世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

藻類ベースの食品添加物市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2024-2031年


Algae-based Food Additive Market by Product Type, End-Users, and Geography (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and the Middle East and Africa): Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2024-2031

Persistence Market Research社はこのほど、藻類ベースの食品添加物の世界市場に関する包括的なレポートを発表した。当レポートでは、促進要因、トレンド、機会、課題など、重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Persistence Market Research
パーシスタンスマーケットリサーチ
2024年7月4日 US$4,900
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
180 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

Persistence Market Research社はこのほど、藻類ベースの食品添加物の世界市場に関する包括的なレポートを発表した。当レポートでは、促進要因、トレンド、機会、課題など、重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価し、市場構造に関する詳細な洞察を提供しています。

主要な洞察

- 市場規模(2024E):2億730万米ドル
- 予測市場価値(2031F):3億8,190万米ドル
- 世界市場成長率(CAGR 2024~2031): 9.1%

藻類ベースの食品添加物市場 - レポートスコープ:

藻類ベースの食品添加物は、様々な食品の栄養価や機能特性を高める上で重要な役割を果たしている。これらの添加物は、スピルリナ、クロレラ、寒天などさまざまな種類の藻類に由来し、健康増進、天然着色料、食感改良剤などの利点を提供する。同市場は、食品・飲料メーカー、栄養補助食品会社、動物飼料業界を対象としており、ハイドロコロイド、タンパク質、脂質、顔料を含む様々な製品を提供している。

市場成長の促進要因:

世界の藻類ベースの食品添加物市場は、高い栄養価や天然由来など、藻類ベースの製品の健康上の利点に対する消費者の意識の高まりなど、いくつかの重要な要因によって推進されている。食品業界における植物由来でクリーンラベルの原料に対する需要の高まりが、市場拡大をさらに後押ししている。制御された環境での農業やバイオリアクター・システムなど、藻類の培養と加工における技術の進歩は、製品の品質とサプライチェーンの効率を高め、市場の成長を促進している。さらに、機能性食品や栄養補助食品における藻類ベースの添加物の使用の増加は、市場プレーヤーが健康志向の消費者を獲得するための新たな道を作り出している。

市場の阻害要因

有望な成長見通しにもかかわらず、藻類ベースの食品添加物市場は、規制遵守、生産コスト、拡張性の問題に関連する課題に直面している。藻類ベースの製品の栽培、加工、販売を規制する厳しい規制は、メーカーにコンプライアンス上の負担を課し、市場参入障壁と運営コストに影響を与える。さらに、高度な藻類培養技術に関連する高い生産コストは、特に価格に敏感な地域において、市場浸透のための課題となっている。こうした規制や経済的障壁に対処するには、持続可能で手頃な価格の藻類ベースの食品添加物へのアクセスを促進するため、業界関係者と政策立案者の協力が必要である。

市場機会:

藻類ベースの食品添加物市場は、技術革新、人口動向、および食生活の嗜好の進化を原動力とする大きな成長機会を提示する。オープン・ポンド・システムやクローズド・ループ・バイオリアクターなどの持続可能な栽培方法の統合は、生産効率を高め、環境への影響を軽減する。さらに、植物性食肉類似物や代替乳製品を含む新規食品カテゴリーにおける藻類ベースの添加物の用途拡大が、市場の範囲を広げ、技術革新を刺激している。戦略的パートナーシップ、研究開発への投資、費用対効果が高くスケーラブルな藻類培養技術の導入は、新たなビジネスチャンスを活かし、ダイナミックな藻類ベースの食品添加物市場において主導権を維持するために不可欠である。

競争情報とビジネス戦略:

Cargill, Incorporated、CP Kelco、Kerry Groupなど、世界の藻類ベースの食品添加物市場の大手企業は、競争力を獲得するために技術革新、製品の差別化、戦略的パートナーシップに重点を置いている。これらの企業は、高タンパク質粉末、脂質抽出物、天然着色料などの高度な藻類ベースのソリューションを開発するために研究開発に投資し、多様な業界のニーズや消費者の嗜好に対応している。食品メーカー、栄養補助食品会社、規制機関とのコラボレーションは、市場へのアクセスを容易にし、技術採用を促進する。さらに、持続可能な調達、品質保証、消費者教育を重視することで、市場の成長を促進し、急速に進化する藻類ベースの食品添加物の状況において製品の受容性を高めている。

主要企業のプロファイル

- コルビ
- Aliga Microalga
- トリトン藻類イノベーション
- カルジル
- ジーノ・バイオテック
- CP Kelco USA.株式会社
- AEPコロイド
- KIMI
- ヒスパナガーS
- アルガマフーズ
- アリゾナ・アルゲ・プロダクツ社

藻類ベースの食品添加物市場調査セグメンテーション

製品タイプ別
- カラギーナン
- アルギン酸塩
- 寒天
- スピルリナ
- その他

供給源別
- 紅藻類
- 褐藻
- 緑藻

機能性別
- 増粘
- ゲル化
- 安定化
- 乳化
- 食感の向上

用途別
- 冷凍デザート&乳製品
- 製菓・製パン
- コンビニエンス・フード&スナック
- 飲料
- その他

地域別
- 北米
- 欧州
- 東アジア
- 南アジア・オセアニア
- 中南米
- 中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.藻類ベースの食品添加物の世界市場スナップショット、2024~2031年
1.2.市場機会評価、2024-2031年、US$ Mn
1.3.主要市場動向
1.4.今後の市場予測
1.5.プレミアム市場の洞察
1.6.業界動向と主要市場イベント
1.7.PMR分析と提言
2.市場概要
2.1.市場の範囲と定義
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.機会
2.2.4.課題
2.2.5.主要トレンド
2.3.タイプライフサイクル分析
2.4.藻類ベースの食品添加物市場バリューチェーン
2.4.1.原材料サプライヤー一覧
2.4.2.製造業者リスト
2.4.3.販売業者リスト
2.4.4.用途一覧
2.4.5.収益性分析
2.5.ポーターファイブフォース分析
2.6.地政学的緊張市場への影響
2.7.マクロ経済要因
2.7.1.世界各セクターの見通し
2.7.2.世界のGDP成長率見通し
2.7.3.世界の親会社市場の概要
2.8.予測要因-関連性と影響
2.9.規制・技術情勢
3.藻類ベースの食品添加物の世界市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
3.1.主なハイライト
3.1.1.市場数量(単位)予測
3.1.2.市場規模と前年比成長率
3.1.3.絶対額ビジネスチャンス
3.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測
3.2.1.過去の市場規模分析、2019年〜2023年
3.2.2.現在の市場規模予測、2024年~2031年
3.3.藻類ベースの食品添加物の世界市場展望製品タイプ
3.3.1.序論/主な調査結果
3.3.2.製品タイプ別の過去市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)分析、2019年~2023年
3.3.3.製品タイプ別現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測、2024年~2031年
3.3.3.1.カラギーナン
3.3.3.2.アルギン酸塩
3.3.3.3.寒天
3.3.3.4.スピルリナ
3.3.3.5.その他
3.4.市場の魅力度分析製品タイプ
3.5.藻類ベースの食品添加物の世界市場展望:ソース
3.5.1.はじめに/主な調査結果
3.5.2.供給源別の過去の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)分析、2019年~2023年
3.5.3.供給源別の現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測、2024-2031年
3.5.3.1.紅藻類
3.5.3.2.褐藻
3.5.3.3.緑藻
3.6.市場の魅力度分析ソース
3.7.藻類ベースの食品添加物の世界市場展望:機能性
3.7.1.序論/主な調査結果
3.7.2.機能性別の過去市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)分析、2019~2023年
3.7.3.機能別の現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測、2024年~2031年
3.7.3.1.増粘
3.7.3.2.ゲル化
3.7.3.3.安定化
3.7.3.4.乳化
3.7.3.5.食感の向上
3.8.市場の魅力度分析機能性
3.9.藻類ベースの食品添加物の世界市場展望:用途
3.9.1.導入/主な調査結果
3.9.2.用途別の過去の市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)分析、2019年~2023年
3.9.3.現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測:用途別、2024-2031年
3.9.3.1.冷凍デザート・乳製品
3.9.3.2.菓子・ベーカリー
3.9.3.3.コンビニエンス・フード&スナック
3.9.3.4.飲料
3.9.3.5.その他
3.10.市場の魅力度分析用途
4.藻類ベースの食品添加物の世界市場展望:地域
4.1.主なハイライト
4.2.地域別の過去の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)分析、2019年~2023年
4.3.地域別の現在の市場規模(US$ Mn)と数量(ユニット)予測、2024-2031年
4.3.1.北米
4.3.2.欧州
4.3.3.東アジア
4.3.4.南アジア・オセアニア
4.3.5.ラテンアメリカ
4.3.6.中東・アフリカ(MEA)
4.4.市場の魅力度分析地域
5.北米の藻類ベースの食品添加物市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
5.1.主なハイライト
5.2.価格分析
5.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
5.3.1.国別
5.3.2.製品タイプ別
5.3.3.供給元別
5.3.4.機能別
5.3.5.用途別
5.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
5.4.1.米国
5.4.2.カナダ
5.5.製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
5.5.1.カラギーナン
5.5.2.アルギン酸塩
5.5.3.寒天
5.5.4.スピルリナ
5.5.5.その他
5.6.供給源別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
5.6.1.紅藻類
5.6.2.褐藻
5.6.3.緑藻
5.7.機能別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
5.7.1.増粘
5.7.2.ゲル化
5.7.3.安定化
5.7.4.乳化
5.7.5.食感の向上
5.8.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
5.8.1.冷凍デザートと乳製品
5.8.2.菓子・ベーカリー
5.8.3.コンビニエンスフード&スナック
5.8.4.飲料
5.8.5.その他
5.9.市場魅力度分析
6.欧州の藻類ベースの食品添加物市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
6.1.主なハイライト
6.2.価格分析
6.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
6.3.1.国別
6.3.2.製品タイプ別
6.3.3.供給元別
6.3.4.機能別
6.3.5.用途別
6.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
6.4.1.ドイツ
6.4.2.フランス
6.4.3.イギリス
6.4.4.イタリア
6.4.5.スペイン
6.4.6.ロシア
6.4.7.トルコ
6.4.8.その他のヨーロッパ
6.5.製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
6.5.1.カラギーナン
6.5.2.アルギン酸塩
6.5.3.寒天
6.5.4.スピルリナ
6.5.5.その他
6.6.供給源別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
6.6.1.紅藻類
6.6.2.褐藻
6.6.3.緑藻
6.7.機能別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
6.7.1.増粘
6.7.2.ゲル化
6.7.3.安定化
6.7.4.乳化
6.7.5.食感の向上
6.8.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
6.8.1.冷凍デザートと乳製品
6.8.2.菓子・ベーカリー
6.8.3.コンビニエンスフード&スナック
6.8.4.飲料
6.8.5.その他
6.9.市場魅力度分析
7.東アジアの藻類ベースの食品添加物市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
7.1.主なハイライト
7.2.価格分析
7.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
7.3.1.国別
7.3.2.製品タイプ別
7.3.3.供給元別
7.3.4.機能別
7.3.5.用途別
7.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
7.4.1.中国
7.4.2.日本
7.4.3.韓国
7.5.製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
7.5.1.カラギーナン
7.5.2.アルギン酸塩
7.5.3.寒天
7.5.4.スピルリナ
7.5.5.その他
7.6.供給源別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
7.6.1.紅藻類
7.6.2.褐藻
7.6.3.緑藻
7.7.機能別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
7.7.1.増粘
7.7.2.ゲル化
7.7.3.安定化
7.7.4.乳化
7.7.5.食感の向上
7.8.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
7.8.1.冷凍デザートと乳製品
7.8.2.菓子・ベーカリー
7.8.3.コンビニエンスフード&スナック
7.8.4.飲料
7.8.5.その他
7.9.市場魅力度分析
8.南アジア・オセアニアの藻類ベースの食品添加物市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
8.1.主なハイライト
8.2.価格分析
8.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
8.3.1.国別
8.3.2.製品タイプ別
8.3.3.供給元別
8.3.4.機能別
8.3.5.用途別
8.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
8.4.1.インド
8.4.2.東南アジア
8.4.3.ニュージーランド
8.4.4.その他の南アジア・オセアニア
8.5.製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)の現状予測、2024~2031年
8.5.1.カラギーナン
8.5.2.アルギン酸塩
8.5.3.寒天
8.5.4.スピルリナ
8.5.5.その他
8.6.供給源別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
8.6.1.紅藻類
8.6.2.褐藻
8.6.3.緑藻
8.7.機能別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
8.7.1.増粘
8.7.2.ゲル化
8.7.3.安定化
8.7.4.乳化
8.7.5.食感の向上
8.8.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
8.8.1.冷凍デザートと乳製品
8.8.2.菓子・ベーカリー
8.8.3.コンビニエンスフード&スナック
8.8.4.飲料
8.8.5.その他
8.9.市場魅力度分析
9.ラテンアメリカの藻類ベースの食品添加物市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
9.1.主要ハイライト
9.2.価格分析
9.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)分析、2019年~2023年
9.3.1.国別
9.3.2.製品タイプ別
9.3.3.供給元別
9.3.4.機能別
9.3.5.用途別
9.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
9.4.1.ブラジル
9.4.2.メキシコ
9.4.3.その他のラテンアメリカ
9.5.製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台数)予測、2024~2031年
9.5.1.カラギーナン
9.5.2.アルギン酸塩
9.5.3.寒天
9.5.4.スピルリナ
9.5.5.その他
9.6.供給源別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
9.6.1.紅藻類
9.6.2.褐藻
9.6.3.緑藻
9.7.機能別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
9.7.1.増粘
9.7.2.ゲル化
9.7.3.安定化
9.7.4.乳化
9.7.5.食感の向上
9.8.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
9.8.1.冷凍デザートと乳製品
9.8.2.菓子・ベーカリー
9.8.3.コンビニエンスフード&スナック
9.8.4.飲料
9.8.5.その他
9.9.市場魅力度分析
10.中東・アフリカの藻類ベースの食品添加物市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
10.1.主なハイライト
10.2.価格分析
10.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
10.3.1.国別
10.3.2.製品タイプ別
10.3.3.供給元別
10.3.4.機能別
10.3.5.用途別
10.4.国別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測、2024~2031年
10.4.1.GCC
10.4.2.エジプト
10.4.3.南アフリカ
10.4.4.北アフリカ
10.4.5.その他の中東・アフリカ
10.5.製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
10.5.1.カラギーナン
10.5.2.アルギン酸塩
10.5.3.寒天
10.5.4.スピルリナ
10.5.5.その他
10.6.供給源別の現在の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測、2024~2031年
10.6.1.紅藻類
10.6.2.褐藻
10.6.3.緑藻
10.7.機能別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
10.7.1.増粘
10.7.2.ゲル化
10.7.3.安定化
10.7.4.乳化
10.7.5.食感の向上
10.8.用途別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2024~2031年
10.8.1.冷凍デザートと乳製品
10.8.2.菓子・ベーカリー
10.8.3.コンビニエンスフード&スナック
10.8.4.飲料
10.8.5.その他
10.9.市場魅力度分析
11.競争環境
11.1.市場シェア分析、2024年
11.2.市場構造
11.2.1.市場別競争激化度マッピング
11.2.2.競争IHコンロ
11.2.3.見かけの製品容量
11.3.企業プロフィール(詳細-概要、財務、戦略、最近の動向)
11.3.1.コルビ
11.3.1.1.概要
11.3.1.2.セグメントと製品
11.3.1.3.主要財務データ
11.3.1.4.市場動向
11.3.1.5.市場戦略
11.3.2.アリガ微細藻類
11.3.2.1.概要
11.3.2.2.セグメントと製品
11.3.2.3.主要財務データ
11.3.2.4.市場動向
11.3.2.5.市場戦略
11.3.3.トリトン藻のイノベーション
11.3.3.1.概要
11.3.3.2.セグメントと製品
11.3.3.3.主要財務データ
11.3.3.4.市場動向
11.3.3.5.市場戦略
11.3.4.カーギル
11.3.4.1.概要
11.3.4.2.セグメントと製品
11.3.4.3.主要財務データ
11.3.4.4.市場動向
11.3.4.5.市場戦略
11.3.5.ジーノバイオテック
11.3.5.1.概要
11.3.5.2.セグメントと製品
11.3.5.3.主要財務データ
11.3.5.4.市場動向
11.3.5.5.市場戦略
11.3.6.CP Kelco USA.Inc.
11.3.6.1.概要
11.3.6.2.セグメントと製品
11.3.6.3.主要財務データ
11.3.6.4.市場動向
11.3.6.5.市場戦略
11.3.7.AEPコロイド
11.3.7.1.概要
11.3.7.2.セグメントと製品
11.3.7.3.主要財務
11.3.7.4.市場動向
11.3.7.5.市場戦略
11.3.8.キミ
11.3.8.1.概要
11.3.8.2.セグメントと製品
11.3.8.3.主要財務
11.3.8.4.市場動向
11.3.8.5.市場戦略
11.3.9.ヒスパナガーS
11.3.9.1.概要
11.3.9.2.セグメントと製品
11.3.9.3.主要財務データ
11.3.9.4.市場動向
11.3.9.5.市場戦略
11.3.10.アルガマフーズ
11.3.10.1.概要
11.3.10.2.セグメントと製品
11.3.10.3.主要財務データ
11.3.10.4.市場動向
11.3.10.5.市場戦略
11.3.11.アリゾナ・アルゲ・プロダクツ社
11.3.11.1.概要
11.3.11.2.セグメントと製品
11.3.11.3.主要財務データ
11.3.11.4.市場動向
11.3.11.5.市場戦略
11.3.12.その他のプレーヤー
11.3.12.1.概要
11.3.12.2.セグメントと製品
11.3.12.3.主要財務データ
11.3.12.4.市場動向
11.3.12.5.市場戦略
12.付録
12.1.調査方法
12.2.調査の前提
12.3.頭字語および略語

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Persistence Market Research has recently released a comprehensive report on the worldwide market for algae-based food additives. The report offers a thorough assessment of crucial market dynamics, including drivers, trends, opportunities, and challenges, providing detailed insights into the market structure.

Key Insights:

• Market Size (2024E): USD 207.3 Million
• Projected Market Value (2031F): USD 381.9 Million
• Global Market Growth Rate (CAGR 2024 to 2031): 9.1%

Algae-based Food Additive Market - Report Scope:

Algae-based food additives play a crucial role in enhancing the nutritional value and functional properties of various food products. These additives are derived from different types of algae, including spirulina, chlorella, and agar, offering benefits such as improved health and wellness, natural colorants, and texturizing agents. The market caters to food and beverage manufacturers, nutraceutical companies, and the animal feed industry, offering a range of products including hydrocolloids, proteins, lipids, and pigments.

Market Growth Drivers:

The global algae-based food additive market is propelled by several key factors, including growing consumer awareness about the health benefits of algae-based products, such as high nutritional content and natural origin. The rising demand for plant-based and clean-label ingredients in the food industry further drives market expansion. Technological advancements in algae cultivation and processing, such as controlled-environment agriculture and bioreactor systems, enhance product quality and supply chain efficiency, fostering market growth. Moreover, the increasing use of algae-based additives in functional foods and dietary supplements creates new avenues for market players to reach health-conscious consumers.

Market Restraints:

Despite promising growth prospects, the algae-based food additive market faces challenges related to regulatory compliance, production costs, and scalability issues. Stringent regulations governing the cultivation, processing, and marketing of algae-based products impose compliance burdens on manufacturers, affecting market entry barriers and operational costs. Furthermore, the high production costs associated with advanced algae cultivation technologies pose challenges for market penetration, particularly in price-sensitive regions. Addressing these regulatory and economic barriers requires collaboration between industry stakeholders and policymakers to promote access to sustainable and affordable algae-based food additives.

Market Opportunities:

The algae-based food additive market presents significant growth opportunities driven by technological innovations, demographic trends, and evolving dietary preferences. The integration of sustainable cultivation practices, such as open-pond systems and closed-loop bioreactors, enhances production efficiency and reduces environmental impact. Furthermore, the expanding application of algae-based additives in novel food categories, including plant-based meat analogs and dairy alternatives, broadens the market scope and stimulates innovation. Strategic partnerships, investment in research and development, and the introduction of cost-effective, scalable algae cultivation technologies are essential to capitalize on emerging opportunities and sustain market leadership in the dynamic algae-based food additive landscape.

Competitive Intelligence and Business Strategy:

Leading players in the global algae-based food additive market, including Cargill, Incorporated, CP Kelco, and Kerry Group, focus on innovation, product differentiation, and strategic partnerships to gain a competitive edge. These companies invest in R&D to develop advanced algae-based solutions, including high-protein powders, lipid extracts, and natural colorants, catering to diverse industry needs and consumer preferences. Collaborations with food manufacturers, nutraceutical companies, and regulatory agencies facilitate market access and promote technology adoption. Moreover, emphasis on sustainable sourcing, quality assurance, and consumer education fosters market growth and enhances product acceptance in the rapidly evolving algae-based food additive landscape.

Key Companies Profiled:

• Corbi
• Aliga Microalga
• Triton Algae Innovation
• Cargil
• Gino Biotec
• CP Kelco USA. Inc.
• AEP Colloid
• KIMI
• Hispanagar S
• Algama Foods
• Arizona Algae Products, LLC

Algae-based Food Additive Market Research Segmentation

By Product Type:
• Carrageenan
• Alginate
• Agar
• Spirulina
• Others

By Source:
• Red Algae
• Brown Algae
• Green Algae

By Functionality:
• Thickening
• Gelling
• Stabilizing
• Emulsifying
• Enhancing Texture

By Application:
• Frozen Desserts & Dairy Products
• Confectionery & Bakery
• Convenience Food & Snacks
• Beverages
• Others

By Region:
• North America
• Europe
• East Asia
• South Asia & Oceania
• Latin America
• Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Algae-based Food Additive Market Snapshot, 2024-2031
1.2. Market Opportunity Assessment, 2024-2031, US$ Mn
1.3. Key Market Trends
1.4. Future Market Projections
1.5. Premium Market Insights
1.6. Industry Developments and Key Market Events
1.7. PMR Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Scope and Definition
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Opportunity
2.2.4. Challenges
2.2.5. Key Trends
2.3. Type Lifecycle Analysis
2.4. Algae-based Food Additive Market: Value Chain
2.4.1. List of Raw Material Supplier
2.4.2. List of Manufacturers
2.4.3. List of Distributors
2.4.4. List of Applications
2.4.5. Profitability Analysis
2.5. Porter Five Force's Analysis
2.6. Geopolitical Tensions: Market Impact
2.7. Macro-Economic Factors
2.7.1. Global Sectorial Outlook
2.7.2. Global GDP Growth Outlook
2.7.3. Global Parent Market Overview
2.8. Forecast Factors - Relevance and Impact
2.9. Regulatory and Technology Landscape
3. Global Algae-based Food Additive Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
3.1. Key Highlights
3.1.1. Market Volume (Units) Projections
3.1.2. Market Size and Y-o-Y Growth
3.1.3. Absolute $ Opportunity
3.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast
3.2.1. Historical Market Size Analysis, 2019-2023
3.2.2. Current Market Size Forecast, 2024-2031
3.3. Global Algae-based Food Additive Market Outlook: Product Type
3.3.1. Introduction / Key Findings
3.3.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Product Type, 2019-2023
3.3.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2024-2031
3.3.3.1. Carrageenan
3.3.3.2. Alginate
3.3.3.3. Agar
3.3.3.4. Spirulina
3.3.3.5. Others
3.4. Market Attractiveness Analysis: Product Type
3.5. Global Algae-based Food Additive Market Outlook: Source
3.5.1. Introduction / Key Findings
3.5.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Source, 2019-2023
3.5.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source, 2024-2031
3.5.3.1. Red Algae
3.5.3.2. Brown Algae
3.5.3.3. Green Algae
3.6. Market Attractiveness Analysis: Source
3.7. Global Algae-based Food Additive Market Outlook: Functionality
3.7.1. Introduction / Key Findings
3.7.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Functionality, 2019-2023
3.7.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Functionality, 2024-2031
3.7.3.1. Thickening
3.7.3.2. Gelling
3.7.3.3. Stabilizing
3.7.3.4. Emulsifying
3.7.3.5. Enhancing Texture
3.8. Market Attractiveness Analysis: Functionality
3.9. Global Algae-based Food Additive Market Outlook: Application
3.9.1. Introduction / Key Findings
3.9.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Application, 2019-2023
3.9.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
3.9.3.1. Frozen Desserts & Dairy Products
3.9.3.2. Confectionery & Bakery
3.9.3.3. Convenience Food & Snacks
3.9.3.4. Beverages
3.9.3.5. Others
3.10. Market Attractiveness Analysis: Application
4. Global Algae-based Food Additive Market Outlook: Region
4.1. Key Highlights
4.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Region, 2019-2023
4.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Region, 2024-2031
4.3.1. North America
4.3.2. Europe
4.3.3. East Asia
4.3.4. South Asia and Oceania
4.3.5. Latin America
4.3.6. Middle East & Africa (MEA)
4.4. Market Attractiveness Analysis: Region
5. North America Algae-based Food Additive Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
5.1. Key Highlights
5.2. Pricing Analysis
5.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
5.3.1. By Country
5.3.2. By Product Type
5.3.3. By Source
5.3.4. By Functionality
5.3.5. By Application
5.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
5.4.1. U.S.
5.4.2. Canada
5.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2024-2031
5.5.1. Carrageenan
5.5.2. Alginate
5.5.3. Agar
5.5.4. Spirulina
5.5.5. Others
5.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source, 2024-2031
5.6.1. Red Algae
5.6.2. Brown Algae
5.6.3. Green Algae
5.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Functionality, 2024-2031
5.7.1. Thickening
5.7.2. Gelling
5.7.3. Stabilizing
5.7.4. Emulsifying
5.7.5. Enhancing Texture
5.8. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
5.8.1. Frozen Desserts & Dairy Products
5.8.2. Confectionery & Bakery
5.8.3. Convenience Food & Snacks
5.8.4. Beverages
5.8.5. Others
5.9. Market Attractiveness Analysis
6. Europe Algae-based Food Additive Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
6.1. Key Highlights
6.2. Pricing Analysis
6.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
6.3.1. By Country
6.3.2. By Product Type
6.3.3. By Source
6.3.4. By Functionality
6.3.5. By Application
6.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
6.4.1. Germany
6.4.2. France
6.4.3. U.K.
6.4.4. Italy
6.4.5. Spain
6.4.6. Russia
6.4.7. Turkey
6.4.8. Rest of Europe
6.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2024-2031
6.5.1. Carrageenan
6.5.2. Alginate
6.5.3. Agar
6.5.4. Spirulina
6.5.5. Others
6.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source, 2024-2031
6.6.1. Red Algae
6.6.2. Brown Algae
6.6.3. Green Algae
6.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Functionality, 2024-2031
6.7.1. Thickening
6.7.2. Gelling
6.7.3. Stabilizing
6.7.4. Emulsifying
6.7.5. Enhancing Texture
6.8. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
6.8.1. Frozen Desserts & Dairy Products
6.8.2. Confectionery & Bakery
6.8.3. Convenience Food & Snacks
6.8.4. Beverages
6.8.5. Others
6.9. Market Attractiveness Analysis
7. East Asia Algae-based Food Additive Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
7.1. Key Highlights
7.2. Pricing Analysis
7.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
7.3.1. By Country
7.3.2. By Product Type
7.3.3. By Source
7.3.4. By Functionality
7.3.5. By Application
7.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
7.4.1. China
7.4.2. Japan
7.4.3. South Korea
7.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2024-2031
7.5.1. Carrageenan
7.5.2. Alginate
7.5.3. Agar
7.5.4. Spirulina
7.5.5. Others
7.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source, 2024-2031
7.6.1. Red Algae
7.6.2. Brown Algae
7.6.3. Green Algae
7.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Functionality, 2024-2031
7.7.1. Thickening
7.7.2. Gelling
7.7.3. Stabilizing
7.7.4. Emulsifying
7.7.5. Enhancing Texture
7.8. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
7.8.1. Frozen Desserts & Dairy Products
7.8.2. Confectionery & Bakery
7.8.3. Convenience Food & Snacks
7.8.4. Beverages
7.8.5. Others
7.9. Market Attractiveness Analysis
8. South Asia & Oceania Algae-based Food Additive Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
8.1. Key Highlights
8.2. Pricing Analysis
8.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
8.3.1. By Country
8.3.2. By Product Type
8.3.3. By Source
8.3.4. By Functionality
8.3.5. By Application
8.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
8.4.1. India
8.4.2. Southeast Asia
8.4.3. ANZ
8.4.4. Rest of South Asia & Oceania
8.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2024-2031
8.5.1. Carrageenan
8.5.2. Alginate
8.5.3. Agar
8.5.4. Spirulina
8.5.5. Others
8.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source, 2024-2031
8.6.1. Red Algae
8.6.2. Brown Algae
8.6.3. Green Algae
8.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Functionality, 2024-2031
8.7.1. Thickening
8.7.2. Gelling
8.7.3. Stabilizing
8.7.4. Emulsifying
8.7.5. Enhancing Texture
8.8. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
8.8.1. Frozen Desserts & Dairy Products
8.8.2. Confectionery & Bakery
8.8.3. Convenience Food & Snacks
8.8.4. Beverages
8.8.5. Others
8.9. Market Attractiveness Analysis
9. Latin America Algae-based Food Additive Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
9.1. Key Highlights
9.2. Pricing Analysis
9.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
9.3.1. By Country
9.3.2. By Product Type
9.3.3. By Source
9.3.4. By Functionality
9.3.5. By Application
9.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
9.4.1. Brazil
9.4.2. Mexico
9.4.3. Rest of Latin America
9.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2024-2031
9.5.1. Carrageenan
9.5.2. Alginate
9.5.3. Agar
9.5.4. Spirulina
9.5.5. Others
9.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source, 2024-2031
9.6.1. Red Algae
9.6.2. Brown Algae
9.6.3. Green Algae
9.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Functionality, 2024-2031
9.7.1. Thickening
9.7.2. Gelling
9.7.3. Stabilizing
9.7.4. Emulsifying
9.7.5. Enhancing Texture
9.8. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
9.8.1. Frozen Desserts & Dairy Products
9.8.2. Confectionery & Bakery
9.8.3. Convenience Food & Snacks
9.8.4. Beverages
9.8.5. Others
9.9. Market Attractiveness Analysis
10. Middle East & Africa Algae-based Food Additive Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
10.1. Key Highlights
10.2. Pricing Analysis
10.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019-2023
10.3.1. By Country
10.3.2. By Product Type
10.3.3. By Source
10.3.4. By Functionality
10.3.5. By Application
10.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2024-2031
10.4.1. GCC
10.4.2. Egypt
10.4.3. South Africa
10.4.4. Northern Africa
10.4.5. Rest of Middle East & Africa
10.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2024-2031
10.5.1. Carrageenan
10.5.2. Alginate
10.5.3. Agar
10.5.4. Spirulina
10.5.5. Others
10.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source, 2024-2031
10.6.1. Red Algae
10.6.2. Brown Algae
10.6.3. Green Algae
10.7. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Functionality, 2024-2031
10.7.1. Thickening
10.7.2. Gelling
10.7.3. Stabilizing
10.7.4. Emulsifying
10.7.5. Enhancing Texture
10.8. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Application, 2024-2031
10.8.1. Frozen Desserts & Dairy Products
10.8.2. Confectionery & Bakery
10.8.3. Convenience Food & Snacks
10.8.4. Beverages
10.8.5. Others
10.9. Market Attractiveness Analysis
11. Competition Landscape
11.1. Market Share Analysis, 2024
11.2. Market Structure
11.2.1. Competition Intensity Mapping By Market
11.2.2. Competition Induction Hobs
11.2.3. Apparent Product Capacity
11.3. Company Profiles (Details - Overview, Financials, Strategy, Recent Developments)
11.3.1. Corbi
11.3.1.1. Overview
11.3.1.2. Segments and Product
11.3.1.3. Key Financials
11.3.1.4. Market Developments
11.3.1.5. Market Strategy
11.3.2. Aliga Microalga
11.3.2.1. Overview
11.3.2.2. Segments and Product
11.3.2.3. Key Financials
11.3.2.4. Market Developments
11.3.2.5. Market Strategy
11.3.3. Triton Algae Innovation
11.3.3.1. Overview
11.3.3.2. Segments and Product
11.3.3.3. Key Financials
11.3.3.4. Market Developments
11.3.3.5. Market Strategy
11.3.4. Cargil
11.3.4.1. Overview
11.3.4.2. Segments and Product
11.3.4.3. Key Financials
11.3.4.4. Market Developments
11.3.4.5. Market Strategy
11.3.5. Gino Biotec
11.3.5.1. Overview
11.3.5.2. Segments and Product
11.3.5.3. Key Financials
11.3.5.4. Market Developments
11.3.5.5. Market Strategy
11.3.6. CP Kelco USA. Inc.
11.3.6.1. Overview
11.3.6.2. Segments and Product
11.3.6.3. Key Financials
11.3.6.4. Market Developments
11.3.6.5. Market Strategy
11.3.7. AEP Colloid
11.3.7.1. Overview
11.3.7.2. Segments and Product
11.3.7.3. Key Financials
11.3.7.4. Market Developments
11.3.7.5. Market Strategy
11.3.8. KIMI
11.3.8.1. Overview
11.3.8.2. Segments and Product
11.3.8.3. Key Financials
11.3.8.4. Market Developments
11.3.8.5. Market Strategy
11.3.9. Hispanagar S
11.3.9.1. Overview
11.3.9.2. Segments and Product
11.3.9.3. Key Financials
11.3.9.4. Market Developments
11.3.9.5. Market Strategy
11.3.10. Algama Foods
11.3.10.1. Overview
11.3.10.2. Segments and Product
11.3.10.3. Key Financials
11.3.10.4. Market Developments
11.3.10.5. Market Strategy
11.3.11. Arizona Algae Products, LLC
11.3.11.1. Overview
11.3.11.2. Segments and Product
11.3.11.3. Key Financials
11.3.11.4. Market Developments
11.3.11.5. Market Strategy
11.3.12. Other Players
11.3.12.1. Overview
11.3.12.2. Segments and Product
11.3.12.3. Key Financials
11.3.12.4. Market Developments
11.3.12.5. Market Strategy
12. Appendix
12.1. Research Methodology
12.2. Research Assumptions
12.3. Acronyms and Abbreviations

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Persistence Market Research社の食品・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Persistence Market Research社はどのような調査会社ですか?


パーシスタンスマーケットリサーチ(Persistence Market Research/PMR)は独自の方法論を用いたデータ解析と市場調査をベースに広範な産業調査報告書とカスタム調査を提供しています... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る