ネイティブスターチの世界市場規模調査、供給源別(トウモロコシ、小麦、ジャガイモ、タピオカ、その他)、形態別(粉末、液体)、エンドユーザー別(食品・飲料、製紙産業、飼料産業、その他)、地域別予測 2022-2028Global Native Starch Market Size study, By Source (Corn, Wheat, Potatoes, Tapioca, Others), By Form (Powder, Liquid), By End-Use (Food and Beverages, Paper Industry, Feed Industry, Others), and Regional Forecasts 2022-2028 世界のネイティブスターチ市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ネイティブスターチは、植物由来の成分で、デンプンの純粋な... もっと見る
サマリー世界のネイティブスターチ市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。ネイティブスターチは、植物由来の成分で、デンプンの純粋な形と言われています。これらは一般に、トウモロコシ、小麦、ジャガイモ、米、キャッサバ、タピオカなど、さまざまな植物由来の原料から抽出されます。でんぷんは、増粘性があるため、食品や飲料に使用されています。また、ジャガイモ由来の澱粉は、ペットフードや動物栄養製品にも利用されています。食品・飲料業界の成長、糖尿病患者の増加、および主要な市場関係者による最近の製品発売が、世界市場の需要を加速する要因となっています。例えば、国際糖尿病連盟のIDF Diabetes Atlas Tenth edition 2021 -によると、2021年には約5億3700万人の成人(20~79歳)が糖尿病で去りました。糖尿病患者の数は、2030年には6億4300万人、2045年にはさらに7億8300万人にまで増加すると予測されています。さらに、主要な市場関係者は、さまざまな業界におけるNative Starchの採用拡大に乗じて、革新的なNative Starch製品を打ち出しています。例えば、2020年11月、ドイツ・マンハイムを拠点とする機能性素材メーカーBeneo GMBHは、Remypure s52 pという名の新しい調理済み機能性ネイティブスターチを発売しました。この新製品は、加工ソース、乳製品ベースのデザート、ベーカリーのフィリングなどの食品にソフトでクリーミーな食感と安定性をもたらします。さらに、2021年3月、米国イリノイ州に本社を置くイングレディオン社は、新しい有機インスタント機能性ネイティブスターチNOVATION® 9460を発売しました。この新しいNOVATION® 9460は、酸性環境でもせん断環境でも安定です。この製品は、ベーカリーフィリング、ケーキ、調理済み食品、マヨネーズ、サラダドレッシング、ソースなど、さまざまな食品に使用することができます。また、植物由来の食品・飲料への志向の高まりや動物用飼料製品の需要の増加も、酵素修飾食品澱粉の採用増加や抽出コストの高さが、2022-2028年の予測期間における市場の成長を阻害しています。ネイティブスターチの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。北米は、菜食主義への傾倒の高まりと植物性製品の需要の増加により、市場シェアにおいて世界の主要地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2022-2028年にかけて大きな成長率を示すと予測されています。動物飼料添加物の成長、食品・飲料部門の増加などの要因が、アジア太平洋地域のネイティブスターチ市場に有利な成長見通しをもたらすと考えられます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: Ingredion Inc. カーギル、Inc. E.デュポン・ド・ヌムール テート&ライル社(Tate & Lyle PLC アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カンパニー ロケットフレールS.A. ユーロドゥーナ・フード・イングリーディエンツ社 BENEO GmbH ケントコーポレーション MGP Ingredients, Inc. 本調査の目的は、近年の様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象地域や国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: ソース別 トウモロコシ 小麦 ジャガイモ タピオカ(Tapioca その他 形状別 粉末 液状 エンドユーズ別 食品・飲料 製紙業界 飼料 その他 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 過去年 - 2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査におけるネイティブスターチの世界市場のターゲットオーディエンス 主要なコンサルティング会社およびアドバイザー 大企業、中堅企業、中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million) 1.2.1. Global Native Starch Market, by Region, 2020-2028 (USD Million) 1.2.2. Global Native Starch Market, by Source, 2020-2028 (USD Million) 1.2.3. Global Native Starch Market, by Form, 2020-2028 (USD Million) 1.2.4. Global Native Starch Market, by End Use, 2020-2028 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Native Starch Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Native Starch Market Dynamics 3.1. Native Starch Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing food & beverages industry. 3.1.1.2. Increasing number of diabetic individuals. 3.1.1.3. Recent product launches from leading market players. 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Increasing adoption of enzymatically modified food starches. 3.1.2.2. High extraction cost. 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing inclination towards plant-based food & beverages. 3.1.3.2. Increasing demand for animal feed products. Chapter 4. Global Native Starch Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Native Starch Market, by Source 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Native Starch Market by Source, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by Source 2018-2028 (USD Million) 6.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Corn 6.4.2. Wheat 6.4.3. Potatoes 6.4.4. Tapioca 6.4.5. Others Chapter 7. Global Native Starch Market, by Form 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Native Starch Market by Form, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by Form 2018-2028 (USD Million) 7.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Powder 7.4.2. Liquid Chapter 8. Global Native Starch Market, by End Use 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Native Starch Market by End Use, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by End Use 2018-2028 (USD Million) 8.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Food and Beverages 8.4.2. Paper Industry 8.4.3. Feed Industry 8.4.4. Others Chapter 9. Global Native Starch Market, Regional Analysis 9.1. Native Starch Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Native Starch Market 9.2.1. U.S. Native Starch Market 9.2.1.1. Source estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Form estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. End Use estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Native Starch Market 9.3. Europe Native Starch Market Snapshot 9.3.1. U.K. Native Starch Market 9.3.2. Germany Native Starch Market 9.3.3. France Native Starch Market 9.3.4. Spain Native Starch Market 9.3.5. Italy Native Starch Market 9.3.6. Rest of Europe Native Starch Market 9.4. Asia-Pacific Native Starch Market Snapshot 9.4.1. China Native Starch Market 9.4.2. India Native Starch Market 9.4.3. Japan Native Starch Market 9.4.4. Australia Native Starch Market 9.4.5. South Korea Native Starch Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Native Starch Market 9.5. Latin America Native Starch Market Snapshot 9.5.1. Brazil Native Starch Market 9.5.2. Mexico Native Starch Market 9.6. Rest of The World Native Starch Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Ingredion Inc. 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Cargill, Inc. 10.2.3. E. I. du Pont de Nemours 10.2.4. Tate & Lyle PLC 10.2.5. Archer Daniels Midland Company 10.2.6. Roquette Frères S.A. 10.2.7. Euroduna Food Ingredients GmbH 10.2.8. BENEO GmbH 10.2.9. Kent Corporation 10.2.10. MGP Ingredients, Inc. Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
SummaryGlobal Native Starch Market is valued approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028. The Native Starch are plant-based ingredients and said to be pure form of starch. These are generally extracted from different plant-based sources including corn, wheat, potato, rice, cassava and tapioca among others. Native starches are used in food and beverages products due to their thickening properties. Native potato starches are also utilized in pet food & animal nutrition products. The growing food & beverages industry and increasing number of diabetic individuals as well as recent product launches from leading market players are factors that are accelerating the global market demand. For instance, according to International Diabetes Federation’s IDF Diabetes Atlas Tenth edition 2021 – in 2021, around 537 million adults (aged between 20-79 years) were leaving with diabetes. The number of diabetic individuals is projected to grow to 643 million by 2030 and further 783 million by 2045. Furthermore, leading market players are coming up with innovative native starch products to capitalize the growing adoption of Native Starch across different industries. For instance, in November 2020, Mannheim, Germany based Beneo GMBH, a manufacturer of functional ingredients launched a new precooked functional native starch named Remypure s52 p. This new product offers soft & creamy texture and stability to food products such as processed sauces, dairy based desserts, and bakery fillings. Moreover, in in March 2021, Illinois, US based Ingredion Inc. launched a new organic instant functional native starch NOVATION® 9460. This new NOVATION® 9460 is stable in both acidic and shear environments. This can be used in different food preparations including bakery fillings, cakes, ready meals, mayonnaise, salad dressings, sauces etc. Also, growing inclination towards plant-based food & beverages and increasing demand for animal feed products However, increasing adoption of enzymatically modified food starches coupled with high extraction cost impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million) 1.2.1. Global Native Starch Market, by Region, 2020-2028 (USD Million) 1.2.2. Global Native Starch Market, by Source, 2020-2028 (USD Million) 1.2.3. Global Native Starch Market, by Form, 2020-2028 (USD Million) 1.2.4. Global Native Starch Market, by End Use, 2020-2028 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Native Starch Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Native Starch Market Dynamics 3.1. Native Starch Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing food & beverages industry. 3.1.1.2. Increasing number of diabetic individuals. 3.1.1.3. Recent product launches from leading market players. 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Increasing adoption of enzymatically modified food starches. 3.1.2.2. High extraction cost. 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing inclination towards plant-based food & beverages. 3.1.3.2. Increasing demand for animal feed products. Chapter 4. Global Native Starch Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Native Starch Market, by Source 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Native Starch Market by Source, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by Source 2018-2028 (USD Million) 6.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Corn 6.4.2. Wheat 6.4.3. Potatoes 6.4.4. Tapioca 6.4.5. Others Chapter 7. Global Native Starch Market, by Form 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Native Starch Market by Form, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by Form 2018-2028 (USD Million) 7.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Powder 7.4.2. Liquid Chapter 8. Global Native Starch Market, by End Use 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Native Starch Market by End Use, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Native Starch Market Estimates & Forecasts by End Use 2018-2028 (USD Million) 8.4. Native Starch Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Food and Beverages 8.4.2. Paper Industry 8.4.3. Feed Industry 8.4.4. Others Chapter 9. Global Native Starch Market, Regional Analysis 9.1. Native Starch Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Native Starch Market 9.2.1. U.S. Native Starch Market 9.2.1.1. Source estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Form estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. End Use estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Native Starch Market 9.3. Europe Native Starch Market Snapshot 9.3.1. U.K. Native Starch Market 9.3.2. Germany Native Starch Market 9.3.3. France Native Starch Market 9.3.4. Spain Native Starch Market 9.3.5. Italy Native Starch Market 9.3.6. Rest of Europe Native Starch Market 9.4. Asia-Pacific Native Starch Market Snapshot 9.4.1. China Native Starch Market 9.4.2. India Native Starch Market 9.4.3. Japan Native Starch Market 9.4.4. Australia Native Starch Market 9.4.5. South Korea Native Starch Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Native Starch Market 9.5. Latin America Native Starch Market Snapshot 9.5.1. Brazil Native Starch Market 9.5.2. Mexico Native Starch Market 9.6. Rest of The World Native Starch Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Ingredion Inc. 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Cargill, Inc. 10.2.3. E. I. du Pont de Nemours 10.2.4. Tate & Lyle PLC 10.2.5. Archer Daniels Midland Company 10.2.6. Roquette Frères S.A. 10.2.7. Euroduna Food Ingredients GmbH 10.2.8. BENEO GmbH 10.2.9. Kent Corporation 10.2.10. MGP Ingredients, Inc. Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(複合材料)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の化合物分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(starch market)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/22 10:26 155.52 円 163.34 円 198.56 円 |