世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

南アフリカのフードサービス市場概観、2028年


South Africa Food Service Market Overview, 2028

南アフリカのフードサービス市場は、この文化的に活気に満ちた国の豊かなタペストリーを反映するダイナミックで多様な風景です。ヨハネスブルグ、ケープタウン、ダーバンといった賑やかな都心部から、ケープ・ワ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.
ボナファイドリサーチ
2023年10月6日 US$2,250
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
61 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。


 

サマリー

南アフリカのフードサービス市場は、この文化的に活気に満ちた国の豊かなタペストリーを反映するダイナミックで多様な風景です。ヨハネスブルグ、ケープタウン、ダーバンといった賑やかな都心部から、ケープ・ワインランドの穏やかな風景やクワズールー・ナタールの緑豊かな海岸線まで、この国のフードサービス市場は、味、文化、歴史を巡る魅惑的な旅を提供している。景観と同様に多様な人口を抱える南アフリカの外食産業は、多種多様な味覚、嗜好、食事要件に対応している。ボボティやボイレウォールといった伝統料理を味わうもよし、多国籍料理に舌鼓を打つもよし、ストリートフードマーケットを探索するもよし、ファーム・トゥ・テーブルを楽しむもよし。南アフリカのフードサービス市場は、進化し続ける食のダイナミズムと、この虹の国を定義する団結の精神を反映している。南アフリカは "ブライ "と呼ばれる屋外でのグリル料理が大好きなことで知られている。家族や友人が集まって様々な肉をバーベキューし、直火を囲んで社交を楽しむ重要な文化的伝統だ。南アフリカの外食産業は、その多文化社会を反映している。土着のアフリカ料理、インド料理、マレー料理、ヨーロッパ料理の影響を受けた料理など、さまざまな料理が提供され、味の融合が生み出されている。南アフリカには、ボボティ(スパイスを効かせて焼いたミンチ料理)、バニー・チャウ(くりぬいたパンの中にカレーを詰めたもの)、ブーレウォース(スパイスを効かせたソーセージ)といった代表的な料理がある。これらの料理は、この国の豊かな食の伝統を示している。南アフリカには活気あるフードマーケット文化があり、ケープタウンのネイバーグッズ・マーケットやヨハネスブルグのマボネン地区マーケットなどが人気だ。ケープタウンのネイバーグッズ・マーケットやヨハネスブルグのマボネン・プリシンクト・マーケットなど、人気の高いマーケットがある。南アフリカには有名な料理学校や教育機関がいくつかあり、熟練したシェフや料理起業家を輩出し、業界の成長と革新に貢献している。Yum!ブランド社は、1971年に南アフリカ市場に参入して以来、主要ブランドで約1,000店のレストラン・ネットワークを構築し、年々拡大を続けている。

Bonafide Research社の調査レポート「南アフリカのフードサービス市場概要、2028年」によると、南アフリカのフードサービス市場は2023年から2028年にかけて140億米ドル以上の成長が見込まれている。南アフリカの中流階級の人口増加により可処分所得が増加し、より多くの人々が外食し、様々な食の選択肢を模索できるようになっている。南アフリカでは都市化が進んでおり、都市や都心部に住む人が増えている。都市居住者は外食店へのアクセスが良くなり、需要の増加に寄与している。ファーストフード市場は急速に拡大しており、多くの南アフリカの人々の外出の多いライフスタイルに対応している。地元のブランドだけでなく、国際的なファーストフードチェーンも人気の選択肢となっている。手頃な価格と質のバランスが取れたカジュアル・ダイニング・レストランが人気を博している。こうした店では、地元料理と各国料理をミックスした料理を出すことが多い。南アフリカでは、外食は社交的で文化的な活動です。家族や友人が特別な日やお祝い事、社交のためにレストランに集まるのが一般的だ。南アフリカ政府は中小企業や起業を支援する様々なイニシアチブを実施しており、外食産業にも良い影響を与えている。非伝染性疾患の増加率に対抗するため、南アフリカは「砂糖税」と呼ばれる健康促進税を導入した。この税金は糖分の多い飲料に適用され、より健康的な食生活の選択を促し、多くの外食産業のサービスに影響を与えている。政府は観光産業を積極的に支援しており、これは外食市場に直接的な影響を与えている。取り組みには、外国人観光客を誘致するためのマーケティング・キャンペーンや、観光拠点周辺のインフラ整備への投資などがある。

報告書によると、セクターは商業用と非商業用に区分され、中でも商業用が主要市場である。南アフリカは急速に都市化が進んでおり、都市や都市部に住む人が増えている。都市に住む人々は多忙なライフスタイルを送ることが多く、外食や注文食をする傾向が高いため、商業用フードサービス施設に対する需要が高まっている。南アフリカの人々は、外食やテイクアウト、デリバリーの注文など、より欧米化したライフスタイルを採用している。このようなライフスタイルの変化が、業務用フードサービス部門を後押ししている。経済的な課題にもかかわらず、南アフリカ経済は様々な分野で成長を遂げている。その結果、可処分所得が増加し、より多くの人々が商業フードサービス店で食事をする余裕を持てるようになった。南アフリカは人気の観光地であり、国内外から観光客が訪れる。観光客はしばしば、商業的なフードサービス施設が提供する利便性と多様性を好むため、需要が高まっている。南アフリカの外食産業は、様々な嗜好に対応した多種多様な料理を提供している。商業部門は、多様な食事の選択肢を提供する最前線にあり、幅広い顧客層を惹きつけている。

システムに基づき、従来型フードサービス・システム、集中型フードサービス・システム、調理済みフードサービス・システム、組立式フードサービス・システムに区分される。その中で、集中型フードサービス・システムの市場シェアが 2 番目に高い。南アフリカにおける集中型フードサービス・システムの文化は、効率性、費用対効果、幅広い施設や設備に対応する能力を特徴としている。このシステムでは、食品の生産と流通が合理化され、一貫した品質と標準化されたメニューが可能になる。重要な文化的側面のひとつは、学校、病院、政府施設などの施設が、栄養価が高く手頃な価格の食事を利用できるようにすることに重点を置いていることである。これは、食料安全保障、栄養、健康を促進するという政府の目的と一致している。また、集中厨房では多くの人々に食事を提供することが多いため、厳格な衛生・安全基準の遵守も重要視されている。安全性と品質に対するこのような取り組みは、国民の福利に対する南アフリカの献身を反映している。集中給食システムでは、学童や医療施設の患者を含む社会的弱者に食事を提供する責任があるため、強い責任感がある。この責任文化は、食料の調達、保管、調理、配給にまで及び、食事を必要としている人々に効率的に食事が届くようにしている。

サービスの面では、フルサービスレストラン、クイックサービスレストラン、研究所、その他に区分される。クイックサービス・レストランが成長市場である南アフリカでは、南アフリカの人々がより忙しく、より都会的なライフスタイルを採用するようになり、迅速で便利な、外出先での食事オプションに対する需要が高まっている。クイックサービス・レストランは、迅速なサービスとテイクアウトの選択肢を提供することで、このニーズに応えている。多くの消費者にとってコスト意識が重要視される日本では、QSRはフルサービス・レストランよりも手頃な選択肢として認識されることが多い。この手頃な価格により、QSRはより幅広い客層が利用しやすくなっている。南アフリカのクイック・サービス・レストランは通常、地元の味、各国料理、フュージョン料理など多様なメニューを提供している。この多様性が、味覚や嗜好の異なる幅広い顧客層にアピールしている。南アフリカでは都市化が進み、都市や大都市圏に住む人が増えている。クイックサービス・レストランは、こうした都市中心部で存在感を発揮し、多くの顧客層を惹きつけている。

南アフリカの外食市場ニュース
- Spur Corporationは、2023年6月30日までに南アフリカで32店舗、海外で9店舗の新規出店を計画している。
- KFCは、西ケープ州ピネランズ(Pinelands)に、超近代的で最新のレストラン技術を導入した新店舗をオープンした。この店舗では、2車線のドライブスルーのそれぞれにデジタル・メニューボードが設置されている。また、2022年7月には、ウォークイン客専用のセルフサービスキオスク、デリバリードライバー専用の窓口、デジタルメニューボードも設置される。

本レポートの考察
- 地理南アフリカ
- 歴史的な年2017
- 基準年2022
- 推定年2023
- 予測年2028

本レポートでカバーされている側面
- 南アフリカのフードサービス市場:その価値とセグメント別予測
- 様々な促進要因と課題
- 進行中のトレンドと開発
- トッププロファイル企業
- 戦略的提言

セクター別
- 商業
- 非商業

システム別
- 従来型外食システム
- 集中型フードサービス・システム
- 調理済み食品サービスシステム
- アッセンブリーサービスシステム
レストランタイプ別
- フルサービスレストラン
- クイックサービスレストラン
- 施設
- その他

レポートのアプローチ
本レポートは、一次調査と二次調査を組み合わせたアプローチで構成されている。まず、市場を把握し、市場に参入している企業をリストアップするために二次調査を行った。二次調査は、プレスリリースや企業の年次報告書などの第三者情報源、政府が作成した報告書やデータベースの分析で構成されている。二次情報源からデータを収集した後、一次調査は、市場がどのように機能しているかについて主要プレーヤーに電話インタビューを行い、市場のディーラーや流通業者と取引コールを行うことによって実施された。その後、消費者を地域別、階層別、年齢層別、性別に均等にセグメンテーションし、消費者への一次調査を開始した。一次データを入手した後は、二次ソースから入手した詳細の検証を開始した。

想定読者
本レポートは、業界コンサルタント、メーカー、サプライヤー、外食産業関連団体・組織、政府機関、その他のステークホルダーが、市場中心の戦略を調整するのに役立ちます。マーケティングやプレゼンテーションに加え、業界に関する競合知識を高めることもできます。






ページTOPに戻る


目次

Table of Contents
1. Executive Summary
2. Market Structure
2.1. Market Considerate
2.2. Assumptions
2.3. Limitations
2.4. Abbreviations
2.5. Sources
2.6. Definitions
2.7. Geography
3. Research Methodology
3.1. Secondary Research
3.2. Primary Data Collection
3.3. Market Formation & Validation
3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery
4. South Africa Macro Economic Indicators
5. Market Dynamics
5.1. Key Findings
5.2. Key Developments - 2021
5.3. Market Drivers & Opportunities
5.4. Market Restraints & Challenges
5.5. Market Trends
5.6. Covid-19 Effect
5.7. Supply chain Analysis
5.8. Policy & Regulatory Framework
5.9. Industry Experts Views
6. South Africa Food Service Market Overview
6.1. Market Size By Value
6.2. Market Size and Forecast By Sector
6.3. Market Size and Forecast By System
6.4. Market Size and Forecast By Types of Restaurants
7. South Africa Food Service Market Segmentations
7.1. South Africa Food Service Market, By Sector
7.1.1. South Africa Food Service Market Size, By Commercial, 2017-2028
7.1.2. South Africa Food Service Market Size, By Non-Commercial, 2017-2028
7.2. South Africa Food Service Market, By System
7.2.1. South Africa Food Service Market Size, By Conventional Foodservice System, 2017-2028
7.2.2. South Africa Food Service Market Size, By Centralized Foodservice System, 2017-2028
7.2.3. South Africa Food Service Market Size, By Ready Prepared Foodservice System, 2017-2028
7.2.4. South Africa Food Service Market Size, By Assembly-Serve Foodservice System, 2017-2028
7.3. South Africa Food Service Market, By Types of Restaurants
7.3.1. South Africa Food Service Market Size, By Full Service Restaurants, 2017-2028
7.3.2. South Africa Food Service Market Size, By Quick Service Restaurants, 2017-2028
7.3.3. South Africa Food Service Market Size, By Institutes, 2017-2028
7.3.4. South Africa Food Service Market Size, By Others, 2017-2028
8. South Africa Food Service Market Opportunity Assessment
8.1. By Sector, 2023 to 2028
8.2. By System, 2023 to 2028
8.3. By Types of Restaurants, 2023 to 2028
9. Competitive Landscape
9.1. Porter's Five Forces
9.2. Company Profile
9.2.1. Company 1
9.2.1.1. Company Snapshot
9.2.1.2. Company Overview
9.2.1.3. Financial Highlights
9.2.1.4. Geographic Insights
9.2.1.5. Business Segment & Performance
9.2.1.6. Product Portfolio
9.2.1.7. Key Executives
9.2.1.8. Strategic Moves & Developments
9.2.2. Company 2
9.2.3. Company 3
9.2.4. Company 4
9.2.5. Company 5
9.2.6. Company 6
9.2.7. Company 7
9.2.8. Company 8
10. Strategic Recommendations
11. Disclaimer

List of Figures
Figure 1: South Africa Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 2: Market Attractiveness Index, By Sector
Figure 3: Market Attractiveness Index, By System
Figure 4: Market Attractiveness Index, By Types of Restaurants
Figure 5: Porter's Five Forces of South Africa Food Service Market

List of Table
Table 1: Influencing Factors for Global Food Service Market, 2022
Table 2: South Africa Food Service Market Size and Forecast By Sector (2017, 2022 & 2028F)
Table 3: South Africa Food Service Market Size and Forecast By System (2017, 2022 & 2028F)
Table 4: South Africa Food Service Market Size and Forecast By Types of Restaurants (2017, 2022 & 2028F)
Table 5: South Africa Food Service Market Size of Commercial (2017 to 2028) in USD Billion
Table 6: South Africa Food Service Market Size of Non-Commercial (2017 to 2028) in USD Billion
Table 7: South Africa Food Service Market Size of Conventional Foodservice System (2017 to 2028) in USD Billion
Table 8: South Africa Food Service Market Size of Centralized Foodservice System (2017 to 2028) in USD Billion
Table 9: South Africa Food Service Market Size of Ready Prepared Foodservice System (2017 to 2028) in USD Billion
Table 10: South Africa Food Service Market Size of Assembly-Serve Foodservice System (2017 to 2028) in USD Billion
Table 11: South Africa Food Service Market Size of Full Service Restaurants (2017 to 2028) in USD Billion
Table 12: South Africa Food Service Market Size of Quick Service Restaurants (2017 to 2028) in USD Billion
Table 13: South Africa Food Service Market Size of Institutes (2017 to 2028) in USD Billion
Table 14: South Africa Food Service Market Size of Others (2017 to 2028) in USD Billion

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The South African food service market is a dynamic and diverse landscape that reflects the rich tapestry of this culturally vibrant nation. From bustling urban centres like Johannesburg, Cape Town, and Durban to the serene landscapes of the Cape Winelands and the lush coastlines of KwaZulu-Natal, this country's food service market offers a captivating journey through flavours, cultures, and histories. With a population that is as diverse as its landscapes, South Africa's food service industry caters to a multitude of tastes, preferences, and dietary requirements. Whether savouring traditional dishes like bobotie and boerewors, indulging in international cuisines, exploring street food markets, or enjoying farm-to-table experiences, South Africa's food service market is a reflection of its ever-evolving culinary dynamism and the spirit of unity that defines this rainbow nation. South Africa is known for its love of outdoor grilling, called "braai." It's a significant cultural tradition where families and friends gather to barbecue various meats and enjoy social gatherings around an open flame. South Africa's food service industry is a reflection of its multicultural society. It offers a wide variety of cuisines, including indigenous African, Indian, Malay, and European influences, resulting in a fusion of flavors. South Africa has its share of iconic dishes like bobotie (a spiced, baked mince dish), bunny chow (hollowed-out bread filled with curry), and boerewors (spiced sausage). These dishes showcase the country's rich culinary heritage. South Africa has a vibrant food market culture, with popular markets like Neighbourgoods Market in Cape Town and Maboneng Precinct Market in Johannesburg. These markets offer a wide array of street food, artisanal products, and a lively atmosphere. South Africa has several renowned culinary schools and institutions, producing skilled chefs and culinary entrepreneurs who contribute to the industry's growth and innovation. Yum! Brand Inc., since entering the market in 1971, has built a network of about 1,000 restaurants for its major brands in South Africa and has continued to expand over the years.

According to the research report "South Africa Food Service Market Overview, 2028," published by Bonafide Research, the South African food service market is expected to add more than USD 14 Billion from 2023 to 2028. South Africa's growing middle-class population has led to increased disposable income, allowing more people to dine out and explore a variety of food options. Urbanisation is on the rise in South Africa, with more people living in cities and urban centers. Urban dwellers have greater access to food service establishments, contributing to higher demand. The fast-food segment of the market is expanding rapidly, catering to the on-the-go lifestyle of many South Africans. International fast-food chains, as well as local brands, are popular choices. Casual dining restaurants, offering a balance between affordability and quality, have gained popularity. These establishments often serve a mix of local and international dishes. Dining out is a social and cultural activity in South Africa. It's common for families and friends to gather at restaurants for special occasions, celebrations, and socializing. The South African government has implemented various initiatives to support small businesses and entrepreneurship, which has had a positive impact on the food service industry. In an effort to combat the rising rates of non-communicable diseases, South Africa implemented a Health Promotion Levy, often referred to as the "sugar tax." This tax is applied to sugary beverages and encourages healthier dietary choices, impacting the offerings of many food service establishments. The government actively supports the tourism industry, which has a direct impact on the food service market. Initiatives include marketing campaigns to attract international tourists and investments in infrastructure development around tourism hubs.

According to the report, the sectors are segmented into commercial and non-commercial; among them, commercial is the leading market. South Africa is urbanising rapidly, with more people living in cities and urban areas. Urban dwellers often have busier lifestyles and a higher propensity to dine out or order food, leading to increased demand for commercial food service establishments. South Africans are adopting more westernised lifestyles, which include dining out or ordering takeout or delivery. This shift in lifestyle choices has boosted the commercial food service sector. Despite economic challenges, South Africa's economy has seen growth in various sectors. This has led to increased disposable income, allowing more people to afford dining at commercial food service establishments. South Africa is a popular tourist destination, attracting both domestic and international tourists. Tourists often prefer the convenience and variety offered by commercial food service establishments, leading to higher demand. South Africa's food service industry offers a wide variety of cuisines, catering to different tastes and preferences. The commercial sector is at the forefront of providing diverse dining options, attracting a broad customer base.

Based on the system, it is segmented into the conventional foodservice system, the centralised foodservice system, the ready-prepared foodservice system, and the assembly-serve foodservice system. Among them, the centralised foodservice system has the second highest market share. The culture of the centralised foodservice system in South Africa is characterised by efficiency, cost-effectiveness, and the ability to cater to a wide range of institutions and establishments. In this system, food production and distribution are streamlined, allowing for consistent quality and standardised menus. One of the key cultural aspects is the emphasis on ensuring that institutions, such as schools, hospitals, and government facilities, have access to nutritious and affordable meals. This aligns with the government's objectives to promote food security, nutrition, and health. The culture also emphasises the importance of adherence to strict hygiene and safety standards, as centralised kitchens often serve large numbers of people. This commitment to safety and quality reflects South Africa's dedication to the well-being of its citizens. In the centralised foodservice system, there is a strong sense of accountability, as the system is responsible for providing meals to vulnerable populations, including schoolchildren and patients in healthcare facilities. This culture of responsibility extends to food procurement, storage, preparation, and distribution, ensuring that meals reach those in need efficiently.

In terms of service, they are segmented into full-service restaurants, quick-service restaurants, institutes, and others. In the country where quick-service restaurants are a growing market, South Africans are adopting busier and more urbanised lifestyles, leading to an increased demand for quick, convenient, and on-the-go dining options. Quick-service restaurants cater to this need by offering speedy service and takeout options. In a country where cost-consciousness is important for many consumers, QSRs are often perceived as more affordable alternatives to full-service restaurants. This affordability makes QSRs accessible to a broader range of customers. Quick-service restaurants in South Africa typically offer diverse menus that encompass local flavours, international cuisines, and fusion dishes. This variety appeals to a wide customer base with different tastes and preferences. As urbanisation continues to grow in South Africa, more people are living in cities and metropolitan areas. Quick-service restaurants often have a strong presence in these urban centres, attracting a sizable customer base.

South Africa Foodservice Market News
• Spur Corporation planned to open 32 new restaurants in South Africa and nine stores internationally by June 30, 2023.
• KFC opened a new outlet in Pinelands, Western Cape, which is ultra-modern and features some of the latest restaurant technology. The store features digital menu boards in each of the dual-lane drive-thru. It also boasts dedicated self-service kiosks for walk-in customers, a dedicated window for delivery drivers and digital menu boards in July 2022.

Considered in this report:
• Geography: South Africa
• Historic year: 2017
• Base year: 2022
• Estimated year: 2023
• Forecast year: 2028

Aspects covered in this report:
• South Africa Food Service market with its value and forecast along with its segments
• Various drivers and challenges
• On-going trends and developments
• Top profiled companies
• Strategic recommendation

By Sector
• Commercial
• Non- Commercial

By System
• Conventional Foodservice System
• Centralized Foodservice System
• Ready Prepared Foodservice System
• Assembly-Serve Foodservice System
By Type of Restaurant
• Full service restaurants
• Quick service restaurants
• Institutes
• Other

The approach of the report:
This report consists of a combined approach of primary as well as secondary research. Initially, secondary research was used to get an understanding of the market and list out the companies that are present in the market. The secondary research consists of third-party sources such as press releases, and annual reports of companies, analyzing the government-generated reports and databases. After gathering the data from secondary sources primary research was conducted by making telephonic interviews with the leading players about how the market is functioning and then conducting trade calls with dealers and distributors of the market. Post this we have started doing primary calls to consumers by equally segmenting consumers into regional aspects, tier aspects, age groups, and gender. Once we have primary data with us we started verifying the details obtained from secondary sources.

Intended audience:
This report can be useful to industry consultants, manufacturers, suppliers, associations & organizations related to the Food Service industry, government bodies, and other stakeholders to align their market-centric strategies. In addition to marketing & presentations, it will also increase competitive knowledge about the industry.






ページTOPに戻る


Table of Contents

Table of Contents
1. Executive Summary
2. Market Structure
2.1. Market Considerate
2.2. Assumptions
2.3. Limitations
2.4. Abbreviations
2.5. Sources
2.6. Definitions
2.7. Geography
3. Research Methodology
3.1. Secondary Research
3.2. Primary Data Collection
3.3. Market Formation & Validation
3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery
4. South Africa Macro Economic Indicators
5. Market Dynamics
5.1. Key Findings
5.2. Key Developments - 2021
5.3. Market Drivers & Opportunities
5.4. Market Restraints & Challenges
5.5. Market Trends
5.6. Covid-19 Effect
5.7. Supply chain Analysis
5.8. Policy & Regulatory Framework
5.9. Industry Experts Views
6. South Africa Food Service Market Overview
6.1. Market Size By Value
6.2. Market Size and Forecast By Sector
6.3. Market Size and Forecast By System
6.4. Market Size and Forecast By Types of Restaurants
7. South Africa Food Service Market Segmentations
7.1. South Africa Food Service Market, By Sector
7.1.1. South Africa Food Service Market Size, By Commercial, 2017-2028
7.1.2. South Africa Food Service Market Size, By Non-Commercial, 2017-2028
7.2. South Africa Food Service Market, By System
7.2.1. South Africa Food Service Market Size, By Conventional Foodservice System, 2017-2028
7.2.2. South Africa Food Service Market Size, By Centralized Foodservice System, 2017-2028
7.2.3. South Africa Food Service Market Size, By Ready Prepared Foodservice System, 2017-2028
7.2.4. South Africa Food Service Market Size, By Assembly-Serve Foodservice System, 2017-2028
7.3. South Africa Food Service Market, By Types of Restaurants
7.3.1. South Africa Food Service Market Size, By Full Service Restaurants, 2017-2028
7.3.2. South Africa Food Service Market Size, By Quick Service Restaurants, 2017-2028
7.3.3. South Africa Food Service Market Size, By Institutes, 2017-2028
7.3.4. South Africa Food Service Market Size, By Others, 2017-2028
8. South Africa Food Service Market Opportunity Assessment
8.1. By Sector, 2023 to 2028
8.2. By System, 2023 to 2028
8.3. By Types of Restaurants, 2023 to 2028
9. Competitive Landscape
9.1. Porter's Five Forces
9.2. Company Profile
9.2.1. Company 1
9.2.1.1. Company Snapshot
9.2.1.2. Company Overview
9.2.1.3. Financial Highlights
9.2.1.4. Geographic Insights
9.2.1.5. Business Segment & Performance
9.2.1.6. Product Portfolio
9.2.1.7. Key Executives
9.2.1.8. Strategic Moves & Developments
9.2.2. Company 2
9.2.3. Company 3
9.2.4. Company 4
9.2.5. Company 5
9.2.6. Company 6
9.2.7. Company 7
9.2.8. Company 8
10. Strategic Recommendations
11. Disclaimer

List of Figures
Figure 1: South Africa Food Service Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Billion)
Figure 2: Market Attractiveness Index, By Sector
Figure 3: Market Attractiveness Index, By System
Figure 4: Market Attractiveness Index, By Types of Restaurants
Figure 5: Porter's Five Forces of South Africa Food Service Market

List of Table
Table 1: Influencing Factors for Global Food Service Market, 2022
Table 2: South Africa Food Service Market Size and Forecast By Sector (2017, 2022 & 2028F)
Table 3: South Africa Food Service Market Size and Forecast By System (2017, 2022 & 2028F)
Table 4: South Africa Food Service Market Size and Forecast By Types of Restaurants (2017, 2022 & 2028F)
Table 5: South Africa Food Service Market Size of Commercial (2017 to 2028) in USD Billion
Table 6: South Africa Food Service Market Size of Non-Commercial (2017 to 2028) in USD Billion
Table 7: South Africa Food Service Market Size of Conventional Foodservice System (2017 to 2028) in USD Billion
Table 8: South Africa Food Service Market Size of Centralized Foodservice System (2017 to 2028) in USD Billion
Table 9: South Africa Food Service Market Size of Ready Prepared Foodservice System (2017 to 2028) in USD Billion
Table 10: South Africa Food Service Market Size of Assembly-Serve Foodservice System (2017 to 2028) in USD Billion
Table 11: South Africa Food Service Market Size of Full Service Restaurants (2017 to 2028) in USD Billion
Table 12: South Africa Food Service Market Size of Quick Service Restaurants (2017 to 2028) in USD Billion
Table 13: South Africa Food Service Market Size of Institutes (2017 to 2028) in USD Billion
Table 14: South Africa Food Service Market Size of Others (2017 to 2028) in USD Billion

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野の最新刊レポート

  • 本レポートと同分野の最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.社はどのような調査会社ですか?


Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.は、最新の経済、人口統計、貿易、市場データを提供する市場調査・コンサルティング会社です。調査レポート、カスタムレポート、コ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/21 10:26

156.13 円

165.08 円

200.38 円

ページTOPに戻る