世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

焙煎大豆市場 - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2031年予測 - 製品別、技術別、グレード別、用途別、エンドユーザー別、地域別:(北米、欧州、アジア太平洋、中南米、中東アフリカ)


Roasted Soybean Market - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2031 - By Product, Technology, Grade, Application, End-user, Region: (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America and Middle East and Africa)

2024年に18億ドルと評価された焙煎大豆市場は、2031年には27.4億ドルに達し、年平均成長率(CAGR)は6.10%になると予想される。焙煎大豆はタンパク質、食物繊維、飽和脂肪を豊富に含み、コレステロールを含まず... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Fairfield Market Research
フェアフィールドマーケットリサーチ
2024年7月22日 US$4,995
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
291 英語

※当ページの内容はウェブ更新時の情報です。
最新版の価格やページ数などの情報についてはお問合せください。

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

2024年に18億ドルと評価された焙煎大豆市場は、2031年には27.4億ドルに達し、年平均成長率(CAGR)は6.10%になると予想される。焙煎大豆はタンパク質、食物繊維、飽和脂肪を豊富に含み、コレステロールを含まず、オメガ3脂肪酸と抗酸化物質が豊富である。植物性タンパク質として好まれる焙煎大豆は、特に健康志向の消費者の間で人気を集めている。メーカー各社は、加工を最小限に抑え、必須栄養素をすべて保持した生の焙煎大豆の生産に注力しており、世界中の幅広い消費者にアピールしている。

ロースト大豆の消費分析

世界の焙煎大豆市場は近年著しい成長を遂げている。大豆はその栄養価が高く評価され、植物性タンパク質の最重要選択肢となっている。メーカー各社は、多様な消費者の嗜好に対応するため、さまざまな風味プロファイルで革新を図っている。例えば、インドに本社を置くMindals AGRO社は、便利で健康的なスナックに対する需要の高まりに対応し、様々なパックサイズの風味付き煎り大豆を製造している。

焙煎大豆市場の主要動向

主要成長ドライバーとしての飼料産業

飼料業界は大豆および大豆ベースの原料の重要な消費者であり、その多くは生大豆の形で使用され る。焙煎大豆は動物の消化、特に反芻動物の消化に特に有益であり、消化率が高く豊富な栄養素を含 むため、乳牛の乳量の増加に寄与する。さらに、焙煎大豆は馬、ヤギ、ヒツジ、水牛、野生動物の飼料として使用され、市場の成長を促進している。例えば、米国のBryant Grain Company社は、様々な動物カテゴリー向けにホール状とペレット状の焙煎大豆を提供している。

ベジタリアンおよびビーガンの消費者にとっての優先事項としての栄養

ベジタリアンやビーガンの食生活を採用する人の増加に伴い、植物性タンパク質の需要が増加している。焙煎大豆は、食物の選択において健康と栄養を優先するこれらの消費者にとって優れた栄養源である。この傾向は、焙煎大豆市場を世界的に押し上げると予想される。

ベーカリー生産者からの需要の高まり

焙煎大豆粉は、生地の吸水性、歩留まり、保存性を高めることから、ベーカリー生産者の間で人気を集めている。こうした利点に加え、焙煎大豆粉の栄養価の高さも消費者の関心を集めている。例えば、ナチュラル・プロダクツ社は、ケーキやドーナツなどのベーカリー製品を、揚げる際の油の吸収を抑えることで強化する焙煎全脂大豆粉を提供している。

革新的な焙煎技術

焙煎技術の革新は、焙煎穀物原料市場にプラスの影響を与えると予想される。メーカー各社は、栄養価をよりよく保持する高品質の焙煎大豆を生産するために先進技術を採用している。このような技術革新への注力は、焙煎大豆製品の全体的な品質向上に役立っている。

市場成長を制限する高価格

利点があるにもかかわらず、乾燥、浸漬、発芽、焙煎など、焙煎穀物の生産には複数の加工段階を経るため、価格が高くなる。これはひいては、焙煎穀物スナックや製パン製品のような最終用途製品のコストに影響する。コスト削減のため、非焙煎穀物原料を選ぶメーカーもあり、これが焙煎穀物原料市場の成長を妨げる可能性がある。

地域別インサイト

ラテンアメリカ

ラテンアメリカは大豆の主要な生産国および消費国のひとつである。同地域の消費者は大豆の多様な用途をよく理解しており、スナック菓子、ベーカリー製品、その他の加工食品などの食品・飲料製品に煎り大豆を取り入れている。さらに、ラテンアメリカの飼料産業は動物の健康を促進するために炒り大豆を使用しており、市場の成長に寄与している。

欧州

欧州は、同地域の大規模な酪農産業と健康的なライフスタイルを送る傾向の高まりにより、健全な市場成長が見込まれる。欧州諸国は、焙煎大豆メーカーにとって潜在的な市場として浮上している。焙煎大豆に関連する健康効果に対する意識の高まりが、欧州の市場成長を後押しすると予想される。

カテゴリー別インサイト

自然

焙煎大豆市場は、性質によって有機と慣行に区分される。有機焙煎大豆は、合成肥料、殺虫剤、成長調整剤、家畜飼料添加物を避けた農法に由来するもので、USDA 有機や EU 有機などの認証を受けている。

形態

焙煎大豆はホール、スプリット、小麦粉など様々な形態で入手できる。小麦粉セグメントは大きな成長を記録すると予測される一方、丸大豆はヘルシーなスナックとして人気を集めている。

最終用途

焙煎大豆市場は、最終用途別に飲料、ベーカリー、スナック・コンビニエンス食品、飼料、その他(乳製品、菓子、肉製品など)に区分される。特にベーカリー分野は、焙煎大豆粉が生地の歩留まりと保存性を高めるという利点があるため、堅調な成長が見込まれる。

競合分析

世界の焙煎大豆市場の主要企業は、欧州、アジア太平洋、中東・アフリカなどの市場でのプレゼンス拡大に注力している。各社は、有機焙煎大豆製品に対する需要の高まりに対応するため、有機製品ポートフォリオを増やしている。また、クリーンラベル、グルテンフリー、非遺伝子組み換え製品に重点を置き、最新技術を活用して高品質で安定した焙煎大豆を生産している。

会社概要

- サンオプタ社

- KLCファームズロースティング

- エヌエル食品工業

- ミンダルズAGRO

- ヴァイシュナフ食品

- ナチュラルプロダクツ

- ジャブソンズフーズ

- ソヤムフード

- バンサル エクストラクション&エクスポート プライベート リミテッド

- ヒルズボロ・フィード・カンパニー

- アーバン・プラッター

- クオリティ・ロースト社

- グレインバスケットフーズ

- SRフーズ

- ブライアント・グレイン・カンパニー

市場セグメント

性質別

- オーガニック

- コンベンショナル

フォーム別

- 全体

- 分割

- 小麦粉

最終用途別

- 飲料

- ベーカリー

- スナック&コンビニエンス・フード

- 飼料

- その他(乳製品、菓子、食肉製品を含む)

地域別

- 北米

- 中南米

- ヨーロッパ

- 南アジア・太平洋

- 東アジア

- 中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.世界の焙煎大豆市場のスナップショット
1.2.将来予測
1.3.主な市場動向
1.4.地域別スナップショット(金額別、2024年
1.5.アナリストの推奨
2.市場概要
2.1.市場の定義とセグメント
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.機会
2.3.バリューチェーン分析
2.4.ポーターのファイブフォース分析
2.5.規制情勢
2.6.COVID-19影響分析
2.6.1.供給
2.6.2.需要
2.7.経済概況
2.7.1.世界経済予測
2.8.PESTLE分析
3.価格動向分析、2019年~2031年
3.1.主なハイライト
3.2.世界平均価格分析、形態別、単位当たり米ドル
3.3.焙煎大豆価格に影響を及ぼす主な要因
3.4.地域別世界平均価格分析、単位当たり米ドル
4.焙煎大豆の世界市場展望、2019年~2031年
4.1.焙煎大豆の世界市場展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
4.1.1.主なハイライト
4.1.1.1.有機
4.1.1.2.コンベンショナル
4.2.焙煎大豆の世界市場展望、形態別、金額(億米ドル)&数量(トン)、2019~2031年
4.2.1.主なハイライト
4.2.1.1.ホール
4.2.1.2.スプリット
4.2.1.3.小麦粉
4.3.焙煎大豆の世界市場展望、最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
4.3.1.主要ハイライト
4.3.1.1.飲料
4.3.1.2.ベーカリー
4.3.1.3.スナック&コンビニエンス食品
4.3.1.4.飼料
4.3.1.5.その他
4.4.焙煎大豆の世界市場展望、地域別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
4.4.1.主要ハイライト
4.4.1.1.北米
4.4.1.2.欧州
4.4.1.3.アジア太平洋
4.4.1.4.ラテンアメリカ
4.4.1.5.中東・アフリカ
4.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
5.北米の焙煎大豆市場の展望、2019年~2031年
5.1.北米の焙煎大豆市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
5.1.1.主要ハイライト
5.1.1.1.有機
5.1.1.2.コンベンショナル
5.2.北米の焙煎大豆市場の展望、形態別、金額(億米ドル)&数量(トン)、2019~2031年
5.2.1.主なハイライト
5.2.1.1.ホール
5.2.1.2.スプリット
5.2.1.3.小麦粉
5.3.北米の焙煎大豆市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
5.3.1.主要ハイライト
5.3.1.1.飲料
5.3.1.2.ベーカリー
5.3.1.3.スナック&コンビニエンス食品
5.3.1.4.飼料
5.3.1.5.その他
5.4.北米の焙煎大豆市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
5.4.1.主要ハイライト
5.4.1.1.米国の焙煎大豆市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
5.4.1.2.米国の焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
5.4.1.3.米国の焙煎大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
5.4.1.4.カナダの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
5.4.1.5.カナダの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
5.4.1.6.カナダの焙煎大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
5.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
6.欧州の焙煎大豆市場の展望、2019年~2031年
6.1.欧州の焙煎大豆市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.1.1.主なハイライト
6.1.1.1.有機
6.1.1.2.コンベンショナル
6.2.欧州の焙煎大豆市場の展望、形態別、金額(億米ドル)&数量(トン)、2019~2031年
6.2.1.主なハイライト
6.2.1.1.ホール
6.2.1.2.スプリット
6.2.1.3.小麦粉
6.3.欧州の焙煎大豆市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.3.1.主要ハイライト
6.3.1.1.飲料
6.3.1.2.ベーカリー
6.3.1.3.スナック&コンビニエンス食品
6.3.1.4.飼料
6.3.1.5.その他
6.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
6.4.欧州の焙煎大豆市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.主要ハイライト
6.4.1.1.ドイツの焙煎大豆市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.2.ドイツの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.3.ドイツの焙煎大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.4.イギリスの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.5.イギリスの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.6.イギリスの焙煎大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.7.フランスの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.8.フランスの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.9.フランスの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.10.イタリアの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.11.イタリアの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.12.イタリアの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.13.トルコの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.14.トルコの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.15.トルコの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.16.ロシアの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.17.ロシアの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.18.ロシアの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.19.その他のヨーロッパの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.20.その他のヨーロッパの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.1.21.その他のヨーロッパの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
6.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.アジア太平洋地域の焙煎大豆市場の展望、2019年~2031年
7.1.アジア太平洋地域の焙煎大豆市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.1.1.主要ハイライト
7.1.1.1.有機
7.1.1.2.コンベンショナル
7.2.アジア太平洋地域の焙煎大豆市場の展望、形態別、金額(億米ドル)&数量(トン)、2019~2031年
7.2.1.主なハイライト
7.2.1.1.ホール
7.2.1.2.スプリット
7.2.1.3.小麦粉
7.3.アジア太平洋地域の焙煎大豆市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.3.1.主要ハイライト
7.3.1.1.飲料
7.3.1.2.ベーカリー
7.3.1.3.スナック&コンビニエンス食品
7.3.1.4.飼料
7.3.1.5.その他
7.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.4.アジア太平洋地域の焙煎大豆市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.主要ハイライト
7.4.1.1.中国の焙煎大豆市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.2.中国の焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.3.中国の煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.4.日本の焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.5.日本の焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.6.日本の煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.7.韓国の焙煎大豆市場:性状別、金額(億ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.8.韓国の煎り大豆市場:形態別、金額(億ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.9.韓国の煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.10.インドの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.11.インドの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.12.インドの焙煎大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.13.東南アジアの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.14.東南アジアの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.15.東南アジアの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.16.その他のアジア太平洋地域の焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.17.アジア太平洋地域の残りの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.1.18.アジア太平洋地域の残りの焙煎大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
7.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
8.ラテンアメリカの焙煎大豆市場の展望、2019年~2031年
8.1.ラテンアメリカの焙煎大豆市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.1.1.主要ハイライト
8.1.1.1.有機
8.1.1.2.コンベンショナル
8.2.ラテンアメリカの焙煎大豆市場の展望、形態別、金額(億米ドル)&数量(トン)、2019~2031年
8.2.1.主要ハイライト
8.2.1.1.ホール
8.2.1.2.スプリット
8.2.1.3.小麦粉
8.3.ラテンアメリカの焙煎大豆市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.3.1.主要ハイライト
8.3.1.1.飲料
8.3.1.2.ベーカリー
8.3.1.3.スナック&コンビニエンス食品
8.3.1.4.飼料
8.3.1.5.その他
8.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
8.4.ラテンアメリカの焙煎大豆市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.主要ハイライト
8.4.1.1.ブラジルの焙煎大豆市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.2.ブラジルの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.3.ブラジルの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.4.メキシコの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.5.メキシコの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.6.メキシコの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.7.アルゼンチンの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.8.アルゼンチンの煎り大豆市場:形態別、金額(億ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.9.アルゼンチンの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.10.ラテンアメリカのその他の地域の焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.11.ラテンアメリカのその他の地域の焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.1.12.ラテンアメリカのその他の地域の焙煎大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
8.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
9.中東・アフリカの焙煎大豆市場の展望(2019年~2031年
9.1.中東・アフリカの焙煎大豆市場の展望、性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.1.1.主要ハイライト
9.1.1.1.有機
9.1.1.2.コンベンショナル
9.2.中東・アフリカの焙煎大豆市場の展望、形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019~2031年
9.2.1.主要ハイライト
9.2.1.1.ホール
9.2.1.2.スプリット
9.2.1.3.小麦粉
9.3.中東・アフリカの焙煎大豆市場の展望、最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.3.1.主要ハイライト
9.3.1.1.飲料
9.3.1.2.ベーカリー
9.3.1.3.スナック&コンビニエンス食品
9.3.1.4.飼料
9.3.1.5.その他
9.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
9.4.中東・アフリカの焙煎大豆市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.主なハイライト
9.4.1.1.GCCの焙煎大豆市場:性質別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.2.GCCの煎り大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.3.GCCの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.4.南アフリカの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.5.南アフリカの焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.6.南アフリカの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.7.エジプトの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.8.エジプトの焙煎大豆市場:形態別、金額(億ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.9.エジプトの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.10.ナイジェリアの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.11.ナイジェリアの煎り大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.12.ナイジェリアの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.13.その他の中東・アフリカの焙煎大豆市場:性状別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.14.中東・アフリカのその他の地域の焙煎大豆市場:形態別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.1.15.その他の中東・アフリカの煎り大豆市場:最終用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2019年~2031年
9.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
10.競争環境
10.1.各社の市場シェア分析、2024年
10.2.競合ダッシュボード
10.3.企業プロフィール
10.3.1.サンオプタ
10.3.1.1.会社概要
10.3.1.2.製品ポートフォリオ
10.3.1.3.財務概要
10.3.1.4.事業戦略と展開
10.3.2.KLCファームズ・ロースト社
10.3.2.1.会社概要
10.3.2.2.製品ポートフォリオ
10.3.2.3.財務概要
10.3.2.4.事業戦略と展開
10.3.3.エヌエル食品工業
10.3.3.1.会社概要
10.3.3.2.製品ポートフォリオ
10.3.3.3.財務概要
10.3.3.4.事業戦略と展開
10.3.4.ミンダルズAGRO
10.3.4.1.会社概要
10.3.4.2.製品ポートフォリオ
10.3.4.3.財務概要
10.3.4.4.事業戦略と展開
10.3.5.ヴァイシュナフ食品
10.3.5.1.会社概要
10.3.5.2.製品ポートフォリオ
10.3.5.3.財務概要
10.3.5.4.事業戦略と展開
10.3.6.ナチュラル・プロダクツ社
10.3.6.1.会社概要
10.3.6.2.製品ポートフォリオ
10.3.6.3.財務概要
10.3.6.4.事業戦略と展開
10.3.7.ジャブソンズフーズ
10.3.7.1.会社概要
10.3.7.2.製品ポートフォリオ
10.3.7.3.財務概要
10.3.7.4.事業戦略と展開
10.3.8.ソヤム食品
10.3.8.1.会社概要
10.3.8.2.製品ポートフォリオ
10.3.8.3.財務概要
10.3.8.4.事業戦略と展開
10.3.9.Bansal Extraction & Exports Private Limited.
10.3.9.1.会社概要
10.3.9.2.製品ポートフォリオ
10.3.9.3.財務概要
10.3.9.4.事業戦略と展開
10.3.10.ヒルズボロ・フィード・カンパニー
10.3.10.1.会社概要
10.3.10.2.製品ポートフォリオ
10.3.10.3.財務概要
10.3.10.4.事業戦略と展開
11.付録
11.1.調査方法
11.2.報告書の前提条件
11.3.頭字語および略語

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The market for roasted soybean is poised for significant expansion, driven by its increasing popularity among various consumer segments.Valued at $1.80 billion in 2024, the market is expected to reach $2.74 billion by 2031, exhibiting a CAGR of 6.10% Roasted soybeans are a powerhouse of protein, fiber, and saturated fat, while being cholesterol-free and rich in omega-3 fatty acids and antioxidants. As a preferred plant-based protein, roasted soybeans are gaining traction, especially among health-conscious consumers. Manufacturers are focusing on producing raw roasted soybeans that are minimally processed and retain all essential nutrients, appealing to a wide range of consumers globally.

Roasted Soybean Consumption Analysis

The global roasted soybean market has witnessed notable growth in recent years. Soybeans are highly valued for their nutritional content, making them a top choice for plant-based proteins. Manufacturers are innovating with different flavor profiles to cater to diverse consumer tastes. For example, Mindals AGRO, based in India, produces flavored roasted soybeans in various pack sizes, meeting the growing demand for convenient, healthy snack options.

Key Trends in the Roasted Soybean Market

Feed Industry as a Key Growth Driver

The feed industry is a significant consumer of soybeans and soy-based ingredients, often in the form of raw soybean. Roasted soybeans are particularly beneficial for animal digestion, especially in ruminants, and contribute to increased milk output in dairy cows due to their high digestibility and rich nutrients. Additionally, roasted soybeans are used in feeding horses, goats, sheep, buffaloes, and wildlife animals, driving market growth. For instance, Bryant Grain Company in the U.S. offers roasted soybeans in whole and pellet forms for various animal categories.

Nutrition as a Priority for Vegetarian and Vegan Consumers

With a growing number of people adopting vegetarian and vegan diets, the demand for plant-based proteins is on the rise. Roasted soybeans are an excellent source of nutrition for these consumers, who prioritize health and nutrition in their food choices. This trend is expected to boost the market for roasted soybeans globally.

Rising Demand from Bakery Producers

Roasted soybean flour is gaining popularity among bakery producers due to its ability to increase dough water absorption, yield, and shelf life. These benefits, along with the nutritional content of roasted soybean flour, are attracting consumer interest. Natural Products, Inc., for example, offers roasted full-fat soy flour that enhances bakery products, including cakes and donuts, by reducing oil absorption during frying.

Innovative Roasting Techniques

Innovation in roasting technologies is anticipated to positively impact the market for roasted grain ingredients. Manufacturers are adopting advanced techniques to produce high-quality roasted soybeans, which retain their nutritional value better. This focus on innovation helps enhance the overall quality of roasted soybean products.

High Prices Limiting Market Growth

Despite the benefits, the multiple processing stages involved in producing roasted grains, such as drying, steeping, germination, and roasting, contribute to higher prices. This, in turn, affects the cost of end-use products like roasted grain snacks and baking goods. To cut costs, some manufacturers may opt for non-roasted grain ingredients, which can hamper the market growth for roasted grain ingredients.

Regional Insights

Latin America

Latin America stands out as one of the leading producers and consumers of soybeans. The region's consumers are well-aware of the versatile uses of soybeans, incorporating roasted soybeans into food and beverage products such as snacks, bakery items, and other processed foods. Additionally, the feed industry in Latin America uses roasted soybeans to promote animal health, contributing to market growth.

Europe

Europe is anticipated to experience healthy market growth, driven by the region's large dairy industry and the growing trend of living a healthy lifestyle. European countries are emerging as potential markets for roasted soybean manufacturers. The increasing awareness of the health benefits associated with roasted soybeans is expected to boost market growth in Europe.

Category-wise Insights

Nature

The roasted soybean market is segmented into organic and conventional based on nature. Organic roasted soybeans are derived from farming systems that avoid synthetic fertilizers, pesticides, growth regulators, and livestock feed additives, and are certified by authorities such as USDA Organic and EU Organic.

Form

Roasted soybeans are available in various forms, including whole, splits, and flour. The flour segment is projected to register significant growth, while whole roasted soybeans are gaining popularity as a healthy snack.

End Use

The roasted soybean market is segmented by end use into beverages, bakery, snacks and convenience food, animal feed, and others, including dairy, confectionery, and meat products. The bakery segment, in particular, is expected to see robust growth due to the benefits roasted soybean flour provides in enhancing dough yield and shelf life.

Competitive Analysis

Key players in the global roasted soybean market are focusing on expanding their presence in markets such as Europe, Asia Pacific, and the Middle East and Africa. Companies are increasing their organic product portfolios to meet the growing demand for organic roasted soybean products. They are also emphasizing clean label, gluten-free, and non-GMO products, leveraging the latest technology to produce high-quality, consistent roasted soybeans.

Company Profiles

• SunOpta Inc.

• KLC Farms Roasting Inc.

• N. L. Food Industries

• Mindals AGRO

• Vaishnav Food Products

• Natural Products, Inc.

• Jabsons Foods

• Soyaam Food

• Bansal Extraction & Exports Private Limited.

• Hillsboro Feed Company

• Urban Platter

• Quality Roasting, Inc.

• Grain Basket Foods

• SR Foods

• Bryant Grain Company

Market Segmentation

By Nature

• Organic

• Conventional

By Form

• Whole

• Splits

• Flour

By End Use

• Beverages

• Bakery

• Snacks & Convenience Food

• Animal Feed

• Others (including dairy, confectionery, and meat products)

By Region

• North America

• Latin America

• Europe

• South Asia & Pacific

• East Asia

• Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Roasted Soybean Market Snapshot
1.2. Future Projections
1.3. Key Market Trends
1.4. Regional Snapshot, by Value, 2024
1.5. Analyst Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Definitions and Segmentations
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Opportunities
2.3. Value Chain Analysis
2.4. Porter’s Five Forces Analysis
2.5. Regulatory Landscape
2.6. COVID-19 Impact Analysis
2.6.1. Supply
2.6.2. Demand
2.7. Economic Overview
2.7.1. World Economic Projections
2.8. PESTLE Analysis
3. Price Trend Analysis, 2019 - 2031,
3.1. Key Highlights
3.2. Global Average Price Analysis, by Form, US$ per Unit
3.3. Prominent Factors Affecting Roasted Soybean Prices
3.4. Global Average Price Analysis, by Region, US$ per Unit
4. Global Roasted Soybean Market Outlook, 2019 - 2031
4.1. Global Roasted Soybean Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
4.1.1. Key Highlights
4.1.1.1. Organic
4.1.1.2. Conventional
4.2. Global Roasted Soybean Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
4.2.1. Key Highlights
4.2.1.1. Whole
4.2.1.2. Splits
4.2.1.3. Flour
4.3. Global Roasted Soybean Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
4.3.1. Key Highlights
4.3.1.1. Beverages
4.3.1.2. Bakery
4.3.1.3. Snacks & Convenience Food
4.3.1.4. Animal Feed
4.3.1.5. Others
4.4. Global Roasted Soybean Market Outlook, by Region, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
4.4.1. Key Highlights
4.4.1.1. North America
4.4.1.2. Europe
4.4.1.3. Asia Pacific
4.4.1.4. Latin America
4.4.1.5. Middle East & Africa
4.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
5. North America Roasted Soybean Market Outlook, 2019 - 2031
5.1. North America Roasted Soybean Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.1.1. Key Highlights
5.1.1.1. Organic
5.1.1.2. Conventional
5.2. North America Roasted Soybean Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.2.1. Key Highlights
5.2.1.1. Whole
5.2.1.2. Splits
5.2.1.3. Flour
5.3. North America Roasted Soybean Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.3.1. Key Highlights
5.3.1.1. Beverages
5.3.1.2. Bakery
5.3.1.3. Snacks & Convenience Food
5.3.1.4. Animal Feed
5.3.1.5. Others
5.4. North America Roasted Soybean Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.4.1. Key Highlights
5.4.1.1. U.S. Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.4.1.2. U.S. Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.4.1.3. U.S. Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.4.1.4. Canada Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.4.1.5. Canada Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.4.1.6. Canada Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
5.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
6. Europe Roasted Soybean Market Outlook, 2019 - 2031
6.1. Europe Roasted Soybean Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.1.1. Key Highlights
6.1.1.1. Organic
6.1.1.2. Conventional
6.2. Europe Roasted Soybean Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.2.1. Key Highlights
6.2.1.1. Whole
6.2.1.2. Splits
6.2.1.3. Flour
6.3. Europe Roasted Soybean Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.3.1. Key Highlights
6.3.1.1. Beverages
6.3.1.2. Bakery
6.3.1.3. Snacks & Convenience Food
6.3.1.4. Animal Feed
6.3.1.5. Others
6.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
6.4. Europe Roasted Soybean Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1. Key Highlights
6.4.1.1. Germany Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.2. Germany Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.3. Germany Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.4. U.K. Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.5. U.K. Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.6. U.K. Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.7. France Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.8. France Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.9. France Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.10. Italy Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.11. Italy Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.12. Italy Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.13. Turkey Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.14. Turkey Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.15. Turkey Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.16. Russia Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.17. Russia Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.18. Russia Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.19. Rest of Europe Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.20. Rest of Europe Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.1.21. Rest of Europe Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
6.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7. Asia Pacific Roasted Soybean Market Outlook, 2019 - 2031
7.1. Asia Pacific Roasted Soybean Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.1.1. Key Highlights
7.1.1.1. Organic
7.1.1.2. Conventional
7.2. Asia Pacific Roasted Soybean Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.2.1. Key Highlights
7.2.1.1. Whole
7.2.1.2. Splits
7.2.1.3. Flour
7.3. Asia Pacific Roasted Soybean Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.3.1. Key Highlights
7.3.1.1. Beverages
7.3.1.2. Bakery
7.3.1.3. Snacks & Convenience Food
7.3.1.4. Animal Feed
7.3.1.5. Others
7.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7.4. Asia Pacific Roasted Soybean Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1. Key Highlights
7.4.1.1. China Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.2. China Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.3. China Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.4. Japan Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.5. Japan Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.6. Japan Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.7. South Korea Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.8. South Korea Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.9. South Korea Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.10. India Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.11. India Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.12. India Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.13. Southeast Asia Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.14. Southeast Asia Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.15. Southeast Asia Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.16. Rest of Asia Pacific Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.17. Rest of Asia Pacific Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.1.18. Rest of Asia Pacific Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
7.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8. Latin America Roasted Soybean Market Outlook, 2019 - 2031
8.1. Latin America Roasted Soybean Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.1.1. Key Highlights
8.1.1.1. Organic
8.1.1.2. Conventional
8.2. Latin America Roasted Soybean Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.2.1. Key Highlights
8.2.1.1. Whole
8.2.1.2. Splits
8.2.1.3. Flour
8.3. Latin America Roasted Soybean Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.3.1. Key Highlights
8.3.1.1. Beverages
8.3.1.2. Bakery
8.3.1.3. Snacks & Convenience Food
8.3.1.4. Animal Feed
8.3.1.5. Others
8.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8.4. Latin America Roasted Soybean Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1. Key Highlights
8.4.1.1. Brazil Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.2. Brazil Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.3. Brazil Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.4. Mexico Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.5. Mexico Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.6. Mexico Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.7. Argentina Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.8. Argentina Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.9. Argentina Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.10. Rest of Latin America Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.11. Rest of Latin America Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.1.12. Rest of Latin America Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
8.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
9. Middle East & Africa Roasted Soybean Market Outlook, 2019 - 2031
9.1. Middle East & Africa Roasted Soybean Market Outlook, by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.1.1. Key Highlights
9.1.1.1. Organic
9.1.1.2. Conventional
9.2. Middle East & Africa Roasted Soybean Market Outlook, by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.2.1. Key Highlights
9.2.1.1. Whole
9.2.1.2. Splits
9.2.1.3. Flour
9.3. Middle East & Africa Roasted Soybean Market Outlook, by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.3.1. Key Highlights
9.3.1.1. Beverages
9.3.1.2. Bakery
9.3.1.3. Snacks & Convenience Food
9.3.1.4. Animal Feed
9.3.1.5. Others
9.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
9.4. Middle East & Africa Roasted Soybean Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1. Key Highlights
9.4.1.1. GCC Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.2. GCC Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.3. GCC Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.4. South Africa Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.5. South Africa Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.6. South Africa Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.7. Egypt Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.8. Egypt Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.9. Egypt Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.10. Nigeria Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.11. Nigeria Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.12. Nigeria Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.13. Rest of Middle East & Africa Roasted Soybean Market by Nature, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.14. Rest of Middle East & Africa Roasted Soybean Market by Form, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.1.15. Rest of Middle East & Africa Roasted Soybean Market by End Use, Value (US$ Bn) & Volume (Tons), 2019 - 2031
9.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
10. Competitive Landscape
10.1. Company Market Share Analysis, 2024
10.2. Competitive Dashboard
10.3. Company Profiles
10.3.1. SunOpta Inc.
10.3.1.1. Company Overview
10.3.1.2. Product Portfolio
10.3.1.3. Financial Overview
10.3.1.4. Business Strategies and Development
10.3.2. KLC Farms Roasting Inc.
10.3.2.1. Company Overview
10.3.2.2. Product Portfolio
10.3.2.3. Financial Overview
10.3.2.4. Business Strategies and Development
10.3.3. N. L. Food Industries
10.3.3.1. Company Overview
10.3.3.2. Product Portfolio
10.3.3.3. Financial Overview
10.3.3.4. Business Strategies and Development
10.3.4. Mindals AGRO
10.3.4.1. Company Overview
10.3.4.2. Product Portfolio
10.3.4.3. Financial Overview
10.3.4.4. Business Strategies and Development
10.3.5. Vaishnav Food Products
10.3.5.1. Company Overview
10.3.5.2. Product Portfolio
10.3.5.3. Financial Overview
10.3.5.4. Business Strategies and Development
10.3.6. Natural Products, Inc.
10.3.6.1. Company Overview
10.3.6.2. Product Portfolio
10.3.6.3. Financial Overview
10.3.6.4. Business Strategies and Development
10.3.7. Jabsons Foods
10.3.7.1. Company Overview
10.3.7.2. Product Portfolio
10.3.7.3. Financial Overview
10.3.7.4. Business Strategies and Development
10.3.8. Soyaam Food
10.3.8.1. Company Overview
10.3.8.2. Product Portfolio
10.3.8.3. Financial Overview
10.3.8.4. Business Strategies and Development
10.3.9. Bansal Extraction & Exports Private Limited.
10.3.9.1. Company Overview
10.3.9.2. Product Portfolio
10.3.9.3. Financial Overview
10.3.9.4. Business Strategies and Development
10.3.10. Hillsboro Feed Company
10.3.10.1. Company Overview
10.3.10.2. Product Portfolio
10.3.10.3. Financial Overview
10.3.10.4. Business Strategies and Development
11. Appendix
11.1. Research Methodology
11.2. Report Assumptions
11.3. Acronyms and Abbreviations

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Fairfield Market Research社の食料・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(industry)の最新刊レポート


よくあるご質問


Fairfield Market Research社はどのような調査会社ですか?


Fairfield Market Researchでは、最新かつ最も関連性の高い市場データと洞察に満ちた詳細なレポートを発行しています。広範囲にわたり、業界動向や市場ベースのデータを含んでおり、顧客が... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る