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世界の海藻タンパク質市場規模調査、原料別(赤、茶、緑)、抽出方法別(従来法、現行法)、用途別(食品、飼料・添加物、パーソナルケア・化粧品)、地域別予測 2021-2027年


Global Seaweed Protein Market Size study, by Source (Red, Brown, Green), by Extraction Process (Conventional Method, Current Method), by Application (Food, Animal Feed & Additives, Personal Care & Cosmetics) and Regional Forecasts 2021-2027

世界の海藻プロテイン市場は、2020年に約4億6,000万米ドルとなり、2021年から2027年の予測期間中に13.2%以上の健全な成長率で推移すると予想されています。海藻プロテインは、海洋に生息する藻類の一種であり、カ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2021年8月26日 US$4,950
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サマリー

世界の海藻プロテイン市場は、2020年に約4億6,000万米ドルとなり、2021年から2027年の予測期間中に13.2%以上の健全な成長率で推移すると予想されています。海藻プロテインは、海洋に生息する藻類の一種であり、カルシウム、ビタミンK、鉄分などの高い栄養価を含み、抗炎症作用や抗酸化作用を持っています。世界の海藻プロテイン市場は、海藻の栽培・養殖の拡大によって牽引されています。例えば、2020年にWWFは、海藻の持続可能な養殖のために、海藻スタートアップのOcean Rainforest社に150万米ドルを投資しました。また、人々が健康的なライフスタイルを送るようになったことで、栄養価の高い製品への需要が高まっていることも重要な推進要因です。さらに、オーガニック食品への需要の高まりや、医薬品、化粧品、食品などのエンドユーザー産業の拡大、世界的な植物性食品への需要の高まりは、世界の海藻タンパク質産業に新たな機会をもたらします。しかし、海藻タンパク質のばらつきが大きいことや、海藻に含まれる一部の必須アミノ酸(EAA)の濃度が低いことが、2021-2027年の予測期間において市場の成長を妨げる可能性があります。

世界の海藻タンパク質市場の地域分析は、アジア太平洋地域、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、その他の地域といった主要地域に基づいています。アジア太平洋地域は、食用海藻の大規模な生産と消費、個人の可処分所得の増加、慢性疾患の罹患率の上昇、健康的なライフスタイルの採用などにより、市場シェアで世界をリードしており、2021-2027年の予測期間において最も高いCAGRを示すと予想されています。

本レポートに掲載されている主な市場関係者は以下の通りです。
CP Kelco U.S., Inc.(米国)
Acadian Seaplants (カナダ)
青島ギャザー大洋藻類工業集団(中国
青島シーウィンバイオテックグループCo.Ltd.(中国)
The Seaweed Company(オランダ
アルゲア(ノルウェー
シーソル(オーストラリア
Gelymar(チリ
アルガイア(フランス
カーギル社(米国

この調査の目的は、近年の異なるセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象の各地域・国における産業の質的・量的側面を取り入れるように設計されています。さらに、市場の今後の成長を決定づける要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、競合状況や主要企業の製品提供に関する詳細な分析とともに、利害関係者が投資するミクロ市場での利用可能な機会についても記載しています。市場の詳細なセグメントとサブセグメントは以下の通りです。

ソース別
レッド
ブラウン

抽出方法別。
従来の方法
現在の方法
用途別
食品
飼料・添加物
パーソナルケア・化粧品
地域別
北アメリカ
U.S.
カナダ
ヨーロッパ
イギリス
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジアパシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
世界のその他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです。

ヒストリカルイヤー - 2018年、2019年
基準年 - 2020年
予測期間 - 2021年から2027年

世界の海藻たんぱく質市場の市場調査におけるターゲットオーディエンス

主要コンサルティング会社・アドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタリスト
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティのナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家

 

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Summary

Global Seaweed Protein Market is valued approximately at USD 0.46 Billion in 2020 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 13.2% over the forecast period 2021-2027. Seaweed protein is a form of algae found in marine, it contains high nutritional values such as calcium, vitamin K, Iron and have anti-inflammatory and antioxidant properties. The global Seaweed Protein market is being driven by growing cultivation & farming of seaweed. For instance, in 2020, WWF invested USD 1.5 million in seaweed startup Ocean Rainforest for sustainable farming of seaweed. Another important driving factor is the rising demand for products with high nutritional content as people have begun to adopt a healthy lifestyle. Furthermore, the rising demand for organic foods and expansion of end user industries such as pharmaceuticals, cosmetics, foods and others along with increasing demand for plant-based foods worldwide will provide new opportunities for the global Seaweed Protein industry. However, high levels of variability in seaweed proteins and low concentration of some essential amino acids (EAAs) in seaweeds may impede market growth over the forecast period of 2021-2027.

The regional analysis for the global Seaweed Protein Market is based on the key regions such as Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. Asia-Pacific is the leading region across the world in terms of market share and is also anticipated to exhibit the highest CAGR over the forecast period 2021-2027 due to large scale of production as well as consumption of edible seaweed, rising personal disposable income, rising prevalence of chronic diseases and adoption of healthy lifestyle in the region.

Major market player included in this report are:
CP Kelco U.S., Inc. (US)
Acadian Seaplants (Canada)
Qingdao Gather Great Ocean Algae Industry Group (China)
Qingdao Seawin Biotech Group Co. Ltd. (China)
The Seaweed Company (Netherlands)
Algea (Norway)
Seasol (Australia)
Gelymar (Chile)
Algaia (France)
Cargill, Incorporated (US)

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Source:
Red
Brown
Green
By Extraction Process:
Conventional Method
Current Method
By Application:
Food
Animal Feed & Additives
Personal Care & Cosmetics
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019
Base year – 2020
Forecast period – 2021 to 2027.

Target Audience of the Global Seaweed Protein Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



 

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