詳細検索
2024/11/21 10:26 156.13 円 165.08 円 200.38 円 世界の精密発酵市場 産業規模 生産原料別(ホエイ&カゼインプロテイン、卵白、コラーゲンプロテイン、ヘムプロテイン、その他)、微生物別(酵母、藻、バクテリア、その他)、エンドユーザー産業別(食品&飲料、医薬品、化粧品、その他)、地域別、予測および機会、2017-2027年Global Precision Fermentation Market Industry Size By Ingredient Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others), By Microbes (Yeast, Algae, Bacteria, Others), By End-User Industry (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others), and By Region, Forecast and Opportunities, 2017-2027出版社:TechSci Research
ご購入・見積もりのご依頼、その他お問合せはデータリソースまでお気軽にどうぞ |