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大豆プロテイン市場 - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2031年予測 - 製品別、技術別、グレード別、用途別、エンドユーザー別、地域別:(北米、欧州、アジア太平洋、中南米、中東アフリカ)


Soy Protein Market - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2031 - By Product, Technology, Grade, Application, End-user, Region: (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America and Middle East and Africa)

世界の大豆たん白市場は、過去に亘り堅調な成長を遂げ、安定した上昇基調を維持している。2024年の市場規模は72億7,000万ドルで、年平均成長率(CAGR)4.8%を反映して2031年には101億2,000万ドルに達すると予測... もっと見る

 

 

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Fairfield Market Research
フェアフィールドマーケットリサーチ
2024年7月10日 US$4,995
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サマリー

世界の大豆たん白市場は、過去に亘り堅調な成長を遂げ、安定した上昇基調を維持している。2024年の市場規模は72億7,000万ドルで、年平均成長率(CAGR)4.8%を反映して2031年には101億2,000万ドルに達すると予測されている。この大幅な増加は、様々な産業における大豆タンパク質の重要性と需要の高まりを裏付けている。

大豆タンパク質の消費分析対市場予測

世界の大豆プロテイン市場は大幅な成長を遂げており、過去一定期間のCAGRは一貫している。この成長は、拡大する経済と食品・飲料製品に費やす消費者の可処分所得の増加により、今後も続くと予想される。食品・飲料、栄養補助食品、機能性食品の用途における大豆タンパク質の需要の高まりは、主要な促進要因である。大豆タンパク質の脂肪や水分の吸収、乳化、ホイップなどの機能的特性は、大豆タンパク質を貴重な食品素材にしている。

北米とヨーロッパは、食品産業における優位性により、大豆タンパク質の需要にとって極めて重要な地域である。これらの地域は、今後数年間で市場需要をさらに加速させると予想されている。

タンパク質は人体に不可欠な栄養素であり、必要なアミノ酸を供給する。脱皮・脱脂大豆から調製される濃縮大豆たん白は、菜食主義、ベジタリアニズム、乳糖不耐症の増加により人気を集めている。さらに、大豆タンパク質は肉の類似品やエクステンダーとして使用され、肉の味や食感を模倣している。

大豆タンパク質市場の主要動向

消費者への直接販売モデルが牽引役となる

植物性タンパク質原料業界では、消費者への直接販売(D2C)モデルの人気が高まっている。このアプローチにより、メーカーは消費者の重要な洞察を得ることができ、市場戦略や差別化戦略を調整することができる。D2Cモデルは、他のチャネルでは不可能な消費者との直接的な関係構築を支援する。オンライン小売や専門店は、メーカーが新しいトレンドを見極め、製品提供を強化するのに役立つ。

例えば、植物性プロテインパウダーの製造・供給大手であるNOW Health Groupは、D2Cアプローチを採用し、オンラインショッピングや専門店など複数のチャネルを通じて、様々なフレーバーの分離大豆プロテインパウダーを提供している。

植物性プロテインに対する意識の高まり

動物性タンパク質から植物性食品へのシフトは、大豆タンパク質を含む植物性タンパク質の需要を促進している。体重増加、食品の安全性問題、動物の苦痛に対する懸念が、このシフトの大きな要因となっている。減量効果のある植物性タンパク質は、健康志向の消費者の間で人気となっている。低脂肪・低カロリーでありながら、主要栄養素と食物繊維を多く含む大豆タンパク質は、こうした消費者にとって魅力的な選択肢である。

動物性タンパク質の動物虐待や環境への影響に対する意識も、大豆タンパク質のような植物性タンパク質への消費者の嗜好に影響を与えている。

例えばデュポンは、食品製造業者向けに植物由来のソリューション・ポートフォリオを拡充した。この包括的な製品ラインアップには、タンパク質、培養物、プロバイオティクス、酵素、安定化ソリューションなど、栄養的・機能的なメリットをもたらす植物由来の原材料が含まれる。

外食産業における需要の高まり

大豆タンパク質の安定した入手可能性と作業上の利点から、外食産業では人気の高い選択肢となっている。大豆たん白は、時間のかかる下ごしらえや専門的な労働力を必要としないため、労働力不足に対応でき、製造も提供も簡単で迅速である。

飼料業界からの需要

大豆たん白は、その優れたアミノ酸組成と高い消化率からメーカーに支持され、動物飼料製品への使用が増加している。畜産農家、ペット飼育農家、養鶏農家は、粗タンパク質、消化可能エネルギー、粗繊維組成が最適であることから、大豆プロテインや大豆ミールのような大豆ベースの製品を好む。

例えば、大豆ミールは粗タンパク質、消化性エネルギー、粗繊維の含有率が高く、家畜用飼料として好まれている。

食肉と酪農生産が環境に与える影響

食肉・乳製品産業は、水や土地といった再生不可能な資源を大量に消費するため、環境に大きな影響を与える。動物性タンパク質や乳製品の二酸化炭素排出量は、地球温暖化や温室効果ガスの原因となっている。動物愛護団体は、動物性製品を生産する際の動物の扱いについて意識を高めており、大豆タンパクのような植物性タンパク質への消費者の嗜好のシフトにつながっている。

市場制約としての大豆不耐症

大豆不耐症は、吐き気、嘔吐、下痢、呼吸器系の問題などの症状を引き起こし、かなりの数の消費者に影響を及ぼしている。その結果、これらの消費者は大豆タンパク質を含む大豆ベースの製品を避ける。この不耐性は、食品産業における大豆タンパク質の使用量に大きな影響を与え、市場成長への課題となっている。

Allergy Facts Organization Australiaによると、オーストラリアでは幼児のかなりの割合が大豆アレルギー検査で陽性となっている。

国別インサイト

ヨーロッパの市場展望

植物性食生活の人気の高まりが世界の大豆タンパク質市場を牽引している。菜食主義者や健康志向の食品を製造するための栄養価の高い原材料とされる大豆タンパク質は、人気を集めている。

欧州の市場シェア

欧州の大豆プロテイン市場では英国が大きなシェアを占めており、今後も安定した拡大が見込まれる。植物性食品やその他のビーガン食の人気の高まりが、この成長を後押ししている。

カテゴリー別インサイト

大豆タンパク質の主な形態

濃縮大豆たん白と分離大豆たん白が市場シェアの大部分を占め、工業用途で最も利用されている。これらの形態は、食品原料として使用される場合、操作上の問題を引き起こさない。

栄養補助食品と機能性食品

大豆タンパク質は、栄養補助食品産業にとって不可欠なタンパク質源である。大豆タンパク質は栄養学的に有益であり、レジスタンス・トレーニングと組み合わせると筋肉増強に役立つ。アスリートが健康、筋力、スタミナのために高タンパク製品を求めるようになっているため、メーカーはスポーツ栄養分野をターゲットにすることができる。

競合ダッシュボード

世界の大豆プロテイン市場には、国際的な大企業やローカル企業が多数存在する。多様な製品ポートフォリオを持つ多国籍企業が市場を支配している。主要企業には、デュポン、Gushen Biological Technology Group、Archer Daniels Midland Company、Cargill、BASF SE、Wilmar International Ltd.などがある。多国籍企業が大きな市場シェアを占める一方、地域企業は小規模で輸出志向が強い。

最近の動向

- アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社は、新しいプロテイン・イノベーション・センターに多額の投資を行い、濃縮大豆たん白の生産を拡大した。

- Euroduna Food Ingredients GmbHはドイツにおける大豆タンパク質の主要輸入業者であり、様々な大豆製品を提供している。

- グーシェン・バイオロジカル・テクノロジー・グループは、高品質の大豆タンパク質を毎年大量に生産している。

- ウィルマー・インターナショナル社は、様々な食品用途で卵アルブミンの代用品として大豆タンパク質を製造する新しいプロセスを開発した。

- デュポンは、レディ・トゥ・ドリンク飲料や高タンパク飲料の収益性を改善するために設計された新しい分離大豆タンパク質を発売した。

大豆たん白のカテゴリー別業界研究

性質別

- オーガニック

- コンベンショナル

フォーム別

- 大豆たんぱく分離物

- 濃縮大豆プロテイン

- その他

用途別

- 食品&飲料(ベーカリー&コンフェクショナリー、食肉アナログ、加工食品、スナック&シリアル、飲料、その他)

- 飼料

- 栄養補助食品・機能性食品

地域別

- 北米

- 中南米

- ヨーロッパ

- 南アジア・太平洋

- 東アジア

- 中東・アフリカ

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目次

1.要旨
1.1.大豆たん白の世界市場スナップショット
1.2.将来予測
1.3.主要市場動向
1.4.地域別スナップショット(金額・数量別、2023年
1.5.アナリストの推奨
2.市場概要
2.1.市場の定義とセグメント
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.市場機会
2.3.バリューチェーン分析
2.4.ポーターのファイブフォース分析
2.5.COVID-19インパクト分析
2.5.1.供給
2.5.2.需要
2.6.ウクライナ・ロシア紛争の影響
2.7.経済概況
2.7.1.世界経済予測
2.8.PESTLE分析
3.生産量と貿易統計(2019年~2023年
3.1.世界のコアー市場の地域別生産高、金額(億米ドル)、数量(百万単位)、2019年~2023年
3.1.1.北米
3.1.2.欧州
3.1.3.アジア太平洋
3.1.4.ラテンアメリカ
3.1.5.中東・アフリカ
4.価格分析、2019年~2023年
4.1.世界の平均価格分析、形態/性質別、トン当たり米ドル、2019年~2023年
4.2.大豆たん白価格に影響を与える顕著な要因
4.3.世界平均価格分析、地域別、MMT当たり米ドル
5.大豆たん白の世界市場展望、2019年~2031年
5.1.大豆タンパク質の世界市場展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
5.1.1.主要ハイライト
5.1.1.1.有機
5.1.1.2.コンベンショナル
5.2.大豆タンパク質の世界市場展望、形態別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2019~2031年
5.2.1.主要ハイライト
5.2.1.1.大豆タンパク質単離物
5.2.1.2.濃縮大豆蛋白
5.2.1.3.その他
5.3.大豆タンパク質の世界市場展望、用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
5.3.1.主要ハイライト
5.3.1.1.1.食品・飲料
5.3.1.1.1.1.ベーカリー&菓子
5.3.1.1.1.2.食肉アナログ
5.3.1.1.1.3.加工食品
5.3.1.1.1.4.スナック・シリアル
5.3.1.1.1.5.飲料
5.3.1.1.1.6.その他
5.3.1.1.2.飼料
5.3.1.1.3.栄養補助食品・機能性食品
5.4.大豆タンパク質の世界市場展望、地域別、金額(億米ドル)及び数量(トン)、2019~2031年
5.4.1.主なハイライト
5.4.1.1.北米
5.4.1.2.欧州
5.4.1.3.アジア太平洋
5.4.1.4.ラテンアメリカ
5.4.1.5.中東・アフリカ
6.北米大豆たん白市場の展望、2019年~2031年
6.1.北米大豆たん白市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
6.1.1.主要ハイライト
6.1.1.1.有機
6.1.1.2.コンベンショナル
6.2.北米大豆たん白市場の展望、形態別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2019~2031年
6.2.1.主要ハイライト
6.2.1.1.大豆タンパク単離物
6.2.1.2.濃縮大豆蛋白
6.2.1.3.その他
6.3.北米大豆たん白市場の展望、用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
6.3.1.主要ハイライト
6.3.1.1.1.食品・飲料
6.3.1.1.1.1.ベーカリー&菓子
6.3.1.1.1.2.食肉アナログ
6.3.1.1.1.3.加工食品
6.3.1.1.1.4.スナック・シリアル
6.3.1.1.1.5.飲料
6.3.1.1.1.6.その他
6.3.1.1.2.飼料
6.3.1.1.3.栄養補助食品・機能性食品
6.4.北米大豆たん白市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
6.4.1.主なハイライト
6.4.1.1.米国の大豆プロテイン市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.2.米国の大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.3.米国の大豆たん白市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.4.カナダの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.5.カナダの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.6.カナダの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.欧州大豆たん白市場の展望、2019年~2031年
7.1.欧州大豆たん白市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.1.1.主なハイライト
7.1.1.1.有機
7.1.1.2.コンベンショナル
7.2.欧州大豆たん白市場の展望、形態別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2019~2031年
7.2.1.主なハイライト
7.2.1.1.分離大豆たん白
7.2.1.2.濃縮大豆蛋白
7.2.1.3.その他
7.3.欧州大豆たん白市場の展望、用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
7.3.1.主なハイライト
7.3.1.1.1.食品・飲料
7.3.1.1.1.1.ベーカリー&菓子
7.3.1.1.1.2.食肉アナログ
7.3.1.1.1.3.加工食品
7.3.1.1.1.4.スナック・シリアル
7.3.1.1.1.5.飲料
7.3.1.1.1.6.その他
7.3.1.1.2.飼料
7.3.1.1.3.栄養補助食品・機能性食品
7.4.欧州大豆たん白市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
7.4.1.主なハイライト
7.4.1.1.ドイツの大豆プロテイン市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.2.ドイツの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.3.ドイツの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.4.イギリスの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.5.イギリスの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.6.イギリスの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.7.フランスの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.8.フランスの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.9.フランスの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.10.イタリアの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.11.イタリアの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.12.イタリアの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.13.トルコの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.14.トルコの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.15.トルコの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.16.ロシアの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.17.ロシアの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.18.ロシアの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.19.その他のヨーロッパの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.20.その他のヨーロッパの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.21.その他のヨーロッパの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
8.アジア太平洋地域の大豆たん白市場の展望、2019年~2031年
8.1.アジア太平洋地域の大豆たん白市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.1.1.主なハイライト
8.1.1.1.有機
8.1.1.2.コンベンショナル
8.2.アジア太平洋地域の大豆たん白市場の展望、形態別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2019~2031年
8.2.1.主なハイライト
8.2.1.1.大豆たん白分離物
8.2.1.2.濃縮大豆蛋白
8.2.1.3.その他
8.3.アジア太平洋地域の大豆たん白市場の展望、用途別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2019~2031年
8.3.1.主要ハイライト
8.3.1.1.1.食品・飲料
8.3.1.1.1.1.ベーカリー&菓子
8.3.1.1.1.2.食肉アナログ
8.3.1.1.1.3.加工食品
8.3.1.1.1.4.スナック・シリアル
8.3.1.1.1.5.飲料
8.3.1.1.1.6.その他
8.3.1.1.2.飼料
8.3.1.1.3.栄養補助食品・機能性食品
8.4.アジア太平洋大豆たん白市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
8.4.1.主なハイライト
8.4.1.1.中国大豆たん白の性質別市場、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.2.中国の大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.3.中国大豆たん白の用途別市場:金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.4.日本の大豆たん白の性状別市場:金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.5.日本の大豆たん白の形態別市場、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.6.日本の大豆たん白の用途別市場、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.7.韓国の大豆たん白の性状別市場:金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.8.韓国の大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.9.韓国の大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.10.インドの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.11.インドの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.12.インドの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.13.東南アジアの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.14.東南アジアの大豆たん白市場の形態別:金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.15.東南アジア大豆たん白の用途別市場:金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.16.その他のアジア太平洋地域の大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.17.アジア太平洋地域の残りの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.18.アジア太平洋地域の残りの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
9.ラテンアメリカの大豆プロテイン市場展望、2019年~2031年
9.1.ラテンアメリカの大豆プロテイン市場展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.1.1.主要ハイライト
9.1.1.1.有機
9.1.1.2.コンベンショナル
9.2.ラテンアメリカの大豆たん白市場の展望、形態別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2019~2031年
9.2.1.主要ハイライト
9.2.1.1.大豆タンパク質単離物
9.2.1.2.濃縮大豆蛋白
9.2.1.3.その他
9.3.ラテンアメリカ大豆プロテイン市場展望、用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
9.3.1.主要ハイライト
9.3.1.1.1.食品・飲料
9.3.1.1.1.1.ベーカリー&菓子
9.3.1.1.1.2.食肉アナログ
9.3.1.1.1.3.加工食品
9.3.1.1.1.4.スナック・シリアル
9.3.1.1.1.5.飲料
9.3.1.1.1.6.その他
9.3.1.1.2.飼料
9.3.1.1.3.栄養補助食品・機能性食品
9.4.ラテンアメリカ大豆たん白市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
9.4.1.主なハイライト
9.4.1.1.ブラジルの大豆プロテイン市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.2.ブラジルの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.3.ブラジルの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.4.メキシコの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.5.メキシコの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.6.メキシコの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.7.アルゼンチンの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.8.アルゼンチンの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.9.アルゼンチンの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.10.その他のラテンアメリカの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.11.ラテンアメリカの大豆タンパク質のその他の地域市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.12.ラテンアメリカの大豆プロテインの残りの市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
10.中東・アフリカ大豆たん白市場の展望(2019年~2031年
10.1.中東・アフリカ大豆たん白市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.1.1.主なハイライト
10.1.1.1.有機
10.1.1.2.コンベンショナル
10.2.中東・アフリカ大豆たん白市場の展望、形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
10.2.1.主要ハイライト
10.2.1.1.大豆タンパク単離物
10.2.1.2.濃縮大豆蛋白
10.2.1.3.その他
10.3.中東・アフリカ大豆たん白市場の展望、用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
10.3.1.主要ハイライト
10.3.1.1.1.食品と飲料
10.3.1.1.1.1.ベーカリー&菓子
10.3.1.1.1.2.食肉アナログ
10.3.1.1.1.3.加工食品
10.3.1.1.1.4.スナック・シリアル
10.3.1.1.1.5.飲料
10.3.1.1.1.6.その他
10.3.1.1.2.飼料
10.3.1.1.3.栄養補助食品・機能性食品
10.4.中東・アフリカ大豆たん白市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
10.4.1.主なハイライト
10.4.1.1.GCCの大豆プロテイン市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.2.GCCの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.3.GCCの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.4.南アフリカの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.5.南アフリカの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.6.南アフリカの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.7.エジプトの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.8.エジプトの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.9.エジプトの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.10.ナイジェリアの大豆プロテイン自然環境別市場:金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.11.ナイジェリアの大豆プロテイン市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.12.ナイジェリアの大豆プロテイン市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.13.その他の中東・アフリカの大豆プロテイン市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.14.中東・アフリカの大豆タンパク質の形態別市場:金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.1.15.中東・アフリカの大豆タンパク質の用途別市場:金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
10.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
11.競争環境
11.1.製品と適応症のヒートマップ
11.2.各社の市場シェア分析、2024年
11.3.競合ダッシュボード
11.4.企業プロフィール
11.4.1.デュポン
11.4.1.1.会社概要
11.4.1.2.製品ポートフォリオ
11.4.1.3.財務概要
11.4.1.4.事業戦略と展開
11.4.2.アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カーギル社
11.4.2.1.会社概要
11.4.2.2.製品ポートフォリオ
11.4.2.3.財務概要
11.4.2.4.事業戦略と展開
11.4.3.BASF SE
11.4.3.1.会社概要
11.4.3.2.製品ポートフォリオ
11.4.3.3.財務概要
11.4.3.4.事業戦略と展開
11.4.4.ウィルマー・インターナショナル
11.4.4.1.会社概要
11.4.4.2.製品ポートフォリオ
11.4.4.3.財務概要
11.4.4.4.事業戦略と展開
11.4.5.富士石油株式会社
11.4.5.1.会社概要
11.4.5.2.製品ポートフォリオ
11.4.5.3.財務概要
11.4.5.4.事業戦略と展開
11.4.6.ファーベストブランド
11.4.6.1.会社概要
11.4.6.2.製品ポートフォリオ
11.4.6.3.財務概要
11.4.6.4.事業戦略と展開
11.4.7.ロイヤル・イングリディエンツ・グループ
11.4.7.1.会社概要
11.4.7.2.製品ポートフォリオ
11.4.7.3.財務概要
11.4.7.4.事業戦略と展開
11.4.8.ザ・スクーラー・カンパニー
11.4.8.1.会社概要
11.4.8.2.製品ポートフォリオ
11.4.8.3.財務概要
11.4.8.4.事業戦略と展開
11.4.9.ユーロデューナ食品素材有限会社
11.4.9.1.会社概要
11.4.9.2.製品ポートフォリオ
11.4.9.3.財務概要
11.4.9.4.事業戦略と展開
11.4.10.ナウフーズ
11.4.10.1.会社概要
11.4.10.2.製品ポートフォリオ
11.4.10.3.財務概要
11.4.10.4.事業戦略と展開
11.4.11.A.コスタンティーノ&C.スパ
11.4.11.1.会社概要
11.4.11.2.製品ポートフォリオ
11.4.11.3.財務概要
11.4.11.4.事業戦略と展開
11.4.12.山東玉王実業有限公司
11.4.12.1.会社概要
11.4.12.2.製品ポートフォリオ
11.4.12.3.財務概要
11.4.12.4.事業戦略と展開
11.4.13.グーシェンバイオテクノロジーグループ
11.4.13.1.会社概要
11.4.13.2.製品ポートフォリオ
11.4.13.3.財務概要
11.4.13.4.事業戦略と展開
11.4.14.ソルバー寧波プロテインテクノロジー株式会社
11.4.14.1.会社概要
11.4.14.2.製品ポートフォリオ
11.4.14.3.財務概要
11.4.14.4.事業戦略と展開
11.4.15.ノルディック・ソヤ社
11.4.15.1.会社概要
11.4.15.2.製品ポートフォリオ
11.4.15.3.財務概要
11.4.15.4.事業戦略と展開
11.4.16.ETChem
11.4.16.1.会社概要
11.4.16.2.製品ポートフォリオ
11.4.16.3.財務概要
11.4.16.4.事業戦略と展開
11.4.17.ミールニーB.V.
11.4.17.1.会社概要
11.4.17.2.製品ポートフォリオ
11.4.17.3.財務概要
11.4.17.4.事業戦略と展開
11.4.18.アミノラB.V.
11.4.18.1.会社概要
11.4.18.2.製品ポートフォリオ
11.4.18.3.財務概要
11.4.18.4.事業戦略と展開

12.付録
12.1.調査方法
12.2.報告書の前提条件
12.3.頭字語および略語

 

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Summary

The global soy protein market has experienced robust growth over the historical period, maintaining a steady upward trajectory. In 2024, the market is valued at $7.27 billion and is projected to reach $10.12 billion by 2031, reflecting a compound annual growth rate (CAGR) of 4.8%. This significant increase underscores the rising importance and demand for soy protein in various industries.

Soy Protein Consumption Analysis Vs. Market Estimations

The global soy protein market has seen substantial growth, marked by a consistent CAGR in the historical period. This growth is expected to continue, driven by expanding economies and increasing consumer disposable income spent on food and beverage products. The heightened demand for soy protein in food & beverage, nutraceutical, and functional food applications is a key driver. Soy protein’s functional properties, such as fat and water absorption, emulsification, and whipping, make it a valuable food ingredient.

North America and Europe are pivotal regions for soy protein demand due to their dominance in the food industry. These regions are anticipated to further accelerate market demand in the coming years.

Proteins are essential nutrients for the human body, providing necessary amino acids. Soy protein concentrates, prepared from dehulled and defatted soybeans, are gaining popularity due to the rise in veganism, vegetarianism, and lactose intolerance. Additionally, soy protein is used as a meat analog or extender, mimicking the taste and texture of meat.

Key Trends in the Soy Protein Market

Direct-to-Consumer Model Gaining Traction

The direct-to-consumer (D2C) model is becoming increasingly popular in the plant-based protein ingredients industry. This approach allows manufacturers to gain significant consumer insights, enabling them to tailor market and differentiation strategies. The D2C model helps companies build direct relationships with consumers, which is not possible through other channels. Online retailing and specialty stores help manufacturers identify new trends and enhance product offerings.

For instance, NOW Health Group, a leading producer and supplier of plant-based protein powder, has adopted the D2C approach, offering soy protein isolate powder in various flavors through multiple channels, including online shopping and specialty stores.

Growing Awareness About Plant-Based Proteins

The shift from animal-based proteins to plant-based food sources is driving the demand for plant-based proteins, including soy protein. Concerns about weight gain, food safety issues, and animal suffering are significant factors behind this shift. Plant-based proteins, associated with weight loss properties, are becoming popular among health-conscious consumers. Soy protein, low in fat and calories but high in key nutrients and fiber, is an attractive option for these consumers.

Awareness about animal cruelty and the environmental impact of animal-based proteins is also influencing consumer preferences towards plant-based proteins like soy protein.

DuPont, for example, has expanded its plant-based solution portfolio for food producers. This comprehensive launch includes plant-based ingredients such as proteins, cultures, probiotics, enzymes, and stabilizing solutions that deliver nutritional and functional benefits.

Growing Demand in the Foodservice Industry

Soy protein’s consistent availability and operational advantages make it a popular choice in the foodservice industry. It addresses labor shortages by eliminating time-consuming preparation and the need for specialized labor, being simple and quick to produce and serve.

Demand from the Animal Feed Industry

Soy protein is increasingly used in animal feed products, favored by manufacturers for its excellent amino acid composition and high digestibility. Livestock farmers, pet owners, and poultry farmers prefer soy-based products like soy protein and soybean meal for their optimal crude protein, digestible energy, and crude fiber composition.

For instance, soybean meal contains a high percentage of crude protein, digestible energy, and crude fiber, making it a preferred choice in animal feed.

Environmental Impact of Meat and Dairy Production

The meat and dairy industries have a significant environmental impact due to the high consumption of non-renewable resources like water and land. The carbon footprints of animal protein and dairy protein contribute to global warming and greenhouse gases. Animal welfare groups are raising awareness about the treatment of animals in producing animal-based products, leading to a shift in consumer preferences towards plant-based proteins such as soy protein.

Soy Intolerance as a Market Restraint

Soy intolerance, causing symptoms like nausea, vomiting, diarrhea, and respiratory issues, affects a substantial number of consumers. As a result, these consumers avoid soy-based products, including soy protein. This intolerance significantly impacts soy protein usage in the food industry, posing a challenge to market growth.

According to Allergy Facts Organization Australia, a notable percentage of young children have tested positive for soy allergy in Australia.

Country-wise Insights

Europe’s Market Outlook

The increasing popularity of plant-based diets is driving the global soy protein market. Soy protein, considered a nutritious ingredient for manufacturing vegan and health-conscious food products, is gaining traction.

Market Share in Europe

The U.K. holds a significant share in the European soy protein market and is expected to expand at a steady rate. The increasing popularity of plant-based food products and other vegan dietary forms drives this growth.

Category-wise Insights

Dominant Forms of Soy Protein

Soy protein concentrates and isolates, which account for a substantial market share, are the most utilized forms in industrial applications. These forms do not pose operational difficulties when used as food ingredients.

Nutraceuticals and Functional Food

Soy protein is a vital source of protein for the nutraceutical industry. It is nutritionally beneficial and helps build muscles when paired with resistance training. Manufacturers can target the sports nutrition sector, as athletes increasingly seek high-protein products for health, strength, and stamina.

Competitive Dashboard

The global soy protein market comprises numerous large-scale international and local businesses. Multinational companies with diverse product portfolios dominate the market. Key players include DuPont, Gushen Biological Technology Group, Archer Daniels Midland Company, Cargill, BASF SE, and Wilmar International Ltd., among others. Multinational players account for a significant market share, while regional players operate on a smaller scale and are more export-oriented.

Recent Developments

• Archer Daniels Midland Company has expanded its soy protein concentrate production, investing substantially in its new Protein Innovation Center.

• Euroduna Food Ingredients GmbH is a major importer of soy protein in Germany, offering a variety of soy products.

• Gushen Biological Technology Group produces high-quality soy proteins in large quantities annually.

• Wilmar International Ltd. has developed a new process for producing soy protein as an egg albumin substitute in various food applications.

• DuPont launched a new isolated soy protein designed to improve the profitability of ready-to-drink and high-protein beverages.

Soy Protein Industry Research by Category

By Nature

• Organic

• Conventional

By Form

• Soy Protein Isolates

• Soy Protein Concentrates

• Others

By Application

• Food & Beverage (Bakery & Confectionery, Meat Analogue, Processed Food, Snacks & Cereals, Beverages, Others)

• Animal Feed

• Nutraceuticals & Functional Food

By Region

• North America

• Latin America

• Europe

• South Asia & Pacific

• East Asia

• Middle East & Africa



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Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Soy Protein Market Snapshot
1.2. Future Projections
1.3. Key Market Trends
1.4. Regional Snapshot, by Value and Volume, 2023
1.5. Analyst Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Definitions and Segmentations
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Market Opportunities
2.3. Value Chain Analysis
2.4. Porter’s Five Forces Analysis
2.5. COVID-19 Impact Analysis
2.5.1. Supply
2.5.2. Demand
2.6. Impact of Ukraine-Russia Conflict
2.7. Economic Overview
2.7.1. World Economic Projections
2.8. PESTLE Analysis
3. Production Output and Trade Statistics, 2019 - 2023
3.1. Global Coir Market Production Output, by Region, Value (US$ Bn) and Volume (Million Units), 2019 - 2023
3.1.1. North America
3.1.2. Europe
3.1.3. Asia Pacific
3.1.4. Latin America
3.1.5. Middle East and Africa
4. Price Analysis, 2019 - 2023
4.1. Global Average Price Analysis, by Form/Nature, US$ Per Ton, 2019 - 2023
4.2. Prominent Factor Affecting Soy Protein Prices
4.3. Global Average Price Analysis, by Region, US$ Per MMT
5. Global Soy Protein Market Outlook, 2019 - 2031
5.1. Global Soy Protein Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
5.1.1. Key Highlights
5.1.1.1. Organic
5.1.1.2. Conventional
5.2. Global Soy Protein Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
5.2.1. Key Highlights
5.2.1.1. Soy Protein Isolates
5.2.1.2. Soy Protein Concentrates
5.2.1.3. Others
5.3. Global Soy Protein Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
5.3.1. Key Highlights
5.3.1.1.1. Food & Beverage
5.3.1.1.1.1. Bakery & Confectionery
5.3.1.1.1.2. Meat Analogue
5.3.1.1.1.3. Processed Food
5.3.1.1.1.4. Snacks & Cereals
5.3.1.1.1.5. Beverages
5.3.1.1.1.6. Others
5.3.1.1.2. Animal Feed
5.3.1.1.3. Nutraceuticals & Functional Food
5.4. Global Soy Protein Market Outlook, by Region, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
5.4.1. Key Highlights
5.4.1.1. North America
5.4.1.2. Europe
5.4.1.3. Asia Pacific
5.4.1.4. Latin America
5.4.1.5. Middle East & Africa
6. North America Soy Protein Market Outlook, 2019 - 2031
6.1. North America Soy Protein Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.1.1. Key Highlights
6.1.1.1. Organic
6.1.1.2. Conventional
6.2. North America Soy Protein Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.2.1. Key Highlights
6.2.1.1. Soy Protein Isolates
6.2.1.2. Soy Protein Concentrates
6.2.1.3. Others
6.3. North America Soy Protein Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.3.1. Key Highlights
6.3.1.1.1. Food & Beverage
6.3.1.1.1.1. Bakery & Confectionery
6.3.1.1.1.2. Meat Analogue
6.3.1.1.1.3. Processed Food
6.3.1.1.1.4. Snacks & Cereals
6.3.1.1.1.5. Beverages
6.3.1.1.1.6. Others
6.3.1.1.2. Animal Feed
6.3.1.1.3. Nutraceuticals & Functional Food
6.4. North America Soy Protein Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.4.1. Key Highlights
6.4.1.1. U.S. Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.4.1.2. U.S. Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.4.1.3. U.S. Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.4.1.4. Canada Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.4.1.5. Canada Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.4.1.6. Canada Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
6.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7. Europe Soy Protein Market Outlook, 2019 - 2031
7.1. Europe Soy Protein Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.1.1. Key Highlights
7.1.1.1. Organic
7.1.1.2. Conventional
7.2. Europe Soy Protein Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.2.1. Key Highlights
7.2.1.1. Soy Protein Isolates
7.2.1.2. Soy Protein Concentrates
7.2.1.3. Others
7.3. Europe Soy Protein Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.3.1. Key Highlights
7.3.1.1.1. Food & Beverage
7.3.1.1.1.1. Bakery & Confectionery
7.3.1.1.1.2. Meat Analogue
7.3.1.1.1.3. Processed Food
7.3.1.1.1.4. Snacks & Cereals
7.3.1.1.1.5. Beverages
7.3.1.1.1.6. Others
7.3.1.1.2. Animal Feed
7.3.1.1.3. Nutraceuticals & Functional Food
7.4. Europe Soy Protein Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1. Key Highlights
7.4.1.1. Germany Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.2. Germany Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.3. Germany Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.4. U.K. Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.5. U.K. Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.6. U.K. Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.7. France Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.8. France Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.9. France Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.10. Italy Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.11. Italy Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.12. Italy Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.13. Turkey Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.14. Turkey Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.15. Turkey Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.16. Russia Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.17. Russia Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.18. Russia Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.19. Rest of Europe Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.20. Rest of Europe Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.1.21. Rest of Europe Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
7.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8. Asia Pacific Soy Protein Market Outlook, 2019 - 2031
8.1. Asia Pacific Soy Protein Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.1.1. Key Highlights
8.1.1.1. Organic
8.1.1.2. Conventional
8.2. Asia Pacific Soy Protein Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.2.1. Key Highlights
8.2.1.1. Soy Protein Isolates
8.2.1.2. Soy Protein Concentrates
8.2.1.3. Others
8.3. Asia Pacific Soy Protein Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.3.1. Key Highlights
8.3.1.1.1. Food & Beverage
8.3.1.1.1.1. Bakery & Confectionery
8.3.1.1.1.2. Meat Analogue
8.3.1.1.1.3. Processed Food
8.3.1.1.1.4. Snacks & Cereals
8.3.1.1.1.5. Beverages
8.3.1.1.1.6. Others
8.3.1.1.2. Animal Feed
8.3.1.1.3. Nutraceuticals & Functional Food
8.4. Asia Pacific Soy Protein Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1. Key Highlights
8.4.1.1. China Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.2. China Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.3. China Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.4. Japan Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.5. Japan Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.6. Japan Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.7. South Korea Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.8. South Korea Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.9. South Korea Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.10. India Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.11. India Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.12. India Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.13. Southeast Asia Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.14. Southeast Asia Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.15. Southeast Asia Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.16. Rest of Asia Pacific Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.17. Rest of Asia Pacific Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.1.18. Rest of Asia Pacific Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
8.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
9. Latin America Soy Protein Market Outlook, 2019 - 2031
9.1. Latin America Soy Protein Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.1.1. Key Highlights
9.1.1.1. Organic
9.1.1.2. Conventional
9.2. Latin America Soy Protein Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.2.1. Key Highlights
9.2.1.1. Soy Protein Isolates
9.2.1.2. Soy Protein Concentrates
9.2.1.3. Others
9.3. Latin America Soy Protein Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.3.1. Key Highlights
9.3.1.1.1. Food & Beverage
9.3.1.1.1.1. Bakery & Confectionery
9.3.1.1.1.2. Meat Analogue
9.3.1.1.1.3. Processed Food
9.3.1.1.1.4. Snacks & Cereals
9.3.1.1.1.5. Beverages
9.3.1.1.1.6. Others
9.3.1.1.2. Animal Feed
9.3.1.1.3. Nutraceuticals & Functional Food
9.4. Latin America Soy Protein Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1. Key Highlights
9.4.1.1. Brazil Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.2. Brazil Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.3. Brazil Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.4. Mexico Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.5. Mexico Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.6. Mexico Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.7. Argentina Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.8. Argentina Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.9. Argentina Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.10. Rest of Latin America Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.11. Rest of Latin America Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.1.12. Rest of Latin America Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
9.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
10. Middle East & Africa Soy Protein Market Outlook, 2019 - 2031
10.1. Middle East & Africa Soy Protein Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.1.1. Key Highlights
10.1.1.1. Organic
10.1.1.2. Conventional
10.2. Middle East & Africa Soy Protein Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.2.1. Key Highlights
10.2.1.1. Soy Protein Isolates
10.2.1.2. Soy Protein Concentrates
10.2.1.3. Others
10.3. Middle East & Africa Soy Protein Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.3.1. Key Highlights
10.3.1.1.1. Food & Beverage
10.3.1.1.1.1. Bakery & Confectionery
10.3.1.1.1.2. Meat Analogue
10.3.1.1.1.3. Processed Food
10.3.1.1.1.4. Snacks & Cereals
10.3.1.1.1.5. Beverages
10.3.1.1.1.6. Others
10.3.1.1.2. Animal Feed
10.3.1.1.3. Nutraceuticals & Functional Food
10.4. Middle East & Africa Soy Protein Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1. Key Highlights
10.4.1.1. GCC Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.2. GCC Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.3. GCC Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.4. South Africa Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.5. South Africa Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.6. South Africa Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.7. Egypt Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.8. Egypt Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.9. Egypt Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.10. Nigeria Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.11. Nigeria Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.12. Nigeria Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.13. Rest of Middle East & Africa Soy Protein Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.14. Rest of Middle East & Africa Soy Protein Market by Form, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.1.15. Rest of Middle East & Africa Soy Protein Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Ton), 2019 - 2031
10.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
11. Competitive Landscape
11.1. Product vs Indication Heatmap
11.2. Company Market Share Analysis, 2024
11.3. Competitive Dashboard
11.4. Company Profiles
11.4.1. Du Pont
11.4.1.1. Company Overview
11.4.1.2. Product Portfolio
11.4.1.3. Financial Overview
11.4.1.4. Business Strategies and Development
11.4.2. Archer Daniels Midland Cargill, Incorporated
11.4.2.1. Company Overview
11.4.2.2. Product Portfolio
11.4.2.3. Financial Overview
11.4.2.4. Business Strategies and Development
11.4.3. BASF SE
11.4.3.1. Company Overview
11.4.3.2. Product Portfolio
11.4.3.3. Financial Overview
11.4.3.4. Business Strategies and Development
11.4.4. Wilmar International Ltd.
11.4.4.1. Company Overview
11.4.4.2. Product Portfolio
11.4.4.3. Financial Overview
11.4.4.4. Business Strategies and Development
11.4.5. FUJI OIL CO., LTD.
11.4.5.1. Company Overview
11.4.5.2. Product Portfolio
11.4.5.3. Financial Overview
11.4.5.4. Business Strategies and Development
11.4.6. Farbest Brands
11.4.6.1. Company Overview
11.4.6.2. Product Portfolio
11.4.6.3. Financial Overview
11.4.6.4. Business Strategies and Development
11.4.7. Royal Ingredients Group
11.4.7.1. Company Overview
11.4.7.2. Product Portfolio
11.4.7.3. Financial Overview
11.4.7.4. Business Strategies and Development
11.4.8. The Scoular Company
11.4.8.1. Company Overview
11.4.8.2. Product Portfolio
11.4.8.3. Financial Overview
11.4.8.4. Business Strategies and Development
11.4.9. Euroduna Food Ingredients GmbH
11.4.9.1. Company Overview
11.4.9.2. Product Portfolio
11.4.9.3. Financial Overview
11.4.9.4. Business Strategies and Development
11.4.10. NOW Foods
11.4.10.1. Company Overview
11.4.10.2. Product Portfolio
11.4.10.3. Financial Overview
11.4.10.4. Business Strategies and Development
11.4.11. A. Costantino & C. spa
11.4.11.1. Company Overview
11.4.11.2. Product Portfolio
11.4.11.3. Financial Overview
11.4.11.4. Business Strategies and Development
11.4.12. Shandong Yuwang Industrial Co., Ltd.
11.4.12.1. Company Overview
11.4.12.2. Product Portfolio
11.4.12.3. Financial Overview
11.4.12.4. Business Strategies and Development
11.4.13. Gushen Biotechnology Group, Co.
11.4.13.1. Company Overview
11.4.13.2. Product Portfolio
11.4.13.3. Financial Overview
11.4.13.4. Business Strategies and Development
11.4.14. Solbar Ningbo Protein Technology Co., Ltd.
11.4.14.1. Company Overview
11.4.14.2. Product Portfolio
11.4.14.3. Financial Overview
11.4.14.4. Business Strategies and Development
11.4.15. Nordic Soya Oy
11.4.15.1. Company Overview
11.4.15.2. Product Portfolio
11.4.15.3. Financial Overview
11.4.15.4. Business Strategies and Development
11.4.16. ETChem
11.4.16.1. Company Overview
11.4.16.2. Product Portfolio
11.4.16.3. Financial Overview
11.4.16.4. Business Strategies and Development
11.4.17. Meelunie B.V
11.4.17.1. Company Overview
11.4.17.2. Product Portfolio
11.4.17.3. Financial Overview
11.4.17.4. Business Strategies and Development
11.4.18. Aminola B.V.
11.4.18.1. Company Overview
11.4.18.2. Product Portfolio
11.4.18.3. Financial Overview
11.4.18.4. Business Strategies and Development

12. Appendix
12.1. Research Methodology
12.2. Report Assumptions
12.3. Acronyms and Abbreviations

 

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