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パーボイルド・白米市場レポート:最終用途別(食品用途、飼料用途)、地域別 2024-2032


Parboiled and White Rice Market Report by End Use (Food Use, Feed Use), and Region 2024-2032

世界のパーボイルド・白米市場規模は2023年に5億410万トンに達した。IMARC Groupは、2024年から2032年にかけての成長率(CAGR)は1.1%で、2032年には5億6,020万トンに達すると予測している。 パーボイルド米と... もっと見る

 

 

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2024年3月2日 US$3,899
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サマリー

世界のパーボイルド・白米市場規模は2023年に5億410万トンに達した。IMARC Groupは、2024年から2032年にかけての成長率(CAGR)は1.1%で、2032年には5億6,020万トンに達すると予測している。

パーボイルド米と白米は熱水加工米の一種である。パーボイルド米は部分的に沸騰させたもので、籾摺りや精米の前にぬるま湯か冷水で処理される。白米は通常、籾殻、糠、胚芽を取り除いてから精米する。カルシウム、カリウム、食物繊維、ビタミンB6を豊富に含み、乾燥粉末、インスタント・スープ・ミックス、冷凍食品などに広く使われている。パーボイルド・ライスや白米は、一般的に長・中・短の長さがある。これらは、すぐに食べられる(RTE)朝食用シリアル、ビスケット、押し出しスナック、ベビーフード、麺類、発酵飲料、油などに広く使われている。しかし、白米に比べ、パーボイルド・ライスは消化が良く、冷めるまでの時間が短く、ふっくらとして粘りの少ない食感です。

パーボイルド米と白米の市場動向:
世界中の食品・飲料産業が大きく成長していることが、市場の見通しを明るくしている主な要因のひとつである。さらに、大衆の間でパーボイルド・白米の健康上の利点に関する認識が高まっていることが、市場成長の推進力となっている。消費者の嗜好はエネルギーが豊富な炭水化物ベースの食事に急速にシフトしており、米を定期的かつ適度に摂取することで、糖尿病やその他の様々な病気を発症するリスクを最小限に抑えることができる。これに伴い、高級で特殊な白米製品や料理への需要が高まっていることも、市場の成長を後押ししている。例えば、なめらかな粒と独特の香り、味、優れた品質を持つバスマティ米は、消費者の間で絶大な嗜好を得ている。さらに、米の生産技術の大幅な向上や、ライスフレーク、パフライス、ライスウエハース、缶詰の需要の高まりも成長を促す要因となっている。さらに、消費者の支出能力の上昇、米の栽培を促進する有利な政府政策の実施は、市場の成長を促進すると予想される。

主な市場区分

IMARC Groupは、世界のパーボイルドライスおよび白米市場レポートの各サブセグメントにおける主要動向の分析を、2024年から2032年までの世界および地域レベルでの予測とともに提供しています。当レポートでは、市場を最終用途に基づいて分類しています。

最終用途別の内訳

食品用途
飼料用

最終用途別では、現在食品産業が米の最大の消費者であり、世界の総消費量の大半を占めている。

地域別内訳

中国
インド
インドネシア
バングラデシュ
ベトナム
その他

地域別では、中国が世界生産量の大半を占める最大のコメ生産国である。

競争状況:

業界の競争環境も主要企業のプロフィールと共に調査されている。

本レポートは、パーボイルド&ホワイトライス製造工場設立のための包括的な分析を提供します。本調査は、パーボイルド・白米産業に必要なあらゆる側面をカバーし、市場、産業実績、加工・製造要件、プロジェクトコスト、プロジェクト資金、プロジェクト経済性、期待される投資収益率、利益率などの詳細な分析を提供します。本レポートは、起業家、投資家、研究者、コンサルタント、ビジネス戦略家、および何らかの形でパーボイルド・白米産業への参入を計画しているすべての人々にとって必読の書です。

本レポートで扱う主な質問

1.世界のパーボイルド・白米市場の規模は?
2.2024-2032年における世界のパーボイルド・白米市場の予想成長率は?
3.パーボイルド・白米の世界市場を牽引する主な要因は?
4.COVID-19が世界のパーボイルド・白米市場に与えた影響は?
5.最終用途に基づくパーボイルド・白米の世界市場の内訳は?
6.パーボイルド・白米の世界市場における主要地域は?

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目次

1 序文
2 調査範囲と方法論
2.1 調査の目的
2.2 利害関係者
2.3 データソース
2.3.1 一次情報源
2.3.2 二次情報源
2.4 市場推定
2.4.1 ボトムアップアプローチ
2.4.2 トップダウンアプローチ
2.5 予測方法
3 エグゼクティブ・サマリー
4 はじめに
4.1 概要
4.2 主要産業動向
5 世界の米、パーボイルドライス、白米産業
5.1 世界の米産業
5.1.1 市場概要
5.1.2 市場パフォーマンス
5.1.3 COVID-19の影響
5.1.4 地域別市場構成
5.1.4.1 中国
5.1.4.2 インド
5.1.4.3 インドネシア
5.1.4.4 バングラデシュ
5.1.4.5 ベトナム
5.1.4.6 その他
5.1.5 最終用途別市場
5.1.5.1 食品用途
5.1.5.2 飼料用
5.1.6 輸入と輸出
5.1.7 市場予測
5.2 世界のパーボイルドライスと白米産業
5.2.1 市場概要
5.2.2 市場パフォーマンス
5.2.2.1 パルボイルドライス消費量
5.2.2.2 白米消費量
5.2.3 輸入と輸出
5.2.4 市場予測
5.3 SWOT分析
5.3.1 概要
5.3.2 強み
5.3.3 弱点
5.3.4 機会
5.3.5 脅威
5.4 バリューチェーン分析
5.5 ポーターのファイブフォース分析
5.5.1 概要
5.5.2 買い手の交渉力
5.5.3 供給者の交渉力
5.5.4 競争の程度
5.5.5 新規参入の脅威
5.5.6 代替品の脅威
5.6 主要市場牽引要因と成功要因
6 ミャンマーのコメ産業
6.1 市場の概要
6.2 市場パフォーマンス
6.2.1 米の生産量
6.2.2 米の消費量
6.3 バリューチェーン分析
6.4 市場予測
7 競争構造
8 パルボイルド・ライスおよび白米の製造工程
8.1 パルボイルドライス
8.1.1 製品概要
8.1.2 詳細なプロセスフロー
8.1.3 関係する様々な種類の単位操作
8.1.4 マスバランスと原料の必要量
8.2 白米
8.2.1 製品概要
8.2.2 詳細なプロセスフロー
8.2.3 様々なユニットオペレーション
8.2.4 マスバランスと原材料要件
9 プロジェクトの詳細、要件、および関連費用
9.1 土地要件と費用
9.2 建設要件と費用
9.3 プラントレイアウト
9.4 工場機械
9.5 機械写真
9.6 原材料所要量と支出
9.7 原材料と最終製品の写真
9.8 梱包の必要条件と支出
9.9 輸送要件と支出
9.10 ユーティリティの要件と支出
9.11 人員要件と支出
9.12 その他の設備投資
10 ローンと資金援助
11 プロジェクトの経済性
11.1 プロジェクトの資本コスト
11.2 技術経済パラメータ
11.3 サプライチェーンの各段階における製品価格とマージン
11.4 課税と減価償却
11.5 収入予測
11.6 支出予測
11.7 財務分析
11.8 利益分析
図表一覧
図1: 世界のコメ産業の概要
図2:世界:コメ市場:数量推移(単位:百万トン)、2018年~2023年
図3:世界:コメ市場:金額推移(単位:百万米ドル)、2018年~2023年
図4:世界の米の世界市場地域別構成比(%)、2023年
図5:中国:米市場(単位:百万トン)、2018年、2023年、2032年
図6: インド:米市場(単位:百万トン)、2018年、2023年、2032年
図7: インドネシア:コメ市場(単位:百万トン)、2018年、2023年、2032年
図8:バングラデシュコメ市場(単位:百万トン)、2018年、2023年および2032年
図9: ベトナム:コメ市場(単位:百万トン)、2018年、2023年、2032年
図10:世界:コメ市場:最終用途別構成比(単位:%)、2023年
図11: 米の世界市場:食品用途(単位:百万トン)、2018年、2023年、2032年
図12: 米の世界市場:飼料用途(単位:百万トン)、2018年、2023年、2032年
図13:世界のコメ市場の予測:数量推移(単位:百万トン)、2024年~2032年
図14:世界:コメ市場の予測:金額推移(単位:百万米ドル)、2024年~2032年
図15:世界:パーボイルドライス市場消費量推移(単位:百万トン)、2018年~2023年
図16:世界:白米市場:消費量推移(単位:百万トン)、2018年~2023年
図17:世界:パーボイルドライス市場予測:消費量推移(単位:百万トン)、2024年~2032年
図18:世界:白米市場予測:消費量推移(単位:百万トン)、2024年~2032年
図19:世界米産業:SWOT分析
図20:世界:コメ産業:SWOT分析世界のコメ産業:SWOT分析バリューチェーン分析
図21: 世界:世界のコメ産業:バリューチェーン分析ポーターのファイブフォース分析
図22:ミャンマー米生産量(千トン)、2018年~2023年
図23: ミャンマー:図23:ミャンマー:米消費量(千トン)、2018年~2023年
図24:ミャンマーパーボイルドライスおよび白米産業:バリューチェーン分析
図25:図25:ミャンマー:図25:ミャンマー:コメ生産市場予測(単位:万トン)、2024-2032年
図26:ミャンマー:米の生産量市場予測(千トンコメ消費市場予測(千トン)、2024-2032年
図27:パーボイルドライス製造プラント:原料転換率
図28:籾からパーボイルドライスへ:詳細プロセスフロー
図 29:パーボイルド・ライス製造プラント:さまざまな単位作業
図 30:籾から白米製造プラント:原料の転換率
図 31:半加工米から白米製造プラント:原料転換率
図32:籾から白米へ:詳細プロセスフロー
図 33:半加工米から白米へ:詳細プロセスフロー
図34:籾から白米製造プラント:関与する様々な単位作業
図 35:半加工米から白米製造プラント:様々なユニット作業
図36:パーボイルド・ライスおよび白米製造工場:工場レイアウト案
図 37:パーボイルドおよび白米製造工場:資本コストの内訳
図38:パーボイルド・白米産業:サプライチェーンの各段階における利益率
図39:パーボイルド・ライスおよび白米の生産:製造コストの内訳(単位)
表一覧
表1:コメ:世界の供給と流通(百万トン)、2018-2023年
表2:世界:米:国別輸入データ(単位:US$、トン)
表3:世界:コメ:国別輸出データ(単位:米ドル、トン国別輸出データ(単位:米ドル、トン)
表4:世界:パーボイルドライス:輸入量(トン)
表5: 世界: パルボイルドライス:輸出量(トン)
表6:パーボイルドライスおよび白米の製造工場:土地と用地開発に関する費用(単位:米ドル)
表7:パーボイルドライス及び白米製造工場:土地及び用地開発関連費用(単位:米ドル土木工事関連費用(単位:米ドル)
表8:パーボイルド・白米製造工場:籾摺機関連費用(単位:米ドル)
表9:パーボイルド・白米製造工場:籾から白米機械への関連費用(単位:米ドル)
表10:パーボイルド・白米製造工場:白米機械への半精米関連費用(単位:米ドル)
表11:パーボイルド・白米製造工場:機械費用の概要(単位:米ドル)
表12:パーボイルド・ライスおよび白米製造工場:原材料所要量
表 13:パーボイルド・白米製造工場:原材料所要量給与関連コスト(単位:米ドル)
表 14:パーボイルド・白米製造工場:給与・賃金関連費用(単位:米ドルその他の設備投資に関する費用(単位:米ドル)
表15:金融機関による資金援助の詳細
表16:パーボイルド・白米製造工場:資本コスト(単位:米ドル)
表17:パーボイルド・白米製造プラント:技術経済パラメーター
表18:パーボイルド・白米製造プラント:技術経済パラメーター課税と減価償却
表19:パーボイルド・白米製造プラント:収入予測(単位:米ドル)
表20:パーボイルド・白米製造工場:支出予測(単位:米ドル支出予測(単位:米ドル)
表 21:パーボイルド・白米製造工場:支出予測(単位:米ドル法人税負担を考慮しないキャッシュフロー分析
表22:パーボイルド・白米製造工場:所得税負担を考慮しない場合のキャッシュフロー分析所得税負担を考慮したキャッシュフロー分析
表23:パーボイルドおよび白米製造工場:損益計算書

 

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Summary

The global parboiled and white rice market size reached 504.1 Million Tons in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 560.2 Million Tons by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 1.1% during 2024-2032.

Parboiled and white rice are variants of hydrothermally processed rice. Parboiled rice is partially boiled and is processed in lukewarm or cold water before husking and milling. White rice is usually milled after having the husk, bran and germ removed. They are a rich source of calcium, potassium, fiber and vitamin B6 and are widely used in dry powders, instant soup mixes and frozen foods. Parboiled and white rice are commonly available in long, medium and short lengths. They are widely used in ready-to-eat (RTE) breakfast cereals, biscuits, extruded snacks, baby foods, noodles, fermented beverages and oils. However, in comparison to white rice, parboiled rice is easy to digest, takes lesser time to cool and has a fluffier and less sticky texture.

Parboiled and White Rice Market Trends:
Significant growth in the food and beverage industry across the globe is among the key factors creating a positive outlook for the market. Moreover, rising awareness regarding the health benefits of parboiled and white rice among the masses is providing a thrust to the market growth. The consumer preference is rapidly shifting towards an energy-rich carbohydrate-based diet and regular and moderate consumption of rice can minimize the risks of developing diabetes and various other medical ailments. In line with this, the increasing demand for premium and specialty white rice products and dishes is also favoring the market growth. For instance, basmati rice with sleek grains and unique aroma, taste and superior quality is gaining immense preference among the consumers. Additionally, extensive improvements in the rice production technologies and rising demand for rice flakes, puffed rice, rice wafers and canned rice, are acting as other growth-inducing factors. Furthermore, rising expenditure capacities of the consumers, along with the implementation of favorable government policies promoting the cultivation of rice, is anticipated to drive the market toward growth.

Key Market Segmentation:

IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global parboiled and white rice market report, along with forecasts at the global and regional level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on end use.

Breakup by End Use:

Food Use
Feed Use

On the basis of end use, the food industry is currently the largest consumer of rice accounting for the majority of the total global consumption.

Breakup by Region:

China
India
Indonesia
Bangladesh
Vietnam
Others

Region-wise, China represents the largest producer of rice accounting for the majority of the total global production.

Competitive Landscape:

The competitive landscape of the industry has also been examined, along with the profiles of the key players.

This report provides a comprehensive analysis for setting up a parboiled and white rice manufacturing plant. The study covers all the requisite aspects of the parboiled and white rice industry and provides an in-depth analysis of the market, industry performance, processing and manufacturing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, researchers, consultants, business strategists, and all those who are planning to foray into the parboiled and white rice industry in any manner.

Key Questions Answered in This Report

1. How big is the global parboiled and white rice market?
2. What is the expected growth rate of the global parboiled and white rice market during 2024-2032?
3. What are the key factors driving the global parboiled and white rice market?
4. What has been the impact of COVID-19 on the global parboiled and white rice market?
5. What is the breakup of the global parboiled and white rice market based on the end use?
6. What are the key regions in the global parboiled and white rice market?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Rice, Parboiled Rice and White Rice Industry
5.1 Global Rice Industry
5.1.1 Market Overview
5.1.2 Market Performance
5.1.3 Impact of COVID-19
5.1.4 Market Breakup by Region
5.1.4.1 China
5.1.4.2 India
5.1.4.3 Indonesia
5.1.4.4 Bangladesh
5.1.4.5 Vietnam
5.1.4.6 Others
5.1.5 Market Breakup by End Use
5.1.5.1 Food Use
5.1.5.2 Feed Use
5.1.6 Imports and Exports
5.1.7 Market Forecast
5.2 Global Parboiled Rice and White Rice Industry
5.2.1 Market Overview
5.2.2 Market Performance
5.2.2.1 Parboiled Rice Consumption
5.2.2.2 White Rice Consumption
5.2.3 Imports and Exports
5.2.4 Market Forecast
5.3 SWOT Analysis
5.3.1 Overview
5.3.2 Strengths
5.3.3 Weaknesses
5.3.4 Opportunities
5.3.5 Threats
5.4 Value Chain Analysis
5.5 Porter’s Five Forces Analysis
5.5.1 Overview
5.5.2 Bargaining Power of Buyers
5.5.3 Bargaining Power of Suppliers
5.5.4 Degree of Competition
5.5.5 Threat of New Entrants
5.5.6 Threat of Substitutes
5.6 Key Market Drivers and Success Factors
6 Myanmar Rice Industry
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Rice Production
6.2.2 Rice Consumption
6.3 Value Chain Analysis
6.4 Market Forecast
7 Competitive Structure
8 Parboiled and White Rice Manufacturing Process
8.1 Parboiled Rice
8.1.1 Product Overview
8.1.2 Detailed Process Flow
8.1.3 Various Types of Unit Operations Involved
8.1.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
8.2 White Rice
8.2.1 Product Overview
8.2.2 Detailed Process Flow
8.2.3 Various Types of Unit Operations Involved
8.2.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
9 Project Details, Requirements and Costs Involved
9.1 Land Requirements and Expenditures
9.2 Construction Requirements and Expenditures
9.3 Plant Layout
9.4 Plant Machinery
9.5 Machinery Pictures
9.6 Raw Material Requirements and Expenditures
9.7 Raw Material and Final Product Pictures
9.8 Packaging Requirements and Expenditures
9.9 Transportation Requirements and Expenditures
9.10 Utility Requirements and Expenditures
9.11 Manpower Requirements and Expenditures
9.12 Other Capital Investments
10 Loans and Financial Assistance
11 Project Economics
11.1 Capital Cost of the Project
11.2 Techno-Economic Parameters
11.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
11.4 Taxation and Depreciation
11.5 Income Projections
11.6 Expenditure Projections
11.7 Financial Analysis
11.8 Profit Analysis
List of Figures
Figure 1: Global: Rice Industry Overview
Figure 2: Global: Rice Market: Volume Trends (in Million Tons), 2018-2023
Figure 3: Global: Rice Market: Value Trends (in Million US$), 2018-2023
Figure 4: Global: Rice Market: Breakup by Region (in %), 2023
Figure 5: China: Rice Market (in Million Tons), 2018, 2023 and 2032
Figure 6: India: Rice Market (in Million Tons), 2018, 2023 and 2032
Figure 7: Indonesia: Rice Market (in Million Tons), 2018, 2023 and 2032
Figure 8: Bangladesh: Rice Market (in Million Tons), 2018, 2023 and 2032
Figure 9: Vietnam: Rice Market (in Million Tons), 2018, 2023 and 2032
Figure 10: Global: Rice Market: Breakup by End Use (in %), 2023
Figure 11: Global Rice Market: Food Use (in Million Tons), 2018, 2023 and 2032
Figure 12: Global Rice Market: Feed Use (in Million Tons), 2018, 2023 and 2032
Figure 13: Global: Rice Market Forecast: Volume Trends (in Million Tons), 2024-2032
Figure 14: Global: Rice Market Forecast: Value Trends (in Million US$), 2024-2032
Figure 15: Global: Parboiled Rice Market: Consumption Volume Trends (in Million Tons), 2018-2023
Figure 16: Global: White Rice Market: Consumption Volume Trends (in Million Tons), 2018-2023
Figure 17: Global: Parboiled Rice Market Forecast: Consumption Volume Trends (in Million Tons), 2024-2032
Figure 18: Global: White Rice Market Forecast: Consumption Volume Trends (in Million Tons), 2024-2032
Figure 19: Global: Rice Industry: SWOT Analysis
Figure 20: Global: Rice Industry: Value Chain Analysis
Figure 21: Global: Rice Industry: Porter’s Five Forces Analysis
Figure 22: Myanmar: Rice Production (000’ Tons), 2018-2023
Figure 23: Myanmar: Rice Consumption (000’ Tons), 2018-2023
Figure 24: Myanmar: Parboiled and White Rice Industry: Value Chain Analysis
Figure 25: Myanmar: Rice Production Market Forecast (000’ Tons), 2024-2032
Figure 26: Myanmar: Rice Consumption Market Forecast (000’ Tons), 2024-2032
Figure 27: Parboiled Rice Manufacturing Plant: Conversion Rate of Feedstocks
Figure 28: Paddy to Parboiled Rice: Detailed Process Flow
Figure 29: Parboiled Rice Manufacturing Plant: Various Unit Operations Involved
Figure 30: Paddy to White Rice Manufacturing Plant: Conversion Rate of Feedstocks
Figure 31: Semi-processed Rice to White Rice Manufacturing Plant: Conversion Rate of Feedstocks
Figure 32: Paddy to White Rice: Detailed Process Flow
Figure 33: Semi-processed Rice to White Rice: Detailed Process Flow
Figure 34: Paddy to White Rice Manufacturing Plant: Various Unit Operations Involved
Figure 35: Semi-processed Rice to White Rice Manufacturing Plant: Various Unit Operations Involved
Figure 36: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Proposed Plant Layout
Figure 37: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Breakup of Capital Costs (in %)
Figure 38: Parboiled and White Rice Industry: Profit Margins at Various Levels of the Supply Chain
Figure 39: Parboiled and White Rice Production: Manufacturing Cost Breakup (in %)
List of Tables
Table 1: Rice: World Supply and Distribution (Million Tons), 2018-2023
Table 2: Global: Rice: Import Data by Country (in US$ and Tons)
Table 3: Global: Rice: Export Data by Country (in US$ and Tons)
Table 4: Global: Parboiled Rice: Import Volumes (in Tons)
Table 5: Global: Parboiled Rice: Export Volumes (in Tons)
Table 6: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Costs Related to Land and Site Development (in US$)
Table 7: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Costs Related to Civil Works (in US$)
Table 8: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Costs Related to Paddy to Parboiled Rice Machinery (in US$)
Table 9: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Costs Related to Paddy to White Rice Machinery (in US$)
Table 10: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Costs Related to Semi-processed rice to White Rice Machinery (in US$)
Table 11: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Summary of Machinery Costs (in US$)
Table 12: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Raw Material Requirements
Table 13: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Costs Related to Salaries and Wages (in US$)
Table 14: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Costs Related to Other Capital Investments (in US$)
Table 15: Details of Financial Assistance Offered by Financial Institutions
Table 16: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Capital Costs (in US$)
Table 17: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Techno-Economic Parameters
Table 18: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Taxation and Depreciation
Table 19: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Income Projections (in US$)
Table 20: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Expenditure Projections (in US$)
Table 21: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Cash Flow Analysis Without Considering the Income Tax Liability
Table 22: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Cash Flow Analysis on Considering the Income Tax Liability
Table 23: Parboiled and White Rice Manufacturing Plant: Profit and Loss Account

 

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