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世界のエンドウ豆加工素材市場規模調査、種類別{タンパク質、デンプン、小麦粉、食物繊維}、用途別{食品(食肉・食肉代替品、機能性食品、スナック、ベーカリー、菓子、その他)、飲料、その他}、供給源別{黄割豆、ひよこ豆、レンズ豆}、分析 地域別予測 2021-2027年


Global Pea Processed Ingredients Market Size study, By Type {Protein, Starch, Flour, Fiber}, By Application {Food (Meat & Meat Substitutes, Performance Nutrition, Functional Foods, Snacks, Bakery, Confectionery, Others), Beverage, Others}, By Source {Yellow split peas, Chickpeas, Lentils}, Analysis Regional Forecasts 2021-2027

世界のエンドウ豆加工素材市場は、2020年に28億1,000万米ドルに達しました。2021-2027年の世界のエンドウ加工原料市場は、CAGR 10.13%で成長する傾向にあります。 エンドウ豆は、ドライエンドウ、イエロースプリ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2021年8月26日 US$4,950
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サマリー

世界のエンドウ豆加工素材市場は、2020年に28億1,000万米ドルに達しました。2021-2027年の世界のエンドウ加工原料市場は、CAGR 10.13%で成長する傾向にあります。
エンドウ豆は、ドライエンドウ、イエロースプリットエンドウ、レンズ豆、グリーンエンドウなどの様々な品種のエンドウ豆から抽出して、エンドウ豆のデンプン、エンドウ豆の繊維、エンドウ豆のタンパク質、エンドウ豆の粉の形で原料として使用することができます。この市場を牽引する主な要因は、世界的なビーガン人口の増加とビーガン製品の消費拡大です。エンドウ豆の抽出は、洗浄、脱脂、プリンキング、ブランチング、乾燥、計量、包装などの複雑なプロセスを経て、最終製品となります。ドライピーの生産量が伸び悩んでいることが、市場の成長を妨げています。グルテンフリー製品の需要が高まっているため、既存のプレーヤーは製品ポートフォリオを拡大するチャンスがあります。イエロースプリットピーの大量生産と顧客からの高い需要により、ソースタイプではイエロースプリットピーが最大の市場シェアを占めています。2019年、Puris Foods社は、ヴィーガングミを通じてスポーツ栄養に使用される新しいエンドウ豆のでんぷん成分を発売しました。

世界のエンドウ豆加工素材市場でカバーされている主要地域は、北米、ラテンアメリカ、ヨーロッパ、東アジア、南アジア、中東・アフリカです。北米は、乾燥エンドウ豆の輸出量が多く、原材料の入手が容易であることから、最大の市場シェアを占めており、予測期間中に成長することが見込まれています。

このレポートに含まれる主な市場参加者は以下の通りです。
エムズランド・グループ(ドイツ
デュポン(米国
Kerry (アイルランド)
COSUCRA Groupe Warcoing SA (ベルギー)
Roquette Frères(フランス
Vestkorn Milling AS(ノルウェー
Ingredion Incorporated(米国
Axiom Foods, Inc(米国
AGT Food and Ingredients(カナダ
ピュリス・フーズ(米国
この調査の目的は、近年の異なるセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象の各地域・国における業界の質的・量的側面を取り込むように設計されています。さらに、市場の今後の成長を決定づける要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、競合状況や主要企業の製品提供に関する詳細な分析とともに、ステークホルダーが投資できるミクロ市場での利用可能な機会についても記載しています。市場の詳細なセグメントとサブセグメントについては、以下のように説明しています。
タイプ別
タンパク質
澱粉
小麦粉
繊維
アプリケーション別
食品
肉および肉代替品
パフォーマンス・ニュートリション
機能性食品
スナック
ベーカリー
コンフェクショナリー
その他
飲料
その他
ソース別
イエロースプリットエンドウ
ひよこ豆
レンズ豆
地域別
北アメリカ
アメリカ
カナダ
ヨーロッパ
イギリス
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジアパシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
世界のその他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです。

ヒストリカルイヤー - 2018年、2019年
基準年 - 2020年
予測期間 - 2021年から2027年

世界のエンドウ豆加工素材市場の市場調査におけるターゲットオーディエンス

主要コンサルティング会社・アドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタリスト
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティのナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家

 

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Summary

Global Pea Processed Ingredients Market reached USD 2.81 billion in 2020. The Global Pea Processed Ingredients Market tends to grow by a CAGR of 10.13% in the 2021-2027 period.
Peas can be used as an ingredient in form of pea starch, pea fiber, pea protein, pea flour through the extraction of various varieties of peas such as dry peas, yellow split peas, lentils, green peas, etc. The major driving factors for this market include globally increasing vegan population and growing consumption of vegan products. Another trending factor driving the growth of this market is adoption of high-tech machines for the extraction of peas for the final product; extraction of pea is a complex process it includes washing, depoding, prinking and blanching, drying, weighing and packing, etc. The sluggish production of dry peas is hampering the growth of the market. Established players have the opportunity to expand their product portfolio because of the growing demand for gluten-free products. Owing to the huge production of yellow split peas along with the higher demand from the customer, yellow split peas accounted for the largest market share in the source type. In 2019, Puris Foods launched a new pea starch ingredient that is used in sports nutrition through vegan gummies.

The key regions covered in the global Pea Processed Ingredients market are North America, Latin America, Europe, East Asia, South Asia-Pacific, and the Middle East & Africa. North America accounted for the largest market share and is estimated to grow in the forecasted period owing to the huge export of dry peas from the region and easy availability of raw materials.

Major market players included in this report are:
Emsland Group (Germany)
DuPont (US)
Kerry (Ireland)
COSUCRA Groupe Warcoing SA (Belgium)
Roquette Frères (France)
Vestkorn Milling AS (Norway)
Ingredion Incorporated (US)
Axiom Foods, Inc (US)
AGT Food and Ingredients (Canada)
Puris Foods (US)
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values for the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of the competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Type:
Protein
Starch
Flour
Fiber
By Application:
Food
Meat & Meat Substitutes
Performance Nutrition
Functional Foods
Snacks
Bakery
Confectionery
Others
Beverage
Others
By Source:
Yellow split peas
Chickpeas
Lentils
By Region:
North America
The U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, the years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019
Base year – 2020
Forecast period – 2021 to 2027

Target Audience of the Global Pea Processed Ingredients Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



 

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