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南米食用油市場の展望、2028年


South America Edible Oil Market Outlook, 2028

南米では人口の増加が続いており、それに伴い食用油の需要も拡大している。植物油は、炒め物や調理に使われるだけでなく、多くの加工品の原料にもなっているため、南米の食生活において重要なカロリー・脂肪源と... もっと見る

 

 

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Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.
ボナファイドリサーチ
2023年9月30日 US$4,950
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サマリー

南米では人口の増加が続いており、それに伴い食用油の需要も拡大している。植物油は、炒め物や調理に使われるだけでなく、多くの加工品の原料にもなっているため、南米の食生活において重要なカロリー・脂肪源となっている。動物性油脂に比べ不飽和脂肪酸が多く、飽和脂肪酸が少ないため、植物性油脂は一般的に健康的であると考えられている。その結果、人々は植物油の健康上の利点に気づき、需要が高まっている。植物油はバイオ燃料の製造にも使用され、化石燃料に代わる環境に優しい燃料として人気を集めている。植物油の市場拡大により、この分野は上昇を続けている。さらに、肥満、高血圧、糖尿病などの健康関連疾患の増加による健康志向の高まりから、抗酸化作用が高く、ミネラルやビタミンを保持するバージン植物油の使用が増加している。また、コレステロールを低下させ、心臓疾患の可能性を下げ、脳の健康を増進させる効果もある。ひまわり油やパーム油などの植物油は、抗酸化物質、ビタミンA、ビタミンEを肌に供給するため、様々なスキンケア製品や化粧品に使用されている。これが市場拡大の原動力となっている。同大陸で一般的な調理スタイルは、炒め物に大きく依存している。同市場の需要を押し上げている主な要因は、調理用油脂に対する需要の高まりである。加工食品の需要を世界的に押し上げている第二の要因は、可処分所得の増加と消費者の多忙化するライフスタイルである。市場需要を煽るもう一つの重要な側面は、油脂の節度ある使用とともに高級食用油の使用が増加していることである。

Bonafide Research社の調査レポート「南米食用油市場の展望、2028年」によると、同市場は2023年から2028年にかけて42億5000万米ドル以上の市場規模を拡大すると予測されている。市場需要に影響を与えるもう一つの重要な要素は、油脂の適度な摂取に関連して高級食用油の使用量が増加していることである。不健康な油脂摂取は市場にとって深刻な脅威である。トランス脂肪酸は不健康で、フライドポテト、ピザ、ドーナツなどの加工食品に大量に含まれている。トランス脂肪酸の摂取は体内のLDL値を上昇させる。トランス脂肪酸の摂取はまた、いくつかの心臓病、2型糖尿病、がんのリスクを高める。加えて、原材料のコストが高いため、新規参入は極めて困難である。都市部では、南米の消費者はひまわり油、キャノーラ油、オリーブ油などの輸入油を手に入れることができる。これらの油は、その健康上の利点と調理における多用途性が評価され、人気を博している。南米諸国はバイオテクノロジーに投資し、収量が多く病害虫に強い遺伝子組み換え大豆のような油糧作物を開発してきた。アマゾンの熱帯雨林の先住民コミュニティは、ババスオイルのような伝統的な油を使い続けている。これらのオイルには文化的意義があり、料理や化粧品、薬用調合に使われている。南米諸国では、食用油の伝統的かつ革新的な使い方を紹介する料理ワークショップやフードフェスティバルがしばしば開催され、料理ツーリズムを促進している。南米各地の屋台では、揚げ物や焼き物に食用油を使うことが多い。油の選択は、人気のある屋台料理の風味や食感に大きな影響を与える。料理用以外にも、チリ産のホホバオイルやローズヒップオイルなど、南米産のオイルの多くは、化粧品やスキンケア用としても珍重されている。南米には数多くの料理学校や料理研究機関があり、シェフを目指す人や料理愛好家が伝統的な料理や現代的な料理に食用油を使う技術を学んでいる。

国別では、コロンビアの食用油市場は2022年に19億2,000万米ドルと評価された。

コロンビアは予測期間中、顕著なCAGRで成長すると予想される。熱帯雨林や山岳地帯を含むコロンビアの多様な生態系は、様々な油糧種子や果物の栽培に適した独特の環境を提供している。この生物多様性は、同国で生産される食用油の多様性に寄与している。コロンビアは、アレパス(とうもろこしのケーキ)、エンパナーダ(お菓子の詰め物)、サンコーチョ(ボリュームのあるスープ)といった伝統料理で知られている。これらの料理には、炒め物や調理にコーン油やパーム油などの食用油がよく使われる。コロンビアではさまざまな熱帯果実が生産され、その一部は油の抽出に使われる。例えば、グアバ種子油、パッションフルーツ油、パパイヤ種子油などがあり、独特の風味と健康効果が期待できる。コロンビアのストリートフード文化では、さまざまな食品を食用油で揚げることが多く、サクサクとした風味豊かなスナックの数々が生み出される。コロンビアではビーガンやベジタリアンの食生活の台頭により、動物性油脂に代わるものとして、アボカドオイルなどの植物性食用油への関心が高まっている。コロンビアは、食用油をバイオディーゼル生産の原料として利用することで大きく前進した。これは再生可能エネルギー部門を支援するだけでなく、余剰油の活用にもつながる。コロンビアは南北アメリカ大陸の主要なパーム油生産国のひとつであり、年間平均160万トン(MT)の生産量を誇る世界第4位のパーム油生産国である。グアテマラ・シティでは、リサイクル食用油からバイオディーゼルを生産する小規模なパイロット・プロジェクトが大きな可能性を示しており、主催者は、このプロジェクトの規模を拡大し、市公用車の全車両の動力源にしたいと考えている。エクアドルはラテンアメリカ最大のパーム油輸出国で、CPOの60%が輸出されている。

ブラジルもパーム油の重要な生産国で、料理や様々な食品に使用されている。ブラジルの有名なカーニバルでは、多くの伝統的なお菓子やペストリーがパーム油や大豆油などの食用油で揚げられ、美味しくて贅沢なお菓子が作られる。ブラジルは持続可能なパーム油の生産に力を入れている。トゥクピは、マニオク(キャッサバ)汁を発酵させたブラジルの伝統的なソースである。食用油やスパイスを加えて調理されることが多く、アマゾン料理の重要な食材である。ブラジルの屋台では、コクシニャス(揚げ餃子)やアカラジェ(豆の揚げ餅)といった人気のスナックを揚げるのに、食用油をよく使う。さらに、アルゼンチンは伝統的なハーブティーであるマテ茶の消費で有名である。マテオイルも抽出され、化粧品など様々な用途に使用されている。アルゼンチンはアサードというバーベキューのスタイルで有名である。直火で肉を焼くのは伝統的な料理であり、多くの場合、食用油を味付けや風味付けに使用する。ひまわり油やコーン油などの植物油は、アルゼンチン料理、特に炒め物やソテーによく使われる。アルゼンチンの菓子パンやエンパナーダは、肉、野菜、スパイスを混ぜたものを詰めることが多く、生地は油できつね色になるまで揚げるのが一般的だ。アルファホーレス
アルゼンチンの人気スイーツであるアルファジョーレスは、2枚のクッキーにドゥルセ・デ・レチェを詰め、チョコレートや粉砂糖で覆ったものである。これらのクッキーには食用油が使われていることもある。

残りの南米(RoSA)食用油市場には、ボリビア、チリ、ペルー、スリナム、ウルグアイ、ベネズエラなどが含まれる。これらの国々は、経済的、社会的、文化的特徴が類似しているため、一括りにされている。また、人口増加や加工食品の消費拡大により、食用油の需要も比較的高い。RoSA地域の消費者は健康志向を強めており、従来の油に代わるより健康的なものを求めている。このため、オリーブ油、アボカド油、ココナツ油などの健康的な油の需要が高まっている。RoSA地域のいくつかの政府は、食用油産業の発展を支援する政策を実施している。これには、農家への補助金の支給、研究開発への投資、有利な規制環境の整備などが含まれる。

製品タイプ別に見ると、パーム油は2023~28年までに年平均成長率5.20%以上で成長すると予測されている。

パーム油産業は南米諸国の経済に大きく貢献している。特にパーム油プランテーションのある農村部では、所得と雇用の機会を生み出している。南米、特にコロンビアとエクアドルは、パーム油生産の重要な拠点として台頭してきた。特にコロンビアでは、パーム油の栽培と加工が大きく成長している。パーム油は、南米の食品産業で広く使われている万能食用油である。発煙点が高く、高温でも安定しているため、炒め物によく使われる。さらに、加工食品、焼き菓子、スナック菓子など、幅広い食品に使用されている。アブラヤシの木は、土地1ヘクタールあたりの油収量が高いことで知られている。この効率的な油生産は、南米の農家にとって魅力的な作物となっている。こうした環境問題に対処するため、南米の多くのパーム油生産者は持続可能な慣行を採用している。持続可能なパーム油に関する円卓会議(RSPO)のような組織の認証を求めることが多い。持続可能な慣行は、森林破壊を最小限に抑え、生物多様性を保護し、責任ある土地利用を促進することを目的としている。南米には独自のパーム油の品種があり、しばしば「レッドパーム油」と呼ばれる。この種のパーム油は赤みを帯び、独特の風味がある。この地域の伝統的な料理や料理に使用され、豊かで土臭い味を加えます。また、菜種は油分が多いことで知られ、種子には約40%の油が含まれている。この高い油収率は、食用油の生産に魅力的な選択肢となる。菜種油は健康に良いことで知られている。飽和脂肪酸が少なく、オメガ3脂肪酸を含む一価不飽和脂肪酸と多価不飽和脂肪酸の割合が高い。この組成は心臓に良いとされ、菜種油は南米で人気の食用油となっている。カノーラは、エルシン酸とグルコシノレートが少ないように品種改良された菜種の一種で、南米で広く栽培されている。カノーラ油は、その栄養価の高さとマイルドな風味が高く評価されている。

2022年の南米食用油市場では、その性質上、オーガニック・セグメントが最も高い市場シェアを占めた。

南米の消費者は健康志向を強めており、より健康的で自然な食品と食材を求めている。有機食用油は、その生産において合成農薬や化学物質を使用していないため、より健康的な選択肢とみなされている。多くの南米政府は、有機農業を推進し、有機製品の完全性を保証するための規制や認証を導入している。これらの認証は、消費者にオーガニックの主張の信憑性を確信させるものである。有機食用油は、しばしば高級な品質と結び付けられる。消費者は、より高品質で、より美味しく、より栄養価の高い油を手に入れることができると考え、有機製品にプレミアムを支払うことを厭わない。有機オリーブ油、有機ひまわり油、有機大豆油などの有機食用油は、栄養価が優れていると認識されている。加工も最小限に抑えられていることが多く、油本来の栄養素や風味がより保たれている。南米のレストラン、ホテル、外食産業は、より健康的で高品質な料理を求める声に応え、調理に有機食用油を使用する傾向を強めている。さらに、南米における有機食用油の平均価格は、油の種類やブランドによって異なる。しかし、一般的な経験則として、有機食用油は通常、従来の食用油よりも高価である。

南米における有機大豆油の平均価格は1リットル当たり約10ドルであるのに対し、従来の大豆油の平均価格は1リットル当たり約6ドルである。有機オリーブ油の価格はさらに高く、平均価格は1リットル当たり約20ドルである。有機食用油の価格が高いのは、より持続可能な方法で生産されているためである。オーガニック・オイルは、環境に有害な化学合成農薬や化学肥料を使用せずに生産される。また、遺伝子組み換え作物(GMO)も使用していない。

エンドユーザーの観点から、市場は家庭用、工業用、外食用に区分される。

大豆油、ヒマワリ油、パーム油などの食用油は、食品加工産業における炒め物や調理に広く使用されている。これにはスナック菓子、揚げ物、惣菜の製造が含まれ、南米全域で人気がある。食用油は、パン、ケーキ、ペストリー、クッキーなどの製品の食感や味に貢献し、製パン工程に不可欠な成分として役立っている。食用油は、この地域で広く消費されているサラダドレッシング、ソース、調味料の製造に不可欠な成分である。南米ではスナック菓子産業が盛んで、ポテトチップス、コーンチップス、フライスナックなどの製品が大量に生産されている。これらのスナックは通常、食用油で揚げられている。南米のレストランや外食産業は、揚げ物料理や様々な調理法の需要が高いため、調理や揚げ物に食用油を多用している。南米では、冷凍食品や包装済み食品などの簡便食品の需要が増加している。食用油はこれらの製品の調理や保存に使用される。食用油には、食品以外の産業用途もある。例えば、石鹸、化粧品、医薬品の製造に使用される。
オンライン・セグメントは予測期間中最も高いCAGRが見込まれている。北米の食用油市場はオフラインとオンラインの流通チャネルに区分される。オフラインのうち、コンビニエンスストア、ハイパーマーケット、スーパーマーケット、直販、その他が本レポートで検討されているサブセグメントである。

南米では都市化が進み、インターネットの普及が進んでいる。より多くの人々が都市に移り住み、インターネットにアクセスできるようになると、オンライン・ショッピングはより身近で魅力的な選択肢となる。オンライン・ショッピングへの消費者習慣のシフトは、南米を含め世界的に起こっている。消費者は、食用油を含む食料品をオンラインで購入することに馴染んできている。南米の消費者は、他の多くの地域の消費者と同様、ますます忙しく慌ただしいライフスタイルを送っている。オンライン・ショッピングは、時間を節約するソリューションを提供し、食用油のような必要不可欠な商品を、店に出向くことなく素早く購入することを可能にしている。南米では、確立されたeコマース・プラットフォームやマーケットプレイスの存在が重要な役割を果たしている。これらのプラットフォームは、食用油を含む様々な商品をワンストップで提供し、消費者の利便性を高めている。オンライン小売業者は多くの場合、当日配送や翌日配送など柔軟な配送オプションを提供しており、消費者は購入した商品をいつ受け取るかをコントロールできる。南米ではスマートフォンが普及しているため、モバイルショッピングアプリが人気だ。消費者は、携帯端末で簡単に食用油やその他の食料品を購入することができる。例えば、南米には食用油の人気オンライン・チャンネルが数多くある。アマゾン、メルカド・リブレ、アリエクスプレス、リニオ、ウォルマートなどだ。

パッケージの種類によって、市場はHDPE(プラスチック)、ペット(ボトル)、パウチ、缶、テトラパックに分けられる。

PETボトルは軽量で飛散しにくいため、食用油の包装に最適である。ガラスボトルと異なり、輸送や取り扱い中に割れる可能性が低いため、製品ロスのリスクや潜在的な安全上の問題が軽減されます。PETボトルは一般的に、ガラス容器よりも製造や輸送のコスト効率が高い。軽量であるため輸送コストが削減でき、輸送に伴う環境への影響も最小限に抑えることができます。PETボトルは、握りやすい取っ手や注ぎ口など、使いやすいデザインを採用していることが多く、食用油を調剤・使用する際の消費者の利便性を高めている。PETボトルはリサイクル可能であり、南米における環境意識の高まりに合致している。多くの消費者は、リサイクル可能なパッケージの製品を好み、持続可能な取り組みに貢献している。PETボトルは、食用油の品質と賞味期限を保持するために重要な光線から保護するように設計することができる。光は油を劣化させ、腐敗させる原因となる。PETボトルには様々なサイズがあり、消費者の様々なニーズに対応しています。一人用の小さなボトルから家族用の大きな容器まで、PETボトルは多様な包装オプションを提供します。

市場のダイナミクス

ファーストフードの成長と拡大、食用油の需要増加

南米では、マクドナルド、バーガーキング、KFC、サブウェイといった世界的なファーストフードチェーンが急速に拡大している。これらのチェーンは、フライドポテトやチキン、その他のメニューを揚げるなど、様々な目的で大量の食用油を必要とする。ファストフードの便利さと手ごろさが、消費者の嗜好の変化につながっている。都会での多忙なライフスタイルと、手早く食事を済ませたいという欲求が、揚げ物が一般的な調理法であるファストフードの需要に拍車をかけている。ファストフードのメニューには、フライドポテト、チキンナゲット、オニオンリング、魚のフライといった揚げ物がよく登場する。これらの食品は、調理に食用油を多用している。ファーストフードチェーンでは通常、調理に必要な条件や風味の特徴に応じて、さまざまな種類の食用油を使用する。一般的な油には、植物油、キャノーラ油、パーム油などがある。ポテトチップスやその他の揚げスナック菓子を含むスナック菓子産業も、南米で成長を遂げている。これらのスナック菓子は大量の食用油で調理される。揚げ物のファスト・フードは人気があるが、揚げ物やファスト・フードの過剰摂取に伴う健康への懸念に対する意識も高まっている。このため、消費者は家庭で調理する際に、より健康的な食用油やその代替品を探す傾向にある。

油の腐敗に伴う健康への悪影響は、市場の成長を抑制する。

油が酸素や水分と接触すると、自動酸化/腐敗と呼ばれるプロセスを経て、悪臭の発生、味の変化、奇妙な色合い、潜在的に危険な化学物質の生成、製品の有効性の低下をもたらす。食用植物油は、酸化や微生物による劣化によって品質が低下し、栄養価の低下や異臭を生じる。品質劣化は、反応性の危険な酸化生成物の生成に寄与する可能性があり、ガンや炎症などの健康リスクをもたらす。体内では、腐敗した油は有毒なフリーラジカルを発生させる。フリーラジカルは細胞にダメージを与えることが知られており、糖尿病、アルツハイマー病、その他の疾患との関連が指摘されている。また、腐敗した油は胃を荒らし、体内のビタミンBやビタミンEを減少させる。

成長を促進するために技術的に進歩した食用油の製造工程

先進的な製造プロセスには、効率を大幅に向上させるオートメーションが含まれることが多い。自動化されたシステムは、種子やナッツの洗浄、油の抽出、包装など様々な作業を正確かつ迅速に行うことができる。先進的なプロセスには、低温圧搾法(種子やナッツから低温でオイルを抽出する方法)がある。これにより、オイル本来の風味と栄養成分を保つことができる。すべての種類の食用油に適しているわけではないが、溶剤抽出は、特定の種子やナッツから高い収率で油を抽出できる非常に効率的な方法である。溶剤抽出の高度な技術により、安全性が向上し、環境への影響も軽減された。先進的な製造プロセスには、リアルタイムのモニタリングと品質管理システムが組み込まれていることが多い。これらのシステムは、温度、圧力、含水率などの様々なパラメーターを継続的にチェックし、オイルの品質が望ましい基準を満たしていることを確認する。最新の食用油製造施設の多くは、トレーサビリティ・システムを導入している。これにより、原料の供給元から最終製品までの追跡が可能になり、品質と安全性が保証される。先進的な施設では、パーム油生産にRSPO(持続可能なパーム油に関する円卓会議)などの認証を求めることが多く、持続可能性へのコミットメントを示している。

最近の動向

- 2022年、Bunge社はブラジルの新しい大豆油加工工場に1億ドルを投資すると発表した。この工場は2024年までに稼働する予定で、年間150万トンの生産能力を持つ。

- 2022年、カーギルはアルゼンチンの大豆油加工能力を拡張すると発表した。この拡張は2023年までに完了する予定で、カーギルのアルゼンチンにおける大豆油加工能力は50%増加する。

- ウィルマーは南米で大きな存在感を示しており、2022年にはブラジルの新しいパーム油工場に5億ドルを投資すると発表した。この工場は2024年までに稼働する予定で、年産能力は60万トンとなる。

- 2022年、ADMはブラジルの大豆油処理能力を拡張すると発表した。この拡張は2023年までに完了する予定で、ブラジルにおけるADMの大豆油処理能力は30%増加する。

主要プレーヤーの洞察

本レポートの対象

- 地域南米
- 歴史的な年2017
- 基準年2022
- 推定年2023
- 予測年2028

本レポートでカバーされている側面

- 南米の食用油とその価値とセグメント別予測
- 国別の食用油市場分析
- 様々な促進要因と課題
- 進行中のトレンドと開発
- トップ企業のプロファイル
- 戦略的提言

レポート対象国

- ブラジル
- アルゼンチン
- コロンビア

製品タイプ別

- 大豆油
- パーム油
- 菜種油
- マスタードオイル
- ひまわり油
- オリーブ油
- ナッツオイル
- ココナッツオイル
- コーン油
- 米ぬか油
- ゴマ油
- 綿実油
- その他(アプリコット、ヘーゼルナッツ、アーモンド、マカダミア、クルミ、アボカド、グレープシード、カシューナッツ、ブラジルナッツ、キャノーラなど)

性質別

- コンベンショナル
- オーガニック

エンドユーザー別

- 国内
- 産業用
- フードサービス

流通チャネル別

- オフライン
- コンビニエンスストア
- ハイパーマーケット/スーパーマーケット
- 直販
- その他
- オンライン

レポートのアプローチ

本レポートは、一次調査と二次調査を組み合わせたアプローチで構成されている。当初は、市場を理解し、そこに存在する企業をリストアップするために二次調査を行った。二次調査は、プレスリリース、企業の年次報告書、政府が作成した報告書やデータベースなどの第三者情報源からなる。二次情報源からデータを収集した後、一次調査は、市場がどのように機能しているかについて主要プレーヤーに電話インタビューを行い、市場のディーラーやディストリビューターと取引コールを行うことによって実施された。その後、消費者を地域別、階層別、年齢層別、性別に均等にセグメンテーションし、一次調査を開始した。一次データを入手したら、二次ソースから得た詳細の検証を開始することができる。

対象読者

本レポートは、業界コンサルタント、メーカー、サプライヤー、食用油業界関連団体・組織、政府機関、その他関係者が市場中心の戦略を調整するのに役立ちます。マーケティングやプレゼンテーションに加え、業界に関する競合知識を高めることもできます。







***注:ご注文確認後、報告書をお届けするまでに48時間(2営業日)かかります。

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目次

Table of Contents
1. Executive Summary
2. Research Methodology
2.1. Secondary Research
2.2. Primary Data Collection
2.3. Market Formation & Validation
2.4. Report Writing, Quality Check & Delivery
3. Market Structure
3.1. Market Considerate
3.2. Assumptions
3.3. Limitations
3.4. Abbreviations
3.5. Sources
3.6. Definitions
4. Economic /Demographic Snapshot
5. Global Edible Oil Market Outlook
5.1. Market Size By Value
5.2. Market Share By Region
5.3. Market Size and Forecast, By Product Type
5.4. Market Size and Forecast, By Nature
5.5. Market Size and Forecast, By End User
5.6. Market Size and Forecast, By Distribution Channel
5.7. Market Size and Forecast, By Packaging Type
6. South America Edible Oil Market Outlook
6.1. Market Size By Value
6.2. Market Share By Country
6.3. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4. Market Size and Forecast, By Nature
6.5. Market Size and Forecast, By End User
6.6. Market Size and Forecast, By Distribution Channel
7. Market Dynamics
7.1. Market Drivers & Opportunities
7.2. Market Restraints & Challenges
7.3. Market Trends
7.4. Covid-19 Effect
7.5. Supply chain Analysis
7.6. Policy & Regulatory Framework
7.7. Industry Experts Views
7.8. Brazil Edible Oil Market Outlook
7.8.1. Market Size By Value
7.8.2. Market Size and Forecast By Product Type
7.8.3. Market Size and Forecast By Nature
7.8.4. Market Size and Forecast By End User
7.8.5. Market Size and Forecast By Distribution Channel
7.9. Argentina Edible Oil Market Outlook
7.9.1. Market Size By Value
7.9.2. Market Size and Forecast By Product Type
7.9.3. Market Size and Forecast By Nature
7.9.4. Market Size and Forecast By End User
7.9.5. Market Size and Forecast By Distribution Channel
7.10. Columbia Edible Oil Market Outlook
7.10.1. Market Size By Value
7.10.2. Market Size and Forecast By Product Type
7.10.3. Market Size and Forecast By Nature
7.10.4. Market Size and Forecast By End User
7.10.5. Market Size and Forecast By Distribution Channel
8. Competitive Landscape
8.1. Competitive Dashboard
8.2. Business Strategies Adopted by Key Players
8.3. Key Players Market Positioning Matrix
8.4. Porter's Five Forces
8.5. Company Profile
8.5.1. Cargill Incorporated
8.5.2. The Archer-Daniels-Midland Company
8.5.3. IOI Corporation Berhad
8.5.4. Olam International
8.5.5. Associated British Foods plc
8.5.6. Ajinomoto Co Inc
8.5.7. Wilmar International Limited
8.5.8. Borges International Group
8.5.9. Marico Limited
8.5.10. CHS Inc
8.5.11. Corteva, Inc.
9. Strategic Recommendations
10. Annexure
10.1. FAQ`s
10.2. Notes
10.3. Related Reports
11. Disclaimer


List of Figures
Figure 1: Global Edible Oil Market Size (USD Billion) By Region, 2022 & 2028
Figure 2: Market attractiveness Index, By Region 2028
Figure 3: Market attractiveness Index, By Segment 2028
Figure 4: Global Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 5: Global Edible Oil Market Share By Region (2022)
Figure 6: South America Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 7: South America Edible Oil Market Share By Country (2022)
Figure 8: Brazil Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 9: Argentina Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 10: Columbia Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 11: Competitive Dashboard of top 5 players, 2022
Figure 12: Porter's Five Forces of Global Edible Oil Market

List of Table
Table 1 : Global Edible Oil Market Snapshot, By Segmentation (2022 & 2028) (in USD Billion)
Table 2: Top 10 Counties Economic Snapshot 2020
Table 3: Economic Snapshot of Other Prominent Countries 2020
Table 4: Average Exchange Rates for Converting Foreign Currencies into U.S. Dollars
Table 5 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 6 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 7 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 8 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 9 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By Packaging Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 10 : South America Edible Oil Market Size and Forecast, By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 11 : South America Edible Oil Market Size and Forecast, By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 12 : South America Edible Oil Market Size and Forecast, By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 13 : South America Edible Oil Market Size and Forecast, By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 14 : Influencing Factors for Edible Oil Market, 2022
Table 15 : Brazil Edible Oil Market Size and Forecast By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 16 : Brazil Edible Oil Market Size and Forecast By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 17 : Brazil Edible Oil Market Size and Forecast By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 18 : Brazil Edible Oil Market Size and Forecast By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 19 : Argentina Edible Oil Market Size and Forecast By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 20 : Argentina Edible Oil Market Size and Forecast By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 21 : Argentina Edible Oil Market Size and Forecast By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 22 : Argentina Edible Oil Market Size and Forecast By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 23 : Colombia Edible Oil Market Size and Forecast By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 24 : Colombia Edible Oil Market Size and Forecast By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 25 : Colombia Edible Oil Market Size and Forecast By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 26 : Colombia Edible Oil Market Size and Forecast By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)

 

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Summary

In South America, the population is still expanding, and with it is the demand for edible oils. Vegetable oils are a significant source of calories and fat in the diet of South America because they are used for frying and cooking as well as being an ingredient in many processed goods. Because they contain more unsaturated fat and less saturated fat than animal fats, vegetable oils are typically seen as being healthier. As a result, people are becoming more aware of the health advantages of vegetable oils, which have increased demand. Vegetable oils are also used to make biofuels, which are gaining popularity as an alternative to fossil fuels that are more environmentally friendly. Due to the expansion of the market for vegetable oils, the sector has continued to rise. Furthermore, the use of virgin vegetable oils, which are high in antioxidants and preserve minerals and vitamins, is growing as a result of the rising health consciousness brought on by the increasing prevalence of health-related conditions including obesity, hypertension, and diabetes. They can also lower cholesterol to lower the chance of heart issues and enhance brain health. The demand for the oils, which are extensively produced in Argentina and Brazil, is rising due to the expanding use of vegetable oils, such as sunflower oil and palm oil, in a variety of skincare and cosmetic products to provide antioxidants, vitamin A, and vitamin E to the skin. This is driving the market's expansion. The cooking style prevalent on the continent is largely dependent on frying. The main element boosting demand for the market is the rising demand for cooking fats and oils. The second factor fueling the demand for processed food globally is the rise in disposable income and the increasingly busy lifestyles of consumers. Another important aspect fueling market demand is the growing use of premium edible oils in conjunction with the use of fats and oils in moderation.

According to the research report, “South America Edible Oil Market Outlook, 2028” published by Bonafide Research, the market is anticipated to add more than USD 4.25 Billion market size from 2023 to 2028. Another important element influencing market demand is the growing usage of premium edible oils in connection with the intake of oils and fats in moderation. Unhealthy fat and oil intake is a serious threat to the market. Trans-fats are unhealthy and are found in huge quantities in processed meals like French fries, pizza, and doughnuts. Trans-fat consumption raises LDL levels in the body. Trans-fat consumption also increases the risk of several cardiac illnesses, type 2 diabetes, and cancer. Additionally, the high cost of raw materials makes it extremely challenging for new players to enter the market. In urban areas, South American consumers often have access to imported oils, including sunflower oil, canola oil, and olive oil. These oils have gained popularity for their perceived health benefits and versatility in cooking. South American countries have invested in biotechnology to develop genetically modified (GM) oilseed crops like GM soybeans, which have higher yields and resistance to pests and diseases. Indigenous communities in the Amazon rainforest continue to use traditional oils like babassu oil, which is derived from babassu palm nuts. These oils have cultural significance and are used in cooking, cosmetics, and medicinal preparations. South American countries often host cooking workshops and food festivals where traditional and innovative uses of edible oils are showcased, promoting culinary tourism. Street food vendors across South America often use edible oils for frying and grilling. The choice of oil can significantly impact the flavor and texture of popular street foods. Beyond culinary use, many South American oils, such as jojoba oil and rosehip oil from Chile, are prized for their cosmetic and skincare benefits. South America is home to numerous cooking schools and culinary institutes where aspiring chefs and food enthusiasts learn the art of using edible oils in traditional and modern cooking.

Based on the countries, the Colombia Edible Oils market was valued at USD 1.92 Billion in 2022.

Colombia is expected to grow with prominent CAGR during the forecast period. Colombia's diverse ecosystems, including rainforests and mountains, provide a unique environment for growing a wide range of oilseeds and fruits. This biodiversity contributes to the variety of edible oils produced in the country. Colombia is known for its traditional dishes like arepas (corn cakes), empanadas (stuffed pastries), and sancocho (a hearty soup). These dishes often use edible oils like corn oil or palm oil for frying and cooking. Colombia produces a variety of tropical fruits, some of which are used to extract oils. Examples include guava seed oil, passion fruit oil, and papaya seed oil, which have unique flavors and potential health benefits. Colombia's street food culture often involves frying various foods in edible oils, resulting in a wide array of crispy and flavorful snacks. The rise of vegan and vegetarian diets in Colombia has led to increased interest in plant-based cooking oils, such as avocado oil, as alternatives to animal-based fats. Colombia has made significant strides in using edible oil as a feedstock for biodiesel production. This not only supports the renewable energy sector but also utilizes surplus oil production. Colombia is one of the major palm oil producers in the Americas and is the world’s fourth-largest palm oil producer, with an average production of 1.6 million metric tonnes (MT) annually. In Guatemala City, a small pilot project to produce biodiesel from recycled cooking oil has shown so much potential that its organisers are hoping to scale it up to help power a whole fleet of city vehicles. Ecuador is the largest palm oil exporter in Latin America, with 60% of its CPO going to export.

Brazil is also a significant producer of palm oil, which is used in cooking and various food products. During Brazil's famous Carnival celebrations, many traditional sweets and pastries are fried in edible oils like palm oil or soybean oil, creating delicious and indulgent treats. The country has made efforts to promote sustainable palm oil production. Tucupi is a traditional Brazilian sauce made from fermented manioc (cassava) juice. It is often prepared with the addition of edible oils and spices and is a key ingredient in Amazonian cuisine. Brazilian street food vendors often use edible oils for frying popular snacks like coxinhas (fried dumplings) and acarajé (deep-fried bean cakes). Furthermore, Argentina is famous for its consumption of mate, a traditional herbal tea. Yerba mate oil is also extracted and used for various purposes, including in cosmetics. Argentina is renowned for its asado, a style of barbecue. Grilling meats over an open flame is a beloved culinary tradition, often using edible oils for basting and flavor. Vegetable oils like sunflower oil and corn oil are commonly used in Argentine cooking, especially for frying and sautéing. Argentine pastries and empanadas are often filled with a mixture of meats, vegetables, and spices, with the pastry dough typically fried in oil until golden brown. Alfajores, a popular
Argentine sweet treat, often consist of two cookies filled with dulce de leche and covered in chocolate or powdered sugar. These cookies may use edible oils in their preparation.

The Rest of South America (RoSA) edible oil market includes Bolivia, Chile, Peru, Suriname, Uruguay, Venezuela and many more. These countries are grouped together because they share similar economic, social, and cultural characteristics. They also have a relatively high demand for edible oils, due to the increasing population and the growing consumption of processed foods. Consumers in the RoSA region are becoming more health conscious and are demanding healthier alternatives to traditional oils. This is driving the demand for healthy oils such as olive oil, avocado oil, and coconut oil. Some governments in the RoSA region are implementing policies to support the development of the edible oil industry. This includes providing subsidies to farmers, investing in research and development, and creating a favorable regulatory environment.

Based on the product type, Palm Oil is projected to grow with more than 5.20% CAGR by 2023-28.

The palm oil industry makes substantial contributions to the economies of countries in South America. It generates income and employment opportunities, especially in rural areas where palm oil plantations are often located. South America, particularly Colombia and Ecuador, has emerged as a significant hub for palm oil production. Colombia, in particular, has experienced substantial growth in palm oil cultivation and processing. Palm oil is versatile cooking oil used extensively in the South American food industry. It is a popular choice for frying due to its high smoke point and stability at high temperatures. Additionally, it is used in a wide range of food products, including processed foods, baked goods, and snacks. Oil palm trees are known for their high oil yield per hectare of land. This efficiency in oil production makes them an attractive crop for South American farmers. To address these environmental concerns, many palm oil producers in South America have adopted sustainable practices. They often seek certification from organizations like the Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO). Sustainable practices aim to minimize deforestation, protect biodiversity, and promote responsible land use. South America has its own varieties of palm oil, often referred to as "red palm oil." This type of palm oil has a reddish hue and a distinct flavor. It is used in traditional dishes and cuisine across the region, adding a rich and earthy taste. In addition, Rapeseed is known for its high oil content, with the seeds containing approximately 40% oil. This high oil yield makes it an attractive choice for edible oil production. Rapeseed oil is renowned for its health benefits. It is low in saturated fat and contains a high proportion of monounsaturated and polyunsaturated fats, including omega-3 fatty acids. This composition is considered heart-healthy and makes rapeseed oil sought-after cooking oil in South America. Canola, a specific type of rapeseed bred to have low erucic acid levels and glucosinolates, is widely grown in South America. Canola oil is highly regarded for its nutritional value and mild flavor.

By nature, the organic segment held the highest market share in 2022 in the South American edible oil market.

South American consumers are becoming increasingly health-conscious and are seeking foods and ingredients that are perceived as healthier and more natural. Organic edible oils are seen as a healthier option due to the absence of synthetic pesticides and chemicals in their production. Many South American governments have introduced regulations and certifications to promote organic farming and ensure the integrity of organic products. These certifications provide consumers with confidence in the authenticity of organic claims. Organic edible oils are often associated with premium quality. Consumers are willing to pay a premium for organic products, believing that they are getting higher quality, better-tasting, and more nutritious oils. Organic edible oils, such as organic olive oil, organic sunflower oil, and organic soybean oil, are perceived as having superior nutritional value. They are often minimally processed, preserving more of the oil's natural nutrients and flavors. Restaurants, hotels, and foodservice providers in South America are increasingly using organic edible oils in their culinary preparations, responding to the demand for healthier and premium-quality dishes. Furthermore, the average price of organic edible oil in South America varies depending on the type of oil, the brand. However, as a general rule of thumb, organic edible oil is typically more expensive than conventional edible oil.

The average price of organic soybean oil in South America is around $10 per liter, while the average price of conventional soybean oil is around $6 per liter. The price of organic olive oil is even higher, with an average price of around $20 per liter. The higher price of organic edible oil is due to the fact that it is produced using more sustainable methods. Organic oils are produced without the use of synthetic pesticides or fertilizers, which can be harmful to the environment. They are also produced without the use of genetically modified organisms (GMOs), which some consumers prefer to avoid.

In terms of end users, the market is segmented into domestic, industrial, and food service.

Edible oils, such as soybean oil, sunflower oil, and palm oil, are extensively used for frying and cooking in the food processing industry. This includes the production of snacks, fried foods, and prepared meals, which are popular throughout South America. Edible oils serve as essential ingredients in baking processes, contributing to the texture and taste of products like bread, cakes, pastries, and cookies. Edible oils are vital components in the production of salad dressings, sauces, and condiments, which are widely consumed in the region. South America has a thriving snack food industry, with products like potato chips, corn chips, and fried snacks being manufactured in large quantities. These snacks are typically fried in edible oils. The restaurant and food service sector in South America relies heavily on edible oils for cooking and frying due to the high demand for fried dishes and various culinary preparations. The demand for convenience foods, such as frozen and pre-packaged meals, has been on the rise in South America. Edible oils are used in the preparation and preservation of these products. Edible oils can have non-food industrial applications as well. For example, they are used in the production of soaps, cosmetics, and pharmaceuticals.
The online segment is expected to the highest CAGR during the forecast period. The North America edible oil market is segmented into offline and online distribution channels. Among the offline categories, convenience stores, hypermarkets, supermarkets, direct sales, and others are sub-segments that are considered in the report.

South America has been experiencing urbanization and increased internet penetration. As more people move to cities and gain access to the internet, online shopping becomes a more accessible and attractive option. Shift in consumer habits towards online shopping has been occurring globally, including in South America. Consumers are becoming more comfortable with the idea of purchasing groceries, including edible oil, online. South American consumers, like those in many other regions, have increasingly busy and hectic lifestyles. Online shopping offers a time-saving solution, allowing them to quickly purchase essential items like edible oil without the need for a trip to the store. The presence of established e-commerce platforms and marketplaces in South America has played a crucial role. These platforms provide a one-stop-shop for various products, including edible oils, making it convenient for consumers. Online retailers often provide flexible delivery options, including same-day or next-day delivery, giving consumers control over when they receive their purchases. The prevalence of smartphones in South America has made mobile shopping apps popular. Consumers can easily shop for edible oils and other groceries on their mobile devices. For instance, there are many popular online channels for edible oil in South America. Here are a few of the most popular include Amazon, Mercado Libre, AliExpress, Linio, Walmart and many more.

Based on packaging type, the market is divided into HDPE (plastic), Pet (bottles), Pouch, Tin, and Tetra pack.

PET bottles are lightweight and shatterproof, making them an excellent choice for packaging edible oils. Unlike glass bottles, PET bottles are less likely to break during transportation and handling, reducing the risk of product loss and potential safety hazards. PET bottles are generally more cost-efficient to produce and transport than glass containers. Their lightweight nature reduces shipping costs and minimizes the environmental impact associated with transportation. PET bottles often feature user-friendly designs, such as easy-to-grip handles and pour spouts, enhancing consumer convenience when dispensing and using edible oil. PET bottles are recyclable, aligning with growing environmental consciousness in South America. Many consumers prefer products with packaging that can be recycled, contributing to sustainability efforts. PET bottles can be designed to provide protection from light exposure, which can be important for preserving the quality and shelf life of edible oils. Light can cause oil to deteriorate and become rancid. PET bottles come in various sizes, catering to different consumer needs. From small single-serving bottles to large family-sized containers, PET offers versatility in packaging options.

Market Dynamics:

Growth and expansion of fast food, increasing the demand for edible oils

South America has seen a rapid expansion of global fast food chains such as McDonald's, Burger King, KFC, and Subway. These chains require substantial quantities of cooking oils for various purposes, including frying French fries, chicken and other menu items. The convenience and affordability of fast food have led to changing consumer preferences. Busy urban lifestyles and a desire for quick meals have fueled the demand for fast food, where deep frying is a common cooking method. Fast food menus often feature fried foods like French fries, chicken nuggets, onion rings, and fried fish. These items rely heavily on edible oils for their preparation. Fast food chains typically use different types of edible oils depending on the specific cooking requirements and flavor profiles. Common oils include vegetable oil, canola oil, and palm oil for frying. The snack food industry, including the production of potato chips and other fried snacks, has also experienced growth in South America. These snacks are cooked in large quantities of edible oils. While fried fast food is popular, there is also a growing awareness of health concerns associated with excessive consumption of fried and fast food. This has led to a trend where consumers are looking for healthier cooking oils or alternatives when cooking at home.

Adverse health effects associated with oil rancidity restrain the market growth.

When oils come into contact with oxygen and moisture, they undergo a process called autooxidation/ rancidity, which results in the production of bad smells, changes in tastes, and strange hues, the creation of potentially dangerous chemicals, and a decline in the product's effectiveness. Edible vegetable oils are subject to quality decline due to oxidation and microbial degradation, which results in nutritional loss and off-flavors. Quality degradation may contribute to the creation of reactive and hazardous oxidation products, which offer health risks such as cancer and inflammation. In the body, rancid oil produces toxic free radicals, which are known to cause cellular damage and have been linked to diabetes, Alzheimer's disease, and other disorders. Rancid oils can also upset the stomach and deplete the body of vitamins B and E. Saturated and unsaturated fatty acids and glycerides make up their chemical edible.

Process of Producing Cooking Oil that is Technologically Advanced to Promote Growth

Advanced manufacturing processes often involve automation, which can significantly enhance efficiency. Automated systems can handle various tasks such as seed or nut cleaning, oil extraction, and packaging with precision and speed. Some advanced processes include cold pressing, which is a method that extracts oil from seeds and nuts at lower temperatures. This helps retain the oil's natural flavor and nutritional properties. While not suitable for all types of edible oils, solvent extraction is a highly efficient method that can extract a higher yield of oil from certain seeds and nuts. Advanced techniques in solvent extraction have improved safety and reduced environmental impact. Advanced manufacturing processes often incorporate real-time monitoring and quality control systems. These systems continuously check various parameters such as temperature, pressure, and moisture content to ensure the oil's quality meets the desired standards. Many modern edible oil production facilities have implemented traceability systems. This allows for the tracking of raw materials from their source to the final product, ensuring quality and safety. Advanced facilities often seek certifications such as RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) for palm oil production, demonstrating their commitment to sustainability.

Recent Developments:

• In 2022, Bunge announced that it would be investing $100 million in a new soybean oil processing plant in Brazil. The plant is expected to be operational by 2024 and will have a capacity of 1.5 million tons per year.

• In 2022, Cargill announced that it would be expanding its soybean oil processing capacity in Argentina. The expansion is expected to be completed by 2023 and will increase Cargill's soybean oil processing capacity in Argentina by 50%.

• Wilmar has a significant presence in South America, and in 2022, it announced that it would be investing $500 million in a new palm oil mill in Brazil. The mill is expected to be operational by 2024 and will have a capacity of 600,000 tons per year.

• In 2022, ADM announced that it would be expanding its soybean oil processing capacity in Brazil. The expansion is expected to be completed by 2023 and will increase ADM's soybean oil processing capacity in Brazil by 30%.

Key Players Insights:

Considered in this report

• Geography: South America
• Historic year: 2017
• Base year: 2022
• Estimated year: 2023
• Forecast year: 2028

Aspects covered in this report

• South America Edible Oil with its value and forecast along with its segments
• Country-wise Edible Oil market analysis
• Various drivers and challenges
• On-going trends and developments
• Top profiled companies
• Strategic recommendation

Countries covered in the report:

• Brazil
• Argentina
• Colombia

By Product Type

• Soybean oil
• Palm Oil
• Rapeseed Oil
• Mustard oil
• Sunflower Oil
• Olive Oil
• Ground nut Oil
• Coconut Oil
• Corn Oil
• Rice bran oil
• Sesame Oil
• Cottonseed oil
• Others (Apricot, Hazelnut, Almond, Macadamia, Walnut, Avocado, grape seed, Cashew, Brazil nuts, canola etc.)

By Nature

• Conventional
• Organic

By End User

• Domestic
• Industrial
• Food Service

By Distribution channel

• Offline
• Convenience Store
• Hypermarket/Supermarket
• Direct Sales
• Others
• Online

The approach of the report:

This report consists of a combined approach of primary and secondary research. Initially, secondary research was used to get an understanding of the market and list the companies that are present in it. The secondary research consists of third-party sources such as press releases, annual reports of companies, and government-generated reports and databases. After gathering the data from secondary sources, primary research was conducted by conducting telephone interviews with the leading players about how the market is functioning and then conducting trade calls with dealers and distributors of the market. Post this; we have started making primary calls to consumers by equally segmenting them in regional aspects, tier aspects, age group, and gender. Once we have primary data with us, we can start verifying the details obtained from secondary sources.

Intended audience

This report can be useful to industry consultants, manufacturers, suppliers, associations and organizations related to the Edible Oil industry, government bodies, and other stakeholders to align their market-centric strategies. In addition to marketing and presentations, it will also increase competitive knowledge about the industry.







***Please Note: It will take 48 hours (2 Business days) for delivery of the report upon order confirmation.



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Table of Contents

Table of Contents
1. Executive Summary
2. Research Methodology
2.1. Secondary Research
2.2. Primary Data Collection
2.3. Market Formation & Validation
2.4. Report Writing, Quality Check & Delivery
3. Market Structure
3.1. Market Considerate
3.2. Assumptions
3.3. Limitations
3.4. Abbreviations
3.5. Sources
3.6. Definitions
4. Economic /Demographic Snapshot
5. Global Edible Oil Market Outlook
5.1. Market Size By Value
5.2. Market Share By Region
5.3. Market Size and Forecast, By Product Type
5.4. Market Size and Forecast, By Nature
5.5. Market Size and Forecast, By End User
5.6. Market Size and Forecast, By Distribution Channel
5.7. Market Size and Forecast, By Packaging Type
6. South America Edible Oil Market Outlook
6.1. Market Size By Value
6.2. Market Share By Country
6.3. Market Size and Forecast, By Product Type
6.4. Market Size and Forecast, By Nature
6.5. Market Size and Forecast, By End User
6.6. Market Size and Forecast, By Distribution Channel
7. Market Dynamics
7.1. Market Drivers & Opportunities
7.2. Market Restraints & Challenges
7.3. Market Trends
7.4. Covid-19 Effect
7.5. Supply chain Analysis
7.6. Policy & Regulatory Framework
7.7. Industry Experts Views
7.8. Brazil Edible Oil Market Outlook
7.8.1. Market Size By Value
7.8.2. Market Size and Forecast By Product Type
7.8.3. Market Size and Forecast By Nature
7.8.4. Market Size and Forecast By End User
7.8.5. Market Size and Forecast By Distribution Channel
7.9. Argentina Edible Oil Market Outlook
7.9.1. Market Size By Value
7.9.2. Market Size and Forecast By Product Type
7.9.3. Market Size and Forecast By Nature
7.9.4. Market Size and Forecast By End User
7.9.5. Market Size and Forecast By Distribution Channel
7.10. Columbia Edible Oil Market Outlook
7.10.1. Market Size By Value
7.10.2. Market Size and Forecast By Product Type
7.10.3. Market Size and Forecast By Nature
7.10.4. Market Size and Forecast By End User
7.10.5. Market Size and Forecast By Distribution Channel
8. Competitive Landscape
8.1. Competitive Dashboard
8.2. Business Strategies Adopted by Key Players
8.3. Key Players Market Positioning Matrix
8.4. Porter's Five Forces
8.5. Company Profile
8.5.1. Cargill Incorporated
8.5.2. The Archer-Daniels-Midland Company
8.5.3. IOI Corporation Berhad
8.5.4. Olam International
8.5.5. Associated British Foods plc
8.5.6. Ajinomoto Co Inc
8.5.7. Wilmar International Limited
8.5.8. Borges International Group
8.5.9. Marico Limited
8.5.10. CHS Inc
8.5.11. Corteva, Inc.
9. Strategic Recommendations
10. Annexure
10.1. FAQ`s
10.2. Notes
10.3. Related Reports
11. Disclaimer


List of Figures
Figure 1: Global Edible Oil Market Size (USD Billion) By Region, 2022 & 2028
Figure 2: Market attractiveness Index, By Region 2028
Figure 3: Market attractiveness Index, By Segment 2028
Figure 4: Global Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 5: Global Edible Oil Market Share By Region (2022)
Figure 6: South America Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 7: South America Edible Oil Market Share By Country (2022)
Figure 8: Brazil Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 9: Argentina Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 10: Columbia Edible Oil Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 11: Competitive Dashboard of top 5 players, 2022
Figure 12: Porter's Five Forces of Global Edible Oil Market

List of Table
Table 1 : Global Edible Oil Market Snapshot, By Segmentation (2022 & 2028) (in USD Billion)
Table 2: Top 10 Counties Economic Snapshot 2020
Table 3: Economic Snapshot of Other Prominent Countries 2020
Table 4: Average Exchange Rates for Converting Foreign Currencies into U.S. Dollars
Table 5 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 6 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 7 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 8 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 9 : Global Edible Oil Market Size and Forecast, By Packaging Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 10 : South America Edible Oil Market Size and Forecast, By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 11 : South America Edible Oil Market Size and Forecast, By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 12 : South America Edible Oil Market Size and Forecast, By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 13 : South America Edible Oil Market Size and Forecast, By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 14 : Influencing Factors for Edible Oil Market, 2022
Table 15 : Brazil Edible Oil Market Size and Forecast By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 16 : Brazil Edible Oil Market Size and Forecast By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 17 : Brazil Edible Oil Market Size and Forecast By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 18 : Brazil Edible Oil Market Size and Forecast By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 19 : Argentina Edible Oil Market Size and Forecast By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 20 : Argentina Edible Oil Market Size and Forecast By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 21 : Argentina Edible Oil Market Size and Forecast By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 22 : Argentina Edible Oil Market Size and Forecast By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 23 : Colombia Edible Oil Market Size and Forecast By Product Type (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 24 : Colombia Edible Oil Market Size and Forecast By Nature (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 25 : Colombia Edible Oil Market Size and Forecast By End User (2017 to 2028F) (In USD Billion)
Table 26 : Colombia Edible Oil Market Size and Forecast By Distribution Channel (2017 to 2028F) (In USD Billion)

 

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