フードサービスの世界市場概観、2023-28年Global Food Service Market Overview, 2023-28 フードサービス」とは、施設内で消費されることを目的とした食品の保管、調理、提供、後片付け、または第三者による定期的な食事の提供を指定する正式な契約のいずれかを指す。さらに、保育施設が施設内で調理す... もっと見る
日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
サマリーフードサービス」とは、施設内で消費されることを目的とした食品の保管、調理、提供、後片付け、または第三者による定期的な食事の提供を指定する正式な契約のいずれかを指す。さらに、保育施設が施設内で調理するもの、認定レストランから購入するものなど、消耗品の調理済み食品の流通も対象となる。レストラン、モーテル、カフェなどの飲食店は、ここ数年、新しいサービスの創造を着実に増やしている。家庭へのフードデリバリーのトレンドに追いつくため、レストランオーナー、ホテルチェーン、個人事業主は、考え得るあらゆる方法で事業の拡大に注力している。また、オンライン・デリバリーの選択肢も増えつつある。食品・飲料製品の生産者や流通業者にとって、外食・中食チャネルは重要な数量創出源である。バー、コーヒーショップ、レストランは、ブランディングの原動力であるだけでなく、消費者が製品を発見し、体験するための重要なタッチポイントでもある。Covid-19の影響は、いくつかのレストランの閉店や販売量の減少の結果、この市場セグメントにも及ぶだろう。小規模で地域的な生産者は、他のチャネルに比べてバラエティに欠けるため、(小売など)最も被害を受けると予想される。収益の減少を部分的に補うため、サプライヤーは価格を引き上げるだろうが、これは外食産業のシェフや経営者に影響を与えるだろう。店内のキャパシティも、政府が衛生状況にどう対応するかによって大きく影響を受けるだろう。顧客は "家庭的 "なメンタリティーを身につけ、勉強のため、またライフスタイルを変えるために、このような場での社交を避けるようになるだろう。Bonafide Research社の調査レポート「フードサービスの世界市場概要、2023-28年」によると、同市場は2022年の3,191億2,000万米ドルから2028年には5,273億5,000万米ドルを超えると予測されている。同市場は2023-28年までに年平均成長率8.95%で成長すると予測されている。外食産業の成長に拍車をかけているのは、ミレニアル世代の労働人口の増加であり、彼らは嗜好が変化し、すぐに食べられる食品に対する嗜好が変化している。彼らはまた、個別化された、より現代的な食事の選択肢に対するニーズも高めている。ビジネスで来客や顧客に料理を提供するプロセスは、フードサービスとして知られている。それはすべて、外食で消費される食べ物や飲み物で展開される。顧客は、社交、お祝い、新しい味や感覚を試すなど、様々な目的で飲食店に行く。家庭の外で食事をする客への食事の準備と提供は、外食産業の範疇に入る。高級レストランからファーストフードまであらゆるタイプの飲食店、学校や病院などの施設での給食業務、フードトラックのオーナーやケータリング会社のようなその他の専門業者もこれに含まれる。これらのビジネスはすべて、消費者に食品を提供するという同じ目的を持っている。例えば、マクドナルドとDeliverooは、既存の関係をさらに深め、世界中の市場でDeliverooのプラットフォームを通じてマクドナルドデリバリーの利便性と価値を顧客とマクドナルドのフランチャイジーに提供するため、新たな長期的グローバル戦略的パートナーシップに合意した。マクドナルドとDeliverooのパートナーシップにより、McDelivery Companyは成長し、シームレスな顧客体験を提供するという両社のコミットメントも強調されるでしょう。この提携により、マクデリ・カンパニーはDeliverooのプラットフォーム上で、新たなロケーションでより広く利用できるようになると同時に、現在のマーケットにおける両社の絆もより強固なものになるでしょう。 地域別に見ると、世界のフードサービス市場は北米、欧州、アジア太平洋、南米、中東・アフリカに区分される。中でも北米地域は、予測期間中一貫した成長率を遂げると予想されている。米国やカナダなどの国々では、外食企業の運営コストが急速に上昇している。労働賃金と原材料価格の上昇は、企業の利益率を大きく圧迫している。それゆえ、生産とサービス分野でのデジタル化と自動化が大きく推進されている。デジタル化は、レストランが顧客を惹きつける迅速なサービスを提供するのに役立つ。例えば、ドミノは2021年、自動運転デリバリー大手のNuroと提携し、ヒューストンで自律型ピザ・デリバリー・システムを開始した。顧客は前払いの注文をすることができ、Nuro R2ロボットがこれらの商品を消費者に届ける。このイノベーションはドミノの生産性向上と売上増に貢献した。さらに、他のプレーヤーもこの機会を捉えて北米地域に投資し、この地域の今後の成長拡大に貢献した。 2022年には、業務用セグメントが最大の市場シェアを占めた。高級レストランのような業務用フードサービス施設は、料理の可能性に対する消費者の理解を広げるような優れた食体験を提供しようと努力している。それでも、その努力が収益につながらなければ、おそらく廃業に追い込まれる。商業部門には、イートアウト/テイクアウトのフードサービスシステム、ファーストフード店、フルサービスのレストランが含まれる。飲食店、カフェ、クイックフード・フランチャイズ、フードトラック、インターネットでの食事注文などは、すべて業務用厨房用品の一例である。業務用給食サービスは、食品の品質や総合的なサービスの品質など、あらゆる面で優れた品質であるとみなされることが多い。現在、非商業的なサービスが伸びており、多くの病院や企業の食堂ではシェフを雇い、テラス席のような屋外ダイニングスペースなど、食事体験を高めるように設計された場所で高品質の食事を提供している。商業施設は、様々な嗜好に対応し、幅広い選択肢と料理体験を提供している。美食の多様性の拠点として、様々な料理、味、食事スタイルを顧客に提供する。多様なメニューや食事体験を提供できることで、地域住民、観光客、出張者など幅広い顧客層を惹きつけることができる。 タイプ別では、フルサービスレストラン、クイックサービス、インスティテュート、その他に分けられる。フルサービスレストランには、実店舗でテーブルサービスを提供し、食事メニューが充実している店舗が含まれる。朝食、昼食、夕食など複数のメニューがある。折衷的で上質な内装、高いサービス水準を持つフルサービス・レストランは、メニューを増やし、豊富なドリンクを提供し、より洗練された内装や雰囲気を選ぶことで、顧客を惹きつけている。さらに、スタッフは高度な訓練を受けているのが普通で、より多くの顧客をレストランに呼び込むために、利用客にドレスコードを設けていることも多い。高級レストランとカジュアル・ダイニング・レストランは、このセグメントに大きく貢献している。クイック・サービス・レストランも市場で成長すると予想される。しかし、それは限られたメニューを持っており、ハンバーガー、ピザ、またはチキンのような選択されたメインの料理に特化している。これに続いて、世界中でオンラインによる食品注文が増加しているため、オンラインによる食事の配達や、露天商のような無秩序な食品サービスが有望な拡大を遂げると予測される。オンライン・フード・オーダーは、特にCOVID-19の流行後、米国、中国、日本、アラブ首長国連邦、インドといった国々で、過去数年にわたって増加している。その結果、この要素は世界のフード・サービス市場の拡大にとって大きな潜在的可能性を秘めている。 調理済み食品サービス・システム(Ready Prepared Foodservice System)は、場外で食品を調理し、それを消費者に配達したり、さまざまな小売店を通じて販売したりするもので、予測期間終了までに大きな成長を遂げる。調理済み食品は消費者に便利な食事の選択肢を提供する。ペースの速い現代社会では、多くの人が手早く手間のかからない食事ソリューションを求めている。調理済み食品は食料品の買い出し、調理、後片付けの手間を省き、忙しい個人や家族にとって魅力的な選択肢となる。このようなフードサービス・システムは、計画を立て、食材の買い出しや調理に時間を費やしていた消費者の時間を節約する。調理済み食品を利用すれば、顧客は家庭料理に必要な時間と労力を投資することなく、できたての料理を楽しむことができる。多くの惣菜サービス・プロバイダーは多様なメニューを提供しており、顧客はさまざまな料理やメニューから選ぶことができる。この多様性は、さまざまな嗜好や食事の好みに対応し、幅広い顧客層にアピールする。さらに、カスタマイズが可能なサービスもあり、顧客は好みに応じて食材や分量を選ぶことができる。調理済み食品サービスシステムでは、食事の品質と鮮度が最優先される。食材の調達と調理には細心の注意が払われ、料理は通常、新鮮で熱いうちに配達または提供される。こうした品質へのこだわりは、家庭でレストラン並みの食事を楽しみたい人にとって、魅力的な選択肢となる。 市場の推進要因 - 持続可能性と環境への配慮:様々な業界において、持続可能性と環境問題への関心が高まっていることが、大きな原動力となっている。消費者、政府、企業のいずれもが、自らの活動が環境に与える影響をより強く意識するようになっている。その結果、再生可能エネルギー、エネルギー効率の高い技術、廃棄物の削減など、環境に優しい製品や慣行に対する需要が高まっている。持続可能な調達、責任あるサプライチェーン管理、循環型経済の原則は、環境意識の高い消費者の期待に応えようとする企業にとって、重要な検討事項となりつつある。この原動力によって、企業はよりクリーンで持続可能な生産方法を採用するようになり、同時に環境に配慮した技術や素材のイノベーションも推進されている。 - デジタルトランスフォーメーションとリモートワーク:デジタルトランスフォーメーションは、COVID-19の大流行によって加速され、多くの業界で主要な推進力となっている。リモートワーク、電子商取引、デジタル・コミュニケーション・ツールへのシフトは、ビジネスに大きな影響を与えている。この傾向は、クラウド・コンピューティング、サイバーセキュリティ・ソリューション、リモート・コラボレーション・テクノロジーに対する需要の急増につながっている。企業は、進化するリモートワークやオンライン顧客エンゲージメントのニーズに適応するため、デジタルインフラのアップグレードに投資している。デジタルトランスフォーメーションは、新たなビジネスモデルを形成し、業務効率を改善し、イノベーションを促進するもので、デジタル時代に競争力を維持しようとする企業にとって重要な推進力となっている。 市場の課題 - サイバーセキュリティリスクとデータプライバシーへの懸念:企業のデジタルテクノロジーへの依存度が高まるにつれ、サイバーセキュリティリスクとデータプライバシーへの懸念という形で、企業は増大する課題に直面している。サイバー攻撃、データ漏洩、プライバシー規制の台頭により、企業は機密情報を保護し、顧客の信頼を維持しなければならないという大きなプレッシャーにさらされている。こうした課題に対処するには、サイバーセキュリティ対策、従業員教育、GDPRやCCPAなどのデータ保護規制へのコンプライアンスに多額の投資を行う必要がある。顧客データのセキュリティを確保し、サイバー脅威から保護することは、特にリモートワークやオンライン取引の時代において、さまざまな業界において依然として最重要課題となっている。 - 世界貿易の不確実性とサプライチェーンの混乱:グローバルな貿易関係の不確実性とサプライチェーンの混乱は、さまざまな業界のビジネスにとって引き続き課題となっている。貿易摩擦、地政学的紛争、COVID-19パンデミックの影響といった要因がサプライチェーンを混乱させ、国際市場の変動を引き起こしている。企業はサプライヤーを多様化し、サプライチェーンの地域化を検討し、リスク軽減戦略を実施することで、こうした不確実性に適応しなければならなくなった。グローバルな貿易における継続的な課題は、サプライチェーンを管理し、変化する市場力学に対応する上での敏捷性と適応性の重要性を浮き彫りにしている。 市場動向 - Eコマースとオンライン・ショッピングの進化:Eコマースとオンライン・ショッピングは、様々な業界において引き続き主要なトレンドとなっている。オンライン小売の利便性とアクセシビリティが消費者行動に変化をもたらし、オンラインショッピングを選ぶ人が増えている。この傾向は、企業にEコマース・プラットフォーム、デジタル・マーケティング、ラストマイル配送ソリューションへの投資を促している。オンライン・マーケットプレイス、サブスクリプション・サービス、消費者直販モデルの成長は、小売・消費財セクターの形を変えつつある。迅速かつシームレスで、パーソナライズされたオンライン・ショッピング体験に対する消費者の期待が高まる中、AR(拡張現実)ショッピング、バーチャル試着、スマート・サプライチェーン・マネジメントの進歩により、このトレンドは進化を続けると予想される。 - 医療のデジタル化と遠隔医療:医療業界では、医療サービスのデジタル化と遠隔医療の普及という変革の流れが起きている。遠隔医療と遠隔患者モニタリングは、特にCOVID-19の大流行時には、アクセス性、費用対効果、患者の安全性を高める必要性に後押しされ、医療提供に不可欠な要素となっている。この傾向は、医療提供者が患者と対話し、医療提供者間で協力する方法を形成し、医療に対するより患者中心のアプローチを助長している。ウェアラブル、AIによる診断、電子カルテの台頭により、医療のデジタル化は、医療システムの負担を軽減しながら、患者のケア、診断、治療結果を改善し続けると予想される。 競争環境 フードサービス市場の競争環境はダイナミックかつ多様で、さまざまなセグメントや消費者の嗜好に対応する幅広いプレーヤーによって特徴付けられる。今日、外食企業は、進化する消費者の嗜好に対応するユニークで魅力的な料理を提供するため、メニューのイノベーションに取り組んでいる。顧客を惹きつけ、競合他社との差別化を図るため、新しい味、食材、料理コンセプトを導入している。加えて、多くの主要企業は、オンライン・プレゼンスの向上、顧客エンゲージメントの改善、注文・配達プロセスの合理化のため、デジタル・トランスフォーメーション・イニシアチブに投資している。これらの企業は、ユーザーフレンドリーなウェブサイトやモバイルアプリを開発し、簡単なオンライン注文を容易にし、顧客にパーソナライズされたオファーを提供している。主要メーカーは、ソリューションプロバイダーと協力して、食料品店、ハイパーマーケット、スーパーマーケットによる食品廃棄に対処する顧客中心の機器を構築している。例えば、2018年、ABエレクトロラックスは、食品レスキューアプリケーションを構築するスウェーデンの新興企業Karmalicious ABと協業した。このコラボレーションは、食料品店向けに技術的に進歩した新しい冷蔵庫を導入し、食品廃棄を最小限に抑えることを目的としていた。2019年、ダイキン工業はドイツの大手フードサービスメーカーの1つであるAHT GROUP GmbHを買収した。この買収により、同社は欧州地域での事業プレゼンスを拡大した。さらに、市場での競争力を獲得するために、新製品発売をターゲットとしたマーケティングなどの戦略が採用されている。 主な動き - 2022年11月、フジマックコーポレーションは北米での販売を促進するため、カリフォルニア州サンタアナに新たな子会社を設立したと発表した。これは、この地域に設立された同社初の子会社となる。 - 2022年7月、アリ・グループはウェルビルト社の買収を完了したことを発表し、これによりウェルビルト社は、先進的かつ革新的なフードサービス・ソリューションのポートフォリオだけでなく、地理的なフットプリントの拡大を可能にした。 - 2022年7月、ミドルビー・コーポレーションは、ポルデノーネ(イタリア)を拠点とする食品加工事業向け自動洗浄ソリューションの世界的メーカー、コルッシ・エルメスの買収を発表した。コルッシ・エルメス社は、製菓、ベーカリー、プロテイン、フルーツ&ベジタブルなど多くの分野で洗浄ソリューションを提供しており、水、化学薬品、エネルギーの使用を最小限に抑え、労働力を削減することで知られている。 - 2022年6月、ホシザキは、製品の理想的な温度を維持し、メンテナンスと労力を削減する、同社の新しい冷蔵ピザプレパレーションモデルのリリースを発表した。特徴としては、ナイト/デイモード、キャビネットを保護する一体型パンレールデザイン、製品を正確かつ安定的に冷却するためのレール内の最適なエアフロー、取り外し可能なエアフィルターなどがある。46インチと60インチの11機種が発売された。 本レポートの対象地域 - 地域世界 - 歴史的な年2017 - 基準年2022 - 推定年2023 - 予測年2028 本レポートでカバーされている側面 - 世界のフードサービス市場、その価値と予測、セグメントとともに - 地域別フードサービス市場分析 - 様々な促進要因と課題 - 進行中のトレンドと開発 - トッププロファイル企業 - 戦略的提言 レポート対象地域 - 北米 - 欧州 - アジア太平洋 - 南米 - 中東・アフリカ セクター別 - 商業 - 非商業 システム別 - 従来型外食システム - 集中型フードサービス・システム - 調理済み食品サービスシステム - 調理済み食品サービスシステム レストランタイプ別 - フルサービスレストラン - クイックサービスレストラン - 施設 - その他 レポートのアプローチ 本レポートは、一次調査と二次調査を組み合わせたアプローチで構成されている。まず、市場を把握し、市場に参入している企業をリストアップするために二次調査を行った。二次調査は、プレスリリースや企業の年次報告書などの第三者情報源、政府が作成した報告書やデータベースの分析で構成されている。二次情報源からデータを収集した後、一次調査は、市場がどのように機能しているかについて主要プレーヤーに電話インタビューを行い、市場のディーラーや流通業者と取引コールを行うことによって実施された。その後、消費者を地域別、階層別、年齢層別、性別に均等にセグメンテーションし、消費者への一次調査を開始した。一次データを入手した後は、二次ソースから入手した詳細の検証を開始した。 想定読者 本レポートは、業界コンサルタント、メーカー、サプライヤー、外食産業関連団体・組織、政府機関、その他のステークホルダーが、市場中心の戦略を調整するのに役立ちます。マーケティングやプレゼンテーションに加え、業界に関する競合知識を高めることもできます。 ***注:ご注文確認後、レポートのお届けまで48時間(2営業日)かかります。 目次Table of Contents1. Executive Summary 2. Market Dynamics 2.1. Market Drivers & Opportunities 2.2. Market Restraints & Challenges 2.3. Market Trends 2.4. Covid-19 Effect 2.5. Supply chain Analysis 2.6. Policy & Regulatory Framework 2.7. Industry Experts Views 3. Research Methodology 3.1. Secondary Research 3.2. Primary Data Collection 3.3. Market Formation & Validation 3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery 4. Market Structure 4.1. Market Considerate 4.2. Assumptions 4.3. Limitations 4.4. Abbreviations 4.5. Sources 4.6. Definitions 5. Economic /Demographic Snapshot 6. Global Food Service Market Outlook 6.1. Market Size By Value 6.2. Market Share By Region 6.3. Market Size and Forecast, By Geography 6.4. Market Size and Forecast, By Sector 6.5. Market Size and Forecast, By system 6.6. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 7. North America Food Service Market Outlook 7.1. Market Size By Value 7.2. Market Share By Country 7.3. Market Size and Forecast, By Sector 7.4. Market Size and Forecast, By system 7.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 8. Europe Food Service Market Outlook 8.1. Market Size By Value 8.2. Market Share By Country 8.3. Market Size and Forecast, By Sector 8.4. Market Size and Forecast, By system 8.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 9. Asia-Pacific Food Service Market Outlook 9.1. Market Size By Value 9.2. Market Share By Country 9.3. Market Size and Forecast, By Sector 9.4. Market Size and Forecast, By system 9.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 10. South America Food Service Market Outlook 10.1. Market Size By Value 10.2. Market Share By Country 10.3. Market Size and Forecast, By Sector 10.4. Market Size and Forecast, By system 10.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 11. Middle East & Africa Food Service Market Outlook 11.1. Market Size By Value 11.2. Market Share By Country 11.3. Market Size and Forecast, By Sector 11.4. Market Size and Forecast, By system 11.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 12. Competitive Landscape 12.1. Competitive Dashboard 12.2. Business Strategies Adopted by Key Players 12.3. Key Players Market Share Insights and Analysis, 2022 12.4. Key Players Market Positioning Matrix 12.5. Porter's Five Forces 12.6. Company Profile 12.6.1. McDonald's Corporation 12.6.1.1. Company Snapshot 12.6.1.2. Company Overview 12.6.1.3. Financial Highlights 12.6.1.4. Geographic Insights 12.6.1.5. Business Segment & Performance 12.6.1.6. Product Portfolio 12.6.1.7. Key Executives 12.6.1.8. Strategic Moves & Developments 12.6.2. Starbucks Corporation 12.6.3. Restaurant Brands International Inc. 12.6.4. Domino's 12.6.5. Yum! Brands, Inc., 12.6.6. Supermac's 12.6.7. Jollibee Foods Corporation 12.6.8. Subway IP LLC 12.6.9. Compass Group plc 12.6.10. Sodexo 13. Strategic Recommendations 14. Annexure 14.1. FAQ`s 14.2. Notes 14.3. Related Reports 15. Disclaimer List of Figures Figure 1: Global Food Service Market Size (USD Billion) By Region, 2022 & 2028 Figure 2: Market attractiveness Index, By Region 2028 Figure 3: Market attractiveness Index, By Segment 2028 Figure 4: Global Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 5: Global Food Service Market Share By Region (2022) Figure 6: North America Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 7: North America Food Service Market Share By Country (2022) Figure 8: Europe Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 9: Europe Food Service Market Share By Country (2022) Figure 10: Asia-Pacific Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 11: Asia-Pacific Food Service Market Share By Country (2022) Figure 12: South America Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 13: South America Food Service Market Share By Country (2022) Figure 14: Middle East & Africa Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 15: Middle East & Africa Food Service Market Share By Country (2022) Figure 16: Competitive Dashboard of top 5 players, 2022 Figure 17: Market Share insights of key players, 2022 Figure 18: Porter's Five Forces of Global Food Service Market List of Table Table 1 : Global Food Service Market Snapshot, By Segmentation (2022 & 2028) (in USD Billion) Table 2 : Influencing Factors for Food Service Market, 2022 Table 3: Top 10 Counties Economic Snapshot 2020 Table 4: Economic Snapshot of Other Prominent Countries 2020 Table 5: Average Exchange Rates for Converting Foreign Currencies into U.S. Dollars Table 6: Global Food Service Market Size and Forecast, By Geography (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 7 : Global Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 8 : Global Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 9 : Global Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 10 : North America Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 11 : North America Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 12 : North America Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 13 : Europe Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 14 : Europe Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 15 : Europe Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 16 : Asia-Pacific Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 17 : Asia-Pacific Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 18 : Asia-Pacific Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 19 : South America Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 20 : South America Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 21 : South America Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 22 : Middle East & Africa Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 23 : Middle East & Africa Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 24 : Middle East & Africa Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion)
SummaryThe term "food service" describes either the storage, preparation, serving, and clean-up of food intended for consumption in a facility or a formal contract that specifies that meals will be regularly delivered by a third party. Additionally, it covers the distribution of consumable prepared foods, including those that the child care facility prepares on-site and those that it buys from accredited restaurants. Restaurants, motels, cafés, and other eating establishments have steadily increased their creation of new services during the past few years. In order to keep up with the trend of food delivery to homes, restaurant owners, hotel chains, and individual business owners are focusing on expanding their operations in every way imaginable. They are also adding online delivery alternatives. For producers and distributors of food and beverage products, foodservice and away from home channels are important volume generators. Bars, coffee shops, and restaurants are significant consumer touch-points for product discovery and experience in addition to being branding drivers. The effects of Covid-19 will be felt in this market segment as a result of the closing of several restaurants and a decline in sales volume. Small and regional producers are expected to suffer the most (such as retail) due to the lack of variety in comparison to other channels. In order to partially make up for the decrease in revenue, suppliers will hike prices, which will have an impact on chefs and business owners in the food service industry. The capacity that is available on the premises will also be significantly impacted by how the government responds to sanitary situations. Customers will develop a "homebody" mentality and avoid social gatherings in this setting, both for the sake of learning and for the purpose of changing their lifestyles. Table of ContentsTable of Contents1. Executive Summary 2. Market Dynamics 2.1. Market Drivers & Opportunities 2.2. Market Restraints & Challenges 2.3. Market Trends 2.4. Covid-19 Effect 2.5. Supply chain Analysis 2.6. Policy & Regulatory Framework 2.7. Industry Experts Views 3. Research Methodology 3.1. Secondary Research 3.2. Primary Data Collection 3.3. Market Formation & Validation 3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery 4. Market Structure 4.1. Market Considerate 4.2. Assumptions 4.3. Limitations 4.4. Abbreviations 4.5. Sources 4.6. Definitions 5. Economic /Demographic Snapshot 6. Global Food Service Market Outlook 6.1. Market Size By Value 6.2. Market Share By Region 6.3. Market Size and Forecast, By Geography 6.4. Market Size and Forecast, By Sector 6.5. Market Size and Forecast, By system 6.6. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 7. North America Food Service Market Outlook 7.1. Market Size By Value 7.2. Market Share By Country 7.3. Market Size and Forecast, By Sector 7.4. Market Size and Forecast, By system 7.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 8. Europe Food Service Market Outlook 8.1. Market Size By Value 8.2. Market Share By Country 8.3. Market Size and Forecast, By Sector 8.4. Market Size and Forecast, By system 8.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 9. Asia-Pacific Food Service Market Outlook 9.1. Market Size By Value 9.2. Market Share By Country 9.3. Market Size and Forecast, By Sector 9.4. Market Size and Forecast, By system 9.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 10. South America Food Service Market Outlook 10.1. Market Size By Value 10.2. Market Share By Country 10.3. Market Size and Forecast, By Sector 10.4. Market Size and Forecast, By system 10.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 11. Middle East & Africa Food Service Market Outlook 11.1. Market Size By Value 11.2. Market Share By Country 11.3. Market Size and Forecast, By Sector 11.4. Market Size and Forecast, By system 11.5. Market Size and Forecast, By Types of Restaurants 12. Competitive Landscape 12.1. Competitive Dashboard 12.2. Business Strategies Adopted by Key Players 12.3. Key Players Market Share Insights and Analysis, 2022 12.4. Key Players Market Positioning Matrix 12.5. Porter's Five Forces 12.6. Company Profile 12.6.1. McDonald's Corporation 12.6.1.1. Company Snapshot 12.6.1.2. Company Overview 12.6.1.3. Financial Highlights 12.6.1.4. Geographic Insights 12.6.1.5. Business Segment & Performance 12.6.1.6. Product Portfolio 12.6.1.7. Key Executives 12.6.1.8. Strategic Moves & Developments 12.6.2. Starbucks Corporation 12.6.3. Restaurant Brands International Inc. 12.6.4. Domino's 12.6.5. Yum! Brands, Inc., 12.6.6. Supermac's 12.6.7. Jollibee Foods Corporation 12.6.8. Subway IP LLC 12.6.9. Compass Group plc 12.6.10. Sodexo 13. Strategic Recommendations 14. Annexure 14.1. FAQ`s 14.2. Notes 14.3. Related Reports 15. Disclaimer List of Figures Figure 1: Global Food Service Market Size (USD Billion) By Region, 2022 & 2028 Figure 2: Market attractiveness Index, By Region 2028 Figure 3: Market attractiveness Index, By Segment 2028 Figure 4: Global Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 5: Global Food Service Market Share By Region (2022) Figure 6: North America Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 7: North America Food Service Market Share By Country (2022) Figure 8: Europe Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 9: Europe Food Service Market Share By Country (2022) Figure 10: Asia-Pacific Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 11: Asia-Pacific Food Service Market Share By Country (2022) Figure 12: South America Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 13: South America Food Service Market Share By Country (2022) Figure 14: Middle East & Africa Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion) Figure 15: Middle East & Africa Food Service Market Share By Country (2022) Figure 16: Competitive Dashboard of top 5 players, 2022 Figure 17: Market Share insights of key players, 2022 Figure 18: Porter's Five Forces of Global Food Service Market List of Table Table 1 : Global Food Service Market Snapshot, By Segmentation (2022 & 2028) (in USD Billion) Table 2 : Influencing Factors for Food Service Market, 2022 Table 3: Top 10 Counties Economic Snapshot 2020 Table 4: Economic Snapshot of Other Prominent Countries 2020 Table 5: Average Exchange Rates for Converting Foreign Currencies into U.S. Dollars Table 6: Global Food Service Market Size and Forecast, By Geography (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 7 : Global Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 8 : Global Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 9 : Global Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 10 : North America Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 11 : North America Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 12 : North America Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 13 : Europe Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 14 : Europe Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 15 : Europe Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 16 : Asia-Pacific Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 17 : Asia-Pacific Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 18 : Asia-Pacific Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 19 : South America Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 20 : South America Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 21 : South America Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 22 : Middle East & Africa Food Service Market Size and Forecast, By Sector (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 23 : Middle East & Africa Food Service Market Size and Forecast, By system (2017 to 2028F) (In USD Billion) Table 24 : Middle East & Africa Food Service Market Size and Forecast, By Types of Restaurants (2017 to 2028F) (In USD Billion)
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野の最新刊レポート
Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.社のConsumer Goods & Services 分野での最新刊レポート本レポートと同じKEY WORD(food)の最新刊レポート
よくあるご質問Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.社はどのような調査会社ですか?Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.は、最新の経済、人口統計、貿易、市場データを提供する市場調査・コンサルティング会社です。調査レポート、カスタムレポート、コ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/19 10:26 155.48 円 165.11 円 199.74 円 |