世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

大豆副産物市場 - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2031年予測 - 製品別、技術別、グレード別、用途別、エンドユーザー別、地域別:(北米、欧州、アジア太平洋、中南米、中東・アフリカ)


Soybean By-products Market - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2031 - By Product, Technology, Grade, Application, End-user, Region: (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America and Middle East and Africa)

大豆副産物の世界市場は、植物性タンパク質に対する消費者の関心の高まりと、様々な産業における大豆派生物 の人気の高まりによって、顕著な成長を遂げている。2024年の市場規模は約1億8,321万米ドルで、予測期間... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Fairfield Market Research
フェアフィールドマーケットリサーチ
2024年8月16日 US$4,995
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
250 英語

※当ページの内容はウェブ更新時の情報です。
最新版の価格やページ数などの情報についてはお問合せください。

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

大豆副産物の世界市場は、植物性タンパク質に対する消費者の関心の高まりと、様々な産業における大豆派生物 の人気の高まりによって、顕著な成長を遂げている。2024年の市場規模は約1億8,321万米ドルで、予測期間中の年平均成長率 (CAGR)は6.60%で、2031年には2億8,740万米ドルに達すると予測されている。大豆副産物は機能的・栄養的な利点で知られ、様々な食品・非食品用途に欠かせない原料となっているため、多地域で高い需要がある。特に欧州と東アジアは、大豆副産物の主要市場であり、その主な理由は動物飼料産業における優位性である。

大豆副産物の消費分析:歴史的展望と将来展望

世界の大豆副産物市場は、植物性タンパク質への需要の高まりや、食品生産における大豆由来の利用増といった要因に後押しされ、長年にわたって大幅な成長を示してきた。汎用性の高さで知られる大豆副産物は、食品加工産業、動物飼料、さらには小売/家庭部門など、さまざまな分野で用途を見出している。植物由来の食生活にシフトし、従来の動物性食品に代わる健康的な食品を求める消費者が増える中、 市場の拡大は今後も続くと予想される。

大豆副産物市場を形成する主な動向

消費者の植物性食品へのシフト

大豆副産物市場を牽引する最も重要なトレンドのひとつは、植物由来の食品に対する消費者の志向の高まりである。このシフトは、植物ベースの食事に関連する健康上の利点に対する意識の高まりや、フィットネス業界および栄養業界の人気の高まりが大きな要因となっている。消費者はますます植物ベースの食品を選ぶようになっており、従来の乳製品、卵、肉製品に代わるものを選んでいる。植物性食品の市場は、風味、形状、原材料の革新と栄養への注目によって支えられて急速に拡大している。

大豆副産物は植物性タンパク質を豊富に含み、さまざまな栄養上の利点があるため、この傾向から利益を得るのに特に有利な立場にある。豆乳、代替肉、冷凍食品などの製品は、健康志向の消費者の間で人気の選択肢となっており、市場に大きな成長機会をもたらしている。さらに、動物性製品が環境に与える影響に対する意識の高まりや、動物虐待に対する懸念から、植物性の選択肢を模索する消費者が増えている。

食品業界における大豆レシチンの役割の拡大

大豆加工の副産物である大豆レシチンは、食品業界において重要な成分となっている。乳化剤、潤滑剤、酸化防止剤、風味保護剤として、食品添加物として広く使用されている。レシチンは、栄養補助食品、アイスクリーム、乳製品、乳児用ミルク、パン、マーガリン、その他の簡便食品など、幅広い用途に使用されている。その多用途性により、様々な食品の製造において貴重な成分となっている。

大豆レシチンの粘度を下げ、結晶化を抑制し、コレステロールを管理し、塩素濃度を高める役割は、食品メーカーにとって魅力的な成分となっている。さらに、大豆アレルギーのある人でも最小限の量しか使用しないため、一般消費者にとっても安全であると考えられている。食品メーカーが製品の品質と保存性を高める大豆レシチンの可能性を探求し続けているため、大豆レシチンの需要は増加すると予想される。

ビーガニズムの高まりが市場成長を牽引

菜食主義者の増加も大豆副産物市場の成長に寄与する要因のひとつである。より多くの消費者が植物由来の食生活の倫理的、生態学的、健康に関連する利点を認識するようになり、大豆および大豆ベースの製品に対する需要が大幅に増加している。高タンパク質を含む大豆製品は、菜食主義者の主食となり、肉やその他の動物性食品に代わる有効な選択肢となっている。

醤油、たまり、味噌、テンペ、豆腐、豆乳などの大豆副産物は、ビーガンの消費者にとって最も人気のある選択肢のひとつである。これらの製品は、高濃度のタンパク質、食物繊維、必須アミノ酸を含む栄養面での利点から頻繁に推奨されている。菜食主義の人気の高まりは、大豆副産物のさらなる需要を促進し、市場を大きく押し上げると予想される。

大豆と大豆食品の健康効果

大豆および大豆ベースの食品には数多くの健康上の利点があり、健康志向の消費者の間で人気 の選択肢となっている。大豆は高品質のタンパク質源であり、肉類に通常含まれる必須アミノ酸をすべて含む数少ない植物性 食品のひとつである。このため、ベジタリアンやビーガンの方にとって、大豆はタンパク質の必要量を満たすための優れた代替食品となります。

タンパク質が豊富なだけでなく、大豆は食物繊維が豊富で、飽和脂肪酸が少なく、コレステロールや乳糖を含まない。オメガ3脂肪酸、抗酸化物質、植物性エストロゲンを豊富に含み、心臓血管の健康、骨の健康、慢性疾患のリスク軽減に役立つ。大豆製品を定期的に摂取することで、心臓病、脳卒中、がんなどの疾患を管理し、リスクを軽減することができる。更年期症状を緩和する大豆の能力も、女性にとって貴重な食事成分となる。

競合分析と業界インサイト

世界の大豆副産物市場は、大規模な多国籍企業数社に加え、多数の地域・地元企業の存在が特徴である。大豆由来の製品を幅広く提供する多国籍企業が、市場で大きなシェアを占めている。これらの企業は、製品ポートフォリオを拡大し、様々な産業、特に飼料分野での大豆副産物の需要拡大をターゲットとしている。

主な企業

- アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド

- カーギル社

- アダニ・ウィルマー

- ルチ・ソヤ・インダストリーズ社

- ブンジ・リミテッド

- イーリーコーポレーション

- ラガサ

- デュポン株式会社

- アグプロセッシング

- オーエンズボロ・グレイン・カンパニー

- CHS社

- グジュラート・アンブジャ・エクスポート社

- AAKリミテッド

- アダムスグループ

- ソニックバイオケム

- グループ

- アマッジ

- オレオ油脂

- ジアバ

- タイ植物油PCL

- その他(追加リクエスト)

大豆副産物のカテゴリー別産業調査

性質別

- オーガニック

- コンベンショナル

タイプ別

- 大豆油

- オイルケーキ

- レシチン

最終用途別

- 食品加工産業

- 外食産業

- 動物飼料

- 小売/家庭用

- その他

地域別

- 北米

- ラテンアメリカ

- ヨーロッパ

- 南アジア・太平洋

- 東アジア

- 中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.大豆副産物の世界市場スナップショット
1.2.将来予測
1.3.主な市場動向
1.4.地域別スナップショット(金額・数量別、2023年
1.5.アナリストの推奨
2.市場概要
2.1.市場の定義とセグメント
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.市場機会
2.3.バリューチェーン分析
2.4.ポーターのファイブフォース分析
2.5.COVID-19インパクト分析
2.5.1.供給
2.5.2.需要
2.6.ウクライナ・ロシア紛争の影響
2.7.経済概況
2.7.1.世界経済予測
2.8.PESTLE分析
3.生産量と貿易統計(2019年~2023年
3.1.大豆副産物の世界市場生産高、地域別、金額(億米ドル)および数量(百万単位)、2019年~2023年
3.1.1.北米
3.1.2.欧州
3.1.3.アジア太平洋
3.1.4.ラテンアメリカ
3.1.5.中東・アフリカ
4.価格分析、2019年~2023年
4.1.世界の平均価格分析、タイプ/性質別、単位当たり米ドル、2019年~2023年
4.2.大豆副産物価格に影響を与える顕著な要因
4.3.世界平均価格分析、地域別、単位当たり米ドル
5.大豆副産物の世界市場展望、2018年~2031年
5.1.大豆副産物の世界市場展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
5.1.1.主要ハイライト
5.1.1.1.有機
5.1.1.2.コンベンショナル
5.2.大豆副産物の世界市場展望、タイプ別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018~2031年
5.2.1.主要ハイライト
5.2.1.1.大豆油
5.2.1.2.オイルケーキ
5.2.1.3.レシチン
5.3.大豆副産物の世界市場展望、最終用途別、金額(億米ドル)および数量(単位)、2018~2031年
5.3.1.主要ハイライト
5.3.1.1.食品加工産業
5.3.1.2.外食産業
5.3.1.3.動物飼料
5.3.1.4.小売/家庭用
5.3.1.5.その他
5.4.大豆副産物の世界市場展望、地域別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
5.4.1.主要ハイライト
5.4.1.1.北米
5.4.1.2.欧州
5.4.1.3.アジア太平洋
5.4.1.4.ラテンアメリカ
5.4.1.5.中東・アフリカ
6.北米の大豆副産物市場の展望、2018年~2031年
6.1.北米の大豆副産物市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018~2031年
6.1.1.主なハイライト
6.1.1.1.有機
6.1.1.2.コンベンショナル
6.2.北米の大豆副産物市場の展望、タイプ別、金額(億米ドル)および数量(単位)、2018~2031年
6.2.1.主要ハイライト
6.2.1.1.大豆油
6.2.1.2.オイルケーキ
6.2.1.3.レシチン
6.3.北米の大豆副産物市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)および数量(単位)、2018~2031年
6.3.1.主要ハイライト
6.3.1.1.食品加工産業
6.3.1.2.外食産業
6.3.1.3.動物飼料
6.3.1.4.小売/家庭用
6.3.1.5.その他
6.4.北米の大豆副産物市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
6.4.1.主要ハイライト
6.4.1.1.米国の大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
6.4.1.2.米国の大豆副産物市場:種類別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
6.4.1.3.米国の大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
6.4.1.4.カナダの大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
6.4.1.5.カナダの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
6.4.1.6.カナダの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
6.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.欧州の大豆副産物市場の展望、2018年~2031年
7.1.欧州大豆副産物の市場展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
7.1.1.主なハイライト
7.1.2.主なハイライト
7.1.2.1.オーガニック
7.1.2.2.コンベンショナル
7.2.欧州の大豆副産物市場の展望、タイプ別、金額(億米ドル)および数量(単位)、2018~2031年
7.2.1.主なハイライト
7.2.1.1.大豆油
7.2.1.2.オイルケーキ
7.2.1.3.レシチン
7.3.欧州の大豆副産物市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)および数量(単位)、2018~2031年
7.3.1.主要ハイライト
7.3.1.1.食品加工産業
7.3.1.2.外食産業
7.3.1.3.動物飼料
7.3.1.4.小売/家庭用
7.3.1.5.その他
7.4.欧州の大豆副産物市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
7.4.1.主なハイライト
7.4.1.1.ドイツの大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.2.ドイツの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.3.ドイツの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.4.イギリスの大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
7.4.1.5.イギリスの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
7.4.1.6.イギリスの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.7.フランスの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.8.フランスの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.9.フランスの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.10.イタリアの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.11.イタリアの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.12.イタリアの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.13.トルコの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.14.トルコの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.15.トルコの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.16.ロシアの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.17.ロシアの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.18.ロシアの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.1.19.その他のヨーロッパの大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
7.4.1.20.その他のヨーロッパの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
7.4.1.21.その他のヨーロッパの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
7.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
8.アジア太平洋地域の大豆副産物市場の展望、2018年~2031年
8.1.アジア太平洋地域の大豆副産物市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.1.1.主要ハイライト
8.1.1.1.有機
8.1.1.2.コンベンショナル
8.2.アジア太平洋地域の大豆副産物市場の展望、タイプ別、金額(億米ドル)および数量(単位)、2018~2031年
8.2.1.主要ハイライト
8.2.1.1.大豆油
8.2.1.2.オイルケーキ
8.2.1.3.レシチン
8.3.アジア太平洋地域の大豆副産物市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)および数量(単位)、2018~2031年
8.3.1.主要ハイライト
8.3.1.1.食品加工産業
8.3.1.2.外食産業
8.3.1.3.動物飼料
8.3.1.4.小売/家庭用
8.3.1.5.その他
8.4.アジア太平洋地域の大豆副産物市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.主要ハイライト
8.4.1.1.中国の大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.2.中国の大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.3.中国の大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.4.日本の大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.5.日本の大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.6.日本の大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.7.韓国の大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.8.韓国の大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
8.4.1.9.韓国の大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
8.4.1.10.インドの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.11.インドの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.12.インドの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.13.東南アジアの大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.14.東南アジアの大豆副産物市場:種類別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.15.東南アジアの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.16.その他のアジア太平洋地域の大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.17.アジア太平洋地域のその他の大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
8.4.1.18.アジア太平洋地域の残りの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
8.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
9.ラテンアメリカの大豆副産物市場の展望、2018年~2031年
9.1.ラテンアメリカの大豆副産物市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
9.1.1.主要ハイライト
9.1.1.1.有機
9.1.1.2.コンベンショナル
9.2.ラテンアメリカの大豆副産物市場の展望、タイプ別、金額(億米ドル)および数量(単位)、2018~2031年
9.2.1.主要ハイライト
9.2.1.1.大豆油
9.2.1.2.オイルケーキ
9.2.1.3.レシチン
9.3.ラテンアメリカの大豆副産物市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)および数量(単位)、2018~2031年
9.3.1.主要ハイライト
9.3.1.1.食品加工産業
9.3.1.2.外食産業
9.3.1.3.動物飼料
9.3.1.4.小売/家庭用
9.3.1.5.その他
9.4.ラテンアメリカの大豆副産物市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
9.4.1.主要ハイライト
9.4.1.1.ブラジルの大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.1.2.ブラジルの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.1.3.ブラジルの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.1.4.メキシコの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
9.4.1.5.メキシコの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.1.6.メキシコの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.1.7.アルゼンチンの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.1.8.アルゼンチンの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.1.9.アルゼンチンの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.1.10.ラテンアメリカのその他の地域の大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
9.4.1.11.ラテンアメリカのその他の大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.1.12.ラテンアメリカのその他の大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
9.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
10.中東・アフリカ大豆副産物市場の展望(2018年~2031年
10.1.中東・アフリカの大豆副産物市場の展望:性質別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.1.1.主なハイライト
10.1.1.1.有機
10.1.1.2.コンベンショナル
10.2.中東・アフリカの大豆副産物市場の展望、タイプ別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018~2031年
10.2.1.主要ハイライト
10.2.1.1.大豆油
10.2.1.2.オイルケーキ
10.2.1.3.レシチン
10.3.中東・アフリカの大豆副産物市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018~2031年
10.3.1.主要ハイライト
10.3.1.1.食品加工産業
10.3.1.2.外食産業
10.3.1.3.動物飼料
10.3.1.4.小売/家庭用
10.3.1.5.その他
10.4.中東・アフリカの大豆副産物市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(単位)、2018年~2031年
10.4.1.主なハイライト
10.4.1.1.GCCの大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.2.GCCの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.3.GCCの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.4.南アフリカの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.5.南アフリカの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.6.南アフリカの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.7.エジプトの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.8.エジプトの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.9.エジプトの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.10.ナイジェリアの大豆副産物市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.11.ナイジェリアの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.12.ナイジェリアの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.13.その他の中東・アフリカの大豆副産物市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.14.中東・アフリカの大豆副産物市場:タイプ別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.1.15.中東・アフリカの大豆副産物市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(ユニット)、2018年~2031年
10.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
11.競争環境
11.1.製品と適応症のヒートマップ
11.2.各社の市場シェア分析、2022年
11.3.競合ダッシュボード
11.4.企業プロフィール
11.4.1.アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド
11.4.1.1.会社概要
11.4.1.2.製品ポートフォリオ
11.4.1.3.財務概要
11.4.1.4.事業戦略と展開
11.4.2.カーギル社
11.4.2.1.会社概要
11.4.2.2.製品ポートフォリオ
11.4.2.3.財務概要
11.4.2.4.事業戦略と展開
11.4.3.アダニ・ウィルマー
11.4.3.1.会社概要
11.4.3.2.製品ポートフォリオ
11.4.3.3.財務概要
11.4.3.4.事業戦略と展開
11.4.4.ルチ・ソヤ・インダストリーズ社
11.4.4.1.会社概要
11.4.4.2.製品ポートフォリオ
11.4.4.3.財務概要
11.4.4.4.事業戦略と展開
11.4.5.ブンジ・リミテッド
11.4.5.1.会社概要
11.4.5.2.製品ポートフォリオ
11.4.5.3.財務概要
11.4.5.4.事業戦略と展開
11.4.6.イーリーコーポレーションBhd
11.4.6.1.会社概要
11.4.6.2.製品ポートフォリオ
11.4.6.3.財務概要
11.4.6.4.事業戦略と展開
11.4.7.ラガサ
11.4.7.1.会社概要
11.4.7.2.製品ポートフォリオ
11.4.7.3.財務概要
11.4.7.4.事業戦略と展開
11.4.8.デュポン社
11.4.8.1.会社概要
11.4.8.2.製品ポートフォリオ
11.4.8.3.財務概要
11.4.8.4.事業戦略と展開
11.4.9.アグプロセッシング
11.4.9.1.会社概要
11.4.9.2.製品ポートフォリオ
11.4.9.3.財務概要
11.4.9.4.事業戦略と展開
11.4.10.オーエンズボロ・グレイン・カンパニー
11.4.10.1.会社概要
11.4.10.2.製品ポートフォリオ
11.4.10.3.財務概要
11.4.10.4.事業戦略と展開
11.4.11.CHS社
11.4.11.1.会社概要
11.4.11.2.製品ポートフォリオ
11.4.11.3.財務概要
11.4.11.4.事業戦略と展開
11.4.12.グジュラート・アンブジャ・エクスポート社
11.4.12.1.会社概要
11.4.12.2.製品ポートフォリオ
11.4.12.3.財務概要
11.4.12.4.事業戦略と展開
11.4.13.AAKリミテッド
11.4.13.1.会社概要
11.4.13.2.製品ポートフォリオ
11.4.13.3.財務概要
11.4.13.4.事業戦略と展開
11.4.14.アダムスグループ
11.4.14.1.会社概要
11.4.14.2.製品ポートフォリオ
11.4.14.3.財務概要
11.4.14.4.事業戦略と展開
11.4.15.ソニックバイオケム
11.4.15.1.会社概要
11.4.15.2.製品ポートフォリオ
11.4.15.3.財務概要
11.4.15.4.事業戦略と展開
11.4.16.グループ・ヴァンダム
11.4.16.1.会社概要
11.4.16.2.製品ポートフォリオ
11.4.16.3.財務概要
11.4.16.4.事業戦略と展開
11.4.17.アマッジ
11.4.17.1.会社概要
11.4.17.2.製品ポートフォリオ
11.4.17.3.財務概要
11.4.17.4.事業戦略と展開
11.4.18.オレオ油脂
11.4.18.1.会社概要
11.4.18.2.製品ポートフォリオ
11.4.18.3.財務概要
11.4.18.4.事業戦略と展開
11.4.19.GIIAVA
11.4.19.1.会社概要
11.4.19.2.製品ポートフォリオ
11.4.19.3.財務概要
11.4.19.4.事業戦略と展開
11.4.20.タイ植物油PCL
11.4.20.1.会社概要
11.4.20.2.製品ポートフォリオ
11.4.20.3.財務概要
11.4.20.4.事業戦略と展開
12.付録
12.1.調査方法
12.2.報告書の前提条件
12.3.頭字語および略語

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global soybean by-products market has experienced notable growth, driven by increasing consumer interest in plant-based proteins and the rising popularity of soybean derivatives in various industries.Valued at approximately USD 183.21 million in 2024, the market is projected to reach USD 287.4 million by 2031, reflecting a CAGR of 6.60% over the forecast period. Soybean by-products, known for their functional and nutritional benefits, have become essential ingredients in a variety of food and non-food applications, making them highly sought after across multiple regions. Europe and East Asia, in particular, are major markets for soybean by-products, largely due to their dominance in the animal feed industry.

Soybean By-Products Consumption Analysis: Historical and Future Perspectives

The global soybean by-products market has shown substantial growth over the years, propelled by factors such as the growing demand for plant-based proteins and the increasing utilization of soybean derivatives in food production. Soybean by-products, known for their versatility, have found applications in various sectors, including the food processing industry, animal feed, and even the retail/household sector. The market's expansion is expected to continue as more consumers shift towards plant-based diets and seek healthier alternatives to traditional animal-based products.

Key Trends Shaping the Soybean By-Products Market

Consumer Shift Towards Plant-Based Foods

One of the most significant trends driving the soybean by-products market is the growing consumer inclination toward plant-based food products. This shift is largely fueled by increasing awareness of the health benefits associated with plant-based diets, as well as the rising popularity of the fitness and nutrition industries. Consumers are increasingly opting for plant-based edibles, choosing alternatives to conventional dairy, eggs, and meat products. The market for plant-based foods has expanded rapidly, supported by innovations in flavors, forms, and ingredients, as well as a focus on nutrition.

Soybean by-products are particularly well-positioned to benefit from this trend, as they are rich in plant-based proteins and offer a range of nutritional benefits. Products such as soy milk, meat alternatives, and frozen meals have become popular choices among health-conscious consumers, providing a significant growth opportunity for the market. Additionally, the increasing awareness of the environmental impact of animal-based products and concerns about animal cruelty are leading more consumers to explore plant-based options.

Soy Lecithin's Growing Role in the Food Industry

Soy lecithin, a by-product of soybean processing, has become a crucial ingredient in the food industry. It is widely used as a food additive, serving as an emulsifier, lubricant, antioxidant, and flavor protector. Lecithin has a broad range of applications, including in dietary supplements, ice creams, dairy products, infant formulas, bread, margarine, and other convenience foods. Its versatility makes it an invaluable component in the production of various food products.

Soy lecithin's role in reducing viscosity, controlling crystallization, managing cholesterol, and enriching chlorine levels makes it an attractive ingredient for food manufacturers. Moreover, it is considered safe for general consumption, even for individuals who are allergic to soy, as it is used in minimal quantities. The demand for soy lecithin is expected to rise as food manufacturers continue to explore its potential in enhancing the quality and shelf life of their products.

Rising Veganism Driving Market Growth

The expanding vegan population is another factor contributing to the growth of the soybean by-products market. As more consumers become aware of the ethical, ecological, and health-related benefits of plant-based diets, the demand for soy and soy-based products has increased significantly. Soy products, with their high protein content, have become a staple in vegan diets, offering a viable alternative to meat and other animal-based products.

Soybean by-products such as soy sauce, tamari, miso, tempeh, tofu, and soy milk are among the most popular choices for vegan consumers. These products are frequently recommended for their nutritional benefits, which include high levels of protein, fiber, and essential amino acids. The growing popularity of veganism is expected to drive further demand for soybean by-products, providing a significant boost to the market.

Health Benefits of Soybean and Soy Foods

Soybean and soy-based foods offer numerous health benefits, making them a popular choice among health-conscious consumers. Soy is a high-quality protein source and one of the few plant-based foods that contain all the essential amino acids typically found in meat. This makes soy an excellent alternative for vegetarians and vegans seeking to meet their protein needs.

In addition to being rich in protein, soy is also high in fiber, low in saturated fats, and free from cholesterol and lactose. It is a rich source of omega-3 fatty acids, antioxidants, and phytoestrogens, which are beneficial for cardiovascular health, bone health, and reducing the risk of chronic diseases. Regular consumption of soy-based products can help manage and reduce the risk of conditions such as heart disease, stroke, and cancer. Soy's ability to alleviate menopausal symptoms also makes it a valuable dietary component for women.

Competitive Analysis and Industry Insights

The global soybean by-products market is characterized by the presence of several large-scale multinational companies, along with numerous regional and local players. Multinational companies, which offer a wide range of soybean-derived products, account for a significant share of the market. These companies are focusing on expanding their product portfolios and targeting the growing demand for soybean by-products in various industries, particularly the animal feed sector.

Key companies profiled

• Archer Daniels Midland

• Cargill, Incorporated

• Adani Wilmar

• Ruchi Soya Industries Limited

• Bunge Limited

• Yee Lee Corporation Bhd

• Ragasa

• DuPont de Nemours, Inc.

• Ag Processing Inc

• Owensboro Grain Company

• CHS Inc.

• Gujrat Ambuja Exports Limited

• AAK Limited

• Adams Group

• Sonic Biochem

• Group vandamme

• Amaggi

• Oleo-Fats, Incorporated

• GIIAVA

• Thai Vegetable Oil PCL

• Others ( on Additional Request)

Soybean by-products Industry Research by Category

By Nature:

• Organic

• Conventional

By Type:

• Soybean Oil

• Oilcake

• Lecithin

By End Use:

• Food Processing Industry

• Foodservice Industry

• Animal Feed

• Retail/Household

• Others

By Region:

• North America

• Latin America

• Europe

• South Asia & Pacific

• East Asia

• Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Soybean By-products Market Snapshot
1.2. Future Projections
1.3. Key Market Trends
1.4. Regional Snapshot, by Value and Volume, 2023
1.5. Analyst Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Definitions and Segmentations
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Market Opportunities
2.3. Value Chain Analysis
2.4. Porter’s Five Forces Analysis
2.5. COVID-19 Impact Analysis
2.5.1. Supply
2.5.2. Demand
2.6. Impact of Ukraine-Russia Conflict
2.7. Economic Overview
2.7.1. World Economic Projections
2.8. PESTLE Analysis
3. Production Output and Trade Statistics, 2019 - 2023
3.1. Global Soybean By-products Market Production Output, by Region, Value (US$ Bn) and Volume (Million Units), 2019 - 2023
3.1.1. North America
3.1.2. Europe
3.1.3. Asia Pacific
3.1.4. Latin America
3.1.5. Middle East and Africa
4. Price Analysis, 2019 - 2023
4.1. Global Average Price Analysis, by Type/Nature, US$ Per Units, 2019 - 2023
4.2. Prominent Factor Affecting Soybean By-products Prices
4.3. Global Average Price Analysis, by Region, US$ Per Unit
5. Global Soybean By-products Market Outlook, 2018 – 2031
5.1. Global Soybean By-products Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
5.1.1. Key Highlights
5.1.1.1. Organic
5.1.1.2. Conventional
5.2. Global Soybean By-products Market Outlook, by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
5.2.1. Key Highlights
5.2.1.1. Soybean Oil
5.2.1.2. Oilcake
5.2.1.3. Lecithin
5.3. Global Soybean By-products Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
5.3.1. Key Highlights
5.3.1.1. Food Processing Industry
5.3.1.2. Foodservice Industry
5.3.1.3. Animal Feed
5.3.1.4. Retail/Household
5.3.1.5. Others
5.4. Global Soybean By-products Market Outlook, by Region, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
5.4.1. Key Highlights
5.4.1.1. North America
5.4.1.2. Europe
5.4.1.3. Asia Pacific
5.4.1.4. Latin America
5.4.1.5. Middle East & Africa
6. North America Soybean By-products Market Outlook, 2018 – 2031
6.1. North America Soybean By-products Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.1.1. Key Highlights
6.1.1.1. Organic
6.1.1.2. Conventional
6.2. North America Soybean By-products Market Outlook, by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.2.1. Key Highlights
6.2.1.1. Soybean Oil
6.2.1.2. Oilcake
6.2.1.3. Lecithin
6.3. North America Soybean By-products Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.3.1. Key Highlights
6.3.1.1. Food Processing Industry
6.3.1.2. Foodservice Industry
6.3.1.3. Animal Feed
6.3.1.4. Retail/Household
6.3.1.5. Others
6.4. North America Soybean By-products Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.4.1. Key Highlights
6.4.1.1. U.S. Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.4.1.2. U.S. Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.4.1.3. U.S. Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.4.1.4. Canada Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.4.1.5. Canada Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.4.1.6. Canada Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
6.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7. Europe Soybean By-products Market Outlook, 2018 – 2031
7.1. Europe Soybean By-products Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.1.1. Key Highlights
7.1.2. Key Highlights
7.1.2.1. Organic
7.1.2.2. Conventional
7.2. Europe Soybean By-products Market Outlook, by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.2.1. Key Highlights
7.2.1.1. Soybean Oil
7.2.1.2. Oilcake
7.2.1.3. Lecithin
7.3. Europe Soybean By-products Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.3.1. Key Highlights
7.3.1.1. Food Processing Industry
7.3.1.2. Foodservice Industry
7.3.1.3. Animal Feed
7.3.1.4. Retail/Household
7.3.1.5. Others
7.4. Europe Soybean By-products Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1. Key Highlights
7.4.1.1. Germany Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.2. Germany Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.3. Germany Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.4. U.K. Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.5. U.K. Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.6. U.K. Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.7. France Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.8. France Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.9. France Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.10. Italy Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.11. Italy Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.12. Italy Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.13. Turkey Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.14. Turkey Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.15. Turkey Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.16. Russia Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.17. Russia Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.18. Russia Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.19. Rest of Europe Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.20. Rest of Europe Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.1.21. Rest of Europe Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
7.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8. Asia Pacific Soybean By-products Market Outlook, 2018 – 2031
8.1. Asia Pacific Soybean By-products Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.1.1. Key Highlights
8.1.1.1. Organic
8.1.1.2. Conventional
8.2. Asia Pacific Soybean By-products Market Outlook, by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.2.1. Key Highlights
8.2.1.1. Soybean Oil
8.2.1.2. Oilcake
8.2.1.3. Lecithin
8.3. Asia Pacific Soybean By-products Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.3.1. Key Highlights
8.3.1.1. Food Processing Industry
8.3.1.2. Foodservice Industry
8.3.1.3. Animal Feed
8.3.1.4. Retail/Household
8.3.1.5. Others
8.4. Asia Pacific Soybean By-products Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1. Key Highlights
8.4.1.1. China Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.2. China Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.3. China Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.4. Japan Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.5. Japan Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.6. Japan Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.7. South Korea Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.8. South Korea Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.9. South Korea Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.10. India Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.11. India Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.12. India Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.13. Southeast Asia Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.14. Southeast Asia Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.15. Southeast Asia Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.16. Rest of Asia Pacific Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.17. Rest of Asia Pacific Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.1.18. Rest of Asia Pacific Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
8.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
9. Latin America Soybean By-products Market Outlook, 2018 – 2031
9.1. Latin America Soybean By-products Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.1.1. Key Highlights
9.1.1.1. Organic
9.1.1.2. Conventional
9.2. Latin America Soybean By-products Market Outlook, by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.2.1. Key Highlights
9.2.1.1. Soybean Oil
9.2.1.2. Oilcake
9.2.1.3. Lecithin
9.3. Latin America Soybean By-products Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.3.1. Key Highlights
9.3.1.1. Food Processing Industry
9.3.1.2. Foodservice Industry
9.3.1.3. Animal Feed
9.3.1.4. Retail/Household
9.3.1.5. Others
9.4. Latin America Soybean By-products Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1. Key Highlights
9.4.1.1. Brazil Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.2. Brazil Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.3. Brazil Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.4. Mexico Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.5. Mexico Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.6. Mexico Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.7. Argentina Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.8. Argentina Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.9. Argentina Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.10. Rest of Latin America Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.11. Rest of Latin America Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.1.12. Rest of Latin America Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
9.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
10. Middle East & Africa Soybean By-products Market Outlook, 2018 – 2031
10.1. Middle East & Africa Soybean By-products Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.1.1. Key Highlights
10.1.1.1. Organic
10.1.1.2. Conventional
10.2. Middle East & Africa Soybean By-products Market Outlook, by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.2.1. Key Highlights
10.2.1.1. Soybean Oil
10.2.1.2. Oilcake
10.2.1.3. Lecithin
10.3. Middle East & Africa Soybean By-products Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.3.1. Key Highlights
10.3.1.1. Food Processing Industry
10.3.1.2. Foodservice Industry
10.3.1.3. Animal Feed
10.3.1.4. Retail/Household
10.3.1.5. Others
10.4. Middle East & Africa Soybean By-products Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1. Key Highlights
10.4.1.1. GCC Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.2. GCC Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.3. GCC Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.4. South Africa Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.5. South Africa Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.6. South Africa Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.7. Egypt Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.8. Egypt Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.9. Egypt Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.10. Nigeria Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.11. Nigeria Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.12. Nigeria Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.13. Rest of Middle East & Africa Soybean By-products Market by Nature, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.14. Rest of Middle East & Africa Soybean By-products Market by Type, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.1.15. Rest of Middle East & Africa Soybean By-products Market by End Use, Value (US$ Bn) and Volume (Units), 2018 – 2031
10.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
11. Competitive Landscape
11.1. Product vs Indication Heatmap
11.2. Company Market Share Analysis, 2022
11.3. Competitive Dashboard
11.4. Company Profiles
11.4.1. Archer Daniels Midland
11.4.1.1. Company Overview
11.4.1.2. Product Portfolio
11.4.1.3. Financial Overview
11.4.1.4. Business Strategies and Development
11.4.2. Cargill, Incorporated
11.4.2.1. Company Overview
11.4.2.2. Product Portfolio
11.4.2.3. Financial Overview
11.4.2.4. Business Strategies and Development
11.4.3. Adani Wilmar
11.4.3.1. Company Overview
11.4.3.2. Product Portfolio
11.4.3.3. Financial Overview
11.4.3.4. Business Strategies and Development
11.4.4. Ruchi Soya Industries Limited
11.4.4.1. Company Overview
11.4.4.2. Product Portfolio
11.4.4.3. Financial Overview
11.4.4.4. Business Strategies and Development
11.4.5. Bunge Limited
11.4.5.1. Company Overview
11.4.5.2. Product Portfolio
11.4.5.3. Financial Overview
11.4.5.4. Business Strategies and Development
11.4.6. Yee Lee Corporation Bhd
11.4.6.1. Company Overview
11.4.6.2. Product Portfolio
11.4.6.3. Financial Overview
11.4.6.4. Business Strategies and Development
11.4.7. Ragasa
11.4.7.1. Company Overview
11.4.7.2. Product Portfolio
11.4.7.3. Financial Overview
11.4.7.4. Business Strategies and Development
11.4.8. DuPont de Nemours, Inc.
11.4.8.1. Company Overview
11.4.8.2. Product Portfolio
11.4.8.3. Financial Overview
11.4.8.4. Business Strategies and Development
11.4.9. Ag Processing Inc
11.4.9.1. Company Overview
11.4.9.2. Product Portfolio
11.4.9.3. Financial Overview
11.4.9.4. Business Strategies and Development
11.4.10. Owensboro Grain Company
11.4.10.1. Company Overview
11.4.10.2. Product Portfolio
11.4.10.3. Financial Overview
11.4.10.4. Business Strategies and Development
11.4.11. CHS Inc.
11.4.11.1. Company Overview
11.4.11.2. Product Portfolio
11.4.11.3. Financial Overview
11.4.11.4. Business Strategies and Development
11.4.12. Gujrat Ambuja Exports Limited
11.4.12.1. Company Overview
11.4.12.2. Product Portfolio
11.4.12.3. Financial Overview
11.4.12.4. Business Strategies and Development
11.4.13. AAK Limited
11.4.13.1. Company Overview
11.4.13.2. Product Portfolio
11.4.13.3. Financial Overview
11.4.13.4. Business Strategies and Development
11.4.14. Adams Group
11.4.14.1. Company Overview
11.4.14.2. Product Portfolio
11.4.14.3. Financial Overview
11.4.14.4. Business Strategies and Development
11.4.15. Sonic Biochem
11.4.15.1. Company Overview
11.4.15.2. Product Portfolio
11.4.15.3. Financial Overview
11.4.15.4. Business Strategies and Development
11.4.16. Group vandamme
11.4.16.1. Company Overview
11.4.16.2. Product Portfolio
11.4.16.3. Financial Overview
11.4.16.4. Business Strategies and Development
11.4.17. Amaggi
11.4.17.1. Company Overview
11.4.17.2. Product Portfolio
11.4.17.3. Financial Overview
11.4.17.4. Business Strategies and Development
11.4.18. Oleo-Fats, Incorporated
11.4.18.1. Company Overview
11.4.18.2. Product Portfolio
11.4.18.3. Financial Overview
11.4.18.4. Business Strategies and Development
11.4.19. GIIAVA
11.4.19.1. Company Overview
11.4.19.2. Product Portfolio
11.4.19.3. Financial Overview
11.4.19.4. Business Strategies and Development
11.4.20. Thai Vegetable Oil PCL
11.4.20.1. Company Overview
11.4.20.2. Product Portfolio
11.4.20.3. Financial Overview
11.4.20.4. Business Strategies and Development
12. Appendix
12.1. Research Methodology
12.2. Report Assumptions
12.3. Acronyms and Abbreviations

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Fairfield Market Research社の食料・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Fairfield Market Research社はどのような調査会社ですか?


Fairfield Market Researchでは、最新かつ最も関連性の高い市場データと洞察に満ちた詳細なレポートを発行しています。広範囲にわたり、業界動向や市場ベースのデータを含んでおり、顧客が... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/21 10:26

156.13 円

165.08 円

200.38 円

ページTOPに戻る