世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

ネイティブスターチの世界市場規模調査、供給源別(トウモロコシ、小麦、ジャガイモ、タピオカ、その他)、形態別(粉末、液体)、エンドユーザー別(食品・飲料、製紙産業、飼料産業、その他)、地域別予測 2022-2028


Global Native Starch Market Size study, By Source (Corn, Wheat, Potatoes, Tapioca, Others), By Form (Powder, Liquid), By End-Use (Food and Beverages, Paper Industry, Feed Industry, Others), and Regional Forecasts 2022-2028

世界のネイティブスターチ市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ネイティブスターチは、植物由来の成分で、デンプンの純粋な... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年7月5日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のネイティブスターチ市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ネイティブスターチは、植物由来の成分で、デンプンの純粋な形と言われています。これらは一般に、トウモロコシ、小麦、ジャガイモ、米、キャッサバ、タピオカなど、さまざまな植物由来の原料から抽出されます。でんぷんは、増粘性があるため、食品や飲料に使用されています。また、ジャガイモ由来の澱粉は、ペットフードや動物栄養製品にも利用されています。食品・飲料業界の成長、糖尿病患者の増加、および主要な市場関係者による最近の製品発売が、世界市場の需要を加速する要因となっています。例えば、国際糖尿病連盟のIDF Diabetes Atlas Tenth edition 2021 -によると、2021年には約5億3700万人の成人(20~79歳)が糖尿病で去りました。糖尿病患者の数は、2030年には6億4300万人、2045年にはさらに7億8300万人にまで増加すると予測されています。さらに、主要な市場関係者は、さまざまな業界におけるNative Starchの採用拡大に乗じて、革新的なNative Starch製品を打ち出しています。例えば、2020年11月、ドイツ・マンハイムを拠点とする機能性素材メーカーBeneo GMBHは、Remypure s52 pという名の新しい調理済み機能性ネイティブスターチを発売しました。この新製品は、加工ソース、乳製品ベースのデザート、ベーカリーのフィリングなどの食品にソフトでクリーミーな食感と安定性をもたらします。さらに、2021年3月、米国イリノイ州に本社を置くイングレディオン社は、新しい有機インスタント機能性ネイティブスターチNOVATION® 9460を発売しました。この新しいNOVATION® 9460は、酸性環境でもせん断環境でも安定です。この製品は、ベーカリーフィリング、ケーキ、調理済み食品、マヨネーズ、サラダドレッシング、ソースなど、さまざまな食品に使用することができます。また、植物由来の食品・飲料への志向の高まりや動物用飼料製品の需要の増加も、酵素修飾食品澱粉の採用増加や抽出コストの高さが、2022-2028年の予測期間における市場の成長を阻害しています。

ネイティブスターチの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。北米は、菜食主義への傾倒の高まりと植物性製品の需要の増加により、市場シェアにおいて世界の主要地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2022-2028年にかけて大きな成長率を示すと予測されています。動物飼料添加物の成長、食品・飲料部門の増加などの要因が、アジア太平洋地域のネイティブスターチ市場に有利な成長見通しをもたらすと考えられます。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
Ingredion Inc.
カーギル、Inc.
E.デュポン・ド・ヌムール
テート&ライル社(Tate & Lyle PLC
アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カンパニー
ロケットフレールS.A.
ユーロドゥーナ・フード・イングリーディエンツ社
BENEO GmbH
ケントコーポレーション
MGP Ingredients, Inc.


本調査の目的は、近年の様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象地域や国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:
ソース別
トウモロコシ
小麦
ジャガイモ
タピオカ(Tapioca
その他
形状別
粉末
液状
エンドユーズ別
食品・飲料
製紙業界
飼料
その他
地域別
北アメリカ
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

過去年 - 2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査におけるネイティブスターチの世界市場のターゲットオーディエンス

主要なコンサルティング会社およびアドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家





ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Native Starch Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Native Starch Market, by Source, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Native Starch Market, by Form, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Global Native Starch Market, by End Use, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Native Starch Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Native Starch Market Dynamics
3.1. Native Starch Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing food & beverages industry.
3.1.1.2. Increasing number of diabetic individuals.
3.1.1.3. Recent product launches from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Increasing adoption of enzymatically modified food starches.
3.1.2.2. High extraction cost.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing inclination towards plant-based food & beverages.
3.1.3.2. Increasing demand for animal feed products.
Chapter 4. Global Native Starch Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Native Starch Market, by Source
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Native Starch Market by Source, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by Source 2018-2028 (USD Million)
6.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Corn
6.4.2. Wheat
6.4.3. Potatoes
6.4.4. Tapioca
6.4.5. Others
Chapter 7. Global Native Starch Market, by Form
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Native Starch Market by Form, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by Form 2018-2028 (USD Million)
7.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Powder
7.4.2. Liquid
Chapter 8. Global Native Starch Market, by End Use
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Native Starch Market by End Use, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by End Use 2018-2028 (USD Million)
8.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Food and Beverages
8.4.2. Paper Industry
8.4.3. Feed Industry
8.4.4. Others
Chapter 9. Global Native Starch Market, Regional Analysis
9.1. Native Starch Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Native Starch Market
9.2.1. U.S. Native Starch Market
9.2.1.1. Source estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.2. Form estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.3. End Use estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.2. Canada Native Starch Market
9.3. Europe Native Starch Market Snapshot
9.3.1. U.K. Native Starch Market
9.3.2. Germany Native Starch Market
9.3.3. France Native Starch Market
9.3.4. Spain Native Starch Market
9.3.5. Italy Native Starch Market
9.3.6. Rest of Europe Native Starch Market
9.4. Asia-Pacific Native Starch Market Snapshot
9.4.1. China Native Starch Market
9.4.2. India Native Starch Market
9.4.3. Japan Native Starch Market
9.4.4. Australia Native Starch Market
9.4.5. South Korea Native Starch Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Native Starch Market
9.5. Latin America Native Starch Market Snapshot
9.5.1. Brazil Native Starch Market
9.5.2. Mexico Native Starch Market
9.6. Rest of The World Native Starch Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. Ingredion Inc.
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. Cargill, Inc.
10.2.3. E. I. du Pont de Nemours
10.2.4. Tate & Lyle PLC
10.2.5. Archer Daniels Midland Company
10.2.6. Roquette Frères S.A.
10.2.7. Euroduna Food Ingredients GmbH
10.2.8. BENEO GmbH
10.2.9. Kent Corporation
10.2.10. MGP Ingredients, Inc.
Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Native Starch Market is valued approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028. The Native Starch are plant-based ingredients and said to be pure form of starch. These are generally extracted from different plant-based sources including corn, wheat, potato, rice, cassava and tapioca among others. Native starches are used in food and beverages products due to their thickening properties. Native potato starches are also utilized in pet food & animal nutrition products. The growing food & beverages industry and increasing number of diabetic individuals as well as recent product launches from leading market players are factors that are accelerating the global market demand. For instance, according to International Diabetes Federation’s IDF Diabetes Atlas Tenth edition 2021 – in 2021, around 537 million adults (aged between 20-79 years) were leaving with diabetes. The number of diabetic individuals is projected to grow to 643 million by 2030 and further 783 million by 2045. Furthermore, leading market players are coming up with innovative native starch products to capitalize the growing adoption of Native Starch across different industries. For instance, in November 2020, Mannheim, Germany based Beneo GMBH, a manufacturer of functional ingredients launched a new precooked functional native starch named Remypure s52 p. This new product offers soft & creamy texture and stability to food products such as processed sauces, dairy based desserts, and bakery fillings. Moreover, in in March 2021, Illinois, US based Ingredion Inc. launched a new organic instant functional native starch NOVATION® 9460. This new NOVATION® 9460 is stable in both acidic and shear environments. This can be used in different food preparations including bakery fillings, cakes, ready meals, mayonnaise, salad dressings, sauces etc. Also, growing inclination towards plant-based food & beverages and increasing demand for animal feed products However, increasing adoption of enzymatically modified food starches coupled with high extraction cost impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028.

The key regions considered for the global Native Starch Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. North America is the leading region across the world in terms of market share owing to the growing inclination towards vegan diet and increasing demand for plant-based products in the region. Whereas, Asia Pacific is anticipated to exhibit a significant growth rate over the forecast period 2022-2028. Factors such as the thriving growth of animal feed additives, and rising food & beverages sector, would create lucrative growth prospects for the global Native Starch Market across the Asia Pacific region.

Major market players included in this report are:
Ingredion Inc.
Cargill, Inc.
E. I. du Pont de Nemours
Tate & Lyle PLC
Archer Daniels Midland Company
Roquette Frères S.A.
Euroduna Food Ingredients GmbH
BENEO GmbH
Kent Corporation
MGP Ingredients, Inc.


The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Source:
Corn
Wheat
Potatoes
Tapioca
Others
By Form:
Powder
Liquid
By End-Use:
Food and Beverages
Paper Industry
Feed Industry
Others
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Native Starch Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors





ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Native Starch Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Native Starch Market, by Source, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Native Starch Market, by Form, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Global Native Starch Market, by End Use, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Native Starch Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Native Starch Market Dynamics
3.1. Native Starch Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing food & beverages industry.
3.1.1.2. Increasing number of diabetic individuals.
3.1.1.3. Recent product launches from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Increasing adoption of enzymatically modified food starches.
3.1.2.2. High extraction cost.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing inclination towards plant-based food & beverages.
3.1.3.2. Increasing demand for animal feed products.
Chapter 4. Global Native Starch Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Native Starch Market, by Source
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Native Starch Market by Source, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by Source 2018-2028 (USD Million)
6.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Corn
6.4.2. Wheat
6.4.3. Potatoes
6.4.4. Tapioca
6.4.5. Others
Chapter 7. Global Native Starch Market, by Form
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Native Starch Market by Form, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by Form 2018-2028 (USD Million)
7.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Powder
7.4.2. Liquid
Chapter 8. Global Native Starch Market, by End Use
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Native Starch Market by End Use, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by End Use 2018-2028 (USD Million)
8.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Food and Beverages
8.4.2. Paper Industry
8.4.3. Feed Industry
8.4.4. Others
Chapter 9. Global Native Starch Market, Regional Analysis
9.1. Native Starch Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Native Starch Market
9.2.1. U.S. Native Starch Market
9.2.1.1. Source estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.2. Form estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.3. End Use estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.2. Canada Native Starch Market
9.3. Europe Native Starch Market Snapshot
9.3.1. U.K. Native Starch Market
9.3.2. Germany Native Starch Market
9.3.3. France Native Starch Market
9.3.4. Spain Native Starch Market
9.3.5. Italy Native Starch Market
9.3.6. Rest of Europe Native Starch Market
9.4. Asia-Pacific Native Starch Market Snapshot
9.4.1. China Native Starch Market
9.4.2. India Native Starch Market
9.4.3. Japan Native Starch Market
9.4.4. Australia Native Starch Market
9.4.5. South Korea Native Starch Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Native Starch Market
9.5. Latin America Native Starch Market Snapshot
9.5.1. Brazil Native Starch Market
9.5.2. Mexico Native Starch Market
9.6. Rest of The World Native Starch Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. Ingredion Inc.
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. Cargill, Inc.
10.2.3. E. I. du Pont de Nemours
10.2.4. Tate & Lyle PLC
10.2.5. Archer Daniels Midland Company
10.2.6. Roquette Frères S.A.
10.2.7. Euroduna Food Ingredients GmbH
10.2.8. BENEO GmbH
10.2.9. Kent Corporation
10.2.10. MGP Ingredients, Inc.
Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Bizwit Research & Consulting LLP社の化合物分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(starch market)の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る