世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

小麦デンプン市場レポート:最終用途別(甘味料、燃料、紙・繊維、食品、その他) 2024-2032


Wheat Starch Market Report by End-Use (Sweeteners, Fuel, Paper and Textile, Food, and Others) 2024-2032

世界の小麦デンプン市場規模は2023年に41億米ドルに達した。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに53億米ドルに達し、2024年から2032年の間に2.7%の成長率(CAGR)を示すと予測している。大衆の間でRTE食品へ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
IMARC Services Private Limited.
アイマークサービス
2024年3月2日 US$3,899
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
146 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。


 

サマリー

世界の小麦デンプン市場規模は2023年に41億米ドルに達した。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに53億米ドルに達し、2024年から2032年の間に2.7%の成長率(CAGR)を示すと予測している。大衆の間でRTE食品への需要が高まっていること、オーガニック製品に対する消費者の嗜好が高まっていること、化粧品やパーソナルケア製品の製造が増加していることなどが、市場を推進している主な要因の一部である。

小麦デンプンは、小麦粒から得られる白色の微粉末である。様々な食品や工業用途に使用される一般的な成分である。小麦粉からグルテンとふすまを分離し、純粋なデンプンを残すことで得られる。ニュートラルな味と高い消化率で知られ、グルテン過敏症の人にも適している。ベーカリー、麺類、ソースなどの製品に欠かせない成分で、食感や粘りを高める。生分解性プラスチックの製造、接着剤、製紙などにも利用されている。

小麦でんぷんは、食品・飲料(F&B)産業において、ソース、スープ、グレイビーソース、ドレッシング、デザート、ベーカリー製品、菓子など様々な食品の製造に、増粘剤、安定剤、ゲル化剤として広く使用されている。これは、多忙なスケジュール、労働人口の増加、消費者の購買力拡大を理由に、個人の間でRTE(Ready to Eat)食品への嗜好が高まっていることと相まって、世界中の市場の成長を強化している。さらに、製薬業界では、錠剤製剤の充填剤および結合剤として小麦デンプンの使用が増加しており、凝集性のある均一な錠剤の製造が可能になっていることも、市場の成長を後押ししている。さらに、小麦でんぷんは繊維産業において、糸や織物の強度と品質を高めるサイジング工程で採用されている。これに加えて、天然製品やオーガニック製品に対する消費者の嗜好が高まっていることも、市場の成長に寄与している。これとは別に、テクスチャライジングやエモリエント特性を提供するために、スキンケア製剤などの化粧品やパーソナルケア製品の製造において小麦デンプンの採用が増加していることも、市場にプラスの影響を与えている。

小麦デンプン市場の動向/促進要因:
大衆の健康意識の高まり

健康的で自然な原料の消費に注目が集まる中、小麦でんぷんは従来のでんぷん源に代わるグルテンフリーの代替品を提供している。グルテン過敏症やセリアック病の消費者はグルテンフリーの選択肢を求めており、小麦デンプンはこの需要に対応している。グルテン関連の健康問題に対する意識が高まるにつれ、安全で信頼できるグルテンフリーの代用品としての小麦デンプンの需要が高まっている。

クリーンラベル製品に対する需要の高まり

今日の消費者は、シンプルで透明性の高い成分表を持つ製品をますます求めるようになっている。小麦でんぷんは天然で加工度の低い原料であるため、このクリーン・ラベルのトレンドに合致している。小麦でんぷんは、人工的な添加物や化学物質を含まない製品を優先する健康志向の消費者にとって、認知度が高くわかりやすい原材料であることが魅力となっている。クリーン・ラベル製品に対する需要が急増し続けるなか、クリーンで健康的な原料としての小麦でんぷんの需要も拡大する可能性が高い。

拡大する貿易・輸出活動

小麦でん粉の世界市場は、国際貿易と輸出機会の影響を大きく受ける。余剰澱粉生産能力を持つ小麦生産国は、他地域の需要を満たすために小麦澱粉の輸出に積極的に取り組んでいる。国境を越えた貿易により、小麦でんぷんが地元で生産されていないような国々にも流通することが可能になり、その供給範囲が拡大し、多様な市場での需要が促進される。貿易協定とグローバリゼーションは、さまざまな地域での小麦でん粉の入手をさらに容易にし、市場の成長を刺激する。

小麦でんぷん産業のセグメンテーション
IMARC Groupは、世界の小麦でんぷん市場レポートの各セグメントにおける主要動向の分析を、2024年から2032年までの予測とともに提供しています。当レポートでは、市場を最終用途に基づいて分類しています。

最終用途別の内訳
甘味料
燃料
紙・繊維
食品
その他

甘味料が市場を席巻

本レポートでは、最終用途別に市場を詳細に分類・分析している。これには、甘味料、燃料、紙・繊維、食品、その他が含まれる。報告書によると、甘味料が最大のセグメントを占めている。小麦デンプンは、酵素的にグルコースシロップに変換したり、小麦ベースの甘味料を製造するために改良することができる。これらの甘味料は、伝統的な砂糖の代替品として、様々な食品、飲料、菓子類に応用されている。これらの甘味料はさまざまなレベルの甘味と機能性を提供し、食品産業における貴重な原料となっている。

小麦デンプンは、再生可能な燃料源であるバイオエタノールの生産に利用できる。デンプンは糖に分解され、発酵プロセスを通じてエタノールに変換される。バイオエタノールは、化石燃料に代わる持続可能で環境に優しい燃料として、温室効果ガスの排出削減や再生不可能な資源への依存を減らす取り組みに貢献している。

小麦でんぷんは製紙業界で、紙の強度と表面特性を向上させるバインダーおよびサイズ剤として使用されている。紙のインク保持能力を高め、印刷適性を向上させる。さらに繊維産業では、小麦でんぷんをサイジング剤として使用することで、織物を織る際により滑らかで安定した仕上がりにすることができる。

小麦デンプンは増粘剤、安定剤、テクスチャライザーとして食品産業で重要な役割を果たしている。焼き菓子、ソース、スープ、デザートによく使用され、食感を高め、製品全体の品質を向上させます。小麦でんぷんは麺類、パスタ、その他の加工食品にも含まれ、調理中に構造と安定性を提供する。小麦でんぷんは、そのニュートラルな味わいとグルテン含有量が好まれ、様々な食品用途に適している。

競争状況:
大手企業は、小麦デンプンを抽出するためのより効率的で特異的な酵素プロセスにつながる酵素技術の利用に注力している。その結果、収率が向上し、エネルギー消費量が削減され、プロセス全体の持続可能性が改善される。また、小麦デンプン加工の精度と効率を高める高度な自動化および制御システムの導入も進んでおり、これにより一貫した製品品質が保証され、人的ミスが減少する。さらに、主要企業は研究開発(R&D)活動に広範に投資し、遺伝子工学やバイオテクノロジー的アプローチを探求して、特定の産業用途に適合するよう、より高いデンプン含有量や変化したデンプン特性を持つ小麦品種を改良している。また、製紙、繊維、食品産業など様々な用途において独自の機能性を生み出し、その性能を向上させる、分子レベルでの小麦デンプンの改変に適用可能なナノテクノロジーの利用も採用されている。このほか、大手企業はデータ分析とデジタル技術を活用して小麦でんぷんの生産プロセスを最適化し、生産性の向上、費用対効果の改善、資源管理の改善につなげている。

本レポートでは、市場の競争環境について包括的な分析を行っている。主要企業の詳細なプロフィールも掲載しています。市場の主要企業には以下のような企業が含まれる:

テート&ライル
ロケット・フレール
カーギル社
アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド
テレオス・シラル
クレスペル&デイタース
ジャッカリング
クローナー・シュタルケ

最近の動向
テート&ライルは最近、高溶解性ステビアTASTEVA® SOLで甘味料ポートフォリオを拡大した。
2022年、カーギル社は、健康的で栄養価の高い食品ソリューションに対する消費者の需要の高まりに対応するため、インドに初の食品イノベーションセンターを開設した。
2021年11月、アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社はソジャプロテイン社を買収し、植物由来のタンパク質生産能力を強化した。

本レポートで扱う主な質問

1.COVID-19が世界の小麦デンプン市場に与える影響は?
2.2023年の世界の小麦デンプン市場規模は?
3.世界の主な小麦デンプン市場促進要因は?
4.世界の小麦でんぷん市場の主要動向は?
5.予測期間(2024-2032年)における世界の小麦でんぷん市場の展望は?
6.小麦でんぷんの世界市場の最終用途別内訳は?
7.世界の小麦でんぷん産業における主要地域市場は?
8.世界の小麦でんぷん業界の主要プレーヤーは?

ページTOPに戻る


目次

1 序文
2 調査範囲と方法論
2.1 調査の目的
2.2 利害関係者
2.3 データソース
2.3.1 一次情報源
2.3.2 二次情報源
2.4 市場推定
2.4.1 ボトムアップアプローチ
2.4.2 トップダウンアプローチ
2.5 予測方法
3 エグゼクティブ・サマリー
4 はじめに
4.1 概要
4.2 主要産業動向
5 世界の澱粉産業
5.1 市場概要
5.2 市場パフォーマンス
5.3 地域別市場構成
5.4 供給原料別市場構成
5.5 スターチタイプ別市場構成
5.6 最終用途別市場構成比
5.7 市場予測
5.8 主要プレイヤー
6 世界の小麦澱粉産業
6.1 市場概要
6.2 市場パフォーマンス
6.2.1 数量動向
6.2.2 金額動向
6.3 価格分析
6.3.1 主要価格指標
6.3.2 価格構造
6.3.3 価格動向
6.4 COVID-19の影響
6.5 地域別市場構成
6.6 用途別市場構成
6.7 市場予測
6.8 SWOT分析
6.8.1 概要
6.8.2 長所
6.8.3 弱点
6.8.4 機会
6.8.5 脅威
6.9 バリューチェーン分析
6.9.1 インプット・サプライヤー
6.9.2 農家
6.9.3 収集業者
6.9.4 製造業者
6.9.5 流通業者
6.9.6 小売業者
6.9.7 最終消費者
6.10 ポーターのファイブフォース分析
6.10.1 概要
6.10.2 買い手の交渉力
6.10.3 供給者の交渉力
6.10.4 競争の程度
6.10.5 新規参入の脅威
6.10.6 代替品の脅威
6.11 主要市場牽引要因と成功要因
7 最終用途別市場
7.1 甘味料
7.1.1 市場動向
7.1.2 市場予測
7.2 燃料
7.2.1 市場動向
7.2.2 市場予測
7.3 紙と繊維
7.3.1 市場動向
7.3.2 市場予測
7.4 食品
7.4.1 市場動向
7.4.2 市場予測
7.5 その他
7.5.1 市場動向
7.5.2 市場予測
8 競争環境
8.1 市場構造
8.2 主要プレーヤー
9 小麦澱粉の製造工程
9.1 製品概要
9.2 詳細なプロセスフロー
9.3 関係する様々な種類の単位操作
9.4 マスバランスと原材料の要件
10 プロジェクトの詳細、必要条件、関わる費用
10.1 土地要件と費用
10.2 建設要件と費用
10.3 工場機械
10.4 機械写真
10.5 原材料の要件と支出
10.6 原材料と最終製品の写真
10.7 梱包の要件と支出
10.8 輸送要件と支出
10.9 ユーティリティの要件と支出
10.10 人員要件と支出
10.11 その他の設備投資
11 ローンと資金援助
12 プロジェクトの経済性
12.1 プロジェクトの資本コスト
12.2 技術経済パラメータ
12.3 サプライチェーンの各段階における製品価格とマージン
12.4 課税と減価償却
12.5 収入予測
12.6 支出予測
12.7 財務分析
12.8 利益分析
13 主要プレーヤーのプロフィール
13.1 テート・アンド・ライル
13.2 ロケット・フレール
13.3 カーギル
13.4 アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド
13.5 テレオス・シラル
13.6 クレスペル&デイタース
13.7 ジャッカリング
13.8 クローナー・シュタルケ
図表一覧
図1:世界:小麦デンプン市場:主な推進要因と課題
図2:世界:でんぷん市場:生産量(単位:百万トン)、2018年~2023年
図3:世界:でんぷん市場:地域別構成比(単位:%)、2023年
図4:デンプンの世界市場図4:デンプンの世界市場:原料別構成比(単位
図5:アメリカ合衆国デンプン市場:アメリカ合衆国:でんぷん市場:原料別生産内訳(%)、2023年
図6:ヨーロッパ:デンプン市場:図6:ヨーロッパ:デンプン市場:原料別生産内訳(%)、2023年
図7:世界:デンプン市場:図7:世界のでんぷん市場:でんぷんタイプ別構成比(%)、2023年
図8:世界:でんぷん市場:図8:デンプンの世界市場:用途別構成比(%)、2023年
図9:デンプンの世界市場予測:生産量(単位:百万トン)、2024年~2032年
図10:小麦デンプンの世界市場:生産量(単位:百万トン生産量(単位:百万トン)、2018年~2023年
図11:世界:小麦でんぷん市場:生産額(単位:億米ドル)、2018年~2023年
図12:小麦でんぷんの世界市場平均価格推移(単位:US$/トン)、2018年・2023年
図13:世界:小麦でんぷん市場:地域別構成比(単位:%)、2023年
図14:世界:小麦でんぷん市場:図14:小麦でんぷんの世界市場:用途別構成比(単位
図15:小麦でんぷんの世界市場予測:生産量(単位:百万トン)、2024年~2032年
図16:小麦でんぷんの世界市場予測:生産額(単位:億米ドル)、2024年~2032年
図17:世界:小麦でんぷん市場予測:図17:小麦でんぷんの世界市場予測:平均価格推移(単位:US$/トン)、2024年~2032年
図18:小麦でんぷん市場価格構造
図 19:世界:小麦でんぷん産業:SWOT分析
図 20:世界の小麦澱粉産業:バリューチェーン分析バリューチェーン分析
図 21:世界:小麦澱粉産業:バリューチェーン分析ポーターのファイブフォース分析
図22:世界:小麦でんぷん市場:甘味料(単位:百万トン)、2018年および2023年
図23:世界:小麦でんぷん市場予測:甘味料(単位:百万トン)、2024年~2032年
図24:世界:小麦でんぷん市場燃料(単位:百万トン)、2018年および2023年
図25:世界:小麦でんぷん市場予測:燃料(単位:百万トン)、2024年~2032年
図26:世界:小麦でんぷん市場:紙・繊維(単位:百万トン)、2018年・2023年
図27:世界:小麦でんぷん市場予測:紙・繊維(単位:百万トン)、2024年~2032年
図28:世界:小麦でんぷん市場:食品産業(単位:百万トン)、2018年・2023年
図29:世界:小麦でんぷん市場予測:食品産業(単位:百万トン)、2024年~2032年
図30:世界:小麦でんぷん市場:その他の最終用途(単位:百万トン)、2018年および2023年
図31:世界:小麦でんぷん市場予測:その他の最終用途(単位:百万トン)、2024年~2032年
図32:小麦でんぷん製造工場:詳細プロセスフロー
図 33:小麦デンプン製造:原料の転換率
図34:小麦デンプン製造プラント:包装要件
図 35:小麦デンプン製造プラント:資本コストの内訳(単位)
図36:小麦澱粉産業:サプライチェーンの各段階における利益率
図 37:小麦デンプン粉末の生産:製造コストの内訳(単位)
表一覧
表1:世界:デンプン市場:主要産業ハイライト、2023年および2032年
表2:世界:小麦でんぷん市場:主要産業ハイライト、2023年および2032年
表3:デンプンの世界市場予測:地域別内訳、2024年~2032年
表4:デンプンの世界市場予測:デンプンの世界市場予測:原料別構成比、2024年~2032年
表5:デンプンの世界市場予測:原料別構成比、2024年~2032年でんぷんタイプ別構成比、2024年~2032年
表6:デンプンの世界市場予測:用途別構成比、2024年~2032年
表7:小麦でんぷんの世界市場予測:最終用途別構成比、2024年~2032年
表8:小麦でん粉の世界市場:競争構造
表9:世界:小麦でんぷん市場:主要プレーヤー
表10:小麦でんぷん製造工場:土地・用地開発関連コスト(単位:US$)
表11:小麦でんぷん製造プラント:土地・用地開発関連費用(単位:米ドル土木工事関連費用(単位:米ドル)
表12:小麦でんぷん製造プラント:土木工事関連費用(単位:米ドル機械関連費用(単位:米ドル)
表 13:小麦でんぷん製造工場:機械関連費用(単位:米ドル原材料所要量と支出
表 14:小麦でんぷん製造工場:原材料所要量と支出(単位:米ドル給与および賃金に関する費用(単位:米ドル)
表 15: 小麦澱粉製造工場:その他の設備投資に関する費用(単位:米ドル)
表16:金融機関が提供する資金援助の詳細
表 17:小麦でんぷん製造工場:資本コスト(単位:米ドル)
表 18:小麦澱粉製造プラント:資本コスト(単位:米ドル技術経済パラメーター
表 19:小麦でんぷん製造プラント:技術経済パラメーター課税と減価償却(単位:米ドル)
表 20:小麦でんぷん製造プラント:所得予測(単位:米ドル収入予測(単位:米ドル)
表 21: 小麦澱粉製造プラント:支出予測(単位:米ドル支出予測(単位:米ドル)
表 22: 小麦澱粉製造工場:支出予測(単位:米ドル所得税負担を考慮しないキャッシュフロー分析(単位:米ドル)
表 23:小麦でんぷん製造工場:所得税負担を考慮しない場合のキャッシュフロー分析(単位:米ドル所得税負担を考慮した場合のキャッシュフロー分析(単位:米ドル)
表 24:小麦澱粉製造工場:損益勘定(単位:米ドル)

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global wheat starch market size reached US$ 4.1 Billion in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 5.3 Billion by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 2.7% during 2024-2032. The increasing demand for RTE food products among the masses, rising consumer preferences for organic products, and the growing manufacturing of cosmetic and personal care products are some of the major factors propelling the market.

Wheat starch is a white, fine powder derived from wheat grains. It is a common ingredient used in various food and industrial applications. It can be obtained by separating the gluten and bran from wheat flour, which leaves behind the pure starch. It is known for its neutral taste and high digestibility, which makes it suitable for individuals with gluten sensitivity. It is a crucial component in products, such as bakery items, noodles, and sauces, wherein it enhances texture and consistency. It is utilized in the production of biodegradable plastics, adhesives, and papermaking due to its adhesive properties and ability to form a film.

Wheat starch is widely used as a thickener, stabilizer, and gelling agent in the food and beverage (F&B) industry for manufacturing various food products, such as sauces, soups, gravies, dressings, desserts, bakery goods, and confectionery items. This, coupled with the increasing preferences among individuals for ready to eat (RTE) food products on account of busy schedules, rising working population, and expanding purchasing power of consumers, is strengthening the growth of the market around the world. Moreover, the increasing use of wheat starch in the pharmaceutical industry as a filler and binder in tablet formulations, which enables the production of cohesive and uniform tablets, is favoring the growth of the market. In addition, wheat starch is employed in the textile industry in sizing processes to enhance the strength and quality of yarn and fabrics. This, along with the rising consumer preferences for natural and organic products, is contributing to the market growth. Apart from this, the growing adoption of wheat starch in the manufacturing of cosmetic and personal care products, such as skincare formulations, to provide texturizing and emollient properties is influencing the market positively.

Wheat Starch Market Trends/Drivers:
Increase in health consciousness among the masses

With an increasing focus on the consumption of healthy and natural ingredients, wheat starch offers a gluten-free alternative to traditional starch sources. Consumers with gluten sensitivities or celiac disease seek gluten-free options, and wheat starch caters to this demand. As awareness of gluten-related health issues rises, the demand for wheat starch as a safe and reliable gluten-free substitute is increasing.

Rise in demand for clean label products

Consumers today are increasingly seeking products with simple and transparent ingredient lists. Wheat starch, being a natural and minimally processed ingredient, aligns with this clean label trend. Its recognizable and straightforward sourcing appeals to health-conscious consumers who prioritize products free from artificial additives and chemicals. As demand for clean label products continues to surge, the demand for wheat starch as a clean and wholesome ingredient is likely to grow.

Growing number of trade and export activities

The global market for wheat starch is significantly influenced by international trade and export opportunities. Wheat-producing countries with surplus starch production capacity actively engage in exporting wheat starch to meet the demand of other regions. Cross-border trade allows for the distribution of wheat starch to countries where it may not be locally produced, expanding its reach and driving demand in diverse markets. Trade agreements and globalization further facilitate the accessibility of wheat starch in different regions, stimulating the market growth.

Wheat Starch Industry Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each segment of the global wheat starch market report, along with forecasts for the period from 2024-2032. Our report has categorized the market based on end-use.

Breakup by End-Use:
Sweeteners
Fuel
Paper and Textile
Food
Others

Sweeteners dominate the market

The report has provided a detailed breakup and analysis of the market based on the end-use. This includes sweeteners, fuel, paper and textile, food, and others. According to the report, sweeteners represented the largest segment. Wheat starch can be enzymatically converted into glucose syrups or modified to produce wheat-based sweeteners. These sweeteners find applications in various food products, beverages, and confectionery items as alternatives to traditional sugars. They offer different levels of sweetness and functionalities, making them valuable ingredients in the food industry.

Wheat starch can be utilized in the production of bioethanol, a renewable fuel source. The starch is broken down into sugars and then converted into ethanol through a fermentation process. Bioethanol serves as a sustainable and environmentally friendly alternative to fossil fuels, which contributes to efforts to reduce greenhouse gas emissions and dependence on non-renewable resources.

Wheat starch is used in the papermaking industry as a binder and sizing agent to improve paper strength and surface properties. It enhances the ability of the paper to retain ink and improves printability. Additionally, in the textile industry, wheat starch can be employed as a sizing agent to give fabrics a smoother and more consistent finish during weaving.

Wheat starch plays a crucial role in the food industry as a thickener, stabilizer, and texturizer. It is commonly used in baked goods, sauces, soups, and desserts to enhance texture and improve overall product quality. Wheat starch is also found in noodles, pasta, and other processed foods, where it provides structure and stability during cooking. It is preferred for its neutral taste and gluten content, making it suitable for various food applications.

Competitive Landscape:
The leading companies are focusing on using enzyme technology that can lead to more efficient and specific enzymatic processes to extract wheat starch. This can result in higher yields, reduced energy consumption, and improved overall process sustainability. They are also implementing advanced automation and control systems that can enhance the accuracy and efficiency of wheat starch processing, which ensures consistent product quality and reduces human error. Moreover, key players are extensively investing in research and development (R&D) activities to explore genetic engineering or biotechnological approaches to improve wheat varieties with higher starch content or altered starch properties to suit specific industrial applications. They are also adopting the usage of nanotechnology that can be applied to modify wheat starch at the molecular level, which creates unique functionalities and improves its performance in various applications, such as in the paper, textile, or food industries. Besides this, leading players are leveraging data analytics and digital technologies to optimize wheat starch production processes, which leads to increased productivity, cost-effectiveness, and improved resource management.

The report has provided a comprehensive analysis of the competitive landscape in the market. Detailed profiles of all major companies have also been provided. Some of the key players in the market include:

Tate and Lyle
Roquette Freres
Cargill Inc.
Archer Daniels Midland
Tereos Syral
Crespel & Deiters
Jackering
Kroner Starke

Recent Developments:
Tate and Lyle recently expanded their sweetener portfolio with highly soluble stevia TASTEVA® SOL.
In 2022, Cargill Inc. opened its first food innovation center in India to address the growing consumer demand for healthy, nutritious food solutions.
In November 2021, Archer Daniels Midland acquired Sojaprotein, which strengthened their plant based-protein production capabilities.

Key Questions Answered in This Report

1. What is the impact of COVID-19 on the global wheat starch market?
2. What was the global wheat starch market size in 2023?
3. What are the major global wheat starch market drivers?
4. What are the major trends in the global wheat starch market?
5. What will be the global wheat starch market outlook during the forecast period (2024-2032)?
6. What is the global wheat starch market breakup by end use?
7. What are the major regional markets in the global wheat starch industry?
8. Who are the leading global wheat starch industry players?



ページTOPに戻る


Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Starch Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.3 Market Breakup by Region
5.4 Market Breakup by Feedstock
5.5 Market Breakup by Starch Type
5.6 Market Breakup by End-Use
5.7 Market Forecast
5.8 Major Players
6 Global Wheat Starch Industry
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Volume Trends
6.2.2 Value Trends
6.3 Price Analysis
6.3.1 Key Price Indicators
6.3.2 Price Structure
6.3.3 Price Trends
6.4 Impact of COVID-19
6.5 Market Breakup by Region
6.6 Market Breakup by End-Use
6.7 Market Forecast
6.8 SWOT Analysis
6.8.1 Overview
6.8.2 Strengths
6.8.3 Weaknesses
6.8.4 Opportunities
6.8.5 Threats
6.9 Value Chain Analysis
6.9.1 Input Suppliers
6.9.2 Farmers
6.9.3 Collectors
6.9.4 Manufacturers
6.9.5 Distributors
6.9.6 Retailers
6.9.7 End-Consumers
6.10 Porter’s Five Forces Analysis
6.10.1 Overview
6.10.2 Bargaining Power of Buyers
6.10.3 Bargaining Power of Suppliers
6.10.4 Degree of Competition
6.10.5 Threat of New Entrants
6.10.6 Threat of Substitutes
6.11 Key Market Drivers and Success Factors
7 Market Breakup by End-Use
7.1 Sweeteners
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Fuel
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Paper and Textile
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Food
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Others
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
8 Competitive Landscape
8.1 Market Structure
8.2 Key Players
9 Wheat Starch Manufacturing Process
9.1 Product Overview
9.2 Detailed Process Flow
9.3 Various Types of Unit Operations Involved
9.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
10 Project Details, Requirements and Costs Involved
10.1 Land Requirements and Expenditures
10.2 Construction Requirements and Expenditures
10.3 Plant Machinery
10.4 Machinery Pictures
10.5 Raw Material Requirements and Expenditures
10.6 Raw Material and Final Product Pictures
10.7 Packaging Requirements and Expenditures
10.8 Transportation Requirements and Expenditures
10.9 Utility Requirements and Expenditures
10.10 Manpower Requirements and Expenditures
10.11 Other Capital Investments
11 Loans and Financial Assistance
12 Project Economics
12.1 Capital Cost of the Project
12.2 Techno-Economic Parameters
12.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
12.4 Taxation and Depreciation
12.5 Income Projections
12.6 Expenditure Projections
12.7 Financial Analysis
12.8 Profit Analysis
13 Key Player Profiles
13.1 Tate and Lyle
13.2 Roquette Freres.
13.3 Cargill Inc.
13.4 Archer Daniels Midland
13.5 Tereos Syral
13.6 Crespel & Deiters
13.7 Jackering
13.8 Kroner Starke
List of Figures
Figure 1: Global: Wheat Starch Market: Major Drivers and Challenges
Figure 2: Global: Starch Market: Production Volume (in Million Tons), 2018-2023
Figure 3: Global: Starch Market: Breakup by Region (in %), 2023
Figure 4: Global: Starch Market: Breakup by Feedstock (in %), 2023
Figure 5: United States of America: Starch Market: Production Breakup by Feedstock (in %), 2023
Figure 6: Europe: Starch Market: Production Breakup by Feedstock (in %), 2023
Figure 7: Global: Starch Market: Breakup by Starch Type (in %), 2023
Figure 8: Global: Starch Market: Breakup by End-Use (in %), 2023
Figure 9: Global: Starch Market Forecast: Production Volume (in Million Tons), 2024-2032
Figure 10: Global: Wheat Starch Market: Production Volume (in Million Tons), 2018-2023
Figure 11: Global: Wheat Starch Market: Production Value (in Billion US$), 2018-2023
Figure 12: Global: Wheat Starch Market: Average Price Trends (in US$/Ton), 2018 & 2023
Figure 13: Global: Wheat Starch Market: Breakup by Region (in %), 2023
Figure 14: Global: Wheat Starch Market: Breakup by End-Use (in %), 2023
Figure 15: Global: Wheat Starch Market Forecast: Production Volume (in Million Tons), 2024-2032
Figure 16: Global: Wheat Starch Market Forecast: Production Value (in Billion US$), 2024-2032
Figure 17: Global: Wheat Starch Market Forecast: Average Price Trends (in US$/Ton), 2024-2032
Figure 18: Wheat Starch Market: Price Structure
Figure 19: Global: Wheat Starch Industry: SWOT Analysis
Figure 20: Global: Wheat Starch Industry: Value Chain Analysis
Figure 21: Global: Wheat Starch Industry: Porter’s Five Forces Analysis
Figure 22: Global: Wheat Starch Market: Sweeteners (in Million Tons), 2018 & 2023
Figure 23: Global: Wheat Starch Market Forecast: Sweeteners (in Million Tons), 2024-2032
Figure 24: Global: Wheat Starch Market: Fuel (in Million Tons), 2018 & 2023
Figure 25: Global: Wheat Starch Market Forecast: Fuel (in Million Tons), 2024-2032
Figure 26: Global: Wheat Starch Market: Paper & Textile (in Million Tons), 2018 & 2023
Figure 27: Global: Wheat Starch Market Forecast: Paper & Textile (in Million Tons), 2024-2032
Figure 28: Global: Wheat Starch Market: Food Industry (in Million Tons), 2018 & 2023
Figure 29: Global: Wheat Starch Market Forecast: Food Industry (in Million Tons), 2024-2032
Figure 30: Global: Wheat Starch Market: Other End-Uses (in Million Tons), 2018 & 2023
Figure 31: Global: Wheat Starch Market Forecast: Other End-Uses (in Million Tons), 2024-2032
Figure 32: Wheat Starch Manufacturing Plant: Detailed Process Flow
Figure 33: Wheat Starch Manufacturing: Conversion Rate of Feedstocks
Figure 34: Wheat Starch Manufacturing Plant: Packaging Requirement
Figure 35: Wheat Starch Manufacturing Plant: Breakup of Capital Costs (in %)
Figure 36: Wheat Starch Industry: Profit Margins at Various Levels of the Supply Chain
Figure 37: Wheat Starch Powder Production: Manufacturing Cost Breakup (in %)
List of Tables
Table 1: Global: Starch Market: Key Industry Highlights, 2023 and 2032
Table 2: Global: Wheat Starch Market: Key Industry Highlights, 2023 and 2032
Table 3: Global: Starch Market Forecast: Breakup by Region, 2024-2032
Table 4: Global: Starch Market Forecast: Breakup by Feedstock, 2024-2032
Table 5: Global: Starch Market Forecast: Breakup by Starch Type, 2024-2032
Table 6: Global: Starch Market Forecast: Breakup by End-Use, 2024-2032
Table 7: Global: Wheat Starch Market Forecast: Breakup by End-Use, 2024-2032
Table 8: Global: Wheat Starch Market: Competitive Structure
Table 9: Global: Wheat Starch Market: Key Players
Table 10: Wheat Starch Manufacturing Plant: Costs Related to Land and Site Development (in US$)
Table 11: Wheat Starch Manufacturing Plant: Costs Related to Civil Works (in US$)
Table 12: Wheat Starch Manufacturing Plant: Costs Related to Machinery (in US$)
Table 13: Wheat Starch Manufacturing Plant: Raw Material Requirements and Expenditures
Table 14: Wheat Starch Manufacturing Plant: Costs Related to Salaries and Wages (in US$)
Table 15: Wheat Starch Manufacturing Plant: Costs Related to Other Capital Investments (in US$)
Table 16: Details of Financial Assistance Offered by Financial Institutions
Table 17: Wheat Starch Manufacturing Plant: Capital Costs (in US$)
Table 18: Wheat Starch Manufacturing Plant: Techno-Economic Parameters
Table 19: Wheat Starch Manufacturing Plant: Taxation and Depreciation (in US$)
Table 20: Wheat Starch Manufacturing Plant: Income Projections (in US$)
Table 21: Wheat Starch Manufacturing Plant: Expenditure Projections (in US$)
Table 22: Wheat Starch Manufacturing Plant: Cash Flow Analysis Without Considering the Income Tax Liability (in US$)
Table 23: Wheat Starch Manufacturing Plant: Cash Flow Analysis on Considering the Income Tax Liability (in US$)
Table 24: Wheat Starch Manufacturing Plant: Profit and Loss Account (in US$)

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

IMARC Services Private Limited.社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?


インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る