世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

微生物発酵技術市場(製品:医療、工業、アルコール飲料、食品・飼料製品) - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2023-2031年予測


Microbial Fermentation Technology Market (Product: Medical, Industrial, Alcoholic Beverages, and Food and Feed Products) - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2023-2031

微生物発酵技術市場 - レポートの範囲 TMR社の調査レポート「世界の微生物発酵技術市場」は、2023年から2031年までの予測期間中に市場の指標に関する貴重な洞察を得るために、過去だけでなく現在の成長動向と機... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Transparency Market Research
トランスペアレンシーマーケットリサーチ
2023年12月21日 US$5,795
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
220 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。


 

サマリー

微生物発酵技術市場 - レポートの範囲
TMR社の調査レポート「世界の微生物発酵技術市場」は、2023年から2031年までの予測期間中に市場の指標に関する貴重な洞察を得るために、過去だけでなく現在の成長動向と機会についても調査しています。レポートでは、2023年を基準年、2031年を予測年として、2017年から2031年までの世界の微生物発酵技術市場の収益を提供します。また、2023年から2031年までの世界の微生物発酵技術市場の複合年間成長率(CAGR %)も掲載しています。

本レポートは広範な調査を経て作成されました。主要オピニオンリーダー、業界リーダー、オピニオンメーカーへのインタビューを実施しました。二次調査では、主要企業の製品資料、年次報告書、プレスリリース、関連文書を参照し、微生物発酵技術市場を理解した。

二次調査には、インターネットソース、政府機関の統計データ、ウェブサイト、業界団体も含まれる。アナリストは、世界の微生物発酵技術市場の様々な属性を調査するために、トップダウンアプローチとボトムアップアプローチの組み合わせを採用した。

本レポートには、調査範囲に含まれる様々なセグメントの成長動向のスナップショットとともに、詳細なエグゼクティブサマリーが含まれています。さらに、世界の微生物発酵技術市場における競争ダイナミクスの変化にも光を当てています。これらは、既存の市場関係者だけでなく、世界の微生物発酵技術市場への参入に関心のある企業にとっても貴重なツールとなります。

本レポートでは、世界の微生物発酵技術市場の競争環境について掘り下げています。世界の微生物発酵技術市場で活動する主要企業が特定され、その各企業が様々な属性でプロファイリングされています。会社概要、財務状況、最近の動向、SWOTは、本レポートでプロファイリングされた世界の微生物発酵技術市場のプレーヤーの属性である。

世界の微生物発酵技術市場レポートで回答された主な質問
- 予測期間中の全地域における微生物発酵技術が生み出す売上高/収益は?
- 世界の微生物発酵技術市場におけるビジネスチャンスは?
- 市場の主な促進要因、阻害要因、機会、脅威は何か?
- 予測期間中に最も速いCAGRで拡大する地域市場はどこか?
- 2031年に世界で最も高い収益を上げると予測されるセグメントは?
- 予測期間中に最も高いCAGRで拡大すると予測されるセグメントは?
- 世界市場で事業を展開する各企業の市場ポジションは?

微生物発酵技術市場 - 調査目的と調査アプローチ
世界の微生物発酵技術市場に関する包括的なレポートは、概要から始まり、調査範囲と目的が続きます。本レポートでは、本調査の目的、市場で事業を展開する主要ベンダーと流通業者、製品承認のための規制シナリオについて詳細に解説しています。

本レポートは、読みやすさを考慮し、各セクションを章ごとに分割したレイアウトになっています。本レポートは、グラフや表が適切に散りばめられた網羅的なコレクションで構成されています。主要セグメントの実績値と予測値を図式化し、読者に視覚的に訴える。また、過去と予測期間末の主要セグメントの市場シェアを比較することもできる。

本レポートでは、世界の微生物発酵技術市場を製品、エンドユーザー、地域の観点から分析している。各基準の主要セグメントを詳細に調査し、2031年末時点の各セグメントにおける市場シェアを掲載しています。このような貴重な洞察により、市場関係者は世界の微生物発酵技術市場への投資について、情報に基づいたビジネス上の意思決定を行うことが可能になります。


ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.市場の定義と範囲
1.2.市場セグメンテーション
1.3.主な調査目的
1.4.調査ハイライト
2.前提条件と調査方法
3.エグゼクティブサマリー:微生物発酵技術の世界市場
4.市場概要
4.1.市場区分
4.1.1.セグメントの定義
4.1.2.業界の進化/発展
4.2.概要
4.3.市場ダイナミクス
4.3.1.促進要因
4.3.2.阻害要因
4.3.3.機会
4.4.微生物発酵技術の世界市場分析と予測、2022-2031年
5.主な洞察
5.1.パイプライン分析
5.2.COVID-19パンデミックが業界に与える影響
6.微生物発酵技術市場の分析と予測(製品別
6.1.序論と定義
6.2.主な調査結果/開発
6.3.市場価値予測、製品別、2017~2031年
6.3.1.医療用
6.3.1.1.抗生物質
6.3.1.2.プロバイオティクス
6.3.1.3.モノクローナル抗体
6.3.1.4.組み換えタンパク質
6.3.1.5.その他のバイオシミラー
6.3.2.工業用
6.3.2.1.アセトン、エタノール、ブタノール
6.3.2.2.酵素・アミノ酸
6.3.3.アルコール飲料
6.3.3.1.ビール
6.3.3.2.スピリッツ
6.3.3.3.ワイン
6.3.3.4.その他
6.3.4.食品・飼料
6.4.市場の魅力(製品別
7.微生物発酵技術の世界市場分析と予測:エンドユーザー産業別
7.1.序論と定義
7.2.主な調査結果/開発
7.3.市場価値予測、エンドユーザー産業別、2017年~2031年
7.3.1.バイオ医薬品
7.3.2.食品・飼料
7.3.3.医薬品開発業務受託機関(CRO)と医薬品製造業務受託機関(CMO)
7.3.4.学術研究機関
7.3.5.その他
7.4.市場の魅力(エンドユーザー産業別
8.微生物発酵技術の世界市場分析・予測:地域別
8.1.主な調査結果
8.2.市場価値予測、地域別、2017年~2031年
8.2.1.北米
8.2.2.欧州
8.2.3.アジア太平洋
8.2.4.ラテンアメリカ
8.2.5.中東・アフリカ
8.3.市場の魅力(地域別
9.北米の微生物発酵技術市場の分析と予測
9.1.はじめに
9.1.1.主な調査結果
9.2.市場価値予測、製品別、2022~2031年
9.2.1.医療用
9.2.1.1.抗生物質
9.2.1.2.プロバイオティクス
9.2.1.3.モノクローナル抗体
9.2.1.4.組み換えタンパク質
9.2.1.5.その他のバイオシミラー
9.2.2.工業用
9.2.2.1.アセトン、エタノール、ブタノール
9.2.2.2.酵素・アミノ酸
9.2.3.アルコール飲料
9.2.3.1.ビール
9.2.3.2.スピリッツ
9.2.3.3.ワイン
9.2.3.4.その他
9.2.4.食品・飼料
9.3.市場価値予測、エンドユーザー産業別、2022-2031年
9.3.1.バイオ医薬品
9.3.2.食品・飼料
9.3.3.医薬品開発業務受託機関(CRO)と医薬品製造業務受託機関(CMO)
9.3.4.学術研究機関
9.3.5.その他
9.4.市場価値予測、国別、2022-2031年
9.4.1.米国
9.4.2.カナダ
9.5.市場魅力度分析
9.5.1.製品別
9.5.2.エンドユーザー産業別
9.5.3.国別
10.欧州微生物発酵技術市場の分析と予測
10.1.はじめに
10.1.1.主な調査結果
10.2.市場価値予測、製品別、2022~2031年
10.2.1.医療用
10.2.1.1.抗生物質
10.2.1.2.プロバイオティクス
10.2.1.3.モノクローナル抗体
10.2.1.4.組み換えタンパク質
10.2.1.5.その他のバイオシミラー
10.2.2.工業用
10.2.2.1.アセトン、エタノール、ブタノール
10.2.2.2.酵素・アミノ酸
10.2.3.アルコール飲料
10.2.3.1.ビール
10.2.3.2.スピリッツ
10.2.3.3.ワイン
10.2.3.4.その他
10.2.4.食品・飼料
10.3.市場価値予測、エンドユーザー産業別、2022-2031年
10.3.1.バイオ医薬品
10.3.2.食品・飼料
10.3.3.医薬品開発業務受託機関(CRO)と医薬品製造業務受託機関(CMO)
10.3.4.学術研究機関
10.3.5.その他
10.4.市場価値予測、国/小地域別、2022-2031年
10.4.1.ドイツ
10.4.2.英国
10.4.3.フランス
10.4.4.イタリア
10.4.5.スペイン
10.4.6.その他のヨーロッパ
10.5.市場魅力度分析
10.5.1.製品別
10.5.2.エンドユーザー産業別
10.5.3.国・地域別
11.アジア太平洋地域の微生物発酵技術市場の分析と予測
11.1.はじめに
11.1.1.主な調査結果
11.2.市場価値予測、製品別、2022~2031年
11.2.1.医療用
11.2.1.1.抗生物質
11.2.1.2.プロバイオティクス
11.2.1.3.モノクローナル抗体
11.2.1.4.組み換えタンパク質
11.2.1.5.その他のバイオシミラー
11.2.2.工業用
11.2.2.1.アセトン、エタノール、ブタノール
11.2.2.2.酵素・アミノ酸
11.2.3.アルコール飲料
11.2.3.1.ビール
11.2.3.2.スピリッツ
11.2.3.3.ワイン
11.2.3.4.その他
11.2.4.食品・飼料
11.3.市場価値予測、エンドユーザー産業別、2022-2031年
11.3.1.バイオ医薬品
11.3.2.食品・飼料
11.3.3.医薬品開発業務受託機関(CRO)と医薬品製造業務受託機関(CMO)
11.3.4.学術研究機関
11.3.5.その他
11.4.市場価値予測、国/小地域別、2022-2031年
11.4.1.中国
11.4.2.日本
11.4.3.インド
11.4.4.オーストラリア&ニュージーランド
11.4.5.その他のアジア太平洋地域
11.5.市場魅力度分析
11.5.1.製品別
11.5.2.エンドユーザー産業別
11.5.3.国・地域別
12.ラテンアメリカの微生物発酵技術市場の分析と予測
12.1.はじめに
12.1.1.主な調査結果
12.2.市場価値予測、製品別、2022~2031年
12.2.1.医療用
12.2.1.1.抗生物質
12.2.1.2.プロバイオティクス
12.2.1.3.モノクローナル抗体
12.2.1.4.組み換えタンパク質
12.2.1.5.その他のバイオシミラー
12.2.2.工業用
12.2.2.1.アセトン、エタノール、ブタノール
12.2.2.2.酵素・アミノ酸
12.2.3.アルコール飲料
12.2.3.1.ビール
12.2.3.2.スピリッツ
12.2.3.3.ワイン
12.2.3.4.その他
12.2.4.食品・飼料
12.3.市場価値予測、エンドユーザー産業別、2022-2031年
12.3.1.バイオ医薬品
12.3.2.食品・飼料
12.3.3.医薬品開発業務受託機関(CRO)と医薬品製造業務受託機関(CMO)
12.3.4.学術研究機関
12.3.5.その他
12.4.市場価値予測、国/小地域別、2022-2031年
12.4.1.ブラジル
12.4.2.メキシコ
12.4.3.その他のラテンアメリカ
12.5.市場魅力度分析
12.5.1.製品別
12.5.2.エンドユーザー産業別
12.5.3.国・地域別
13.中東・アフリカの微生物発酵技術市場の分析と予測
13.1.はじめに
13.1.1.主な調査結果
13.2.市場価値予測、製品別、2022~2031年
13.2.1.医療用
13.2.1.1.抗生物質
13.2.1.2.プロバイオティクス
13.2.1.3.モノクローナル抗体
13.2.1.4.組み換えタンパク質
13.2.1.5.その他のバイオシミラー
13.2.2.工業用
13.2.2.1.アセトン、エタノール、ブタノール
13.2.2.2.酵素・アミノ酸
13.2.3.アルコール飲料
13.2.3.1.ビール
13.2.3.2.スピリッツ
13.2.3.3.ワイン
13.2.3.4.その他
13.2.4.食品・飼料
13.3.市場価値予測、エンドユーザー産業別、2022-2031年
13.3.1.バイオ医薬品
13.3.2.食品・飼料
13.3.3.医薬品開発業務受託機関(CRO)と医薬品製造業務受託機関(CMO)
13.3.4.学術研究機関
13.3.5.その他
13.4.市場価値予測、国/小地域別、2022-2031年
13.4.1.GCC諸国
13.4.2.南アフリカ
13.4.3.その他の中東・アフリカ
13.5.市場魅力度分析
13.5.1.製品別
13.5.2.エンドユーザー産業別
13.5.3.国・地域別
14.競争状況
14.1.市場参入企業 - 競争マトリックス(ティア別、企業規模別)
14.2.企業別市場シェア分析(2022年)
14.3.企業プロフィール
14.3.1.バイオコン
14.3.1.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.1.2.製品ポートフォリオ
14.3.1.3.財務概要
14.3.1.4.SWOT分析
14.3.1.5.戦略的概要
14.3.2.ダノン・リミテッド
14.3.2.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.2.2.製品ポートフォリオ
14.3.2.3.財務概要
14.3.2.4.SWOT分析
14.3.2.5.戦略的概要
14.3.3.ロンザ
14.3.3.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.3.2.製品ポートフォリオ
14.3.3.3.財務概要
14.3.3.4.SWOT分析
14.3.3.5.戦略的概要
14.3.4.ユナイテッド・ブルワリーズ
14.3.4.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.4.2.製品ポートフォリオ
14.3.4.3.財務概要
14.3.4.4.SWOT分析
14.3.4.5.戦略的概要
14.3.5.アミリス
14.3.5.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.5.2.製品ポートフォリオ
14.3.5.3.財務概要
14.3.5.4.SWOT分析
14.3.5.5.戦略的概要
14.3.6.ノボザイムズ
14.3.6.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.6.2.製品ポートフォリオ
14.3.6.3.財務概要
14.3.6.4.SWOT分析
14.3.6.5.戦略的概要
14.3.7.テラヴィア・ホールディングス
14.3.7.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.7.2.製品ポートフォリオ
14.3.7.3.財務概要
14.3.7.4.SWOT分析
14.3.7.5.戦略的概要
14.3.8.バイオベクトラ
14.3.8.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.8.2.製品ポートフォリオ
14.3.8.3.財務概要
14.3.8.4.SWOT分析
14.3.8.5.戦略的概要
14.3.9.DSM
14.3.9.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.9.2.製品ポートフォリオ
14.3.9.3.財務概要
14.3.9.4.SWOT分析
14.3.9.5.戦略的概要
14.3.10.F.ホフマン・ラ・ロシュ社
14.3.10.1.会社概要(本社、事業セグメント、従業員数)
14.3.10.2.製品ポートフォリオ
14.3.10.3.財務概要
14.3.10.4.SWOT分析
14.3.10.5.戦略的概要



 

ページTOPに戻る


 

Summary

Microbial Fermentation Technology Market – Scope of Report
TMR’s report on the global microbial fermentation technology market studies the past as well as the current growth trends and opportunities to gain valuable insights of the indicators of the market during the forecast period from 2023 to 2031. The report provides revenue of the global microbial fermentation technology market for the period 2017–2031, considering 2023 as the base year and 2031 as the forecast year. The report also provides the compound annual growth rate (CAGR %) of the global microbial fermentation technology market from 2023 to 2031.

The report has been prepared after an extensive research. Primary research involved bulk of the research efforts, wherein analysts carried out interviews with key opinion leaders, industry leaders, and opinion makers. Secondary research involved referring to key players’ product literature, annual reports, press releases, and relevant documents to understand the microbial fermentation technology market.

Secondary research also included Internet sources, statistical data from government agencies, websites, and trade associations. Analysts employed a combination of top-down and bottom-up approaches to study various attributes of the global microbial fermentation technology market.

The report includes an elaborate executive summary, along with a snapshot of the growth behavior of various segments included in the scope of the study. Moreover, the report throws light on the changing competitive dynamics in the global microbial fermentation technology market. These serve as valuable tools for existing market players as well as for entities interested in participating in the global microbial fermentation technology market.

The report delves into the competitive landscape of the global microbial fermentation technology market. Key players operating in the global microbial fermentation technology market have been identified and each one of these has been profiled in terms of various attributes. Company overview, financial standings, recent developments, and SWOT are the attributes of players in the global microbial fermentation technology market profiled in this report.

Key Questions Answered in Global microbial fermentation technology Market Report
• What is the sales/revenue generated by microbial fermentation technology across all regions during the forecast period?
• What are the opportunities in the global microbial fermentation technology market?
• What are the major drivers, restraints, opportunities, and threats in the market?
• Which regional market is set to expand at the fastest CAGR during the forecast period?
• Which segment is expected to generate the highest revenue globally in 2031?
• Which segment is projected to expand at the highest CAGR during the forecast period?
• What are the market positions of different companies operating in the global market?

Microbial Fermentation Technology Market – Research Objectives and Research Approach
The comprehensive report on the global microbial fermentation technology market begins with an overview, followed by the scope and objectives of the study. The report provides detailed explanation of the objectives behind this study and key vendors and distributors operating in the market and regulatory scenario for approval of products.

For reading comprehensibility, the report has been compiled in a chapter-wise layout, with each section divided into smaller ones. The report comprises an exhaustive collection of graphs and tables that are appropriately interspersed. Pictorial representation of actual and projected values of key segments is visually appealing to readers. This also allows comparison of the market shares of key segments in the past and at the end of the forecast period.

The report analyzes the global microbial fermentation technology market in terms of product, end-user, and region. Key segments under each criterion have been studied at length, and the market share for each of these at the end of 2031 has been provided. Such valuable insights enable market stakeholders in making informed business decisions for investment in the global microbial fermentation technology market.



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Market Definition and Scope
1.2. Market Segmentation
1.3. Key Research Objectives
1.4. Research Highlights
2. Assumptions and Research Methodology
3. Executive Summary: Global Microbial Fermentation Technology Market
4. Market Overview
4.1. Market Segmentation
4.1.1. Segment Definition
4.1.2. Industry Evolution / Developments
4.2. Overview
4.3. Market Dynamics
4.3.1. Drivers
4.3.2. Restraints
4.3.3. Opportunities
4.4. Global Microbial Fermentation Technology Market Analysis and Forecast, 2022-2031
5. Key Insights
5.1. Pipeline Analysis
5.2. COVID-19 Pandemic Impact on Industry
6. Microbial Fermentation Technology Market Analysis and Forecast, by Product
6.1. Introduction and Definitions
6.2. Key Findings/Developments
6.3. Market Value Forecast, by Product, 2017–2031
6.3.1. Medical
6.3.1.1. Antibiotics
6.3.1.2. Probiotics
6.3.1.3. Monoclonal Antibodies
6.3.1.4. Recombinant Proteins
6.3.1.5. Other Biosimilars
6.3.2. Industrial
6.3.2.1. Acetone, Ethanol & Butanol
6.3.2.2. Enzymes & Amino Acids
6.3.3. Alcoholic Beverages
6.3.3.1. Beer
6.3.3.2. Spirits
6.3.3.3. Wine
6.3.3.4. Others
6.3.4. Food & Feed Products
6.4. Market Attractiveness, by Product
7. Global Microbial Fermentation Technology Market Analysis and Forecast, by End-user Industry
7.1. Introduction and Definitions
7.2. Key Findings/Developments
7.3. Market Value Forecast, by End-user Industry, 2017–2031
7.3.1. Biopharmaceutical
7.3.2. Food & Feed
7.3.3. Contract Research Organizations (CROs) & Contract Manufacturing Organizations (CMOs)
7.3.4. Academic Research Institutes
7.3.5. Others
7.4. Market Attractiveness, by End-user Industry
8. Global Microbial Fermentation Technology Market Analysis and Forecast, by Region
8.1. Key Findings
8.2. Market Value Forecast, by Region, 2017–2031
8.2.1. North America
8.2.2. Europe
8.2.3. Asia Pacific
8.2.4. Latin America
8.2.5. Middle East & Africa
8.3. Market Attractiveness, by Region
9. North America Microbial Fermentation Technology Market Analysis and Forecast
9.1. Introduction
9.1.1. Key Findings
9.2. Market Value Forecast, by Product, 2022–2031
9.2.1. Medical
9.2.1.1. Antibiotics
9.2.1.2. Probiotics
9.2.1.3. Monoclonal Antibodies
9.2.1.4. Recombinant Proteins
9.2.1.5. Other Biosimilars
9.2.2. Industrial
9.2.2.1. Acetone, Ethanol & Butanol
9.2.2.2. Enzymes & Amino Acids
9.2.3. Alcoholic Beverages
9.2.3.1. Beer
9.2.3.2. Spirits
9.2.3.3. Wine
9.2.3.4. Others
9.2.4. Food & Feed Products
9.3. Market Value Forecast, by End-user Industry, 2022–2031
9.3.1. Biopharmaceutical
9.3.2. Food & Feed
9.3.3. Contract Research Organizations (CROs) & Contract Manufacturing Organizations (CMOs)
9.3.4. Academic Research Institutes
9.3.5. Others
9.4. Market Value Forecast, by Country, 2022–2031
9.4.1. U.S.
9.4.2. Canada
9.5. Market Attractiveness Analysis
9.5.1. By Product
9.5.2. By End-user Industry
9.5.3. By Country
10. Europe Microbial Fermentation Technology Market Analysis and Forecast
10.1. Introduction
10.1.1. Key Findings
10.2. Market Value Forecast, by Product, 2022–2031
10.2.1. Medical
10.2.1.1. Antibiotics
10.2.1.2. Probiotics
10.2.1.3. Monoclonal Antibodies
10.2.1.4. Recombinant Proteins
10.2.1.5. Other Biosimilars
10.2.2. Industrial
10.2.2.1. Acetone, Ethanol & Butanol
10.2.2.2. Enzymes & Amino Acids
10.2.3. Alcoholic Beverages
10.2.3.1. Beer
10.2.3.2. Spirits
10.2.3.3. Wine
10.2.3.4. Others
10.2.4. Food & Feed Products
10.3. Market Value Forecast, by End-user Industry, 2022–2031
10.3.1. Biopharmaceutical
10.3.2. Food & Feed
10.3.3. Contract Research Organizations (CROs) & Contract Manufacturing Organizations (CMOs)
10.3.4. Academic Research Institutes
10.3.5. Others
10.4. Market Value Forecast, by Country/Sub-region, 2022–2031
10.4.1. Germany
10.4.2. U.K.
10.4.3. France
10.4.4. Italy
10.4.5. Spain
10.4.6. Rest of Europe
10.5. Market Attractiveness Analysis
10.5.1. By Product
10.5.2. By End-user Industry
10.5.3. By Country/Sub-region
11. Asia Pacific Microbial Fermentation Technology Market Analysis and Forecast
11.1. Introduction
11.1.1. Key Findings
11.2. Market Value Forecast, by Product, 2022–2031
11.2.1. Medical
11.2.1.1. Antibiotics
11.2.1.2. Probiotics
11.2.1.3. Monoclonal Antibodies
11.2.1.4. Recombinant Proteins
11.2.1.5. Other Biosimilars
11.2.2. Industrial
11.2.2.1. Acetone, Ethanol & Butanol
11.2.2.2. Enzymes & Amino Acids
11.2.3. Alcoholic Beverages
11.2.3.1. Beer
11.2.3.2. Spirits
11.2.3.3. Wine
11.2.3.4. Others
11.2.4. Food & Feed Products
11.3. Market Value Forecast, by End-user Industry, 2022–2031
11.3.1. Biopharmaceutical
11.3.2. Food & Feed
11.3.3. Contract Research Organizations (CROs) & Contract Manufacturing Organizations (CMOs)
11.3.4. Academic Research Institutes
11.3.5. Others
11.4. Market Value Forecast, by Country/Sub-region, 2022–2031
11.4.1. China
11.4.2. Japan
11.4.3. India
11.4.4. Australia & New Zealand
11.4.5. Rest of Asia Pacific
11.5. Market Attractiveness Analysis
11.5.1. By Product
11.5.2. By End-user Industry
11.5.3. By Country/Sub-region
12. Latin America Microbial Fermentation Technology Market Analysis and Forecast
12.1. Introduction
12.1.1. Key Findings
12.2. Market Value Forecast, by Product, 2022–2031
12.2.1. Medical
12.2.1.1. Antibiotics
12.2.1.2. Probiotics
12.2.1.3. Monoclonal Antibodies
12.2.1.4. Recombinant Proteins
12.2.1.5. Other Biosimilars
12.2.2. Industrial
12.2.2.1. Acetone, Ethanol & Butanol
12.2.2.2. Enzymes & Amino Acids
12.2.3. Alcoholic Beverages
12.2.3.1. Beer
12.2.3.2. Spirits
12.2.3.3. Wine
12.2.3.4. Others
12.2.4. Food & Feed Products
12.3. Market Value Forecast, by End-user Industry, 2022–2031
12.3.1. Biopharmaceutical
12.3.2. Food & Feed
12.3.3. Contract Research Organizations (CROs) & Contract Manufacturing Organizations (CMOs)
12.3.4. Academic Research Institutes
12.3.5. Others
12.4. Market Value Forecast, by Country/Sub-region, 2022–2031
12.4.1. Brazil
12.4.2. Mexico
12.4.3. Rest of Latin America
12.5. Market Attractiveness Analysis
12.5.1. By Product
12.5.2. By End-user Industry
12.5.3. By Country/Sub-region
13. Middle East & Africa Microbial Fermentation Technology Market Analysis and Forecast
13.1. Introduction
13.1.1. Key Findings
13.2. Market Value Forecast, by Product, 2022–2031
13.2.1. Medical
13.2.1.1. Antibiotics
13.2.1.2. Probiotics
13.2.1.3. Monoclonal Antibodies
13.2.1.4. Recombinant Proteins
13.2.1.5. Other Biosimilars
13.2.2. Industrial
13.2.2.1. Acetone, Ethanol & Butanol
13.2.2.2. Enzymes & Amino Acids
13.2.3. Alcoholic Beverages
13.2.3.1. Beer
13.2.3.2. Spirits
13.2.3.3. Wine
13.2.3.4. Others
13.2.4. Food & Feed Products
13.3. Market Value Forecast, by End-user Industry, 2022–2031
13.3.1. Biopharmaceutical
13.3.2. Food & Feed
13.3.3. Contract Research Organizations (CROs) & Contract Manufacturing Organizations (CMOs)
13.3.4. Academic Research Institutes
13.3.5. Others
13.4. Market Value Forecast, by Country/Sub-region, 2022–2031
13.4.1. GCC Countries
13.4.2. South Africa
13.4.3. Rest of Middle East & Africa
13.5. Market Attractiveness Analysis
13.5.1. By Product
13.5.2. By End-user Industry
13.5.3. By Country/Sub-region
14. Competition Landscape
14.1. Market Player - Competition Matrix (By Tier and Size of Companies)
14.2. Market Share Analysis, by Company (2022)
14.3. Company Profiles
14.3.1. Biocon
14.3.1.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.1.2. Product Portfolio
14.3.1.3. Financial Overview
14.3.1.4. SWOT Analysis
14.3.1.5. Strategic Overview
14.3.2. Danone Limited
14.3.2.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.2.2. Product Portfolio
14.3.2.3. Financial Overview
14.3.2.4. SWOT Analysis
14.3.2.5. Strategic Overview
14.3.3. Lonza
14.3.3.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.3.2. Product Portfolio
14.3.3.3. Financial Overview
14.3.3.4. SWOT Analysis
14.3.3.5. Strategic Overview
14.3.4. United Breweries Ltd.
14.3.4.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.4.2. Product Portfolio
14.3.4.3. Financial Overview
14.3.4.4. SWOT Analysis
14.3.4.5. Strategic Overview
14.3.5. Amyris
14.3.5.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.5.2. Product Portfolio
14.3.5.3. Financial Overview
14.3.5.4. SWOT Analysis
14.3.5.5. Strategic Overview
14.3.6. Novozymes
14.3.6.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.6.2. Product Portfolio
14.3.6.3. Financial Overview
14.3.6.4. SWOT Analysis
14.3.6.5. Strategic Overview
14.3.7. TerraVia Holdings, Inc.
14.3.7.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.7.2. Product Portfolio
14.3.7.3. Financial Overview
14.3.7.4. SWOT Analysis
14.3.7.5. Strategic Overview
14.3.8. BioVectra
14.3.8.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.8.2. Product Portfolio
14.3.8.3. Financial Overview
14.3.8.4. SWOT Analysis
14.3.8.5. Strategic Overview
14.3.9. DSM
14.3.9.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.9.2. Product Portfolio
14.3.9.3. Financial Overview
14.3.9.4. SWOT Analysis
14.3.9.5. Strategic Overview
14.3.10. F. Hoffmann La-Roche Ltd.
14.3.10.1. Company Overview (HQ, Business Segments, Employee Strength)
14.3.10.2. Product Portfolio
14.3.10.3. Financial Overview
14.3.10.4. SWOT Analysis
14.3.10.5. Strategic Overview



 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(医療)の最新刊レポート

Transparency Market Research社の医療分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Transparency Market Research社はどのような調査会社ですか?


トレンスペアレンシーマーケットリサーチ(Transparency Market Research /TMR)は市場参入やホワイトスペースの特定、新商品や新サービスの立ち上げ、戦略的M&Aなどの実現のた... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る