米国精密発酵市場:生産原料別(ホエイ&カゼインタンパク質、卵白、コラーゲンタンパク質、ヘムタンパク質、その他)、微生物別(酵母、藻類、細菌、その他)、エンドユーザー別(食品&飲料、医薬品、化粧品、その他)、地域別、競合、予測&機会、2018-2028FUnited States Precision Fermentation Market By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others), By Microbes (Yeast, Algae, Bacteria, Others), By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others), Region, Competition, Forecast & Opportunities, 2018-2028F 米国の精密発酵市場は、予測期間2023-2028年に目覚しいCAGRの成長が見込まれている。この背景には、同国における菜食主義の普及がある。2021年7月現在、米国では18~75歳の消費者の約2%が菜食主義を実践している... もっと見る
サマリー米国の精密発酵市場は、予測期間2023-2028年に目覚しいCAGRの成長が見込まれている。この背景には、同国における菜食主義の普及がある。2021年7月現在、米国では18~75歳の消費者の約2%が菜食主義を実践している。さらに、動物性の乳製品を使用せず、集約的な畜産業を制限する傾向の高まりは、今後数年間の米国精密発酵市場の成長をさらに後押しすると予想される。さらに、精密発酵への投資の増加と動物性食品への依存度の低下も、米国精密発酵市場の成長に影響を与えている。例えば、以前はクララ・フーズとして知られていたエブリィ社は、レイジ・キャピタルと新たな投資家マクウィンが率いるシリーズC資金調達で1億7500万米ドルを受け取った。テマセク、グロブナーのウィートシーフ・グループ、TOベンチャーズ、プロサス・ベンチャーズも同社に出資している。今回の資金調達額は2億3,300万米ドル。同社は動物性タンパク質の生産を拡大し、食品用途の新分野に参入する計画である。 ビーガンライフスタイルの採用拡大 米国における精密発酵市場の拡大は、ビーガン料理の人気上昇に起因する。食品分野での動物の扱われ方に対する社会的関心が高まっているため、顧客は動物を使わずに作られた製品を選ぶ。菜食主義者の要望に応えるため、多くの企業が、微生物や植物など多くの供給源から動物を除いた物質を含む植物ベースの製品を市場に投入している。精密発酵を使えば、動物性食品を成分として使う必要がなくなる。大規模な精密発酵の使用は、動物福祉、環境、公衆衛生に対する利点に加えて、非常に効果的である。精密発酵は動物搾取の問題を解決する。ヴィーガンである。精密発酵は、おいしい新製品を可能にすることで、菜食主義をより身近なものにした。 環境への関心の高まり カゼイン、ゼラチン、ビタミンのような特殊な栄養素を製造するために使用する水や土地の量を少なくする精密発酵プロセスは、カーボンフットプリントを大幅に削減するのに役立つ。資源集約的な工業的畜産は、土地の転換、環境悪化、気候変動など、地球上で最も重大な問題のいくつかを悪化させている。国連食糧農業機関(FAO)の調査によれば、世界の畜産物の排出量は、現在の人為的温室効果ガス排出量の14.5%を占めている。工業的畜産はまた、抗生物質耐性を増加させ、COVID-19のような人獣共通感染症の発生を助長する環境を作り出す可能性があるため、人々に深刻な健康リスクをもたらしている。 政府の支援イニシアティブ タンパク質生産における米国の潜在的な役割は、連邦政府が代替タンパク質政策を実施する決定を下すことによって決定することができる。米国農務省は、2021年10月に細胞食品生産をスケールアップするためにタフト大学に1,000万米ドルを投資した最初の政府である。政府によるこれらすべてのイニシアチブは、米国精密発酵市場の成長に有利な機会を創出すると期待されている。 市場区分 米国の精密発酵市場は、生産される原料、微生物、エンドユーザー、地域別にセグメント化できる。生産される成分に基づいて、市場はホエイ&カゼインタンパク質、卵白、コラーゲンタンパク質、ヘムタンパク質、その他に分けられる。微生物に基づくと、市場は酵母、藻類、バクテリア、その他に分けられる。エンドユーザーに基づくと、市場は食品・飲料、医薬品、化粧品、その他に分けられる。 市場プレイヤー New Culture Inc.、Perfect Day, Inc.、Triton Algae Innovations、Change Foods, Inc.、Remilk、Imposible Foods Inc.、Motif FoodWorks, Inc.、Formo Bio Gmbh、Every Company、Geltor, Inc.、Better Dairyなどが、米国の精密発酵市場で事業を展開する大手企業である。 レポートの範囲 本レポートでは、米国の精密発酵市場を、業界動向に加えて以下のカテゴリーに分類し、以下に詳述しています: - 米国の精密発酵市場、生産される原料別 o ホエイ&カゼインタンパク質 o 卵白 o コラーゲンタンパク質 o ヘム蛋白質 o その他 - 米国の精密発酵市場、微生物別 o 酵母 o 藻類 o バクテリア o その他 - 米国の精密発酵市場:エンドユーザー別 o 食品・飲料 o 医薬品 o 化粧品 o その他 - 米国の精密発酵市場:地域別 o 北東部 o 中西部 西 南 競合状況 企業プロフィール:米国の精密発酵市場に進出している主要企業の詳細分析 利用可能なカスタマイズ: TechSci Research社は、与えられた市場データをもとに、企業固有のニーズに応じたカスタマイズを提供しています。このレポートでは以下のカスタマイズが可能です: 企業情報 - 追加市場プレイヤー(最大5社)の詳細分析とプロファイリング。 目次1. Product Overview1.1. Market Definition 1.2. Scope of the Market 1.2.1. Markets Covered 1.2.2. Years Considered for Study 1.2.3. Key Market Segmentations 2. Research Methodology 2.1. Objective of the Study 2.2. Baseline Methodology 2.3. Key Industry Partners 2.4. Major Association and Secondary Sources 2.5. Forecasting Methodology 2.6. Data Triangulation & Validation 2.7. Assumptions and Limitations 3. Executive Summary 3.1. Overview of the Market 3.2. Overview of Key Market Segmentations 3.3. Overview of Key Market Players 3.4. Overview of Key Regions/Countries 3.5. Overview of Market Drivers, Challenges, Trends 4. Voice of Customer 5. United States Precision Fermentation Outlook 5.1. Market Size & Forecast 5.1.1. By Value 5.2. Market Share & Forecast 5.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 5.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 5.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 5.2.4. By Region (2022) 5.2.5. By Company (Major Fundraisers) 5.3. Product Market Map 6. North-East United States Precision Fermentation Market Outlook 6.1. Market Size & Forecast 6.1.1. By Value 6.2. Market Share & Forecast 6.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 6.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 6.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 7. Mid-West United States Precision Fermentation Market Outlook 7.1. Market Size & Forecast 7.1.1. By Value 7.2. Market Share & Forecast 7.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 7.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 7.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 8. West United States Precision Fermentation Market Outlook 8.1. Market Size & Forecast 8.1.1. By Value 8.2. Market Share & Forecast 8.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 8.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 8.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 9. South United States Precision Fermentation Market Outlook 9.1. Market Size & Forecast 9.1.1. By Value 9.2. Market Share & Forecast 9.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 9.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 9.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 10. Market Dynamics 10.1. Drivers 10.2. Challenges 11. Market Trends & Developments 12. Policy & Regulatory Landscape 13. United States Precision Fermentation: SWOT Analysis 14. Porter’s Five Forces Analysis 14.1. Competition in the Industry 14.2. Potential of New Entrants 14.3. Power of Suppliers 14.4. Power of Customers 14.5. Threat of Substitute Products 15. Competitive Landscape 15.1. Business Overview 15.2. Product Offerings 15.3. Recent Developments 15.4. Financials (As Reported) 15.5. Key Personnel 15.6. SWOT Analysis 15.6.1. New Culture Inc. 15.6.2. Perfect Day, Inc. 15.6.3. Triton Algae Innovations 15.6.4. Change Foods, Inc 15.6.5. Imposible Foods Inc. 15.6.6. Motif FoodWorks, Inc. 15.6.7. The Every Company 15.6.8. Geltor, Inc 16. Strategic Recommendations
SummaryThe United States Precision Fermentation market is anticipated to witness a growth of impressive CAGR in the forecast period, 2023-2028. This can be ascribed to the growing adoption of veganism in the country. As of July 2021, about 2% of consumers between 18 and 75 years of age followed a vegan diet in the United States. Additionally, the growing inclination of people across the country to produce animal-free dairy products and restricting intensive animal agriculture is further expected to support the growth of the United States Precision Fermentation Market in the coming years. Table of Contents1. Product Overview1.1. Market Definition 1.2. Scope of the Market 1.2.1. Markets Covered 1.2.2. Years Considered for Study 1.2.3. Key Market Segmentations 2. Research Methodology 2.1. Objective of the Study 2.2. Baseline Methodology 2.3. Key Industry Partners 2.4. Major Association and Secondary Sources 2.5. Forecasting Methodology 2.6. Data Triangulation & Validation 2.7. Assumptions and Limitations 3. Executive Summary 3.1. Overview of the Market 3.2. Overview of Key Market Segmentations 3.3. Overview of Key Market Players 3.4. Overview of Key Regions/Countries 3.5. Overview of Market Drivers, Challenges, Trends 4. Voice of Customer 5. United States Precision Fermentation Outlook 5.1. Market Size & Forecast 5.1.1. By Value 5.2. Market Share & Forecast 5.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 5.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 5.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 5.2.4. By Region (2022) 5.2.5. By Company (Major Fundraisers) 5.3. Product Market Map 6. North-East United States Precision Fermentation Market Outlook 6.1. Market Size & Forecast 6.1.1. By Value 6.2. Market Share & Forecast 6.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 6.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 6.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 7. Mid-West United States Precision Fermentation Market Outlook 7.1. Market Size & Forecast 7.1.1. By Value 7.2. Market Share & Forecast 7.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 7.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 7.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 8. West United States Precision Fermentation Market Outlook 8.1. Market Size & Forecast 8.1.1. By Value 8.2. Market Share & Forecast 8.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 8.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 8.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 9. South United States Precision Fermentation Market Outlook 9.1. Market Size & Forecast 9.1.1. By Value 9.2. Market Share & Forecast 9.2.1. By Ingredients Produced (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein, Others) 9.2.2. By Microbe (Yeast, Algae, Bacteria, Others) 9.2.3. By End User (Food & Beverage, Pharmaceutical, Cosmetic, Others) 10. Market Dynamics 10.1. Drivers 10.2. Challenges 11. Market Trends & Developments 12. Policy & Regulatory Landscape 13. United States Precision Fermentation: SWOT Analysis 14. Porter’s Five Forces Analysis 14.1. Competition in the Industry 14.2. Potential of New Entrants 14.3. Power of Suppliers 14.4. Power of Customers 14.5. Threat of Substitute Products 15. Competitive Landscape 15.1. Business Overview 15.2. Product Offerings 15.3. Recent Developments 15.4. Financials (As Reported) 15.5. Key Personnel 15.6. SWOT Analysis 15.6.1. New Culture Inc. 15.6.2. Perfect Day, Inc. 15.6.3. Triton Algae Innovations 15.6.4. Change Foods, Inc 15.6.5. Imposible Foods Inc. 15.6.6. Motif FoodWorks, Inc. 15.6.7. The Every Company 15.6.8. Geltor, Inc 16. Strategic Recommendations
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