free Cream Liqueur Market, Sub Segment Analysis 3.4.1. On Trade 3.4.2. Off Trade Chapter 4. Global Dairy Free Cream Liqueur Market, Regional Analysis 4.1. Dairy Free Cream Liqueur Market, Regional Market Snapshot 4.2. North America Dairy Free Cream Liqueur Market 4.2.1. U.S. Dairy Free Cream Liqueur Market 4.2.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 4.2.1.2. Flavor breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 4.2.1.3. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 4.2.1.4. xyz breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 4.2.2. Canada Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3. Europe Dairy Free Cream Liqueur Market Snapshot 4.3.1. U.K. Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.2. Germany Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.3. France Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.4. Spain Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.5. Italy Dairy Free Cream Liqueur Market 4.3.6. Rest of Europe Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4. Asia-Pacific Dairy Free Cream Liqueur Market Snapshot 4.4.1. China Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.2. India Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.3. Japan Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.4. Australia Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.5. South Korea Dairy Free Cream Liqueur Market 4.4.6. Rest of Asia Pacific Dairy Free Cream Liqueur Market 4.5. Latin America Dairy Free Cream Liqueur Market Snapshot 4.5.1. Brazil Dairy Free Cream Liqueur Market 4.5.2. Mexico Dairy Free Cream Liqueur Market 4.6. Rest of The World Dairy Free Cream Liqueur Market Chapter 5. Competitive Intelligence 5.1. Top Market Strategies 5.2. Company Profiles 5.2.1. Arctic Blue Beverages AB 5.2.1.1. Key Information 5.2.1.2. Overview 5.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 5.2.1.4. Product Summary 5.2.1.5. Recent Developments 5.2.2. Bar Napkin Spirits, LLC 5.2.3. Bottega SPA 5.2.4. Buglisi Recobs Group Inc. 5.2.5. Diageo plc 5.2.6. Dirty Cow Chocolate Ltd 5.2.7. Distell Group Limited 5.2.8. Global Brands Limited 5.2.9. Hingston & Co. Limited 5.2.10. Reformed Spirits Company Limited Chapter 6. Research Process 6.1. Research Process 6.1.1. Data Mining 6.1.2. Analysis 6.1.3. Market Estimation 6.1.4. Validation 6.1.5. Publishing 6.2. Research Attributes 6.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(通信回線)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP 社の最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(distribution channel)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/10/30 10:26 154.31 円 167.43 円 203.53 円 |